Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, logistoulis said:

ΥΓ η γυναίκα δεν έχει θέμα για το pc μου με τους κόκκινους led ανεμιστήρες και το χριστουγεννιάτικο δέντρο k70, ούτε καν ασχολείται με το ps4

Off-topic, το ξέρω, αλλά ρε, σοβαρά τώρα, όσοι έχετε το πισί στο σαλόνι, πως το έχετε καταφέρει; Ένα λευκό Bitfenix Prodigy έχω, που είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό και την έχω χρυσώσει να το κρύψω στο σαλόνι χωρίς να φαίνεται, αλλά μου το απαγορεύει ρητά. :(

Ακούω tips!

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eννοειται οτι εχουμε και αισθητικα κριτηρια ανεξαρτητου παντοφλας φιλε λογιστουλη :P. Αντε να μοιραστω κι εγω τις εντυπωσεις μου. Καταρχην να ξεκινησω με το design του αυθεντικου πσ4 το οποιο μου αρεσε πολυ και προσωπικα θεωρω πως παρεπεμπε σε high-end συσκευη. Η σλιμ βερσιον αρχικα δεν μου αρεσε καθολου, με τον καιρο τη συνηθισα και μου αρεσει, ενω ειναι ακρως ευπροσδεκτο το ποσο κομπακτ ειναι. Για το μαυρο προ το οποιο κατεχω,  πρεπει να πω πως ειναι σκετη απογοητευση. Το λευκο ειναι πανεμορφο. Αυτα τα ολιγα την καλημερα μου κυριοι.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει το mass effect Andromeda (αυτό που έδιναν στο 10αρικο) ξαναλέω ότι δεν έχω παίξει (και ούτε πρόκειται ποτε) τα παλιότερα. Δεν με ενδιαφέρει η σύγκριση μεταξύ τους.

Είμαι αρχή ακόμη, δεν μου αρέσει το σύστημα με τα όπλα και γενικότερα όλες τις αναβαθμίσεις. Υπερβολικά πολύπλοκο Επίσης οι εκφράσεις προσώπου είναι τόσο... καλές που τους έχω να φοράνε πάντα τα κράνη τους. :)

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 minutes ago, orck said:

Έχω ξεκινήσει το mass effect Andromeda (αυτό που έδιναν στο 10αρικο) ξαναλέω ότι δεν έχω παίξει (και ούτε πρόκειται ποτε) τα παλιότερα. Δεν με ενδιαφέρει η σύγκριση μεταξύ τους.

Είμαι αρχή ακόμη, δεν μου αρέσει το σύστημα με τα όπλα και γενικότερα όλες τις αναβαθμίσεις. Υπερβολικά πολύπλοκο Επίσης οι εκφράσεις προσώπου είναι τόσο... καλές που τους έχω να φοράνε πάντα τα κράνη τους. :)

Κάποτε που είχα αναφέρει ότι έπαιζα το The Order: 1886 μου είχες απαντήσει:

On 12/9/2017 at 2:51 PM, orck said:

Φανταζομαι οτι δεν σε ενδιαφερει και οκ, δεν εχω προβλημα. Αλλα διαφωνω με το "κραταω το καλο για το τελος". Που ξερεις οτι θα εισαι καλα αυριο για να το χαρεις; Αυριο μπορει να σου συμβει κατι κακο (να χτυπησεις ασχημα) μπορει να σου συμβει κατι ακομη χειροτερο (να ερωτευτεις, να παντευτεις, να κανεις μωρα, να ξεσκατιζεις και σαν συνεπεια να μην κανεις κεφι για παιχνιδια), να βρεις αλλα χομπυ η ενδιαφεροντα. Το καλυτερο που εχεις βαλε μεσα και ξεκινα το, τις σαβουρες αστες για filler η για το απολυτος αδυνατο ενδεχομενο να ξεμεινεις απο οτιδηποτε αλλο καλο.

Το παραχεσα και εγω με καποιες καλες προσφορες που ειχε, παλευω να τελειωσω το lost legends για να το δωσω σαν μεταχειρισμενο, γρηγορα να φευγει.

Οπότε παράτα τη σαβούρα και ξεκίνα Mass Effect Trilogy. :P

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Malthador είπε

Off-topic, το ξέρω, αλλά ρε, σοβαρά τώρα, όσοι έχετε το πισί στο σαλόνι, πως το έχετε καταφέρει; Ένα λευκό Bitfenix Prodigy έχω, που είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό και την έχω χρυσώσει να το κρύψω στο σαλόνι χωρίς να φαίνεται, αλλά μου το απαγορεύει ρητά. :(

Ακούω tips!

όχι δεν το έχω σαλόνι, σε γραφείο. σε σαλόνι εννοείται ότι και εγώ ο ίδιος θα έβαζα μικρό κουτί σαλονιού από htpc άντε μέχρι κάτι σε στυλ bitfenix prodigy που είναι αρκετά διακριτικά. full tower είναι υπερβολή 

16 λεπτά πριν, kostiger είπε

Eννοειται οτι εχουμε και αισθητικα κριτηρια ανεξαρτητου παντοφλας φιλε λογιστουλη :P. Αντε να μοιραστω κι εγω τις εντυπωσεις μου. Καταρχην να ξεκινησω με το design του αυθεντικου πσ4 το οποιο μου αρεσε πολυ και προσωπικα θεωρω πως παρεπεμπε σε high-end συσκευη. Η σλιμ βερσιον αρχικα δεν μου αρεσε καθολου, με τον καιρο τη συνηθισα και μου αρεσει, ενω ειναι ακρως ευπροσδεκτο το ποσο κομπακτ ειναι. Για το μαυρο προ το οποιο κατεχω,  πρεπει να πω πως ειναι σκετη απογοητευση. Το λευκο ειναι πανεμορφο. Αυτα τα ολιγα την καλημερα μου κυριοι.

εμένα μου άρεσε πολύ το 1 και το 2 για κάποιο λόγο, μου φαινόταν πολύ φουτουριστικό

βέβαια πήγαινα ακόμα σχολείο :P

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κάποτε που είχα αναφέρει ότι έπαιζα το The Order: 1886 μου είχες απαντήσει:

Οπότε παράτα τη σαβούρα και ξεκίνα Mass Effect Trilogy. :P

Παρεπιμπτόντως προσωπικά μου άρεσε το The order, δεν άξιζε full price άλλα το είχα πάρει 10 ευρώ και το είχα ευχαριστηθεί. Πανέμορφα γραφικά, ωραία ατμόσφαιρα, καλή ιστορία, πολύ καλά όπλα....ναι είναι μικρό και με πολλά cut scenes άλλα θεωρώ ότι υπάρχει μια αρνητική υπερβολή όσον αφορά το συγκεκριμένο τίτλο...ίσως επειδή περιμέναμε πολλά από αυτόν. Γενικότερα πάντως για 10 ευρώ αν το βρει κάποιος αξίζει, θα περάσει ευχάριστα 7-8 ωρίτσες.

Υ.Γ. Δεν ξέρω εαν είναι θέμα τύχης άλλα το slim που έχω ακόμα και ύστερα από 3-4 ώρες gaming ακούγεται ελάχιστα ο ανεμιστήρας και ούτε θερμαίνεται πολύ, δεν το έχω βέβαια καταχωνιασμένο ή σε κανένα κουτί, απλά κάθεται σε ράφι και αερίζεται μπρος πίσω άνετα.

52 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχεις γυναίκα; Η δικιά μου όταν είδε το λευκό X1S μου (που προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο) μου είπε «δεν πιστεύω να την βάλεις κάτω από την τηλεόραση αυτή την γκουμούτσα», ενώ όταν είδε το PS4 Slim (που προσωπικά το βρίσκω αίσχος) είπε τι γλουκούλι που είναι. :P

Πάντως αυτό με το αθόρυβο PS4 Slim δεν μπορώ να πω ότι το συμμερίζομαι. Το έχω στο έπιπλο κάτω από την τηλεόραση και δίνει πόνο το fan μετά από καμιά ώρα gaming.

Ακριβώς τα ίδια, το xbox one S λευκό που είχα ήθελε να μου το φέρει στο κεφάλι!!! Τελικά πήγε στο υπνοδωμάτιο η κονσόλα για να δουλεύει και σαν blue ray player... 

Επεξ/σία από karamela693
Δημοσ.
52 minutes ago, Malthador said:

Ακούω tips!

Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. 

Ποιος θα το βλέπει στο σαλόνι και θα τον ενοχλεί?

Και αν γίνεται αυτό για τους επισκέπτες που θα το βλέπουν και "δεν κάνει στο σαλόνι" ποιος ενδιαφέρεται για τη γνώμη τους? 

Το λάθος βέβαια έγινε στην επιλογή γυναίκας! :P

Την επόμενη φορά βρες κάποια που ασχολείται! :D

Δημοσ.
58 minutes ago, Malthador said:

Ακούω tips!

