najinblue3 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, orck είπε Bρε παι διαγιατι αναλωνετε τις ζωες σας σε τιμια παιχνιδια και οχι μονο στα καταπληκτικα; Επειδη εχει 10ευρω τι λεει; Για συλογη μιλαμε; Δεν ειμαι σιγουρος τι εγραψες αλλα το Titanfall 2 δεν το λες τιμιο, το λες το καλυτερο modern fps campaign με διαφορα, τωρα γτ πατωσε φταιει μονο η ea 1
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ειναι αναλογα πως την βρισκει ο καθενας. Εγω το Titanfall 2 μονο για μια ενοικιαση σε ενα Σ/Κ θα το παιρνα και αυτο γιατι ξερω οτι μονο με το 5-6ωρες campaign του θα ασχοληθω μιας και για γνωστους λογους το online του απο κοσμο δεν πετυχε. Μια απο τα ιδια και σε αλλα παιχνιδια. Αν ηθελα δηλαδη να παιξω single player first person παιχνιδι σιγουρα θα προτιμουσα τα γνωστα δοκιμασμενα borderlands,bioshock,Dishonored,prey και παει λεγοντας. Αλλος παλι αντι να δινει 10 και 20ευρω σε πολλα παιχνιδια με εκπτωσεις για συλλογη ,προτιμαει να αγοραζει λιγα παιχνιδια και καλα(God Of War,Last Of Us,Persona,Nier,Dark Souls,Ni No Kuni και παει λεγοντας).
gRim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Σύμφωνα με το howlongtobeat.com το campaign του titanfall 2 με τα extras φτάνει τις 8 ώρες και για κάποιον που θέλει να κάνει τα πάντα φτάνει τις 13. Δηλαδή ακόμα και με multiplayer να μην θέλεις να ασχοληθείς να πας να το νοικιάσεις και να πηγαινοέρχεσαι στο videoclub για να γλυτώσεις 2-3 ευρώ; 8 ευρώ βγαίνει με την ισοτομία και είναι μια χαρά παιχνίδι.
Bourdoulas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, Rebel21 είπε Προσωπικά το mana μου φαίνεται εντελώς άχαρο, άψυχο σε αυτήν την πρόχειρη 3d μορφή. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά του και δεν μπορεί να συγκριθεί με την μαγεία του pixel art του original. Εννοείται βέβαια ότι αν μου δωθεί η ευκαιρία θα το ξανατερματιζα ακόμα μία φορά έστω και έτσι. Ακριβός το ίδιο βλέπω και εγώ. Το περίμενα πως και πως αλλά απ' ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος δεν άξιζε η αναμονή. Άλλη μια "εκπληκτική" προσπάθεια στο να καταστρέψουν έναν κλασσικό τίτλο.
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, gRim είπε Σύμφωνα με το howlongtobeat.com το campaign του titanfall 2 με τα extras φτάνει τις 8 ώρες και για κάποιον που θέλει να κάνει τα πάντα φτάνει τις 13. Δηλαδή ακόμα και με multiplayer να μην θέλεις να ασχοληθείς να πας να το νοικιάσεις και να πηγαινοέρχεσαι στο videoclub για να γλυτώσεις 2-3 ευρώ; 8 ευρώ βγαίνει με την ισοτομία και είναι μια χαρά παιχνίδι. Το Titanfall 2 ειναι ενα παιχνιδι που το παιρνεις κυριως για το online του και οχι για το single player του. Το ιδιο και το Battlefield και γενικα ολα αυτα τα παρομοια παιχνιδια. Αρα οχι δεν θα το αγορασω για να κατσω να λιωσω το campaign του.Επισης τα περι video club τα λεω απο πλευρας του οτι δεν θελω να μαζευω τετοια παιχνιδια για συλλογη. Αν θελω first person single player παιχνιδι με ενα 10ρικο θα παρω το Dishonored 2 πχ ή την συλλογη του borderlands με 20ευρω,
gRim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Ανέφερα μόνο το campaign σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για αυτό...εάν ενδιαφέρεται και για multiplayer ένας παραπάνω λόγος να το αγοράσει τότε. Τώρα εάν κάποιος έχει έχει πολύ ελεύθερο χρόνο να νοικιάζει παιχνίδια και να τα λιώνει σε 1-2 μέρες ας το κάνει να γλυτώσει 2-3 ευρώ και να κάνει και την βόλτα του 2 φορές μέχρι το videoclub. Επίσης, δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις. Μπορεί κάποιοι να έχουν παίξει ήδη τα borderlands, dishonored 2 και να θέλουν να παίξουν κι αυτό. Εάν κάποιος δεν θέλει απλά το προσπερνά δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά.
Giannis_kan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Spoiler Spoiler Καλησπέρα. Έχω ένα USB 2.0 stick με κάποιες ταινίες μέσα. Είδα κάνα δυο βίντεο μπας και βγάλω άκρη αλλά δεν. Βάζω το Στικακι για αναπαραγωγή ταινιών και Δν το παίζει. Πάω στις ρυθμίσεις στο ps4 μου να κάνω διαμόρφωση δίσκου μπας και το παιξει αλλά μου λέει πρέπει να είναι USB 3.0 και 250 GB. Τι κάνω λάθος? Βσκα τι πρέπει να κάνω? Το stickακι είναι σε ntfs. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Giannis_kan
najinblue3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 To multy εχει ακομα κοσμο στο πσ4 κοντα στα 4κ τα σκ και 2-3κ καθημερινα, εννοειται οτι το παιρνεις και για το multy αλλα εχουν μεινει μονο οι diehards, για μενα παραμενει το καλυτερο μοντερνο fps με διαφορα και ειναι το black ops3 επομενο Το campaign ειναι μικρο αλλα εχει και ψιλο-collectibles οποτε θα παρει ενα 8ωρο γενικοτερα Η μεγαλυτερη ξενερα ειναι οτι ειναι τοσο καλο το παιχνιδι και ο publisher το ξεσκισε και τωρα που το αγορασανε περιμενω lootboxes και τα γνωστα της ΕΑ
KeepWalking7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με 2 μοχλούς στο ps4.. Ξαφνικά πριν καμιά βδομάδα το Χ του ενώς δεν δούλευε σωστά.. Δηλαδή ήθελε γερό πάτημα για να αντιδράσει.. Άφησα τον μοχλο στην άκρη κ χρησιμοποίησα τον 2ο μου. Σήμερα κ αυτός το ίδιο.. Δεν δούλευε σωστά και τώρα δεν δουλεύει καθόλου το Χ.. Δεν τους κακομεταχειριστηκα.. Έχω κάνει reset και πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα;
stelios18120 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως έχει πάει κανένα σκουπιδακι από κάτω; (Αλλά και στα 2 χειριστήρια λίγο απίστευτο...) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120
Le Perv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δοκιμασε τα χειριστηρια με USB στο πισι. Βαλε ενα emulator και τσεκαρε τα.
KeepWalking7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Είναι εύκολο να τα ανοίξω να τα καθαρίσω η να τα πάω σε κανέναν τεχνικό;
kostiger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Και γαμω τα Campaign ειχε το Titanfall 2, και στα πολυ ψηλα επιπεδα δυσκολιας δεν βγαινει αν δεν ειναι κανεις speedrunner σε 6 ωρες με την καμια. Τιμιοτατο δεκαρικακι κοινως. Και αν κανεις ασχολειται και με multi το vfm χτυπαει ταβανι..
stelios18120 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, KeepWalking7 είπε Είναι εύκολο να τα ανοίξω να τα καθαρίσω η να τα πάω σε κανέναν τεχνικό; Το εύκολο είναι σχετικό Αν πιάνουν τα χέρια σου όλα εύκολα είναι Τσεκαρε ένα βιντεάκι στο youtube πως ανοίγει κτλπ και αν νιώθεις ότι το έχεις προχωράς. Αν όχι δώσε το σε κάποιον που το κατεχει να το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις