Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Αδερφε εισαι οτι κινειται εκτελειται στο φορουμ. Εισαι συχνα πολυ επιθετικος.

Ειμαι σε ενα forum στο οποιο δεν υπαρχει ενεργο moderation στα περισσοτερα θεματα,και επειδη συμμετεχω σε αρκετα απο αυτα γυρω απο το gaming εχω δει και διαβασει οτι κουλο μπορεις να φανταστεις. Θες να σου θυμισω εποχες 2013 οταν ηταν να βγουν οι νεες κονσολες τι γινοταν στο θεμα αυτο(και στο διπλα)και τα μπανακια που επεφταν και τα θεματα που κλειδωναν?

Θες να σου θυμισω τι γινοταν οταν ηταν να κυκλοφορησει το ps4 pro πως υπηρχε τεραστια συμμετοχη στο παρον θεμα και μετα απο 1-2μηνες οι περισσοτεροι ειχαν εξαφανιστει.

Και δεν ειναι μονο σε αυτη την ενοτητα αλλα και σε αλλες, και μου τα λενε και πολλα ατομα απο τις αγγελιες που γιαυτο ακριβως τον λογο δεν συμμετεχουν.

Γιατι δυστηχως οι περισσοτεροι που μπαινουν στο forum δεν εκτιμουν τιποτα και κοιταζουν μονο πως να εξυπηρετουν τον εαυτο τους και μετα την ''κανουν''.

Οχι οτι και σε αλλα μεγαλυτερα forum πχ του εξωτερικου δεν συμβαινει αυτο,απλα σε forum με μικροτερη κινηση χτυπαει πιο ασχημα.

Αρα οχι δεν ειμαι επιθετικος,το forum με εκανε ετσι ακριβως επειδη ασχολουμαι(οπως και μερικοι αλλοι) και βλεπω/διαβαζω αυτα που διαβαζω.

Εγω ισα ισα που γιαυτο ακριβως τον λογο ξερω οτι οσοι δουλευουν παρα πολυ δεν αγοραζουν πολλα παιχνιδια(και αρα γλυτωνουν χρηματα) γιατι ξερουν οτι δεν θα τα παιζουν ή μεγαλα παιχνιδια δεν θα τα βγαλουν ποτε και γιαυτο το λογο και βρισκουν 1-2 online παιχνιδια να μπαινουν να παιζουν 1-2ωρες μερικα γρηγορα παιχνιδια και τελος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα σου νομιζω fulgore και εκει ειναι που χανεις το παιχνιδι και "στην λενε" πολλα ατομα ειναι οτι γινεσαι απολυτος σε αυτο που λες..Καλο ειναι να εχουμε μια αποψη αλλα μην το δενεις σχοινι κορδονι οτι ειναι παντοτε η πιο σωστη και καλυπτει τους παντες.Φιλικα παντα οτι λεω.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, icenex είπε

Καλο ειναι να εχουμε μια αποψη αλλα μην το

H κατασταση ειναι τετοια που δεν υπαρχει μια συνοχη σε αυτα που γραφονται στο κεντρικο θεμα του ps4(βαλε μεσα ακομα και τα ανα καιρους vs με το διπλα θεμα) σε σχεση με τα ξεχωριστα θεματα των παιχνιδιων(που σε αρκετα παιχνιδια δεν υπαρχουν καν)και δημιουργειται ενα μπαχαλο μιας και γραφονται πολλα διαφορετικα πραγματα σε ενα θεμα.

Εσενα σου φαινονται αυτα (ή του συμφορουμιτη Στελιου κλπ) ετσι που συμμετεχεις στο θεμα εδω και 1 περιπου χρονο λογω ps4 pro.

Εγω ειμαι στο θεμα αυτο εδω και σχεδον 5 χρονια,αρα εχω φαει στην μαπα πολλες καταστασεις και περιστατικα :)

Ειναι οπως ειπα 'cause and effect' φαση και να κανουμε κριτικη στον αλλον αν πρωτα ολα τα αλλα λειτουργουν σωστα και οπως πρεπει :)

Οποιος θυμαται τον συμφορουμιτη bedazzled θα καταλαβει τι εννοω.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Προσωπικά λόγω έλλειψης χρόνου (παιδιά, δουλειά κλπ.) αγοράζω μόνο παιχνίδια που μου αρέσουν και έχουν διάρκεια μέχρι 12-15 ώρες main quest maximum. Κοιτάζω στο howlongtobeat.com και αν δω ένα παιχνίδι ότι ξεπερνάει τις ώρες που έχω θέσει απλά δεν το αγοράζω και ας κάνει και 2 ευρώ.....εντάξει υπάρχουν που και που κάποιες εξαιρέσεις π.χ. Gta5, Red dead redemption άλλα αυτά είναι σπάνιες περιπτώσεις και το πολύ 1 τέτοιο παιχνίδι τον χρόνο.

Επίσης όταν φτάσω τα 4-5 παιχνίδια που δεν έχω παίξει και έχω στην κατοχή μου, απλά σταματάω να αγοράζω άλλα μέχρι να μειωθούν σε 1-2, ότι προσφορές και αν δω.

Με αυτό τον τρόπο ποτέ δεν συσσωρεύω παιχνίδια και λίγο πολύ παίζω όσα θέλω.

Φυσικά με online δεν ασχολούμαι καθόλου.

Τέλος βάζω πρόγραμμα να παίζω 2-3 φορές την εβδομάδα από 2-3 ώρες κάθε φορά, κόβω λίγο από τον βραδινό ύπνο και καλύπτω την κούραση το επόμενο βράδυ όπου δεν παίζω και κοιμάμαι νωρίτερα. Με αυτό τον τρόπο τελειώνω περίπου 2 παιχνίδια τον μήνα. Αυτά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο θεμα του χρονου απο τοτε που πεταξα τον καρκινο του online Wow που ρουφουσε τα παντα -και πολλες καρτες ηρεμησα .Και το overwatch ακομα στο ραφι ειναι δε θελω να με κανει να σπαω πληκτρολογια :P

Αλλα απο τον βραδινο υπνο μη κοβεις θα το μετανιωσεις μακροπροθεσμα ....

Επεξ/σία από Damachi
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Fulgore είπε

H κατασταση ειναι τετοια που δεν υπαρχει μια συνοχη σε αυτα που γραφονται στο κεντρικο θεμα του ps4(βαλε μεσα ακομα και τα ανα καιρους vs με το διπλα θεμα) σε σχεση με τα ξεχωριστα θεματα των παιχνιδιων(που σε αρκετα παιχνιδια δεν υπαρχουν καν)και δημιουργειται ενα μπαχαλο μιας και γραφονται πολλα διαφορετικα πραγματα σε ενα θεμα.

Εσενα σου φαινονται αυτα (ή του συμφορουμιτη Στελιου κλπ) ετσι που συμμετεχεις στο θεμα εδω και 1 περιπου χρονο λογω ps4 pro.

Εγω ειμαι στο θεμα αυτο εδω και σχεδον 5 χρονια,αρα εχω φαει στην μαπα πολλες καταστασεις και περιστατικα :)

Ειναι οπως ειπα 'cause and effect' φαση και να κανουμε κριτικη στον αλλον αν πρωτα ολα τα αλλα λειτουργουν σωστα και οπως πρεπει :)

Οποιος θυμαται τον συμφορουμιτη bedazzled θα καταλαβει τι εννοω.

Στο φορουμ εχω πολυ παραπανω χρονια και βασικα δεν παιζει ρολο αν ειχα και 1 μηνα γιατι εχω αυτογνωσια και τι χαρακτηρας ειμαι.Για μενα ειναι θεμα πως εισαι σαν χαρακτηρας εγω πχ δεν θα κατσω να χαλασω την ζαχαρενια μου μεσα σε ενα φορουμ..εσενα προφανως σε επηρεαζουν ολα αυτα και τα παιρνεις προσωπικα.Και σου ειπα σαν χαρακτηρας εισαι απολυτος και εκει χανεις το παιχνιδι κ για αυτο ακους τετοιου ειδους σχολια απο αλλα μελη που εν μερη στην λενε ειτε οτι εισαι αρνητικος ειτε οτιδηποτε αλλο.Και οταν λεω οτι εισαι απολυτος το εκανες ηδη  με την εξης προταση " Εσενα σου φαινονται αυτα (ή του συμφορουμιτη Στελιου κλπ) ετσι που συμμετεχεις στο θεμα εδω και 1 περιπου χρονο λογω ps4 pro." Με λιγα λογια με ξερεις καλυτερα απο οτι εγω τον εαυτο μου και οτι αν ειχα και εγω 5 χρονια σε αυτο το θεμα θα εκανα ακριβως οτι κανεις κ εσυ.Φιλικα στα λεω και δεν σε κρινω ουτε προσπαθω να σε πεισω να αλλαξεις χαρακτηρα απλα σου δειχνω ενα στοιχειο τι ειναι αυτο που κανεις κ παιρνεις τετοιου ειδους σχολια απο αλλα μελη του φορουμ.

Τεσπα δεν εχουμε τι να πουμε και αναλυουμε οτι ναναι παλι στο θεμα.Το τελειωνω εδω δεν χρειαζεται περαιτερω αναλυση απο μενα τουλαχιστον.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Damachi είπε

Στο θεμα του χρονου απο τοτε που πεταξα τον καρκινο του online Wow που ρουφουσε τα παντα -και πολλες καρτες ηρεμησα .Και το overwatch ακομα στο ραφι ειναι δε θελω να με κανει να σπαω πληκτρολογια :P

Αλλα απο τον βραδινο υπνο μη κοβεις θα το μετανιωσεις μακροπροθεσμα ....

Καλά το online το έχω κόψει χρόνια, αν ασχολούμουν με αυτό άστα να πάνε δεν θα είχα χρόνο για τίποτα άλλο.

Για τον ύπνο έχεις δίκιο, απλά να παίξω με τα παιδιά μέχρι να κοιμηθούν, να τα βάλω για ύπνο κάποιες μικρές δουλιτσες, ε πήγε 10:30, να κάτσουμε με την σύζυγο να τα πούμε και για καμιά ταινιούλα ή σειρά πήγε 12:30...οπότε gaming από τις 12+ έως τις 2+....και χαμένες ώρες από τον ύπνο....δεν είναι καλό άλλα δεν χωράει αλλού το Gaming....

25% έκπτωση σε ετήσια συνδρομή στο PS plus.

https://store.playstation.com/en-gr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS?emcid=so-st-133625&utm_medium=Social&utm_campaign=&utm_source=&utm_term=so-st-133625&utm_content=PS_Plus_Sales_Specials

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ειμαι σε ενα forum στο οποιο δεν υπαρχει ενεργο moderation στα περισσοτερα θεματα,και επειδη συμμετεχω σε αρκετα απο αυτα γυρω απο το gaming εχω δει και διαβασει οτι κουλο μπορεις να φανταστεις. Θες να σου θυμισω εποχες 2013 οταν ηταν να βγουν οι νεες κονσολες τι γινοταν στο θεμα αυτο(και στο διπλα)και τα μπανακια που επεφταν και τα θεματα που κλειδωναν?

Θες να σου θυμισω τι γινοταν οταν ηταν να κυκλοφορησει το ps4 pro πως υπηρχε τεραστια συμμετοχη στο παρον θεμα και μετα απο 1-2μηνες οι περισσοτεροι ειχαν εξαφανιστει.

Και δεν ειναι μονο σε αυτη την ενοτητα αλλα και σε αλλες, και μου τα λενε και πολλα ατομα απο τις αγγελιες που γιαυτο ακριβως τον λογο δεν συμμετεχουν.

Γιατι δυστηχως οι περισσοτεροι που μπαινουν στο forum δεν εκτιμουν τιποτα και κοιταζουν μονο πως να εξυπηρετουν τον εαυτο τους και μετα την ''κανουν''.

Οχι οτι και σε αλλα μεγαλυτερα forum πχ του εξωτερικου δεν συμβαινει αυτο,απλα σε forum με μικροτερη κινηση χτυπαει πιο ασχημα.

Αρα οχι δεν ειμαι επιθετικος,το forum με εκανε ετσι ακριβως επειδη ασχολουμαι(οπως και μερικοι αλλοι) και βλεπω/διαβαζω αυτα που διαβαζω.

Εγω ισα ισα που γιαυτο ακριβως τον λογο ξερω οτι οσοι δουλευουν παρα πολυ δεν αγοραζουν πολλα παιχνιδια(και αρα γλυτωνουν χρηματα) γιατι ξερουν οτι δεν θα τα παιζουν ή μεγαλα παιχνιδια δεν θα τα βγαλουν ποτε και γιαυτο το λογο και βρισκουν 1-2 online παιχνιδια να μπαινουν να παιζουν 1-2ωρες μερικα γρηγορα παιχνιδια και τελος.

Καμια αντιρρηση σε αυτα, εδω ημουν και το 12 και το 13 και σε ολες τις επιμαχες περιοδους, κατα τις οποιες εχω δει πολλους διαττοντες αστερες στο φορουμ. Με τσουβαλιαζεις ομως με αυτους..

Ολα καλα το χομπυ μας ειναι, λιγη προσοχη στις εκφρασεις μας δεν γνωριζεις τι background φερει ο καθενας απο πισω του..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικούς πλεον σπασικλες εριστικους που απλα απαντάνε  βλακείες  για να ανάψουν τα αίματα,τους περνάμε στο ντουκου και δεν τους απαντάμε καν δεν τους χάλασε... ;)

Όταν αποκτήσουν τρόπους τα ξαναλέμε. (Ποτέ δηλαδή αλλά καλύτερα :P ) τέτοια άτομα μακριααααα

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, karamela693 είπε

Καλά το online το έχω κόψει χρόνια, αν ασχολούμουν με αυτό άστα να πάνε δεν θα είχα χρόνο για τίποτα άλλο.

Για τον ύπνο έχεις δίκιο, απλά να παίξω με τα παιδιά μέχρι να κοιμηθούν, να τα βάλω για ύπνο κάποιες μικρές δουλιτσες, ε πήγε 10:30, να κάτσουμε με την σύζυγο να τα πούμε και για καμιά ταινιούλα ή σειρά πήγε 12:30...οπότε gaming από τις 12+ έως τις 2+....και χαμένες ώρες από τον ύπνο....δεν είναι καλό άλλα δεν χωράει αλλού το Gaming....

25% έκπτωση σε ετήσια συνδρομή στο PS plus.

https://store.playstation.com/en-gr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS?emcid=so-st-133625&utm_medium=Social&utm_campaign=&utm_source=&utm_term=so-st-133625&utm_content=PS_Plus_Sales_Specials

Eσυ ρε φιλε δεν παιζεις ταλαιπωρεισαι ...

Διαβασα τι γραφεις σχετικα με το ωραριο σου και πραγματικα εισαι ηρωας εγω δεν θα μπορουσαν να το κανω αυτο ,να ξενυχταω για να παιξω  και την αλλη μερα πρωι δουλεια .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Διαβασα τι γραφεις σχετικα με το ωραριο σου και πραγματικα εισαι ηρωας εγω δεν θα μπορουσαν να το κανω αυτο ,να ξενυχταω για να παιξω  και την αλλη μερα πρωι δουλεια .

αν εχεις παιδια ετσι ειναι οποιος εχει ξερει καλα :D

Επεξ/σία από postfire
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Το ξέρω ότι ταλαιπωρούμε, άλλα μου αρέσει το Gaming και θέλω έστω και ορισμένα παιχνίδια να τα παίζω, δουλειά, ψώνια, παιδιά κλπ. δεν σου αφήνουν σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο και έτσι κλέβω από τον ύπνο για να παίξω λιγάκι..ή αυτό ή κόβω εντελώς το gaming. Παλιότερα που δεν είχα παιδιά έπαιζα με τις ώρες και έλιωνα τώρα πια επιλεκτικά και με προγραμματισμό....τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή!!

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...