Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, kostiger είπε Καμια αντιρρηση σε αυτα, εδω ημουν και το 12 και το 13 και σε ολες τις επιμαχες περιοδους, κατα τις οποιες εχω δει πολλους διαττοντες αστερες στο φορουμ. Με τσουβαλιαζεις ομως με αυτους.. Ολα καλα το χομπυ μας ειναι, λιγη προσοχη στις εκφρασεις μας δεν γνωριζεις τι background φερει ο καθενας απο πισω του.. Δεν σε τσουβαλιασα,οπως και κανενα αλλο γιαυτο και δεν ανεφερα και ονοματα συγκεκριμενα. Μου εκαναν ας το πουμε παρατηρηση οι συμφορουμιτες για την σταση μου πολλες φορες και εγινα πιο συγκεκριμενος απο που προκυπτει. Σε γενικες γραμες ειναι οπως τα αναφερει(υπο την δικη του σκοπια)ο Red και μαλιστα οποιος εχει δει και τις gaming ειδησεις/αναλυσεις που γραφονται που και που(ειδικα απο τον editor Ocelote)και τι σχολια γραφονται απο κατω θα καταλαβει τι εννοω. Ειχαμε μαλιστα και αρθρο με παιχνιδια της χρονιας by insomnia χωρις να εχουν γινει review για τα παιχνιδια αυτα ή να προκυπτει απο καπου η επιλογη του καθενος,απλα ο καθενας ψηφιζε οποιο παιχνιδι του εκανε κλικ ακομα και ας μην το ειχε παιξει ή ολοκληρωσει. Και ειχα ρωτησει τοτε αρκετες φορες(φαινεται στα σχολια) απο που ακριβως προκυπτουν τα εν λογω αποτελεσματα και δεν ειχα παρει ουτε μια απαντηση..... Ε δηλαδη συγνωμη αλλα και η κοροιδια εχει και τα ορια της και απο ενα σημειο και μετα ειναι αναμενομενο σε καποια πραγματα να εχεις και την αναλογη σταση. 2
Damachi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Με 30000 μηνυματα 24/7 ο Fulgore επρεπε να εχει αστέρι σερίφη . 3 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Damachi είπε Με 30000 μηνυματα 24/7 ο Fulgore επρεπε να εχει αστέρι σερίφη . Καλα δεν εχει να λεει αυτο ,δεν ειναι ουτως ή αλλως ολα τα σχολια πανω σε μια συγκεκριμενη ενοτητα,απλα πιο παλια σχολιαζα σε παρα πολλα διαφορετικα θεματα/ενοτητες. Και εσυ πχ σκεψου οτι εχεις κοντα 1700σχολια σε λιγοτερο απο ενα χρονο στο forum,τα 3πλασια απο αλλους συμφορουμιτες οπως ο Postfire που ειναι 10χρονια στο forum,δεν εχει να λεει αυτο. Σε ανιμε για παραδειγμα(που εχεις και την φωτογραφια του profile)εχω πετυχει ατομα να εχουν 50.000 σχολια γραφοντας μονο για αυτα σε διαστημα μολις λιγων χρονων,ολα σχετικα ειναι του ποσο εχει ορεξη/διαθεση ο καθενας να γραφει για αυτα που του αρεσουν(και να μην εχει γραφτει φυσικα σε πολλα παραλληλα forum). Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Fulgore
Lecter D Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα στα παιδιά, νέος με το ps4 και σήμερα έβαλα και το plus. Με τα όργια που γίνονται στα Pc parts αποφάσισα να τα δώσω στην κονσόλα και να τελειώνω με αυτό το θέμα ανοίγοντας νέο κεφάλαιο. Τα παιχνίδια που έδινε για το Φεβρουάριο λένε τίποτα η να μην μπω καν στο κόπο; Καλά το θέμα Fulgore είναι από καιρό, σε άλλο θέμα τον έχω δει 2 - 3 φορες να γίνεται προσβλητικός με άλλους....
najinblue3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) EU Ubisoft sale ειναι live για οποιον ενδιαφερεται, ψιλοκαλες τιμες, ξεχωρισα southpark, for honor, The division, rainbow six siege που το τσιμπησα γτ ειναι επος Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από najinblue3
postfire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καλα δεν εχει να λεει αυτο ,δεν ειναι ουτως ή αλλως ολα τα σχολια πανω σε μια συγκεκριμενη ενοτητα,απλα πιο παλια σχολιαζα σε παρα πολλα διαφορετικα θεματα/ενοτητες. Και εσυ πχ σκεψου οτι εχεις κοντα 1700σχολια σε λιγοτερο απο ενα χρονο στο forum,τα 3πλασια απο αλλους συμφορουμιτες οπως ο Postfire που ειναι 10χρονια στο forum,δεν εχει να λεει αυτο. Σε ανιμε για παραδειγμα(που εχεις και την φωτογραφια του profile)εχω πετυχει ατομα να εχουν 50.000 σχολια γραφοντας μονο για αυτα σε διαστημα μολις λιγων χρονων,ολα σχετικα ειναι του ποσο εχει ορεξη/διαθεση ο καθενας να γραφει για αυτα που του αρεσουν(και να μην εχει γραφτει φυσικα σε πολλα παραλληλα forum). εγω τι σου εφταιξα τωρα ενεργος αρχισα να γινομαι εδω πριν λιγο καιρο. σε αλλο φορουμ ημουν πολυ ενεργος 1
icenex Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Lecter D είπε Καλησπέρα στα παιδιά, νέος με το ps4 και σήμερα έβαλα και το plus. Με τα όργια που γίνονται στα Pc parts αποφάσισα να τα δώσω στην κονσόλα και να τελειώνω με αυτό το θέμα ανοίγοντας νέο κεφάλαιο. Τα παιχνίδια που έδινε για το Φεβρουάριο λένε τίποτα η να μην μπω καν στο κόπο; Καλά το θέμα Fulgore είναι από καιρό, σε άλλο θέμα τον έχω δει 2 - 3 φορες να γίνεται προσβλητικός με άλλους.... Εγω θα παραφρασω μια κουβεντα "once a pc gamer always one" απλα ανοιξες ενα ακομη κεφαλαιο ετσι οπως το βλεπω εγω. Αν οντως εβαλες τωρα plus νομιζω προλαβαινεις να παρεις και τα παιχνιδια του φεβρουαριου οποτε ειτε αξιζουν ειτε οχι για μενα καντα προσθηκη στην βιβλιοθηκη σου οσο για του μαρτιου αξιζουν με χιλια μονο το bloodborne αν εξαιρεσεις που δεν εχει τα dlc και αν τελικα πορωθεις θα πρεπει μετα να τα πληρωσεις ξεχωριστα οπως ανεφεραν σε προηγουμενα σχολια κατι αλλα παιδια. Οσο για τον fulgore νομιζω το παιδι ειχε και εχει ολη την καλη διαθεση μεσα στο φορουμ απλα οπως ειπε και ο ιδιος βαραει πυρακια μερικες μετα απο οσα εχει δει και δεν υπαρχει λογος να το αναλυσουμε αλλο σε αυτο το θεμα τι κανει κ τι δεν κανει σε αλλα θεματα.Νομιζω δεν χρειαζεται να μπαινουμε σε προσωπικες επιθεσεις και να την λεμε σε ατομα που δεν ξερουμε ασε που πολλες φορες παρεξηγειται ο γραπτος λογος. 1
orck Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Lecter D είπε Καλησπέρα στα παιδιά, νέος με το ps4 και σήμερα έβαλα και το plus. Με τα όργια που γίνονται στα Pc parts αποφάσισα να τα δώσω στην κονσόλα και να τελειώνω με αυτό το θέμα ανοίγοντας νέο κεφάλαιο. Τα παιχνίδια που έδινε για το Φεβρουάριο λένε τίποτα η να μην μπω καν στο κόπο; Καλά το θέμα Fulgore είναι από καιρό, σε άλλο θέμα τον έχω δει 2 - 3 φορες να γίνεται προσβλητικός με άλλους.... Απο την στιγμή που πλήρωσες την υπηρεσία δεν βλέπω τον λόγο να μην τα βάλεις όλα στην βιβλιοθήκη και ας μην τα κατεβάσεις. Για εμένα ήταν πολύ καλός μήνας. 2
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, orck είπε Απο την στιγμή που πλήρωσες την υπηρεσία δεν βλέπω τον λόγο να μην τα βάλεις όλα στην βιβλιοθήκη και ας μην τα κατεβάσεις. Για εμένα ήταν πολύ καλός μήνας. Ακριβώς αυτό κάνω και εγώ Τα βάζω να υπάρχουν και ας μην τα παίξω.πληρωσαμε που πληρώσαμε τόσα €€€ συνδρομη. Ας υπάρχουν και ίσως κάποτε τα παίξουμε.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, postfire είπε εγω τι σου εφταιξα τωρα Βρε τυχαιο παραδειγμα εφερα που το εφερε η κουβεντα 1
costacurta Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ακριβώς αυτό κάνω και εγώ Τα βάζω να υπάρχουν και ας μην τα παίξω.πληρωσαμε που πληρώσαμε τόσα €€€ συνδρομη. Ας υπάρχουν και ίσως κάποτε τα παίξουμε. Έχει συζητηθεί πολλές φορές. Πάντα κάνουμε αγορά τα παιχνίδια του πλας (δεν χρειάζεται να τα κάνουμε download). Τα βάζουμε στην βιβλιοθήκη όπου υπάρχουν για πάντα και μπορούμε να τα παίξουμε οπότε θέλουμε, προϋποθέση βέβαια η ενεργοποίημενη συνδρομή. Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια του πσ3 και του πσβιτα. Βάζουμε και αυτά στη βιβλιοθήκη και ας μήν έχουμε την κονσόλα.
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σπάσω λίγο τη μονοτονία της meta κουβέντας που κάνετε για να μιλήσω για games. Έψαχνα χθες στο skroutz για κανά καλό deal του Shadow of the Colossus, αλλά όλα τα καταστήματα που το έχουν γύρω στα €30 ήταν πολύ μακριά μου, οπότε το 'χεσα και πήγα στον Κώτσο να το πάρω full price στα €40. Τελικά ήμουν απίστευτα τυχερός, γιατί παρέα βρήκα στο καλάθι με τις προσφορές την complete edition του MGSV (Ground Zeroes + Phantom Pain + όλα τα DLC's) στα €12, οπότε το τσίμπησα κι αυτό για να μεγαλώσω λίγο το backlog (τι 1500 games backlog, τι 1501 το ίδιο είναι). Το αναφέρω μπας και ενδιαφέρεται κανείς για το MGSV. Από εκεί και πέρα, έπαιξα κανά δίωρο SotC, έριξα πέντε κολοσούς και το game είναι το ίδιο επικά αριστουργηματικό όπως το θυμόμουν στο PS2 και όπως το είχα κάνει revisit στο PS3. Είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι τα games μπορούν να είναι τέχνη εάν το θελήσουν. Δεν χρειάζονται πολύπλοκα σενάρια για να αποκτήσουν φιλοσοφικό υπόβαθρο, ούτε βαθείς χαρακτήρες για να βιώσεις τον κόσμο τους και σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά γραφικά. Το SotC είναι η απόδειξη ότι το σωστά δομημένο gameplay, συντροφιά με όμορφα σχεδιασμένο κόσμο και με ατμοσφαιρική μουσική (ok, και με ένα animation που έχει βγει από άλλο πλανήτη), μπορούν να εκτινάξουν την εμπειρία στο βαθμό του οργασμού. Όποιος δεν έχει παίξει SotC έχει χρέος στον εαυτό του να το κάνει άμεσα και μετά να το διδάξει στα παιδιά του. Ακόμα κι αν είναι μόνο φίφας ή μόνο κωλοντουτάς πρέπει κάνει ένα διάλειμμα και να χαραμίσει ένα 8ωρο για να βιώσει μια εμπειρία που ελάχιστα πράγματα (ακόμα και στα υπόλοιπα media, πέραν του gaming) θα του την προσφέρουν. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Malthador 2 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Θα σπάσω λίγο τη μονοτονία της meta κουβέντας που κάνετε για να μιλήσω για games. Έψαχνα χθες στο skroutz για κανά καλό deal του Shadow of the Colossus, αλλά όλα τα καταστήματα που το έχουν γύρω στα €30 ήταν πολύ μακριά μου, οπότε το 'χεσα και πήγα στον Κώτσο να το πάρω full price στα €40. Τελικά ήμουν απίστευτα τυχερός, γιατί παρέα βρήκα στο καλάθι με τις προσφορές την complete edition του MGSV (Ground Zeroes + Phantom Pain + όλα τα DLC's) στα €12, οπότε το τσίμπησα κι αυτό για να μεγαλώσω λίγο το backlog (τι 1500 games backlog, τι 1501 το ίδιο είναι). Το αναφέρω μπας και ενδιαφέρεται κανείς για το MGSV. Το MGS V το εδινε δωρεαν το plus μαζι με το amnesia αρα αρκετοι(υποθετω)απο εκει θα το τσιμπησαν. Επισης στο site του Κωτσου δεν υπαρχει αρα μαλλον θα ηταν ξεστοκαρισμα στο καταστημα που πηγες https://blog.eu.playstation.com/2017/09/27/your-playstation-plus-games-for-october-are-metal-gear-solid-v-and-amnesia-collection/ Οσο για το Shadow ειχα γραψει μαζι με 1-2 ατομα ακομα κατι σελιδες πιο πισω για το παιχνιδι αλλα γενικα απο οτι φαινεται δεν υπαρχει μεγαλη ανταποκριση για αυτο μαλλον γιατι δεν ειναι mainstream τιτλος(ουτε δικο του ξεχωριστο θεμα δεν εχει πχ). Ψιλο ασχετη ερωτηση αλλα πως και δεν εριξες ηλεκτρονικη παραγγελια για το shadow που ακομα και με τα μεταφορικα εβγαινε φθηνοτερα?:P Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Fulgore
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Fulgore said: Ψιλο ασχετη ερωτηση αλλα πως και δεν εριξες ηλεκτρονικη παραγγελια για το shadow που ακομα και με τα μεταφορικα εβγαινε φθηνοτερα? Ο Κωτσοβολος είναι ακριβώς απέναντι από το μαγαζί μου και βαριόμουν να περιμένω για να γλυτώσω 5 ευρώ. Ήθελα να το παίξω χθες οπωσδήποτε. Ούτως ή άλλως μου ήρθε καλό το deal μαζί με το MGSV. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Malthador
Πανος999 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ειμαστε ολοι γαμπρο θελω τωρα τον θελω!! Χαχα.. Μια απ τα ιδια.. Αν ειναι μικρη η διαφορα, προτιμω κ εγω τον αμεσο τροπο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις