Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά, δεν ξέρω αν είμαστε στο σωστό topic

Δοκίμασα το Rainbow Six Siege στο free weekend και θέλω να αγοράσω το bundle από το ps store (siege+ division) και δεν με αφήνει γιατί θεωρεί ότι το έχω αγοράσει ήδη. 

Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε c chassis που παίζει σε 4Κ οθόνη με HDR10, υπάρχει λόγος να βάλω καλώδιο hdmi2.0 ή δεν θα έχει διαφορά με το 1.4; Για το HDR ρωτάω αν χρειάζεται. 

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έχουν τα απλά ps4 c chassis hdr?

To e chassis από τα απλά έχει μόνο ξέρω εγώ.

Εχει, δεν θυμάμαι από ποια ενημέρωση προστέθηκε. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έχουν τα απλά ps4 c chassis hdr?

To e chassis από τα απλά έχει μόνο ξέρω εγώ.

Αν δεν κανω λαθος προστεθηκε αργοτερα το hdr. Επισης δεν στεκει να εχει μονο το ps4 slim hdr και οχι και τα προηγουμενα που εχουν το ιδιο hardware μεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Η ερώτηση παραμένει, χρειάζομαι hdmi 2.0 ή είναι εντάξει το 1.4;

Οχι δεν χρειαζεται.Το hdmi 2.0 χρειαζεται κυριως γιατι ειναι το μονο που βγαζει 4κ 60hz/fps(χρησιμο δηλαδη σε ps4 pro/xbox one x και pc).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έκανα μια πρώτη παρουσίαση του hori onyx, το μόνο ασύρματο ps4 χειριστήριο μετά το dualshock 4 και με xbox one controller επιρροές. Πολύ με βόλεψε ότι και αν έπαιξα, δεν ένιωθα να μου λείπει το ds4, με εξαίρεση την τραγική έλλειψη 3.5 jack θύρας για τα ακουστικά μου..

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οχι δεν χρειαζεται.Το hdmi 2.0 χρειαζεται κυριως γιατι ειναι το μονο που βγαζει 4κ 60hz/fps(χρησιμο δηλαδη σε ps4 pro/xbox one x και pc).

Οποιοδήποτε ποιοτικό καλώδιο HDMI βγάζει 4Κ 60Hz.

Eχω ένα Belkin 1.4, το οποίο δουλεύει άψογα στο PC σε 4Κ/60Ηz.

Αντίθετα, αγόρασα ένα υποτίθεται 2.0 HDMI καλώδιο πρίν λίγες μέρες, και στα 4K κάνει τυχαίες διακοπές η εικόνα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, panther_512 είπε

1.4, το οποίο δουλεύει άψογα στο PC σε 4Κ/60Ηz.

Hdmi 1.4 καλωδια οντως βγαζουν 4κ αλλα μεχρι 30hz.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...