Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελος και απο μενα στο Shadow of the colossus και μιας και δεν υπαρχει ξεχωριστο θεμα αναφερω και εγω εδω πως μου φανηκε συνολικα το παιχνιδι χωρις να εχω παιξει το Original του ps2(ειναι κομματι απο γειτονικο forum που εγραψα)

Τι μου αρεσε στο SotC

+Γραφικα. Περιβαλλοντα,χαρακτηρες,φωτοσκιασεις,draw distance,μοντελα κολοσσων(πολυ ωραια ξεχωριζουν και τα σημεια για να ανεβεις πανω)60fps(Performance mode αν και υπαρχει σε καποια σημεια λιγο stuttering)
+Μουσικη. Δεν υπαρχει απο την αρχη μεχρι το τελος αλλα μονο σε συγκεκριμενα σημεια και ταιριαζει με το ολο κλιμα του παιχνιδιου.
+Οι μαχες με τους κολοσσους. Μεγαλη ποικιλια(+τα διαφορετικα περιβαλλοντα που τους πετυχαινεις),διαφορετικα vital spots αναλογως τον αντιπαλο.
+Replay value λογω της συντομης διαρκειας(ειδικα αν μαθεις τους Κολοσσους και που να πας) λογω και time attacks σε normal/hard mode(το Hard mode ειναι διαθεσιμο απο την αρχη).Βεβαια αυτο για οποιον εχει την ορεξη να ασχοληθει παραπανω για τα trophies.
+Το τελος. Για μενα προσωπικα το highlight του παιχνιδιου ειναι καθαρα το τελος του μετα τον τελευταιο Κολοσσο(δεν γινομαι πιο συγκεκριμενος λογω spoiler).Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν μενει τιποτα(απο τα βασικα τουλαχιστον)χωρις απαντηση.Το τελος του παιχνιδιου ειναι απο αυτα που ειναι του στυλ μου και πετυχαινω πολυ σε manga/anime ή ακομα και σε αλλα παιχνιδια γνωστων Γιαπωνεζων(οπως στο προσφατο Nier automata ή στα Souls παιχνιδια). 10/10 για το τελος συγκεκριμενα.

Τι δεν μαρεσε

-Ο χειρισμος ,κυριως στον ελεγχο του αλογου που δεν ηταν ο καλυτερος δυνατος.
-Η καμερα.Ειτε οταν ησουν πανω στο αλογο ειτε στις μαχες με τους κολοσσους αρκετες φορες πιο πολυ εχθρος σου ηταν παρα σε βοηθουσε.
-Το πρωτο μερος του παιχνιδιου που το βρηκα ακρως επαναλαμβανομενο.Το μοτιβο ηταν παντα το ιδιο χωρις την παραμικρη αλλαγη.
Στους πρωτους Κολοσσους μου αρεσε στην αρχη το στυλακι αυτο,αλλα επειδη η ολη διαδικασια παραμενει ακριβως η ιδια μεχρι και τον τελευταιο Κολοσσο την βρηκα ψιλο βαρετη,κουραστικη.Φυσικα ξερω οτι δεν ειναι το ζουμι του παιχνιδιου αυτο αλλα προσωπικα με κουρασε.
-Τωρα για την διαρκεια του προσωπικα δεν με πειραξε τοσο λογω της τιμης του η οποια ειναι αισθητα χαμηλη(+και ειναι και ποιοτικο σαν παιχνιδι,δεν ειναι το χαλι του The Order πχ),αλλα καποιον αλλο ο οποιος θα το παιξει(ισως και στο easy)μονο 1 φορα και μετα θα το αφησει,σιγουρα θα του φανει μικρο σε διαρκεια. Για βαθμο δυσκολιας σιγουρα προτεινεται Normal(υπαρχει και το hard διαθεσιμο με το καλημερα).
-Τελος τα power ups(ειδικα οι σαυρες πολυ σπαστικες στο να τις πετυχεις ετσι οπως περπατανε γρηγορα)για τα οποια το παιχνιδι δεν σου λεει τιποτα για αυτα(ουτε οτι υπαρχουν,ουτε τι κανουν).Θα συμφωνησω με το σχολιο πιο πανω του συμφορουμιτη Val οτι καλυτερα να μην ειχαν μπει καθολου στο παιχνιδι.

Συνολικα μου αρεσε περισσοτερο απο το last guardian και φυσικα και το προτεινω(οσοι το εχουν παιξει ηδη απο τις προηγουμενες εκδοσεις ή το εχουν αγορασει ηδη ή το εχουν σιγουρη αγορα μελλοντικα ουτως ή αλλως) αρκει βεβαια αυτος ο οποιος το παιζει πρωτη φορα να μην βιαστει(οπως εγω)να βγαλει τα οποια συμπερασματα αλλα να το φτασει το παιχνιδι μεχρι το τελος πρωτα.

• Like 2
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή δεν το κατέχω καλά 2-3 ερωτήσεις για τις προσφορες σε BF και TF που εχει το store.

1/ Είχα ρωτήσει παλιότερα και κάποια μέλη μου πρότειναν το BF1+TF2 στα 30€

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BF1TF2ULTIMATE00

Αυτό ουσιαστικά περιέχει τα παρακάτω που μαζί εχουν 35€;

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELD01REV

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA04013_00-ULTIMA0000000000

2/ Το BF Anniversary Bundle που λέει ότι έχει 30€ (από 100€)

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELDANNIV

... περιέχει πλήρη τα παρακάτω; (τα οποία όμως αρχική τιμή όλα μαζί βγαίνουν  (60+70+70=200€ ?)

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELD01REV

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA00049_00-BF4PREMIUMEDITIO

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA00633_00-BFHULTIMATEEDITI

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά , μια ερώτηση ψάχνω φιγούρες διάφορες  ( όπως hitman , assassins κτλ ) έχετε καμία σελίδα από Αγγλία η γενικά Ευρώπη που να στέλνουν games χωρίς προβλήματα μήπως βρω τπτ εκεί ?? Ευχαριστώ !!

Δημοσ.

Πήρε κανείς το Secret of Mana;
Κυρίως από το πλαίσιο που υποτίθεται έδινε και τα preorder bonus, με πήραν σήμερα να με ενημερώσουν ότι δεν τους έχουν στείλει κωδικούς και μάλλον ούτε πρόκεται.

Δημοσ.
Στις 2/2/2018 στις 9:25 ΜΜ, Fulgore είπε

Αυτο ειναι που με ξενερωνει προσωπικα στο ολο ζητημα.Οτι γενικα στα περισσοτερα παιχνιδια ακομα δεν εχουμε επισημες,σιγουρες ημερομηνιες.

Και στα περισσότερα δε θα εχετε. Αφού τα περισσότερα δε θα σκάσουν φετος. Κάθε χρόνο τα ίδια κάνει η Σονυ.

10 ώρες πριν, stefanosnik είπε

Γειά σας παιδιά , μια ερώτηση ψάχνω φιγούρες διάφορες  ( όπως hitman , assassins κτλ ) έχετε καμία σελίδα από Αγγλία η γενικά Ευρώπη που να στέλνουν games χωρίς προβλήματα μήπως βρω τπτ εκεί ?? Ευχαριστώ !!

Otakustore.gr

Έχει περισσότερο για άνιμε αλλά βρίσκεις και από αρκετά γκειμς όπως ασσασινς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Πήρε κανείς το Secret of Mana;
Κυρίως από το πλαίσιο που υποτίθεται έδινε και τα preorder bonus, με πήραν σήμερα να με ενημερώσουν ότι δεν τους έχουν στείλει κωδικούς και μάλλον ούτε πρόκεται.

Προσωπικά το mana μου φαίνεται εντελώς άχαρο, άψυχο σε αυτήν την πρόχειρη 3d μορφή. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά του και δεν μπορεί να συγκριθεί με την μαγεία του pixel art του original. 

Εννοείται βέβαια ότι αν μου δωθεί η ευκαιρία θα το ξανατερματιζα ακόμα μία φορά έστω και έτσι. 

Επεξ/σία από Rebel21
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DeMeLeneTaso είπε

Και στα περισσότερα δε θα εχετε. Αφού τα περισσότερα δε θα σκάσουν φετος. Κάθε χρόνο τα ίδια κάνει η Σονυ.

Otakustore.gr

Έχει περισσότερο για άνιμε αλλά βρίσκεις και από αρκετά γκειμς όπως ασσασινς

Να την έχω δει αυτήν την σελίδα , και από Ευρώπη για περισσότερη ποικιλία? ? 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Fulgore είπε

-Ο χειρισμος ,κυριως στον ελεγχο του αλογου που δεν ηταν ο καλυτερος δυνατος.

Χαχα, αυτό το σχόλιο υπήρχε και στο παλιό. Κοίτα να δεις τι γίνεται όμως, το άλογο έχει τη δική του άγρια προσωπικότητα και δεν αναγνωρίζει 100% για αφεντικό του τον χαρακτήρα σου. Είναι επίτηδες έτσι σχεδιασμένο δηλαδή. 

Δημοσ.

Στο αμερικάνικο store έχει το titanfall 2: ultimate edition στα 9.99USD και το mass effect andromeda στα 9.89USD. Είναι μόνο για το ΣΚ οι τιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Χαχα, αυτό το σχόλιο υπήρχε και στο παλιό. Κοίτα να δεις τι γίνεται όμως, το άλογο έχει τη δική του άγρια προσωπικότητα και δεν αναγνωρίζει 100% για αφεντικό του τον χαρακτήρα σου. Είναι επίτηδες έτσι σχεδιασμένο δηλαδή. 

Οχι δεν ειναι επιτηδες σχεδιασμενο ετσι ουτε το γνωριζεις απο καπου το παραπανω(δεν το αναφερει μεσα στο παιχνιδι εννοω,αρα δεν εχουν νοημα οι υποθεσεις). Γιατι αν ισχυε αυτο,ουτε ονομα θα ειχε δωσει στο αλογο, ουτε θα ακουγε το καλεσμα σου οταν το φωναζες παντα.

Μην το μπερδευεις με το last guardian.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
3 hours ago, gRim said:

Στο αμερικάνικο store έχει το titanfall 2: ultimate edition στα 9.99USD και το mass effect andromeda στα 9.89USD. Είναι μόνο για το ΣΚ οι τιμές.

Λιγότερο από 10 Ευρώ για Titanfall 2 που είναι πολύ καλό και ένα τίμιο 10Ευρώ για Mass Effect όσο χάλια και να είναι πιστεύω ειναι τίμιότατο.

Δημοσ.

Bρε παι διαγιατι αναλωνετε τις ζωες σας σε τιμια παιχνιδια και οχι μονο στα καταπληκτικα; Επειδη εχει 10ευρω τι λεει; Για συλογη μιλαμε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...