Αν και το main PC το έχω στο γραφείο (μαζί με το PS4 λόγω streaming/ευκολίας), έχουμε ένα πιο μικρό/low-end multimedia PC στο σαλόνι - αυτό που "έπιασε" ήταν όταν της το έφερα πλαγίως, βλέπει σειρές και cooking shows online, όπως και κάτι blogs/YT channels περί cosmetics οπότε "πάτησα" στην ευκολία του να τα βλέπουμε απο την TV αντί να τα βλέπει απο κινητό/λαπτοπ :P (ίσως χρειαστεί να κάνεις καμία μικρή "θυσία" 2-3 φορές τον μήνα και να κάτσεις να δεις μαζί της καμιά ταινία/σειρά - το βρήκα ευκολότερο τις Παρασκευές μετά τη δουλειά με το φαϊ κ.τ.λ. να της κάνω παρέα στον καναπέ όσο βλέπει νέα vlogs).
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
56 minutes ago, karamela693 said:

Παρεπιμπτόντως προσωπικά μου άρεσε το The order, δεν άξιζε full price άλλα το είχα πάρει 10 ευρώ και το είχα ευχαριστηθεί. Πανέμορφα γραφικά, ωραία ατμόσφαιρα, καλή ιστορία, πολύ καλά όπλα....ναι είναι μικρό και με πολλά cut scenes άλλα θεωρώ ότι υπάρχει μια αρνητική υπερβολή όσον αφορά το συγκεκριμένο τίτλο...ίσως επειδή περιμέναμε πολλά από αυτόν. Γενικότερα πάντως για 10 ευρώ αν το βρει κάποιος αξίζει, θα περάσει ευχάριστα 7-8 ωρίτσες.

Υ.Γ. Δεν ξέρω εαν είναι θέμα τύχης άλλα το slim που έχω ακόμα και ύστερα από 3-4 ώρες gaming ακούγεται ελάχιστα ο ανεμιστήρας και ούτε θερμαίνεται πολύ, δεν το έχω βέβαια καταχωνιασμένο ή σε κανένα κουτί, απλά κάθεται σε ράφι και αερίζεται μπρος πίσω άνετα.

Ε οι πιο πολλοί είχαν αγοράσει το The Order full price στα €60 και γι' αυτό οδύρονταν. Στα 15 ευρώ που έδωσα εγώ δεν με χάλασε πάντως. Για τον ανεμιστήρα κι εγώ δεν λέω ότι ξεκουφαίνομαι, αλλά όταν παίζω τη νύχτα σε χαμηλή ένταση, πρέπει να δυναμώσω 2-3 μονάδες τον ήχο της τηλεόρασης για να υπερκαλύψει το ανεμιστηράκι. Σίγουρα το Χ1S είναι πιο αθόρυβο.

58 minutes ago, karamela693 said:

Ακριβώς τα ίδια, το xbox one S λευκό που είχα ήθελε να μου το φέρει στο κεφάλι!!! Τελικά πήγε στο υπνοδωμάτιο η κονσόλα για να δουλεύει και σαν blue ray player... 

Ε καλά, αυτά τα κόλπα τα ξέρω κι εγώ, «αγάπη μου το Wii U πάει κάτω από την τηλεόραση για να παίζουμε Mario παρέα» και «μα πως θα βλέπουμε blu-ray αν δεν βάλουμε το xbox κάτω από την τηλεόραση». Σο PS4 ξέμεινα από δικαιολογίες και τώρα με το πισί έχω ζόρια. Βολεύομαι με το Steam Link για την ώρα, but still.

43 minutes ago, NickTG said:

Την επόμενη φορά βρες κάποια που ασχολείται! :D

Δεν κάνουν για μανάδες αυτές ρε. Είχα μια τέτοια παλιά, στα φοιτητικά μου χρόνια, που όταν δεν της έβγαινε το roll στο WoW ξεκίναγε και έσπαγε πράγματα στο σπίτι. Άσε καλύτερα. :P

28 minutes ago, Greygore said:
Αν και το main PC το έχω στο γραφείο (μαζί με το PS4 λόγω streaming/ευκολίας), έχουμε ένα πιο μικρό/low-end multimedia PC στο σαλόνι - αυτό που "έπιασε" ήταν όταν της το έφερα πλαγίως, βλέπει σειρές και cooking shows online, όπως και κάτι blogs/YT channels περί cosmetics οπότε "πάτησα" στην ευκολία του να τα βλέπουμε απο την TV αντί να τα βλέπει απο κινητό/λαπτοπ :P (ίσως χρειαστεί να κάνεις καμία μικρή "θυσία" 2-3 φορές τον μήνα και να κάτσεις να δεις μαζί της καμιά ταινία/σειρά - το βρήκα ευκολότερο τις Παρασκευές μετά τη δουλειά με το φαϊ κ.τ.λ. να της κάνω παρέα στον καναπέ όσο βλέπει νέα vlogs).

Όταν όμως έχω τρεις συκευές που παίζουν Netflix κάτω από την τηλεόραση (χωρίς να υπολογίζω την ίδια την τηλεόραση που έχει Netflix), είναι δύσκολο να δικαιολογήσω μία ακόμα. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Malthador said:

Όταν όμως έχω τρεις συκευές που παίζουν Netflix κάτω από την τηλεόραση (χωρίς να υπολογίζω την ίδια την τηλεόραση που έχει Netflix), είναι δύσκολο να δικαιολογήσω μία ακόμα. :P

Ε ναί, άμα υπολογίσεις και κονσόλες + smart TV, χαλάει λίγο το επιχείρημα :P To αστείο είναι πως, λόγω του ότι έχει μηδενική επαφή με το gaming, αφήσαμε (σχεδόν) όλες τις κονσόλες κοντά στο (main) PC, όποτε και είχα δικαιολογία για το multimedia PC στην TV:P 

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/3/2018 στις 11:53 ΠΜ, Malthador είπε

Θα σπάσω λίγο τη μονοτονία της meta κουβέντας που κάνετε για να μιλήσω για games. :P

Έψαχνα χθες στο skroutz για κανά καλό deal του Shadow of the Colossus, αλλά όλα τα καταστήματα που το έχουν γύρω στα €30 ήταν πολύ μακριά μου, οπότε το 'χεσα και πήγα στον Κώτσο να το πάρω full price στα €40. Τελικά ήμουν απίστευτα τυχερός, γιατί παρέα βρήκα στο καλάθι με τις προσφορές την complete edition του MGSV (Ground Zeroes + Phantom Pain + όλα τα DLC's) στα €12, οπότε το τσίμπησα κι αυτό για να μεγαλώσω λίγο το backlog (τι 1500 games backlog, τι 1501 το ίδιο είναι). Το αναφέρω μπας και ενδιαφέρεται κανείς για το MGSV. :)

Από εκεί και πέρα, έπαιξα κανά δίωρο SotC, έριξα πέντε κολοσούς και το game είναι το ίδιο επικά αριστουργηματικό όπως το θυμόμουν στο PS2 και όπως το είχα κάνει revisit στο PS3. Είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι τα games μπορούν να είναι τέχνη εάν το θελήσουν. Δεν χρειάζονται πολύπλοκα σενάρια για να αποκτήσουν φιλοσοφικό υπόβαθρο, ούτε βαθείς χαρακτήρες για να βιώσεις τον κόσμο τους και σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά γραφικά. Το SotC είναι η απόδειξη ότι το σωστά δομημένο gameplay, συντροφιά με όμορφα σχεδιασμένο κόσμο και με ατμοσφαιρική μουσική (ok, και με ένα animation που έχει βγει από άλλο πλανήτη), μπορούν να εκτινάξουν την εμπειρία στο βαθμό του οργασμού.

Όποιος δεν έχει παίξει SotC έχει χρέος στον εαυτό του να το κάνει άμεσα και μετά να το διδάξει στα παιδιά του. Ακόμα κι αν είναι μόνο φίφας ή μόνο κωλοντουτάς πρέπει κάνει ένα διάλειμμα και να χαραμίσει ένα 8ωρο για να βιώσει μια εμπειρία που ελάχιστα πράγματα (ακόμα και στα υπόλοιπα media, πέραν του gaming) θα του την προσφέρουν.

Οπως τα λές, το ξαναπήρα και εγώ ύστερα από το ps2 και το τελείωσα μέσα στο ΣΚ...η λέξη έπος είναι ''λίγη'' για να χαρακτηρίσεις αυτό το όχι παιχνίδι άλλα αυτή την εμπειρία. 

Υ.Γ. Πάντως παίξε αν δεν έχεις παίξει και το Rime, δεν είναι στο επίπεδο του SOTC άλλα αξίζει, είναι στο ίδιο ύφος, πολύ ατμοσφαιρικό και όμορφο παιχνίδι.

Επεξ/σία από karamela693
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, karamela693 said:

Οπως τα λές, το ξαναπήρα και εγώ ύστερα από το ps2 και το τελείωσα μέσα στο ΣΚ...η λέξη έπος είναι ''λίγη'' για να χαρακτηρίσεις αυτό το όχι παιχνίδι άλλα αυτή την εμπειρία. 

Υ.Γ. Πάντως παίξε αν δεν έχεις παίξει και το Rime, δεν είναι στο επίπεδο του SOTC άλλα αξίζει, είναι στο ίδιο ύφος, πολύ ατμοσφαιρικό και όμορφο παιχνίδι.

Έχω φτάσει στον 15ο κολοσσό και ήδη είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα στο φινάλε. :(

Το Rime το έχω στα υπόψιν μου από τότε που ανακοινώθηκε και το άφησα σε stand-by για να το παίξω στο NSw. Έχω παραγγείλει την Collector's από Ισπανία και το περιμένω.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχω φτάσει στον 15ο κολοσσό και ήδη είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα στο φινάλε. :(

Το Rime το έχω στα υπόψιν μου από τότε που ανακοινώθηκε και το άφησα σε stand-by για να το παίξω στο NSw. Έχω παραγγείλει την Collector's από Ισπανία και το περιμένω.

και εγώ στο switch ήθελα να το παίξω άλλα μας το έδωσε στο plus δωρεάν η Sony (βάλε ότι είχα ακούσει και διάφορα θέματα στην έκδοση στο switch, αν και νομίζω με ένα τελευταίο update τα έλυσαν) και έτσι το έπαιξα στο ps4...πάντως μην το αφήσεις αξίζει το παιχνίδι, έχει και φοβερό soundtrack.

Επεξ/σία από karamela693
  • Moderators
Δημοσ.

Το είδα ότι το έχουν βάλει στο PSN+, αλλά το άφησα. Γενικά διαφωνώ με το μοντέλο που ακολουθούν στο επί πληρωμή online κομμάτι τόσο η MS, όσο και η Sony (και σύντομα θα ακολουθήσει και η Ν απ' ότι φαίνεται). Μερικές σκέψεις:

Πρόπερσι τον Οκτώβρη που αγόρασα Χ1 έβαλα Gold, όλος χαρά που θα γέμιζα με backlog ένα κάρο games μόνο με 25 λίρες (τόσο είχε τότε η προσφορά του amazon). Fast forward ένα χρόνο μετά, έχω ξενερώσει τη ζωή μου, υποτίθεται ότι έχω στην κατοχή μου 30 τίτλους του Χ1, τους οποίους δεν μπορώ να παίξω αφού δεν έχω ενεργή συνδρομή. Δυστυχώς, προέρχομαι από το PC gaming, όπου εκεί τα έχουμε λύσει αυτά. Ξέρω για παράδειγμα ότι δίνω 12 bucks το μήνα, παίρνω 7-8 games στο humble bundle monthly και μένουν στη βιβλιοθήκη μου για πάντα, βρέξει χιονίσει, είτε έχω ενεργή συνδρομή, είτε όχι. Τελοσπάντων, αποφάσισα ότι αυτό το games as a service δεν είναι για μένα και ότι προτιμώ στις κονσόλες να αγοράζω physical τα games μου και να τα παίζω όποτε θέλω ή να τα μεταπουλάω όταν τα βαρεθώ.

Παρόλο που δεν παίζω σοβαρό online στις κονσόλες μου, η αίσθησή μου είναι ότι τόσο το Gold όσο και το Plus είναι πολύ μπασταρδεμένα σαν μοντέλα παροχής υπηρεσιών. Θέλω να πω αν το σκεπτικό είναι ότι πληρώνουμε για να παίζουμε online, γιατί τα «δωρεάν» games να θέλουν ενεργή συνδρομή προκειμένου να παίξουν; Από την άλλη, αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για να παίζει online, γιατί να έχει συνοδευτικό τυράκι κάποια games που δεν τον ενδιαφέρουν και αντί για αυτό να μην απολάμβανε χαμηλότερη τιμή στο online του;

Πιστεύω ότι στην παρούσα τους μορφή δεν είναι λειτουργικές οι συνδρομές και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα. 70m PS4 εκεί έξω και μόνο 25-30m συνδρομές. Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν τα μοντέλα τους.

• Like 2
Δημοσ.

Αστο Malth γενικα ειναι διαφορετικη κατασταση στις κονσολες αν εχεις μαθει στο pc και δεν ειναι μονο το online επι πληρωμη.

Βαλε και το(πληρες και οχι μερικο αλλα ms και σε μικροτερη βιβλιοθηκη) backwards compatible σε παιχνιδια(μεχρι και ps1 εποχης ξερω γω)αλλα μεχρι και σε αξεσουαρ.

Μια απο τις πρωτες ξενερες περαν της συνδρομης με τις νεες κονσολες ηταν οτι θα επρεπε να αγορασει καποιος και νεα controller εκτος των αλλων.

• Like 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...