Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/24/2018 στις 10:19 ΠΜ, Malthador είπε

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος διακοπές στον ήχο όταν συνδέει headset στο gamepad; 

Στις 2/24/2018 στις 12:26 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι η χαμηλή ένταση. Χρησιμοποιώ ακουστικά της Creative αν και δεν νομίζω να έχει σημασία. 

Στις 2/24/2018 στις 4:35 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Ναι, και είναι σχετικά συχνό το φαινόμενο της διακοπής. 

Στις 2/24/2018 στις 5:44 ΜΜ, kostiger είπε

Συνεβαινε και σε μενα. Δεν εφταιγαν τα Cloud Revolver οπως φαινεται..

Στις 2/25/2018 στις 12:07 ΠΜ, karamela693 είπε

Και σε μένα συνεχώς και μου σπάει τα νεύρα....Χάνει τον ήχο ακόμα και σε απόσταση 2 μέτρα το χειριστήριο από την κονσόλα.

Μιας που μιλάμε για headset : 

Χρησιμοποιώ παιδιά ακουστικά (superlux 681 evo) τα οποία και τα συνδέω στον ενισχυτή μου οποτε και ολα ΟΚ με την ένταση καθώς - αμα επιθμώ - μπορώ να τινάξω τα τύμπανα μου λόγω αυτού.
Το πρόβλημα ομως ειναι πως Α) δεν μου αρέσει ο ήχος τους (πολλοί τα  είχαν εκθειάσει αλλα εμενα προσωπικά μου φαίνονται "μουντά"/flat) και Β) προφανώς δεν έχουν μικρόφωνο.

Θέλω να αγοράσω ενα headset για το PS4 και απ'οτι βλέπω, για budget μεχρι 90€, τα hyper X cloud 2 (ή Alpha) είναι μονόδρομος καθώς έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας - τιμής, ΟΜΩΣ, απο αυτά που διαβάζω, αυτά αλλα και πολλά αλλα ακουστικά εχουν χαμηλή ένταση καθώς - προφανώς - συνδέονται απευθείας στο χειριστήριο (και που να δώσει το καημενούλι ένταση) ή μέσω USB της κονσόλας...

Εχω δει αρκετά headset οπως steelseries Arctis 3 ή 5,  Ηyper X cloud, διάφορα της Turtlebeach, ta Αstro A10 και, το πρόβλημα της χαμηλής έντασης ισχύει για όλα, πως παίζει ο κόσμος ρε παιδιά τότε ? Το να παρεις ακουστικά και να μην έχεις καλή ένταση ειναι...δώρων άδωρων αμα πας για plug 'n' play κατάσταση.
Τώρα, το να πας να δώσεις 60-70-100€ + και μετά απο πάνω αλλο ενα 50άρικο+ για μινι-ενισχυτή/κάρτα ηχου για να μπορέσουν να "δώσουν" τα οδηγοί...δεν ξέρω και δεν είμαι διατεθειμένος για να ειμαι ειλικρινής.

Εν κατακλείδι : Έχετε να προτείνετε κάτι (κατα προτίμηση δοκιμασμένο και απο εσας τους ίδιους) για headset value for money ? Με την ένταση του ήχου τι γίνεται ?

Ευχαριστώ

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

τερμάτισα χθες επιτέλους και το second son που εδώ και μήνες έχω πάρει από το plus και ανέλπιστα ήταν πολύ καλό παιχνιδάκι (είχα δει τη θετική αποδοχή, αλλά σκεφτόμουν μήπως απλά οφειλόταν σε sony fanboys από μια εποχή που δεν είχαν και πολλά καλά πράγματα να παίξουν) , ωραία η μάχη και γενικά η κίνηση του χαρακτήρα, ενδιαφέρον το ότι υπάρχει η επιλογή με το karma, δεν με έκανε να βαρεθώ (όπως παλιότερα είχε συμβεί με τα prototype) και περιμένω κι άλλες συνέχειες στη σειρά 

Logistouli, το bolded αδερφέ, μια απο τα ίδια :D
Βέβαια, βοηθάνε και τα φοβερά γραφικά (ακομα και 3 χρόνια μετά ε ?) και το καταπληκτικό post-rock soundtrack, πολλά κομμάτια είναι τελείως "legit" :

Bάλε και το γεγονός οτι στο PS4 Pro τρέχει ακόμα καλύτερα στo "unlocked framerate" mode (κοντά στα 60fps) και...ναι, αξίζει έστω και 1 playthrough.

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.

το first light έχω ακούσει ότι έχει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ιστορία, το μόνο ξενερουά είναι ότι παίζεις μόνο με ένα σετ δυνάμεων σε σχέση με το main game που έχεις ποικιλία 

αλλά σε έκπτωση στο τάληρο μάλλον θα το τσιμπήσω

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, fenom7 είπε

Παιδιά καλησπερα. Μολις πηρα το NBA 2K18 Legend Edition απο ΗΠΑ και ο κωδικός που εχει μεσα για VC δεν δουλευει μαλλον Ελλάδα... Επισης δεν μπορω καθολου να αγορασω VC στο Store ανεξάρτητα απο το παιχνίδι! Δεν τα βρίσκει. Ξέρετε μηπως τι παιζει; Ευχαριστώ 

Αφού το πήρες από αμερική, τα online features λογικά θα δουλεύουν μόνο με αμερικάνικο λογαριασμό. Πρέπει να έχεις αμερικάνικο για να δουλέψουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

τερμάτισα χθες επιτέλους και το second son που εδώ και μήνες έχω πάρει από το plus και ανέλπιστα ήταν πολύ καλό παιχνιδάκι (είχα δει τη θετική αποδοχή, αλλά σκεφτόμουν μήπως απλά οφειλόταν σε sony fanboys από μια εποχή που δεν είχαν και πολλά καλά πράγματα να παίξουν) , ωραία η μάχη και γενικά η κίνηση του χαρακτήρα, ενδιαφέρον το ότι υπάρχει η επιλογή με το karma, δεν με έκανε να βαρεθώ (όπως παλιότερα είχε συμβεί με τα prototype) και περιμένω κι άλλες συνέχειες στη σειρά 

Nαι είναι τίμιο παιχνίδι όπως και το First Light, δύσκολα πάντως θα δούμε συνέχεια σύντομα, ίσως στην επόμενη γενιά (ps5).

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, petran91 είπε

Αφού το πήρες από αμερική, τα online features λογικά θα δουλεύουν μόνο με αμερικάνικο λογαριασμό. Πρέπει να έχεις αμερικάνικο για να δουλέψουν.

Ευχαριστώ για την απαντηση σου. Απλά δεν μου εμφανίζει τα VC γενικά στο Store!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@red1 cloud 2 δεν υπαρχει αντιπαλος, ανετα κορυφη σε ηχο και παρα πολυ ελαφρια

δε ξερω τι εννοεις χαμηλη ενταση, εγω τα εχω με usb και ποτε δεν ειχα θεμα, αρκετα δυνατα θα τα ελεγα

Επεξ/σία από najinblue3
  • Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, red1 said:

Θέλω να αγοράσω ενα headset για το PS4 και απ'οτι βλέπω, για budget μεχρι 90€, τα hyper X cloud 2 (ή Alpha) είναι μονόδρομος καθώς έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας - τιμής, ΟΜΩΣ, απο αυτά που διαβάζω, αυτά αλλα και πολλά αλλα ακουστικά εχουν χαμηλή ένταση καθώς - προφανώς - συνδέονται απευθείας στο χειριστήριο (και που να δώσει το καημενούλι ένταση) ή μέσω USB της κονσόλας...

Δεν ισχύει αυτό. Κι εγώ τα Cloud ΙΙ έχω συνδεδεμένα στα gamepads και δεν έχω θέμα με την ένταση του ήχου. Στο X1 το έχω οριακά πάνω από τη μέση στην ένταση και σε ορισμένα σημεία με ενοχλεί κιόλας η ένταση του ήχου στα θορυβώδη games (π.χ. GeoW όταν γίνεται πανικός). Στο PS4 στην default ένταση είμαι μια χαρά, αλλά τα έχω παρατήσει γιατί με εκνευρίζει αυτό το πράγμα που κάνουν διακοπές κάθε τόσο, μου ξεσκίζει το immersion και έχω καταλήξει να παίζω με τον ήχο της τηλεόρασης μέχρι να βρω λύση. Έλεος δηλαδή, με bluetooth συνδέεται το gamepad ένα πρότυπο που είναι κομμένο και ραμμένο για να περνάει ήχο, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν διακοπές με την κονσόλα να είναι στα 2-3 μέτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ειχα τα Cloud Revolver τα οποια επεστρεψα ως ελαττωματικα λογω αυτων των διακοπών και κατεληξα στα gold τα οποια ειναι πολυ τίμια. Τα Hyper x ηταν πολυ ανετα κ καλοφτιαγμενα, ενω κ ο ηχος τους ήταν παρα πολυ καλος. Ο λογος που τα επεστρεψα ηταν επειδη μου εκαναν διακοπές και κατα την ακρόαση μουσικης απο το κινητο..

Να σημειωσω πως ειχα παρει κ τα πρώτα Cloud τα οποια συνδεδεμένα στο χειριστηριο δεν εβγαζαν αρκετά δυνατο ηχο..

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1
Δημοσ.

εμένα το δικό μου headset (logitech) δεν έχει φουλ ένταση σε κανένα controller είτε μιλάμε για x1 είτε για ps4 , φουλ ένταση έχω όταν το βάζω πάνω στο pc 

συνήθως βάζω ακουστικά κινητού στα χειριστήρια (handfree που έχουν και μικρόφωνο) , στο ps4 δεν έχω δοκιμάσει αν δουλεύει η ομιλία αλλά στο x1 δουλεύει κανονικά 

και στου x1 δεν κάνει και διακοπές στον ήχο 

Δημοσ.

έχει κανείς δοκιμάσει usb ακουστικά σε Ps4?

έχω το Ps4 Slim και τα ακουστικά Logitech g930 και τώρα μου κινήσατε την περιέργια.

Όταν πάω σπίτι θα τα δοκιμάσω εννοείται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Dinoel είπε

έχει κανείς δοκιμάσει usb ακουστικά σε Ps4?

έχω το Ps4 Slim και τα ακουστικά Logitech g930 και τώρα μου κινήσατε την περιέργια.

Όταν πάω σπίτι θα τα δοκιμάσω εννοείται

Δεν εχω δοκιμασει αλλα σιγουρα δουλευουν κανονικα.

Ενα παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι τα razer kraken usb που προοριζονται κυριως για κονσολες.

Mass effect andromeda στα 10ευρω απο Κωτσοβολο.

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/170852-ea-mass-effect-andromeda

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν εχω δοκιμασει αλλα σιγουρα δουλευουν κανονικα.

Ενα παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι τα razer kraken usb που προοριζονται κυριως για κονσολες.

Mass effect andromeda στα 10ευρω απο Κωτσοβολο.

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/170852-ea-mass-effect-andromeda

επειδή ποτέ δεν είχα σχέση με την σειρά mass effect(μάλλον κακός). Αξίζει να το αγοράσω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dinoel είπε

επειδή ποτέ δεν είχα σχέση με την σειρά mass effect(μάλλον κακός). Αξίζει να το αγοράσω?

Εχω διαβασει μετρια πραγματα. Ειδα αυτο πριν απο λιγες ημερες και θελω να το παιξω, δεν ξερω τι συγκλονιστικοτερο εχουν τα προηγουμενα αλλα για 10-15 δεν θα πεθανω. Το τσιμπησα απο Κωτσο, ευχαριστω @Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο χαλί το Andromeda? Δεν έχω παίξει τα άλλα και από γραφικά που το έχω δει καλό φαίνεται. Το παραγγείλα και εγώ από Κωτσοβολο. 

Επεξ/σία από Giannis_kan
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...