Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δυστυχώς δεν έχω paypal κι ούτε ποτέ έχω ασχοληθεί με αυτό. Με χρεωστική κάρτα δοκίμασα όπως έκανα πάντα τις αγορές μου παλιότερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gregdel είπε

Αν θες κοντά στα 20€ βάλε από εδώ που σου κάνει και μικρή έκπτωση

http://www.maxplay.gr/?page_id=81

Ναι το ξέρω το maxplay αλλά ήθελα να αγοράσω ένα παιχνίδι που βρήκα τυχαία στο store για να το παίξω σαβ/κο που θα είμαι ελεύθερος αλλά δεν έχω αρκετά χρήματα στη συγκεκριμένη κάρτα (είναι της πληρωμής από την δουλειά μου) και αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω τη δευτέρα να βάλω.:(

Δημοσ.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι η χαμηλή ένταση. Χρησιμοποιώ ακουστικά της Creative αν και δεν νομίζω να έχει σημασία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος διακοπές στον ήχο όταν συνδέει headset στο gamepad; 

Εγώ. Πολύ ενοχλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω από τι εξαρτάται. 

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος διακοπές στον ήχο όταν συνδέει headset στο gamepad; 

Ναι, και είναι σχετικά συχνό το φαινόμενο της διακοπής. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Ναί, δεν είναι τόσο συχνό ή με διάρκεια ώστε να είναι ενοχλητικό, αλλά συμβαίνει.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπερα. Μολις πηρα το NBA 2K18 Legend Edition απο ΗΠΑ και ο κωδικός που εχει μεσα για VC δεν δουλευει μαλλον Ελλάδα... Επισης δεν μπορω καθολου να αγορασω VC στο Store ανεξάρτητα απο το παιχνίδι! Δεν τα βρίσκει. Ξέρετε μηπως τι παιζει; Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τερμάτισα χθες επιτέλους και το second son που εδώ και μήνες έχω πάρει από το plus και ανέλπιστα ήταν πολύ καλό παιχνιδάκι (είχα δει τη θετική αποδοχή, αλλά σκεφτόμουν μήπως απλά οφειλόταν σε sony fanboys από μια εποχή που δεν είχαν και πολλά καλά πράγματα να παίξουν) , ωραία η μάχη και γενικά η κίνηση του χαρακτήρα, ενδιαφέρον το ότι υπάρχει η επιλογή με το karma, δεν με έκανε να βαρεθώ (όπως παλιότερα είχε συμβεί με τα prototype) και περιμένω κι άλλες συνέχειες στη σειρά 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 3
Δημοσ.
36 minutes ago, logistoulis said:

τερμάτισα χθες επιτέλους και το second son που εδώ και μήνες έχω πάρει από το plus και ανέλπιστα ήταν πολύ καλό παιχνιδάκι (είχα δει τη θετική αποδοχή, αλλά σκεφτόμουν μήπως απλά οφειλόταν σε sony fanboys από μια εποχή που δεν είχαν και πολλά καλά πράγματα να παίξουν) , ωραία η μάχη και γενικά η κίνηση του χαρακτήρα, ενδιαφέρον το ότι υπάρχει η επιλογή με το karma, δεν με έκανε να βαρεθώ (όπως παλιότερα είχε συμβεί με τα prototype) και περιμένω κι άλλες συνέχειες στη σειρά 

Για άλλες συνέχειες δεν ξέρω (είμαι με την εντύπωση πως η σειρά είναι στον "πάγο" απο το 2014) αλλά αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, υπάρχει και το prequel inFamous: First Light, είναι αρκετά πιο μικρό και σχετικά πιο εύκολο απο το Second Son αλλά έχει αρκετά διασκεδαστικές μάχες και "ενδιαφέρον" story.

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ καλα παιχνιδια αυτα, δεν ειναι τυχαια εταιρεια η Sucker Punch παιχτες. Περιμενω με αγωνια το Ghosts of Tsuhshima αν το γραφω σωστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...