karamela693 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, di maria kun είπε πειτε μου μια αποψη για τα single player των 2 cod (ινφ και wwii)και του battlefield 1,επαιξα το τιτανφολ 2 και ηταν τιμιοτατο, αναφερομαι σε φαση ενοικιαση για πσκδ ετσι κανα δεκαωρο,ξερω δεν ειναι witcher ειναι καθολου διασκεδαστικα? κανα αλλο fps? Τα έχω παίξει όσα αναφέρεις. Τίμια Campαighn όλα, απλά το Titanfall 2 είχε με διαφορά το καλύτερο single play που έχω παίζει σε τέτοια παιχνίδια.. Σε αυτή την κατηγορία να δεις σίγουρα τα 3 Wolfeinstein που υπάρχουν στο ps4 και το Doom. Και αν δεν τα έχεις παίξει τα 2 metro που είναι εξαιρετικά και αυτά αν και παλιά....φυσικά αν θες σε ανοιχτό κόσμο υπάρχoυν και τα Far cry. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από karamela693
najinblue3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 japan gets the best stuff gt, uncharted 4, tlou σε ενα δισκακι
tsakonass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε japan gets the best stuff gt, uncharted 4, tlou σε ενα δισκακι Δεν ειναι σε ενα δισκακι. Ειναι ανεφικτο. Ενα dual layer bluray ειναι 50gb και το TLoU μονο του ειναι 48 περιπου.Προκειται για πανω απο ενα δισκακι ή είναι digital. 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχεις δικιο τσακωνα, ειναι μαλλον digital αν και ηθελα να γραψω πακετο και εγραψα δισκακι, my bad Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3
theoritikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε japan gets the best stuff gt, uncharted 4, tlou σε ενα δισκακι Το εξώφυλλο λέει πως έχει δυο δισκάκια , ένα download code και ένα voucher για 3 μήνες plus Επίσης, το συγκεκριμένο release πρέπει να είναι για την Ασιατική αγορά, όχι για Ιαπωνία, καθώς έχει Κινέζικά(?) και Αγγλικά.
BlueBlade Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ένας έπος, ένα αριστούργημα το Shadow of the Colossus πραγματικά. Τώρα καταλαβαίνω γιατί όλοι μίλαγαν με τα καλύτερα λόγια για αυτό. Όποιος δεν είχε την τύχη να το παίξει στο Ps2, Ps3 ας κάνει την χάρη στον εαυτό του να τρέξει να το αγοράσει χτες. Ειδικά στα 30€ που το βρίσκεις δεν χρειάζεται καν σκέψη. 4 1
Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Eκλεισα 30 ωρίτσες στο persona 5, το μοναδικό rpg που είχα παιξει ήταν το child of light. To παιχνίδι είναι αρκετά καλό και ενδιαφέρον, σε κρατάει αλλά σε κουράζει κιολλας. Απο τις 30 ωρες, οι 10 πρέπει να είναι διάλογοι! too much μπλα μπλα! Σε καμία περίπτωση δεν είναι από τα κορυφαία του ps4. 8/10
kax54638 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Πήρα σήμερα το Kingdom Come deliverance. Έβαλα το δισκάκι και κατεβάζει patch 23+ GB!!!! Με την DSL ταχύτητα μου σε κανά 3ήμερο θα το έχω ξεκινήσει... 1
panther_512 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Socratis_g είπε Eκλεισα 30 ωρίτσες στο persona 5, το μοναδικό rpg που είχα παιξει ήταν το child of light. To παιχνίδι είναι αρκετά καλό και ενδιαφέρον, σε κρατάει αλλά σε κουράζει κιολλας. Απο τις 30 ωρες, οι 10 πρέπει να είναι διάλογοι! too much μπλα μπλα! Σε καμία περίπτωση δεν είναι από τα κορυφαία του ps4. 8/10 Είσαι στην αρχή ακόμα, μετά αποκτά καλύτερο ρυθμό. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από panther_512 3
Greygore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 5 hours ago, Socratis_g said: Eκλεισα 30 ωρίτσες στο persona 5, το μοναδικό rpg που είχα παιξει ήταν το child of light. To παιχνίδι είναι αρκετά καλό και ενδιαφέρον, σε κρατάει αλλά σε κουράζει κιολλας. Απο τις 30 ωρες, οι 10 πρέπει να είναι διάλογοι! too much μπλα μπλα! Σε καμία περίπτωση δεν είναι από τα κορυφαία του ps4. 8/10 8 minutes ago, panther_512 said: Είσαι στην αρχή ακόμα, μετά αποκτά καλύτερο ρυθμό. H σειρά Persona πάντα έδινε πολύ μεγαλύτερη έμφαση στα character relations απο άλλα JRPG, οπότε είναι κατανοητό πως μπορεί να φανεί κουραστικό σε κάποιο που δεν έχει ασχοληθεί με το genre. Προσωπικά θα πρότεινα αν δεις πως σε κουράζει ο διάλογος να το αφήσεις στην άκρη για λίγο καιρό (αν και γράφοντας αυτό, φαντάζομαι ο Panther και ο Ikaruga θα θέλουν να με... δαγκώσουν :P) καθώς οι διάλογοι συνεχίζουν more or less στους ίδιους ρυθμούς απο τις 10-κάτι ώρες και μετά (όπου και τελειώνει το tutorial μέρος του παιχνιδιού πλήν 1-2 features που βλέπεις αργότερα). Αν σε κουράζει στις 30, κατά 99% το ίδιο θα κάνει και στις 40-50-60 ώρες. However, (με bold για έμφαση :P) θεωρώ πως δύσκολα θα βρεις παιχνίδι με πιο "συμπαθές"/ευχάριστο cast* στο PS4 (και εννοώ cast, 20-κάτι Confidants που έχουν "πλήρη" storylines και καμιά 10ρια συμπληρωματικοί, απο τους οποίους δύσκολα να αντιπάθησα κάποιο στα 2+ playthrough που έκανα**), καθώς έπεσε πολλή δουλειά στην ανάπτυξη τους ώστε να μην φαίνονται μονοδιάστατοι - αρκετά απο τα storylines είναι άκρως ενδιαφέροντα, οπότε αν αυτό σου ακούγεται ενδιαφέρον, ίσως αξίζει να το συνεχίσεις. *Υπ'όψιν αναφέρω συγκεκριμένα το cast του παιχνιδιού καθώς άνετα ένα 70% των διαλόγων προέρχονται απο τα διάφορα Confidants/Events που συναντάς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. **Μια μικρή αντιπάθεια είχα στον μικρό του Tower arcana, καθώς και τα πρώτα 3-4 rank της δημοσιογράφου του Devil arcana αλλά υποψιάζομαι πως ήταν εσκεμμένο απο τους writer, καθώς τα χαρακτηριστικά που με ενόχλησαν νιώθω πως ήταν απαραίτητα για το story τους. 3
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Socratis_g είπε Eκλεισα 30 ωρίτσες στο persona 5, το μοναδικό rpg που είχα παιξει ήταν το child of light. To παιχνίδι είναι αρκετά καλό και ενδιαφέρον, σε κρατάει αλλά σε κουράζει κιολλας. Απο τις 30 ωρες, οι 10 πρέπει να είναι διάλογοι! too much μπλα μπλα! Σε καμία περίπτωση δεν είναι από τα κορυφαία του ps4. 8/10 Συνηθως ο κοσμος βαζει βαθμολογιες ή βγαζει τα οποια τελικα συμπερασματα αφου βγαλει το παιχνιδι(το λεω αυτο κυριως για το τελευταιο σχολιο),υπαρχουν βεβαια και οι πρωτες εντυπωσεις σε ενα παιχνιδι που συνηθως αν ειναι νωρις αποφευγονται τελικα συμπερασματα και βαθμολογιες....επειδη ειναι αρχικες εντυπωσεις :P. Εχεις παρα πολυ ψωμι ακομα στο εν λογω παιχνιδι για να αλλαξει η αποψη σου προς το καλυτερο(ή προς το χειροτερο)και για τους χαρακτηρες και για το συστημα μαχης. Ακομα και εγω που ειμαι γνωστος(στο insomnia :D)λατρης των Jrpgs και μιας και δεν ειχα επαφη με τα προηγουμενα παιχνιδια persona λογω ανυπαρκτου promotion(το persona 4 ειχα δει το anime του που δεν το τελειωσα ποτε γιατι το βαρεθηκα)το λατρεψα το 5 και περιμενω και το anime που βγαινει την Ανοιξη. Εχω γραψει στο σχετικο του θεμα την αποψη μου πιο αναλυτικα βεβαια γυρω απο το εν λογω παιχνιδι(και τα παιδια παραπανω). Οσο για το SotC το ξεκιναω και εγω με το καλο λογικα αυριο(δεν εχω παιξει τα original)και μιας και δεν υπαρχει ξεχωριστο δικο του θεμα θα γραψω οταν ειναι τις οποιες εντυπωσεις εδω.Τελευταιο και πιο προσφατο εχω το Last Guardian που το βρηκα ετσι και ετσι(γλυκοπικρη γευση που λεμε),αρα ελπιζω να με κερδισει το συγκεκριμενο περισσοτερο.
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Παυση στο 0:27 ''extreme 60fps combat''. Με κινησεις οπως το παραπανω(που δεν ειναι το μονο φυσικα),ειναι τελικα να αναρωτιεται κανεις αν τελικα εφταιγε η ιδια η Sony που δεν υπαρχει BC μεταξυ ps3 και ps4 ή και οι ιδιες οι εταιρειες ηθελαν να μην υπαρχει για να εχουν αφορμη να βγαζουν ξαναζεσταμενο φαγητο οπως το παραπανω που εχει ηδη κυκλοφορησει για ps3 https://www.skroutz.gr/s/440633/Devil-May-Cry-HD-Collection-PS3.html Τοτε βεβαια το selling point ηταν το HD.Τωρα τα 60fps και παλι η υψηλοτερη αναλυση(εως 4κ αναλογα την πλατφορμα/συστημα).
Grim Ripper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 https://www.gamespot.com/amp-articles/spyro-the-dragon-hd-remaster-coming-to-ps4-this-ye/1100-6456753/ Ελπίζω να ισχύει.
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Medievil με νεα γραφικα θελουμε να δουμε που ειναι πιο σιγουρο. Spyro με γραφικα οπως του link,no ty... 4
Alastor192 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Εγω τελειωσα το Shadow of the Colossus σε 5μιση ωρες στο hard,ωστοσο το χα ξαναπαιξει παλιοτερα στο PS3. Μικρο παιχνιδι σε συνολο ωρων,αλλα οποιος ειναι completionist θα γουσταρει την ζωη του γιατι εχει πολυ πραμα απο collectibles και το map ειναι πορωση να το κανεις explore. Μετα την εκδοση του PS4,οι προηγουμενες δεν εχουν λογο υπαρξης,το remake κανει τα παντα καλυτερα. Ακομα και καινουριο secret item προσθεσαν αν κανεις collect τα καινουρια 79 coins στον χαρτη Ξεκινησα και New Game+ σε mirrored mode ετσι για να το τσεκαρω,σε ξεγελαει και νομιζεις πως παιζεις διαφορετικο map,το συνιστω σε οσους σκεφονται να κανουν δευτερο playthrough. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις