Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με τα παιχνίδια που θα βγούνε στους επόμενους μήνες, νιώθω κάπως έτσι:

28467848_1242245285908471_48261722934453

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 5
  • Sad 4
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

true story τα ιδια τραβαω....και ποσα παιχνιδια δεν τα εχω παρει(πχ shadow of colossus ) γιατι ηδη εχω παιχνιδια που δεν τα εχω αγγιξει και περιμενουν την σειρα τους να τερματιστουν και να γινουν πλατινα :P

Επεξ/σία από icenex
  • Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Μια από τα ίδια και εγώ.

Έχω καμία 10αρια παιχνίδια στο περίμενε.

Αμαρτία. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μια από τα ίδια και εγώ.

Έχω καμία 10αρια παιχνίδια στο περίμενε.

Αμαρτία. :P

Τo μόνο που σώζει τη φάση είναι ότι δεν βάζω psn plus να καώ με τις ώρες σε ένα μόνο παιχνίδι.

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Τo μόνο που σώζει τη φάση είναι ότι δεν βάζω psn plus να καώ με τις ώρες σε ένα μόνο παιχνίδι.

Έχω και psn plus με ακόμα υπόλοιπο 18 μήνες. Οπότε δύσκολα τα πράγματα όπως καταλαβαίνεις :P

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

O ορισμος  ειμαι σε αυτο .Πφφφ

• Like 1
Δημοσ.

Οι μαγικες λεξεις ειναι 'Προγραμματισμος' και 'Διαθεση/ορεξη'.

Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι ακριβως το προβλημα.

Το βλεπω αυτο πιο εντονα και στο pc αυτο.Λιωνει ο αλλος το χ παιχνιδι στο online αλλα εξακολουθει να αγοραζει παιχνιδια,μαζευονται μετα ανα 10αδες και απορει για ποιο λογο δεν τα εχει παιξει.

Λιγο λογικη και μυαλο θελει δεν ειναι τοσο δυσκολο.

Τα μονα παιχνιδια που εχουν επιβεβαιωθει ως τωρα ειναι Far Cry 5,Ni No Kuni για τον Μαρτιο,God Of War τον Απριλιο και Detroit τον Μαιο.

Και απο τα παραπανω βεβαια δεν νομιζω ολοι να τρεξουν με τα μουτρα day one πχ για το Detroit ή το ni no kuni και το Far Cry κλασσικα θα εχει αναλογο σε διαρκεια campaign(μεχρι 12-15ωρες).

Κοινως στο διαστημα αυτο μονο το God Of war ειναι που εχει το μεγαλο ενδιαφερον για ps4 μερια.

Τωρα απο το καλοκαιρι και μετα οταν θα εχουμε επισημες ανακοινωσεις να ξερουμε τι θα βγει και ποτε οκ ισως να ισχυει το παραπανω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οι μαγικες λεξεις ειναι 'Προγραμματισμος' και 'Διαθεση/ορεξη'.

Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι ακριβως το προβλημα.

Το βλεπω αυτο πιο εντονα και στο pc αυτο.Λιωνει ο αλλος το χ παιχνιδι στο online αλλα εξακολουθει να αγοραζει παιχνιδια,μαζευονται μετα ανα 10αδες και απορει για ποιο λογο δεν τα εχει παιξει.

Λιγο λογικη και μυαλο θελει δεν ειναι τοσο δυσκολο.

Τα μονα παιχνιδια που εχουν επιβεβαιωθει ως τωρα ειναι Far Cry 5,Ni No Kuni για τον Μαρτιο,God Of War τον Απριλιο και Detroit τον Μαιο.

Και απο τα παραπανω βεβαια δεν νομιζω ολοι να τρεξουν με τα μουτρα day one πχ για το Detroit ή το ni no kuni και το Far Cry κλασσικα θα εχει αναλογο σε διαρκεια campaign(μεχρι 12-15ωρες).

Κοινως στο διαστημα αυτο μονο το God Of war ειναι που εχει το μεγαλο ενδιαφερον για ps4 μερια.

Τωρα απο το καλοκαιρι και μετα οταν θα εχουμε επισημες ανακοινωσεις να ξερουμε τι θα βγει και ποτε οκ ισως να ισχυει το παραπανω.

Μονιμως εισαι με τους επιθετικους στα ορια της προσβολης χαρακτηρισμους. Ο ολος σχολιασμος ενεχει και το στοιχειο της πλακας. Οταν βρισκω μια τιμη εξοφθαλμα χαμηλη σε παιχνιδια που με ενδιαφερουν τα αγοραζω. Τοσο απλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kostiger είπε

Μονιμως εισαι με τους επιθετικους στα ορια της προσβολης χαρακτηρισμους. Ο ολος σχολιασμος ενεχει και το στοιχειο της πλακας. Οταν βρισκω μια τιμη εξοφθαλμα χαμηλη σε παιχνιδια που με ενδιαφερουν τα αγοραζω. Τοσο απλα.

Ειδες πουθενα να χρησιμοποιω καποιο προσβλητικο χαρακτηρισμο?

Ειναι κατι που το διαβαζω συνεχεια αυτο  δεν ειναι η πρωτη φορα που γραφεται(εστω και μεσω του παραπανω gif) μπορει οχι τοσο στο συγκεκριμενο θεμα αλλα και στα υπολοιπα(μεχρι και στις προσφορες παιχνιδιων) και μαλιστα εγινα και συγκεκριμενος αναφεροντας την διπλα ενοτητα που ειναι και πιο εντονο.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρπαχτηκες λες και σε προσεβαλα,ειδικα απο την στιγμη που δεν ημουν συγκεκριμενος με καποιον.

Ναι και εγω εχω πετυχει αρκετα παιχνιδια οπως το τωρινο mass effect στα 10ευρω,αλλα γνωριζω οτι με βαση αυτα που θα κυκλοφορησουν απο αυτο το μηνα και μετα δεν θα βρω χρονο να το παιξω(και ορεξη)αρα ακομα και για την χαμηλη του τιμη δεν το πηρα.Οπως ειπα προγραμματισμος και φυσικα ειναι πως το βλεπω εγω.

Καποιος αλλος μπορει να προτιμαει να εχει αγορασει 70παιχνιδια του ps4 να τα εχει να καθονται και να παιζει μονο Fortnite.

Δεν ειναι αυτονοητο οτι οταν εχεις υποχρεωσεις και θες να βρισκεις χρονο για το hobby σου,βοηθαει απιστευτα αν βαλεις ενα προγραμμα?

Ελεος δηλαδη.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Αδερφε εισαι οτι κινειται εκτελειται στο φορουμ. Εισαι συχνα πολυ επιθετικος. Δεν στο γραφω τυχαια και δεν εχω καμια διαθεση να αδικησω εσενα ή οποιοδηποτε αλλο μελος. Δες το υπογραμμισμενο παλι. Παρα πολυ συχνα συμφωνουμε και δεχεσαι και like μου για τα σχολια σου, το οτι εχω ομως διαφορετικη λογικη στις αγορες μου απο εσενα, δεν σημαινει οτι στερουμαι αυτης. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν μερη εχετε δικιο και οι 2.Οταν δουλευεις 10ωρα 6 μερες την εβδομαδα και σου μενει μια μερα χαλαρωσης και εχεις γκομενα ή γυναικα, παιδια, γατια, σκυλια οι ωρες που σου μενουν ειναι λιγες.Ο μονος προγραμματισμος ετσι οπως το βλεπω εγω ειναι να μειωσεις ωρες απο καπου αλλου πχ κουβας στο δωματιο(ειδικα οσοι χρειαζονται μισαωρο στην χεστρα :lol: ) ωστε να μην χασεις χρονο και απο εκει.Ξεπετας τα παιχνιδια και δεν βλεπεις ουτε τα cutscene και παει λεγοντας.Αλλιως και ενα απλο παιχνιδι 15ωρων οταν εχεις μονο μια ωρα ημερησιως και αυτο οχι παντα θα θελεις ιδανικα μισο μηνα να το βγαλεις...Εκτος αν αποφασισεις μια μερα να μην κοιμηθεις.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Αν ένα παιχνίδι δεν είναι να το απολαύσεις με αρκετή ώρα παιχνιδιού και να δεις σκηνές του παιχνιδιού κτλπ καλύτερα να μην το παίξεις. 

:)

Γνώμη μου βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι για αυτο εξαλλου δεν εχω καταφερει να τελειωσω οσα παιχνιδια εχω στην κατοχη μου γιατι δεν δεχομαι να παιξω ετσι τα παιχνιδια μονο κ μονο για να πω οτι τα τελειωσα.

Το σχολιο μου ητανε περισσοτερο κωμικο-τραγικο παρα σοβαρο.

Δημοσ.

Δάκρυσα που δεν έχετε χρόνο, ειλικρινά.

Από το base.com έχει ψωνίσει κανείς; είναι κανονικά τα παιχνίδια ή δίνουν κλειδί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...