JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Στο οπτικό κομμάτι δεν πρόσεξα κάτι. Βέβαια το 4 το έπαιξα όταν βγήκε και αυτό τέλη Νοεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες ίσως, γιατί είναι και πιο μικρό και μπόρεσαν να δώσουν περισσότερη προσοχή εκεί που ήθελαν. Όπως και να έχει λογιστούλη, θα το χαρείς. 1
logistoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) για 15αρι που το είχα πάρει σε προσφορά από όσο θυμάμαι μια χαρά θα είναι.. είχα στοκάρει παιχνίδια στα black friday και λοιπές εκπτώσεις και ακόμα δεν τα έχω παίξει.. αυτό το κατακαημένο το persona να δω πότε θα ξεκινήσω βέβαια συνεχίζοντας με αυτή τη λογική όσα παιχνίδια βγουν φέτος θα περιμένω και αυτά να μπουν σε εκπτώσεις (με εξαίρεση το red dead που θα το πάρω day one) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από logistoulis 1
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Έτσι, black friday bunduru. Και έχει και σχετικά εύκολη πλατίνα αν σε ενδιαφέρει. 1
karamela693 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε για 15αρι που το είχα πάρει σε προσφορά από όσο θυμάμαι μια χαρά θα είναι.. είχα στοκάρει παιχνίδια στα black friday και λοιπές εκπτώσεις και ακόμα δεν τα έχω παίξει.. αυτό το κατακαημένο το persona να δω πότε θα ξεκινήσω Persona 5???χαχα Καλά Χριστούγεννα!!! Το έχω και εγώ, παιχνιδάρα άλλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ....λίγο με κούρασε βέβαια καθώς έχει πάρα μα πάρα πολλούς διαλόγους, και λόγω περιορισμένου χρόνου το άφησα...
logistoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 θέλω πολύ να το παίξω, τώρα που ξεμπερδεύω με σύντομες απολαύσεις θα κάτσω να του αφιερώσω το χρόνο που θέλει βέβαια τελευταία φορά που έπαιξα παιχνίδι 100+ ώρες ήταν το witcher 3 που το είχα ξεκινήσει κάποια άνοιξη που είχε βγει και το έπαιζα για κάνα 6μηνο.. αν και ήμουν πιο φορτωμένος τότε σε σχέση με τώρα.. ελπίζω μέχρι να πάω διακοπές να το έχω τελειώσει και αυτό γιατί έρχονται ένα σωρό πράγματα και φέτος
logistoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Διακοπές με τέτοια κρίση ; διακοπές ή αυτοκτονία 3 βδομάδες όλες κι όλες (τις άλλες μέρες τις κλαίμε.. δεν τολμάμε να λείπουμε ) δεν έχω σκοπό να μένω ούτε μια μέρα αθήνα πέρυσι τα κατάφερα θα τα καταφέρω και φέτος Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από logistoulis 1
karamela693 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, logistoulis είπε θέλω πολύ να το παίξω, τώρα που ξεμπερδεύω με σύντομες απολαύσεις θα κάτσω να του αφιερώσω το χρόνο που θέλει βέβαια τελευταία φορά που έπαιξα παιχνίδι 100+ ώρες ήταν το witcher 3 που το είχα ξεκινήσει κάποια άνοιξη που είχε βγει και το έπαιζα για κάνα 6μηνο.. αν και ήμουν πιο φορτωμένος τότε σε σχέση με τώρα.. ελπίζω μέχρι να πάω διακοπές να το έχω τελειώσει και αυτό γιατί έρχονται ένα σωρό πράγματα και φέτος Αξίζει το παιχνίδι, απλά θέλει πάρα πολύ χρόνο, εγώ έχω φτάσει στις 45 ώρες, το παίζω κανένα 6μηνό και όπως το πάω θέλω κανένα χρόνο ακόμα να το τελειώσω, προς το παρών το έχω βάλει στον πάγο όπως και το Bloodborne που έχω παίξει καμιά 25 ώρες άλλα με κούρασε και με δυσκόλεψε και το άφησα και αυτό. 1
logistoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 καλά με παιχνίδια τύπου souls το έχω δηλώσει ότι δεν θα ασχοληθώ, παίζω να χαλαρώνω όχι να σπάω χειριστήρια 3
karamela693 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, logistoulis είπε καλά με παιχνίδια τύπου souls το έχω δηλώσει ότι δεν θα ασχοληθώ, παίζω να χαλαρώνω όχι να σπάω χειριστήρια Και λίγα λες, αν δεν είσαι power user και δεν έχεις εμπειρία με τέτοια παιχνίδια (όπως δεν έχω και εγώ) ετοιμάσου για πολλές ''σφαλιάρες'' το παιχνίδι δεν συγχωρεί και στις πρώτες 2 ώρες ακόμα πέφτουν οι ήττες βροχή!!! Με προσπάθεια και υπομονή προχωράς άλλα εμένα με κούρασε όπως είπα, δεν έχω τον χρόνο, την υπομονή, την εμπειρία και τος αντοχές που χρειάζεται ένα τέτοιο παιχνίδι για να το απολαύσεις όπως πρέπει.
logistoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω παίξει κάποιο souls κάνα 6ωρο (το 2 νομίζω) και το άφησα, δεν έβρισκα ευχαρίστηση όσο και αν προσπαθούσα να βρω και να καταλάβω γιατί βρίσκουν οι άλλοι απλά δεν είναι για εμένα αυτά τα παιχνίδια.. και όχι τόσο γιατί είναι δύσκολα αλλά γιατί δεν μου αρέσουν οι μηχανισμοί τους και τους θεωρώ άδικους.. δηλαδή δεν είναι ότι έχεις τα εφόδια και ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου.. απλά το παιχνίδι είναι επίτηδες broken μόνο και μόνο για να είναι δύσκολο και αυτό δεν μου έδινε ευχαρίστηση ότι καταφέρνω κάτι.. βέβαια αυτή είναι υποκειμενική άποψη, κάποιοι άλλοι θα διαφωνήσουν ( και δεν τους αδικώ, είναι θέμα οπτικής) ... προτιμώ όμως παιχνίδια με πιο ουσιαστικό gameplay για τα γούστα μου που εσύ αν θες το βάζεις στο δύσκολο και γίνεται φοβερά δύσκολο (πχ κάποια παιχνίδια της platinum που συζητούσαμε σε άλλο thread τις προάλλες) , παρά παιχνίδια που είναι δύσκολα γιατί έχουν χάλια και κατά τα άλλα "απλοϊκό" σύστημα μάχης.. οκ τέσταρε τα αντανακλαστικά μου, αλλά όταν πατάω το κουμπί θέλω να γίνεται αυτό που θέλω όχι να πρέπει να συγχρονίσω τον εγκέφαλό μου με την κίνηση και αντίδραση σαλιγκαριού το nioh μόνο ψήνομαι να δοκιμάσω γιατί μου αρέσει η τζαπωνίλα (στα άλλα δεν μου αρέσει και το setting τους) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από logistoulis
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 17 minutes ago, logistoulis said: καλά με παιχνίδια τύπου souls το έχω δηλώσει ότι δεν θα ασχοληθώ, παίζω να χαλαρώνω όχι να σπάω χειριστήρια Σε συμπάθησα ακόμα παραπάνω! 1
ileos10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) φιλε το Νioh ειναι ο ορισμος του broken.Και εγω οταν ειχα πρωτοπαρει το Bloodborne την αλλη μερα ηθελα να το πουλησω,αλλα του δωσα μια ακομα ευκαιρια κ το μονο που εχω να πω ειναι BEST GAME EVER MADE!!!και 90% ειναι δικαιο το game.Τωρα για το dark souls καιει καρβουνο και μου φαίνεται πολυ αργο Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από ileos10
logistoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, ileos10 είπε φιλε το Νioh ειναι ο ορισμος του broken.Και εγω οταν ειχα πρωτοπαρει το Bloodborne την αλλη μερα ηθελα να το πουλησω,αλλα του δωσα μια ακομα ευκαιρια κ το μονο που εχω να πω ειναι BEST GAME EVER MADE!!!και 90% ειναι δικαιο το game.Τωρα για το dark souls καιει καρβουνο το έχω ξανακούσει αυτό που είπες αλλά δεν θυμάμαι πού.. κάποιο βίντεο πρέπει να ήταν που σύγκρινε όλη αυτή τη συνομοταξία και όντως έλεγε ότι το bloodborne είναι το πιο "δίκαιο" αυτό δεν δίνει το Plus δώρο αυτό το μήνα; ίσως του δώσω μια ευκαιρία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις