xelidoni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 51 λεπτά πριν, KeepWalking7 είπε Είναι εύκολο να τα ανοίξω να τα καθαρίσω η να τα πάω σε κανέναν τεχνικό; Φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα και έστειλε το Ps4 fat στη Sony κάτι παίζει με το Ps4
Le Perv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KeepWalking7 είπε Είναι εύκολο να τα ανοίξω να τα καθαρίσω η να τα πάω σε κανέναν τεχνικό; Το φταιξιμο ειναι δικο σου ε? Κι οχι της Sony, να υποθεσω εγω. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Le Perv
KeepWalking7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, xelidoni είπε Φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα και έστειλε το Ps4 fat στη Sony κάτι παίζει με το Ps4 Δηλαδή; το ps4 χαλάει τους μοχλούς; γιατί με 3ο μοχλο παίζω κανονικά.. Σε άλλο ps4 θα δουλεύουν;
kostiger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Σε αλλα νεα, τα φτυσε το Bluray drive στο pro μου κανενα 20αρι ημερες πριν την εκπνοη του ετους. Τυχερος μεσα στην ατυχια μου.. 2
xelidoni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kostiger είπε Σε αλλα νεα, τα φτυσε το Bluray drive στο pro μου κανενα 20αρι ημερες πριν την εκπνοη του ετους. Τυχερος μεσα στην ατυχια μου.. Βλέπεις ταινίες πως και τα έφτυσε τόσο γρήγορα
kostiger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, xelidoni είπε Βλέπεις ταινίες πως και τα έφτυσε τόσο γρήγορα Oυτε μια. Ηταν να γινει προφανως.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/17/2018 στις 4:04 ΜΜ, Fulgore είπε Οχι δεν ειναι επιτηδες σχεδιασμενο ετσι ουτε το γνωριζεις απο καπου το παραπανω(δεν το αναφερει μεσα στο παιχνιδι εννοω,αρα δεν εχουν νοημα οι υποθεσεις). Γιατι αν ισχυε αυτο,ουτε ονομα θα ειχε δωσει στο αλογο, ουτε θα ακουγε το καλεσμα σου οταν το φωναζες παντα. Μην το μπερδευεις με το last guardian. Επειδή δεν μπορώ να βρω το παλιό μου τεύχος του EDGE που το έχει αναφορά και το ίδιο το review του EDGE που κάνει αναφορά σε αυτό και ο ίδιος ο δημιουργός μπορείς κάλλιστα να το πιστέψεις ή όχι. Το έχει πει ο ίδιος. Το ίδιο μοτίβο είχε και το ICO με την συμπεριφορά της γκόμενας αλλά το βλέπεις και στο last guardian που το δρακάκι δεν είναι τέλειο στο να ανταποκρίνεται. Δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που έχει σχεδιάσει έτσι ο δημιουργός. Και ο ίδιος σου ο χαρακτήρας είναι λίγο "αεράτος" και δεν είναι τέλειος στον έλεγχο γιατί ήθελε να δώσει μια εικόνα ρεαλισμού στην συμπεριφορά του και στα δυο παιχνίδια.
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε το βλέπεις και στο last guardian που το δρακάκι δεν είναι τέλειο στο να ανταποκρίνεται. Δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που έχει σχεδιάσει έτσι ο δημιουργός. Στην περιπτωση του last guardian ειναι κατανοητο γιατι ετσι ξεκιναει το παιχνιδι,δεν ξεκινας το παιχνιδι μαζι με το δρακακι και του εχεις δωσει ηδη και ονομα και σε ακουει το 90% οπως στο last guardian. Στην περιπτωση του SotC ομως ξεκινας το παιχνιδι πανω στο αλογο ηδη και του εχει δωσει και ονομα. Ο δημιουργος μπορει να πει οτι θελει αλλα αν αυτο δεν το βλεπεις ο ιδιος στο παιχνιδι ή δεν στο εξηγει καπου(οπως σου λεει στο τελος πολυ ωραια ολες τις ερωτησεις του τυπου ''γιατι πηγαν στο σημειο αυτο'',''απο που προεκυψαν οι κολοσσοι'',''τι ρολο βαραει το πνευμα που σου μιλαει'',''που βρηκες το σπαθι κλπ'' προσωπικα δεν μου λεει κατι. Ισως να ηθελε να το κανει ετσι αλλα να μην του βγηκε στο SotC(μιας και πιο παλιο παιχνιδι)οπως στο Last guardian.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στην περιπτωση του last guardian ειναι κατανοητο γιατι ετσι ξεκιναει το παιχνιδι,δεν ξεκινας το παιχνιδι μαζι με το δρακακι και του εχεις δωσει ηδη και ονομα και σε ακουει το 90% οπως στο last guardian. Στην περιπτωση του SotC ομως ξεκινας το παιχνιδι πανω στο αλογο ηδη και του εχει δωσει και ονομα. Ο δημιουργος μπορει να πει οτι θελει αλλα αν αυτο δεν το βλεπεις ο ιδιος στο παιχνιδι ή δεν στο εξηγει καπου(οπως σου λεει στο τελος πολυ ωραια ολες τις ερωτησεις του τυπου ''γιατι πηγαν στο σημειο αυτο'',''απο που προεκυψαν οι κολοσσοι'',''τι ρολο βαραει το πνευμα που σου μιλαει'',''που βρηκες το σπαθι κλπ'' προσωπικα δεν μου λεει κατι. Ισως να ηθελε να το κανει ετσι αλλα να μην του βγηκε στο SotC(μιας και πιο παλιο παιχνιδι)οπως στο Last guardian. Δεν έχει σημασία, το είπε ο ίδιος οπότε δεν θα πω κάτι εγώ εδώ. Ειδικά δε όταν έχουμε και soft επιβεβαίωση από την πλευρά της nintendo για το Breath of the wild που σχεδίασε την συμπεριφορά των αλόγων στο ίδιο μήκος κύματος μέχρι να αναπτύξεις τη σχέση σου μαζί με τα άλογα και έπειτα να σε υπακούν. Τέτοιου είδους τερτίπια οι Ιάπωνες τα κάνουν. Οσο για το ότι δεν σου λέει το ίδιο το παιχνίδι κάτι για το άλογο...ε δεν είναι και το πιο σημαντικό πράγμα να μάθεις σαν παίκτης, ήδη έχεις ως δείγμα τον χειρισμό του ίδιου σου του χαρακτήρα που δεν είναι και τέλειος επίτηδες. Εχει συνοχή το παιχνίδι σε αυτό.
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Δεν έχει σημασία, το είπε ο ίδιος οπότε δεν θα πω κάτι εγώ εδώ. Αν εσενα προσωπικα σε καλυπτει κατι το οποιο δεν το βλεπεις στην πραξη απλα επειδη το ειπε ο συγκεκριμενος,τοτε μπορουμε απλα να συμφωνουμε οτι διαφωνουμε στο κομματι αυτο. Επισης οταν εγραψα αρνητικο στο χειρισμο δεν εννοουσα για αν ερχεται επιτοπου το αλογο οταν το φωναζεις αλλα οταν εισαι πανω σε αυτο(ειδικα οταν δειχνεις με το σπαθι και προσπαθεις να γυρισεις την καμερα γυρναει σαν τρελος ο χαρακτηρας).
gregdel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Προτείνετε να μείνω στο 1ο bundle ή να πάρω το 2ο και μαζί και το το TF2 που λέτε ότι αξίζει? Στις 2/16/2018 στις 10:52 ΜΜ, gregdel είπε Επειδή δεν το κατέχω καλά 2-3 ερωτήσεις για τις προσφορες σε BF και TF που εχει το store. 1/ Είχα ρωτήσει παλιότερα και κάποια μέλη μου πρότειναν το BF1+TF2 στα 30€ https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BF1TF2ULTIMATE00 Αυτό ουσιαστικά περιέχει τα παρακάτω που μαζί εχουν 35€; https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELD01REV https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA04013_00-ULTIMA0000000000 2/ Το BF Anniversary Bundle που λέει ότι έχει 30€ (από 100€) https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELDANNIV ... περιέχει πλήρη τα παρακάτω; (τα οποία όμως αρχική τιμή όλα μαζί βγαίνουν (60+70+70=200€ ?) https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELD01REV https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA00049_00-BF4PREMIUMEDITIO https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA00633_00-BFHULTIMATEEDITI
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, gregdel είπε Προτείνετε να μείνω στο 1ο bundle ή να πάρω το 2ο και μαζί και το το TF2 που λέτε ότι αξίζει? Να συμβουλευτεις την τσεπη σου για το τι μπορεις/θες να παρεις. Επισης για ολα τα παραπανω bundle που ρωτας αναγραφονται απο κατω στο description τι περιεχουν.
gregdel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Να συμβουλευτεις την τσεπη σου για το τι μπορεις/θες να παρεις. Επισης για ολα τα παραπανω bundle που ρωτας αναγραφονται απο κατω στο description τι περιεχουν. Το ξέρω ότι το γράφουν άλλα με έχει μπερδέψει αρκετά για αυτό αναφέρομαι σε κάποιον που τα έχει ή ξέρει για αυτά... Επίσης με μπέρδεψαν οι τιμές... Το 1ο bundle μου φαινεται οκ, δλδ από περίπου 60+40 (90γραφει) στα 30€ Το 2ο δεν μου κάθεται γιατί οι επιμέρους τιμές είναι 60+70+70 και αυτό γράφει ότι το δίνει από 100 στα 30€ Για αυτό απευθύνθηκα σε κάποιους που τα έχουν παίξει ή ξέρουν τί γίνεται με τις διάφορες εκδόσεις.
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Ναι μην δινεις βαση στις αρχικες τιμες των εταιρειων,αυτα τα κανουν για να σου δειξουν οτι ειναι μεγαλη η εκπτωση και να ψαρωσεις για να αγορασεις το παιχνιδι. Σιγα μην εχει πραγματικη αρχικη τιμη το Titanfall 2 40ευρω οταν το βρισκεις κουτατο με 20. 1
Damachi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα είναι E-chasis ετσι ; Δεδομένου ότι πέρσι πήρα ενα slim 500 στα 199 το μόνο που με ιντριγκαρει είναι τι firmware εχουν Και τώρα που το ξαναπιάνω η ποιότητα κατασκευής και τα πλαστικά του chasis D ειναι σκ@τα και τα 200 πολλά ήταν Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Damachi
Προτεινόμενες αναρτήσεις