lak10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Οπως ειπαμε τα καλωδια χωριζονται σε standard και high speed και οχι σε 1.4, 2.0,2.0a,2.0b κλπ.. Αν εχει το hdmi certified logo επανω ακομη καλυτερα.. Προσωπικα με ενα καλωδιο του Πλαισιου εδω και καιρο μια χαρα παιζει και η καινουρια μου oled 4k οπως και η προηγουμενη 4k που ειχα.. Και σε HDR10 και σε Dolby Vision και με πολυ μεγαλο bitrate σχεδον untouched.. Σε ταινιες και viewing content οσο απαιτητικο και να ηταν μεχρι στιγμης δεν ειχα ποτε θεμα.. Ουτε σε Netflix,Amazon prime uhd με hdr/DV.. Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν με καποια pc games σε 4k μετα απο καποια ωρα με καποια καλωδια.. Το οποιο καλλιστα θα μπορουσε να ειναι υπερθερμανση της θυρας της καρτας γραφικων ή προβλημα με driver απο windows ας πουμε και οχι του καλωδιου.. Οποτε οχι δεν χρειαζεται ειδικα σημερα να διαλεξεις ενα πανακριβο hdmi cable.. Ενα καλο απλα hdmi certified απο το amazon κανει.. Και οχι για high speed cable τα 8-10 euro δεν ειναι πολλα.. Tα 25-30 ομως ειναι για ενα 2-3m.. Δεν υπαρχει ουσιαστικα κανενα κερδος..Δεν συζηταω καν για κατι 50αρια και 100+ με fiber αυτα ειναι απλα πεταω τα λεφτα μου στον καδο.. Ενα καλο αρθρο που εξηγει περαιτερω καποια πραγματα.. http://www.expertreviews.co.uk/tvs-entertainment/7976/expensive-hdmi-cables-make-no-difference-and-heres-why εψαξα για του Πλαισιου αλλα δεν βρηκα κατι σε 3μετρο
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, lak10 είπε εψαξα για του Πλαισιου αλλα δεν βρηκα κατι σε 3μετρο Tου πλαισίου και να βρεις θεωρουνται για την ποιότητα τους ακριβα πλέον με τετοια γκαμα επιλογών. Το καλώδιο που έχεις με hdmi certified logo απο amazon λογικα θα είναι υπεραρκετό.. Π.χ https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01FFIDITQ/ref=mp_s_a_1_7?ie=UTF8&qid=1519320509&sr=8-7&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=hdmi+certified+4k&dpPl=1&dpID=415pb2jN9rL&ref=plSrch Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από d4ydr33m3r
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, icenex είπε Εφοσον μιλαμε σε αυτην την ενοτητα και μιλαμε για 4κ και hdr που μονο το Pro εχει την δυνατοτητα να δωσει γιατι συζητατε εξαρχης για καλωδια αφου το pro σιγουρα ερχεται με τετοιο καλωδιο μεσα???Αν μιλατε γενικα παω πασο αλλα ειστε λιγο εκτος θεματος. Γιατι δεν γραφεται τιποτα για κανενα νεο παιχνιδι απο αυτα που εχουν βγει του 2018 ως τωρα(περαν του monster hunter στο αντιστοιχο θεμα του),αρα ψιλο αναμενομενο να παει off topic η κουβεντα με την πρωτη ευκαιρια και εν μερη αφου αφορα κομματι του ps4 pro ενταξυ δεν πειραζει κιολας.
lak10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Tου πλαισίου και να βρεις θεωρουνται για την ποιότητα τους ακριβα πλέον με τετοια γκαμα επιλογών. Το καλώδιο που έχεις με hdmi certified logo απο amazon λογικα θα είναι υπεραρκετό.. Π.χ https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01FFIDITQ/ref=mp_s_a_1_7?ie=UTF8&qid=1519320509&sr=8-7&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=hdmi+certified+4k&dpPl=1&dpID=415pb2jN9rL&ref=plSrch αυτο ακριβως πηρα το μονο αρνητικο που διαβασα ειναι οτι δεν βγαινει ευκολα απο την θυρα. πηρα και αυτο γιατι θελω 2 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B3WAYD2/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 1
Giannis_kan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ αφού τελειωσα το shadow of colossus έτυχε και επεξα το metal gear phantom pain. Όταν καβαλησα το άλογο καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω να πω ότι σαν το shadow, την βαρύτητα που έχει στον χειρισμό του και το ποσό σωστό είναι σε αυτό το τομέα δεν νομίζω άλλο game να την έχει. Σου βρωμάνε όλα μετά. 🐎🐴☺️ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Giannis_kan 3
skouf26 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Έχει ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο Battle Chasers:Nightwar?ωραίο φαίνεται
Greygore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Giannis_kan said: Εν τω μεταξύ αφού τελειωσα το shadow of colossus έτυχε και επεξα το metal gear phantom pain. Όταν καβαλησα το άλογο καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω να πω ότι σαν το shadow, την βαρύτητα που έχει στον χειρισμό του και το ποσό σωστό είναι σε αυτό το τομέα δεν νομίζω άλλο game να την έχει. Σου βρωμάνε όλα μετά. 🐎🐴☺️ Αν σε ενδιαφέρει να δεις και το γιατί σου φαίνεται τόσο "σωστό", δες αυτό το βίντεο για την δουλειά που έγινε στο Shadow of the Colossus: Edit: Ξεκινάει κάπου στο 14:15 το κομμάτι για το άλογο. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Greygore
karamela693 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Giannis_kan είπε Εν τω μεταξύ αφού τελειωσα το shadow of colossus έτυχε και επεξα το metal gear phantom pain. Όταν καβαλησα το άλογο καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω να πω ότι σαν το shadow, την βαρύτητα που έχει στον χειρισμό του και το ποσό σωστό είναι σε αυτό το τομέα δεν νομίζω άλλο game να την έχει. Σου βρωμάνε όλα μετά. 🐎🐴☺️ Το Shadow of the colosus είναι κατηγορία από μόνο του, μην το συγκρίνεις με άλλα παιχνίδια, το παιχνίδι είναι εμπειρία. Το Phantom Pain είναι απλά ένα ακόμα καλό παιχνίδι από τα αρκετά που υπάρχουν στην αγορά. 3
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Όντως Το shadow of the colossus είναι παιχνιδαρα. Δεν το πιστευα όταν μου το έλεγαν φίλοι μέχρι που έπαιξα. Φοβερό! 2
xelidoni Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Έχει κανείς το WRC 7 για να μου πει αν από τα settings μπορείς να αλλάξεις να οδηγείς από τον σταυρό και όχι από τον αναλογικό μοχλό
mikele13- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, xelidoni είπε Έχει κανείς το WRC 7 για να μου πει αν από τα settings μπορείς να αλλάξεις να οδηγείς από τον σταυρό και όχι από τον αναλογικό μοχλό Δεν γίνεται σέ κανένα παιχνίδι να παίζεις με dpad
Nathan Drake!! Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, najinblue3 είπε New PS Store weekend deals Πήγα να κάνω μία αγορά κι εγώ ύστερα από 1-2 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με το psn store και δεν με αφήνει η Sony να φορτώσω 10 ευρώ στο πορτοφόλι. Τι έγινε βρε παιδιά; Ακόμα με τα capital control έχει πρόβλημα η Sony? Η γενικά, τίποτα δεν μπορείς να αγοράσεις από εξωτερικό ακόμα; Δηλαδή η μόνη λύση (για να αγοράσω ένα παιχνίδι 5-10 ευρώ ένα σε 1-2 χρόνια) θα πρέπει αναγκαστικά να πάρω προπληρωμένη των 20 ευρώ; Άρε Sony.....
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ κανονικά φορτώνω οτιδήποτε πόσο με paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις