ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μάλλον για file swap χρειάζεται τον χώρο. Τα νέα παιχνίδια είναι πολύ ζόρικα στο θέμα χώρου οπότε θα πρέπει να κινηθείς με αυτόν τον τρόπο.
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτά είναι τα άσχημα....αγοράζεις κάτι κ μετά λίγες μέρες μπαίνει είτε δωρεάν είτε με μεγάλη έκπτωση. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από stelios18120
Dinoel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Και το κακό είναι ότι ακόμα δεν το έπαιξα. Λόγο επαγγελματικού ταξιδιού έλειπα, κρίμα
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αυτά είναι τα άσχημα....αγοράζεις κάτι κ μετά λίγες μέρες μπαίνει είτε δωρεάν είτε με μεγάλη έκπτωση. Γιαυτο και μερικοι δεν θελουν να βλεπουν τοσο γνωστα παιχνιδια(που τωρα τα αποθεωνουμε σαν καλυτερο μηνα ps plus μπα μπλα μπλα)γιατι το πιο πιθανο να τα εχουν ηδη αγορασει/παιξει. Επισης ουτως ή αλλως για το bloodborne θα χρειαστει να αγορασει οποιος του αρεσει το dlc το οποιο πωλειται ξεχωριστα στο store στα 20ευρω(30ευρω εχει η complete ξερω γω).
kotipelto1821 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 καλημέρα σε όλη την ομάδα εχω το εξης θέμα ..πηρα μεταχειρισμενη μια κονσολα ο χρήστης ειχε το account στο ps plus και ειχε και τα αντιστοιχα games στην βαση του επιλέγοντας να κάνω αρχικοποιηση και διαγραφή ολων προκειμένου να δημιουργήσω νέο χρήστη εμφανίζετε μήνυμα ότι δεν μπορει να πραγματοποιηθεί η ενέργεια καθώς θα πρέπει να πραγματοποιηθεί Login απο τον χρήστη ο οποίος εχει οριστει ως βασικός για την συσκευη.Επιλέγωντας τον λογαριασμό μου ως βασικό της συσκευης και δοκιμή για την ιδια ενέργεια ειχα και παλι το ιδιο μηνυμα .Γνωρίζει κάποιος πως να διαγράψω τον χρήστη ;
Fotis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Παιχνιδαρα το Bloodborne αλλα απορω ποιος δεν το εχει παιξει ακομα απο οσους τους αρεσει η κατηγορια .Οι υπολοιποι ετσι και αλλιως δεν θα μπορεσουν να το παιξουν η' θα το παρατησουν . Σε καθε περιπτωση η Sony εδωσε στο ps plus εναν ΑΑΑ τιτλο πρωτης γραμμης . 1
Edel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Παιχνιδαρα το Bloodborne αλλα απορω ποιος δεν το εχει παιξει ακομα απο οσους τους αρεσει η κατηγορια .Οι υπολοιποι ετσι και αλλιως δεν θα μπορεσουν να το παιξουν η' θα το παρατησουν . Σε καθε περιπτωση η Sony εδωσε στο ps plus εναν ΑΑΑ τιτλο πρωτης γραμμης . 2 AAA Το Ratchet είναι το καλύτερο platform του Ps4. Mη το παραβλέπετε! 2
Damachi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Γιαυτο και μερικοι δεν θελουν να βλεπουν τοσο γνωστα παιχνιδια(που τωρα τα αποθεωνουμε σαν καλυτερο μηνα ps plus μπα μπλα μπλα)γιατι το πιο πιθανο να τα εχουν ηδη αγορασει/παιξει. Επισης ουτως ή αλλως για το bloodborne θα χρειαστει να αγορασει οποιος του αρεσει το dlc το οποιο πωλειται ξεχωριστα στο store στα 20ευρω(30ευρω εχει η complete ξερω γω). Αυτο ειναι το κολπο , 19.90 το dlc Βασικα τα χω ηδη παρει ολα που δινει αυτο το μηνα ***.... και ουτε τα χω τελειωσει
karamela693 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Άσχετο, άλλα το rime τι παιχνιδάρα είναι!!, εξαιρετικό και η απόλαυση χτύπησε ταβάνι παίζοντάς το και με το virtual sound των ακουστικών Sony Wireless Stereo Headset 2.0. Τα ακουστικά δεν ξέρω τι λένε διάφοροι άλλα τα έχω κοντά 2 χρόνια, τα έχω λειώσει, δεν μου έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα και είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει για την κονσόλα, αξίζουν κάθε ευρώ που θα δώσεις, ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο την gaming εμπειρία με το 3d ήχο.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ακουγεται οτι ισως εχει και Ελληνικους υποτιτλους.
Giannis_kan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Πήρα το mass effect Andromeda από Κωτσοβολο. Δεν καταλαβαίνω γτ Δν το βρίσκουν καλό παιχνίδι πριν κάποιες σελίδες. Συμπαθητικό φαίνεται για την τιμή κιόλας που το πήρα από Κωτσοβολο και ασχολείσαι. 1
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 55 minutes ago, Fulgore said: Ακουγεται οτι ισως εχει και Ελληνικους υποτιτλους. Yeap ισχύει. Θα έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις