Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giannis_kan είπε

Πήρα το mass effect Andromeda από Κωτσοβολο. Δεν καταλαβαίνω γτ Δν το βρίσκουν καλό παιχνίδι πριν κάποιες σελίδες. Συμπαθητικό φαίνεται για την τιμή κιόλας που το πήρα από Κωτσοβολο και ασχολείσαι. 

Για να καταλαβεις πρεπει να εχεις παρει 2 trophies

1ο trophy Finish mass effect trilogy(ή εστω το 2 και το 3)

2ο Finish mass effect andromeda.

Οταν τα κανεις αυτα θα καταλαβεις.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για να καταλαβεις πρεπει να εχεις παρει 2 trophies

1ο trophy Finish mass effect trilogy(ή εστω το 2 και το 3)

2ο Finish mass effect andromeda.

Οταν τα κανεις αυτα θα καταλαβεις.

Η απάντηση μου μοιάζει να είναι αποτέλεσμα νοσταλγίας για τα πρώτα που έπαιξες και ήσουν ανέμελος φοιτητής ενώ τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όλοι την πατάμε με την νοσταλγία. Μπορείς να πεις πιο συγκεκριμένα γιατί είναι κακό το andromeda;.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί να είναι λάθος το topic ,αλλά θα ρωτήσω. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ έναν εξωτερικό δίσκο για τα παιχνίδια κτλ . Στον εσωτερικό έχω μόνο το σύστημα. Θα πάρω μεγαλύτερο εσωτερικό και θα τον αλλάξω. Μόλις περάσω ξανά το λειτουργικό, θα αναγνωρίζει τα παιχνίδια που έχω στον εξωτερικό ή θα πρέπει να τα ξαναπερασω όλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, orck είπε

Η απάντηση μου μοιάζει να είναι αποτέλεσμα νοσταλγίας για τα πρώτα που έπαιξες και ήσουν ανέμελος φοιτητής ενώ τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ρωτησε ο συμφορουμιτης για ποιο λογο εχει φαει κραξιμο το andromeda γενικα απο το κοινο http://www.metacritic.com/game/playstation-4/mass-effect-andromeda

Η απαντηση λοιπον ειναι οτι τα προηγουμενα mass effect εθεσαν παρα πολυ ψηλα τον πηχη(απο τα καλυτερα παιχνιδια της προηγουμενης γενιας και του ειδους τους)αλλα το andromeda δεν ηταν ανταξιο να το συνεχισει αυτο. Κοινως το αποτελεσμα του andromeda προκυπτει απο την συγκριση του με τα προηγουμενα παιχνιδια μιας και διαδραματιζεται στο ιδιο συμπαν και ταυτοχρονα με τα 2 τελευταια της τριλογιας.

Καλη ωρα

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giannis_kan είπε

Πήρα το mass effect Andromeda από Κωτσοβολο. Δεν καταλαβαίνω γτ Δν το βρίσκουν καλό παιχνίδι πριν κάποιες σελίδες. Συμπαθητικό φαίνεται για την τιμή κιόλας που το πήρα από Κωτσοβολο και ασχολείσαι. 

Αρα αν δεν εχεις παιξει τα προηγουμενα οπως εγω ,θα σου φανει αριστο και η τιμη που εχει τωρα ειναι ξεφτιλα για τοσο καλο  και με μεγαλο content τιτλο .

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, thanos8527 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί να είναι λάθος το topic ,αλλά θα ρωτήσω. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ έναν εξωτερικό δίσκο για τα παιχνίδια κτλ . Στον εσωτερικό έχω μόνο το σύστημα. Θα πάρω μεγαλύτερο εσωτερικό και θα τον αλλάξω. Μόλις περάσω ξανά το λειτουργικό, θα αναγνωρίζει τα παιχνίδια που έχω στον εξωτερικό ή θα πρέπει να τα ξαναπερασω όλα;

θα αναγνωριζονται κανονικα,δεν επηρεαζεται ο εξωτερικος.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Αρα αν δεν εχεις παιξει τα προηγουμενα οπως εγω ,θα σου φανει αριστο και η τιμη που εχει τωρα ειναι ξεφτιλα για τοσο καλο  και με μεγαλο content τιτλο .

Προφανως,γιαυτο και ανεβασα την προσφορα του Κωτσοβολου και τονισα εξ αρχης στο συμφορουμιτη πιο πισω που ανεφερε την Τριλογια ,οτι δεν γινεται να παιξει καποιος(και να θελει)τα παλια παιχνιδια αν δεν εχει pc ή ps3.

Δημοσ.

Μένω στο ότι για κάποιον λοιπόν που δεν έχει παίξει τα παλιότερα είναι άριστο. Σίγουρα πάντως βλέπε από ταινίες κτλπ πάντα το πρώτο σε σχέση με το δεύτερο και το τρίτο δν είναι ποτέ τόσο ωραίο. BTW σαν στορυ δεν αρέσει το Ανδρομέδα με τα προηγούμενα η με gameplay ξέρω γω? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/2/2018 στις 9:29 ΜΜ, red1 είπε

Yakuza 6 Demo στο store - 35GB 

Απόλυτη απογοήτευση όσων αφορά τον τεχνικό τομέα, και το αστείο ? Τρέχει σε καινούργιο engine.
Πάνε τα όμορφα και απλά γραφικά και τα 60fps των 3 προηγουμενων (Ishin, Zero, Kiwami 1)  καλοδεχτείτε  πλέον jaggies και sub-30fps.
Σχετικά με τα jaggies, μα τον Αλλάχ - και χωρίς υπερβολές - είναι σαν να παίζεις τίτλο PS3, προσωπικά, δεν εχω ξαναδεί ΤΟΣΟ χάλια εικόνα στο PS4 κάνει απίστευτα (κακή) εντύπωση, και όλα αυτά γιατί ? Για να εχεις καποια physics στον κόσμο ? (κορίνες, ταμπέλες κτλπ) και λιγότερο φόρτωμα ? (πλεον μπαίνεις σε κτήρια χωρίς φόρτωμα + οι μάχες δεν απαιτούν ουτε αυτές ).

Μετά το Yakuza zero (0) (το οποίο ειναι απο τους καλύτερους τίτλους που μπορείτε να βρείτε στο PS4) το 6 απλά θα το προσπεράσω λόγω του τεχνικού τομέα, η διαφορά στα γραφικά είναι τραγική στο βαθμό απογοήτευσης, και ενω τα παιχνίδια τα παίζουμε πρωτίστως για το gameplay τους, πηγαίνοντας απο τα βουτυρένια 60fps του Υakuza 0 με την καθαρότατη εικόνα λόγω έλλειψης jaggies στο 6, απλά "δεν"...

Οταν πέσει στο 20-άρικο βλέπουμε, σε καμια περιπτωση ομως στα 60.

Στις 27/2/2018 στις 11:48 ΜΜ, logistoulis είπε

ξενερώνω.. αν και ελπίζω σε patch 

το zero ήταν έπος (αν και έκανε και αυτό τις βουτιές του δεν ήταν και τεχνικό υπόδειγμα..) 

θα το δω το demo που λες 

Edit 

μου λέει 38 λεπτά για τα 12.8GB τι έγινε βελτίωσαν επιτέλους την ταχύτητα των server τους;

Τωρα ειδα τα ποστ.

Τι απογοητευση στον τεχνικο τομεα? Θα με τρελανετε? Το yakuza 6 εχει τα καλυτερα γραφικα κι animation EVER απο ολη τη σειρα.

Οσο για το yakuza Zero? Ειναι το χειροτερο σε σεναριο. Ο Majima ειναι λες κι εχει παθει τροχαιο, εχει χτυπησει στο κεφαλι, εχει ανευρισμα και παιρνει φαρμακα για να μη παθει εγκεφαλικο. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ. Ειναι πολυ ηρεμος. Χαλασαν εναν απο τους πιο χαρακτηριστικους χαρακτηρες.

Οσο για τα fps, μας εχει συνηθισει η Sony στα 30 fps. Αν παιξει καποιο ρολο αυτο στο gameplay (εχει πολυ γρηγορα boss fights), αυτο ειναι προβλημα, η αληθεια ειναι.

Εγω το εχω δει βιντεο του yakuza 6. Απο gameplay μ αρεσει. Φαινεται να ειναι το καλυτερο. Σεναριακα το φοβαμαι. Εχω διαβασει οτι χωλαινει. Αν δε μ ' αρεσει το 6... Θα ειναι το τελευταιο yakuza που πληρωνω full price.

Γιατι το kiwami που επαιζα προσφατα, το παρατησα μισο. Το παραχεσε σε δυσκολια. Αηδιασα μετα απο σερι boss, καπακι shooting αλα Virtua cop. Δε μπορω με τιποτα να το τελειωσω.

Επεξ/σία από Le Perv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yakuza 6 Demo στο store που ακριβως ; Αμα θες να στη πεφτει σε καθε γωνια ο ψυχακιας Majima  δες το Kiwami :P

Edit : Α στο διΑτανο για store το αποσυρανε .... Τοσα τζιμανια εδω μεσα και δε μας ειπαν οτι βαλανε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το game στο US/store :lol:

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Damachi είπε

Yakuza 6 Demo στο store που ακριβως ; Αμα θες να στη πεφτει σε καθε γωνια ο ψυχακιας Majima  δες το Kiwami :P

Edit : Α στο διΑτανο για store το αποσυρανε .... Τοσα τζιμανια εδω μεσα και δε μας ειπαν οτι βαλανε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το game στο US/store :lol:

Μόνο για north America έγινε αυτό αλλά όπως είναι φυσικό αφαιρέθηκε από παντού το demo σε περίπτωση και άλλου λάθους. Οσοι το πήραν πάντως δεν τους χάλασε νομίζω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Le Perv είπε

Τωρα ειδα τα ποστ.

1) Τι απογοητευση στον τεχνικο τομεα? Θα με τρελανετε? Το yakuza 6 εχει τα καλυτερα γραφικα κι animation EVER απο ολη τη σειρα.

2) Οσο για το yakuza Zero? Ειναι το χειροτερο σε σεναριο. Ο Majima ειναι λες κι εχει παθει τροχαιο, εχει χτυπησει στο κεφαλι, εχει ανευρισμα και παιρνει φαρμακα για να μη παθει εγκεφαλικο. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ. Ειναι πολυ ηρεμος. Χαλασαν εναν απο τους πιο χαρακτηριστικους χαρακτηρες.

3) Οσο για τα fps, μας εχει συνηθισει η Sony στα 30 fps. Αν παιξει καποιο ρολο αυτο στο gameplay (εχει πολυ γρηγορα boss fights), αυτο ειναι προβλημα, η αληθεια ειναι.

4) Εγω το εχω δει βιντεο του yakuza 6. Απο gameplay μ αρεσει. Φαινεται να ειναι το καλυτερο. Σεναριακα το φοβαμαι. Εχω διαβασει οτι χωλαινει. Αν δε μ ' αρεσει το 6... Θα ειναι το τελευταιο yakuza που πληρωνω full price.

Γιατι το kiwami που επαιζα προσφατα, το παρατησα μισο. Το παραχεσε σε δυσκολια. Αηδιασα μετα απο σερι boss, καπακι shooting αλα Virtua cop. Δε μπορω με τιποτα να το τελειωσω.

1) Καλυτερα απο ΟΛΗ τη σειρά ? Δλδ να βάλουμε και τα 1 & 2 που έτρεχαν σε PS2 ? Λογικο μου φαίνεται :D

2) Το Zero το έπαιξες φίλε η το είδες στο youtube και διάβασες για αυτό ? Ειναι  prequel, λογικό το οτι ο Majima είναι "διαφορετικός" καθώς ειναι - πάμε πάλι - prequel.Δεν "χάλασαν" τίποτα, μπορει να μη σου άρεσε αλλά αντικειμενικά, λόγω του οτι ειναι prequel, σεναριακά ειχαν το δικαίωμα να κάνουν οτι θέλουν.

3) Απίστευτη γενίκευση - ποια "Sony" μας έχει συνηθισει στα 30fps ? Tα yakuza ειναι της Sega και δεν τρέχαν ολα στα "30fps", τα Ishin, Zero και Kiwami ειναι στα 60fps στο PS4.Για το 6 μιλάμε και για το PS4, το 6 ειναι το 1ο Yakuza στο PS4 που τρέχει στα (sub)30fps - και το Kiwami 2 οταν με το καλό βγει.

4) Το Yakuza 6 το "είδες" φίλε ή το επαιξες ? Γιατι εγω το έπαιξα και τα jaggies ειναι τοσο εμφανή που ματώνουν τα μάτια σου - θα το ξαναπώ, δεν εχω δει χειρότερη ποιότητα εικόνας μέχρι στιγμής στο PS4 και δεν υπερβάλλω (προσωπική άποψη).
ΝΑΙ, το καινουργιο Dragon engine που χτίστηκε για τα Yakuza 6 και Kiwami 2 επιτρέπει 1) Το να μπαίνεις σε κτήρια χωρίς να χρειαστεί να φορτώσει το παιχνίδι, 2) Να ξεκινάς τις μάχες χωρις να απαιτείται φόρτωση και γι'αυτές και 3) Καποια physics εδω και εκεί (κορίνες και ταμπέλες στο δρόμο) και 4) Μεγαλύτερο αριθμό χαρακτήρων στην οθόνη.
Περα απο αυτά ομως  - η καλύτερα - λόγω αυτού/ων, τα fps "κόπηκαν στη μέση" (με πολλά dips κιόλας) και η ανάλυση πήγε περίπατο - οταν με το καλό βγει το συγκριτικό του Digital Foundry εδω θα είμαστε να τα πουμε πάλι, στοιχηματίζω όμως οτι Α) τρέχει σε sub-1080p, Β) δεν εχει εφαρμοστεί καποια ΑΑ μεθοδος ή Γ) και τα 2 μαζί.

Κοινώς Perv, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, απο καπου θα πρεπει να κόψεις για να τα βάλεις καπου αλλού, ΟΚ, το να προτιμάς ομως "cinematic" sub-30fps με ενα τόνο jaggies έναντι καθαρής εικόνας λογω πιο απλουστευμένης γεωμετρίας, υψηλότερης ανάλυσης και Αnti aliasing και ολα αυτά στα 60fps...τι να πω, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λεει και η παροιμία φίλε μου.
Προσωπικά, τοσο game στα 60 (ή σχεδόν στα 60) καρέ στο PS4 είχα να παίξω απο την εποχή του PS2, προσωπική άποψη πάλι, στις εποχές που διανύουμε, οι sub-1080p αναλύσεις και τα sub-30fps ειναι κατι που οχι μονο δεν θα πρέπει να το επικροτούμε αλλά...το τελείως αντίθετο.

Θα ηθελα επίσης να υπενθυμίσω πως κανουμε συζήτηση και δεν χρειάζεται να "τρελαίνεται" κανείς , επίσης, οταν τοποθετούμαστε, καλό θα ειναι το να εξηγούμε και το γιατί.

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, red1 είπε

1) Καλυτερα απο ΟΛΗ τη σειρά ? Δλδ να βάλουμε και τα 1 & 2 που έτρεχαν σε PS2 ? Λογικο μου φαίνεται :D

2) Το Zero το έπαιξες φίλε η το είδες στο youtube και διάβασες για αυτό ? Ειναι  prequel, λογικό το οτι ο Majima είναι "διαφορετικός" καθώς ειναι - πάμε πάλι - prequel.Δεν "χάλασαν" τίποτα, μπορει να μη σου άρεσε αλλά αντικειμενικά, λόγω του οτι ειναι prequel, σεναριακά ειχαν το δικαίωμα να κάνουν οτι θέλουν.

3) Απίστευτη γενίκευση - ποια "Sony" μας έχει συνηθισει στα 30fps ? Tα yakuza ειναι της Sega και δεν τρέχαν ολα στα "30fps", τα Ishin, Zero και Kiwami ειναι στα 60fps στο PS4.Για το 6 μιλάμε και για το PS4, το 6 ειναι το 1ο Yakuza στο PS4 που τρέχει στα (sub)30fps - και το Kiwami 2 οταν με το καλό βγει.

4) Το Yakuza 6 το "είδες" φίλε ή το επαιξες ? Γιατι εγω το έπαιξα και τα jaggies ειναι τοσο εμφανή που ματώνουν τα μάτια σου - θα το ξαναπώ, δεν εχω δει χειρότερη ποιότητα εικόνας μέχρι στιγμής στο PS4 και δεν υπερβάλλω (προσωπική άποψη).
ΝΑΙ, το καινουργιο Dragon engine που χτίστηκε για τα Yakuza 6 και Kiwami 2 επιτρέπει 1) Το να μπαίνεις σε κτήρια χωρίς να χρειαστεί να φορτώσει το παιχνίδι, 2) Να ξεκινάς τις μάχες χωρις να απαιτείται φόρτωση και γι'αυτές και 3) Καποια physics εδω και εκεί (κορίνες και ταμπέλες στο δρόμο) και 4) Μεγαλύτερο αριθμό χαρακτήρων στην οθόνη.
Περα απο αυτά ομως  - η καλύτερα - λόγω αυτού/ων, τα fps "κόπηκαν στη μέση" (με πολλά dips κιόλας) και η ανάλυση πήγε περίπατο - οταν με το καλό βγει το συγκριτικό του Digital Foundry εδω θα είμαστε να τα πουμε πάλι, στοιχηματίζω όμως οτι Α) τρέχει σε sub-1080p, Β) δεν εχει εφαρμοστεί καποια ΑΑ μεθοδος ή Γ) και τα 2 μαζί.

Κοινώς Perv, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, απο καπου θα πρεπει να κόψεις για να τα βάλεις καπου αλλού, ΟΚ, το να προτιμάς ομως "cinematic" sub-30fps με ενα τόνο jaggies έναντι καθαρής εικόνας λογω πιο απλουστευμένης γεωμετρίας, υψηλότερης ανάλυσης και Αnti aliasing και ολα αυτά στα 60fps...τι να πω, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λεει και η παροιμία φίλε μου.
Προσωπικά, τοσο game στα 60 (ή σχεδόν στα 60) καρέ στο PS4 είχα να παίξω απο την εποχή του PS2, προσωπική άποψη πάλι, στις εποχές που διανύουμε, οι sub-1080p αναλύσεις και τα sub-30fps ειναι κατι που οχι μονο δεν θα πρέπει να το επικροτούμε αλλά...το τελείως αντίθετο.

Θα ηθελα επίσης να υπενθυμίσω πως κανουμε συζήτηση και δεν χρειάζεται να "τρελαίνεται" κανείς , επίσης, οταν τοποθετούμαστε, καλό θα ειναι το να εξηγούμε και το γιατί.

ΔΕΝ ειπα οτι μ'αρεσουν τα 30 fps πουθενα. Και το bloodborne στα 30 τρεχει και θεωρειται απο τα καλυτερα παιχνιδια. Προτιμω τα 60.

Επειδη δεν εχω δει πολλα video του Yakuza 6 για να μη σποϊλεριαστω, απο gameplay μου φαινεται αριστο. Απο animation, αριστο. Το καλυτερο της σειρας. Τα γραφικα το ιδιο (λογικο).

Οταν βγει, θα το παρω και θα το συζητησουμε.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Μόνο για north America έγινε αυτό αλλά όπως είναι φυσικό αφαιρέθηκε από παντού το demo σε περίπτωση και άλλου λάθους. Οσοι το πήραν πάντως δεν τους χάλασε νομίζω. 

εγώ με ευρωπαϊκό λογαριασμό το έβαλα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου το έδειχνε το store της κονσόλας, το βρήκα από το store στον υπολογιστή και το πήρα από κει βάζοντας το από κει να κατέβει στη κονσόλα 

αλλά τώρα ναι έχει αφαιρεθεί τελείως, ούτε έτσι το βρίσκω πλέον 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οποιον δεν προλαβε ή του ληγει η συνδρομη του υπαρχουν καταστηματα που δινουν την 12μηνη με την "κλασσικη" εκπτωση. https://www.skroutz.gr/s/4668102/Sony-Playstation-Plus-Prepaid-Card-365-Days.html?from=account_favorites

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...