Bourdoulas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ε ναι ρε συ λογικό είναι. Σιγά μην κάθεσαι να περιμένεις πόσες μέρες για να γλιτώσεις πέντε ευρώ.
Vapir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 καλησπέρες!! τα φώτα σας please σκέφτομαι να πάρω ps4 , αρχικά σκέφτηκα να πάρω μεταχειρισμένο αλλα ίσως πάρω και καινούριο. Η tv που θα το χρησιμοποιώ ειναι 24" στο δωμάτιο μου , μεγάλη δεν παίζει οπότε νομίζω δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω προς το pro για έξτρα ανάλυση. Δεν παίζει να πάρω άμεσα άλλη tv επίσης δεν έχω σκοπό να το μοντάρω (αν και εφόσον γίνεται δηλαδή) 1) τι μοντέλο να πάρω? η μάλλον τι μοντέλο να ΜΗΝ πάρω 2) μέχρι πόσα να δώσω για μεταχειρισμένο στη χειρότερη? 3) υπάρχει κάποιο site του εξωτερικού που συμφέρει/βάζει προσφορές για κονσόλες ή να πάρω απο Ελλάδα? 4) πόσο θα με επηρεάσει το αν θα έχω την 500gb vs 1tb έκδοση ? Δεν σχεδιάζω να έχω 10 παιχνίδια ταυτόχρονα , συνήθως ασχολούμαι με 1-2 τη φορά 5) λέτε να κάνω υπομονή κανα μήνα μπας κ μπουν τπτ πακέτα/προσφορές λόγο Πάσχα?
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1)Ps4 1tb D chassis πιστεύω είσαι οκ 2)μέχρι 200€ αν είναι σε άριστη κατάσταση με υπόλοιπο εγγύησης κουτί κτλπ. Και βασικά ανάλογα και τι έξτρα θέλεις η τι δίνει ο άλλος παίζεις με την τιμή. Πάντως 180-200€ πιστεύω είναι οκ. 3)πάρε από Ελλάδα μην πλέξεις με εγγύηση κτλπ σε περίπτωση που πάθει κάτι. 4)πάρε με 1tb να είσαι άνετος. 5)ίσως να βγουν ίσως και όχι. Κανένας δεν ξέρει. Αν δεν το βιάζεσαι περίμενε. Αν το θέλεις αμεσα να παίξεις ξεκινά να ψάχνεις γ μεταχειρισμένα αλλιώς τσιμπά το καινούργιο σφραγισμενο. 1
Vapir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, stelios18120 είπε 1)Ps4 1tb D chassis πιστεύω είσαι οκ 2)μέχρι 200€ αν είναι σε άριστη κατάσταση με υπόλοιπο εγγύησης κουτί κτλπ. Και βασικά ανάλογα και τι έξτρα θέλεις η τι δίνει ο άλλος παίζεις με την τιμή. Πάντως 180-200€ πιστεύω είναι οκ. 3)πάρε από Ελλάδα μην πλέξεις με εγγύηση κτλπ σε περίπτωση που πάθει κάτι. 4)πάρε με 1tb να είσαι άνετος. 5)ίσως να βγουν ίσως και όχι. Κανένας δεν ξέρει. Αν δεν το βιάζεσαι περίμενε. Αν το θέλεις αμεσα να παίξεις ξεκινά να ψάχνεις γ μεταχειρισμένα αλλιώς τσιμπά το καινούργιο σφραγισμενο. βρήκα Sony Playstation 4 1TB black Ultimate Player Edition στα 270 καινούριο , αξίζει ? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Vapir
gkagg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Αυτό είναι το C Chassis. Καλύτερα να πας στο D chassis που είναι νεότερο. 2
rouxlas86 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Παίζω το heavy rain και στο 5ο κεφάλαιο έχει bug και δεν μπορώ να ελέγξω τον χαρακτήρα. Αν επιλέξω να ξαναπαίξω το chapter οι προηγουμένες αποφάσεις μετράνε ή παίζω με random αποφάσεις?
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Vapir είπε βρήκα Sony Playstation 4 1TB black Ultimate Player Edition στα 270 καινούριο , αξίζει ? Καλύτερα D chassis όπως σ είπα η και το E chassis που είναι πιο καινούργια.
Vapir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Καλύτερα D chassis όπως σ είπα η και το E chassis που είναι πιο καινούργια. Ναι δεν είχα καταλάβει την διαφορά με τα μοντέλα , έχω να ασχοληθώ με gaming πολυ....καιρο.. απλά μου την έδωσε , the thirst is real ..κ γιαυτό μου μοιάζει τρελό να περιμένω μήνες μπας κ κάτσει κάτι καλό το πρόβλημα ειναι οτι έχω περιορισμένο budget . Αρχικά είχα 100 euro και έψαχνα για ps3 να λιώσω οτι jrpg δεν είχα παίξει. Τελικά άλλαξα γνώμη κ πήγα στα 150 ψάχνοντας να βρω ένα μεταχειρισμένο ps4 που απλά να "τσουλάει". Τώρα ανέβασα το budget μου στα 250 με τα χίλια ζόρια .. άντε 260-270 αλλα δε θέλω να πάω στα 300+ με κανένα τρόπο... οπότε είμαι λίγο σε αδιέξοδο, θα άξιζε να πάρω d-e 500ρι και αργότερα σε κανα 4 μήνες να βάλω έναν δίσκο (είδα οτι υπάρχουν) ? αλλιώς θα πρέπει να πάω σε μεταχειρισμένο κ απότι έψαξα σε αγγελίες + fb market/groups παίζουν αρκετά αλλα σε κακή κατάσταση. προτιμώ τις κονσόλες να τις παίρνω καινούριες για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με την εγγύηση .. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Vapir
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Σε αυτό το ποσό, καλύτερα κοίτα για Pro από 2ο χέρι. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Horizon zero dawn 19.90 απο Κωτσοβολο https://www.skroutz.gr/s/9194946/Horizon-Zero-Dawn-PS4.html 3
Lecter D Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίος ... και το έψαχνα στα μεταχ . Κάτι άσχετο , παίζοντας λιγάκι φιφα με τον αδερφό μου παρατήρησα οτι τρώω σπάνια freeze , το ίδιο πράγμα επίσης έγινε και στο Rime . Είναι φυσιολογικό ;;;;;;; Έχω την Pro έκδοση αλλά δεν έχω ενεργοποίηση την ρύθμιση για τα γραφικά . Edit : price match από public χωρίς απόθεμα όμως . Και απο media με αποθεμα . Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Lecter D
theoritikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Το public έβαλε την plus συνδρομή στα 45 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται http://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/playstation-plus-12-mines-prepaid-card/prod3000007pp/ @Malthador αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου στείλεις ενα pm σε ποιον Κωτσόβολο βρήκες το metal gear? Με ενδιαφέρει και εμένα 1
RedAlert539 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, Vapir είπε βρήκα Sony Playstation 4 1TB black Ultimate Player Edition στα 270 καινούριο , αξίζει ? Θα σου πρότεινα σε αυτά τα λεφτά να τσεκάρεις και το slim. Είναι πιο καινούργιο μοντέλο από οποιοδήποτε chassis και είναι και πιο βολικό. 1
Votritis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ειμαι ο μονος που το σλιμ του θυμίζει ζυγαριά ? εμφανισιακά απο τα χειρότερα ps μαζι με το σουπερ σλιμ ps3 . Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Votritis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις