W0zzAp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Γιαυτο και εγω λεω κατι σαν sequel.Υποτιθεται οτι ειναι στο ιδιο συμπαν,το Ico αρκετα χρονια μετα το Colossus,τουλαχιστον αυτο διαβασα.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρώτα βγήκε το ICO και πέντε χρόνια μετά το Shadow of the Collosus. Υπάρχουν μόνο υποθέσεις για το shared universe και θεωρίες. Τίποτα περισσότερο. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Bourdoulas
W0zzAp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Πρώτα βγήκε το ICO και πέντε χρόνια μετά το Shadow of the Collosus. Υπάρχουν μόνο ενδείξεις για το shared universe και θεωρίες. Τίποτα περισσότερο. Τα αρκετά χρόνια μετά το εννοώ στο σύμπαν των δύο games όχι χρονολογία που βγήκαν. Κατά τ'αλλα δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται και αν ισχύουν όλα αυτά που λένε αφού δεν έχω παίξει το ico,αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει να το ξεκινήσω και αυτό.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις δίκιο. Παρανόησα για την χρονολογία. Όπως και να έχει αξίζει να παίξεις και το ICO.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Χαριτωμένο τραγουδάκι αλλά το Simple and Clean έχει πολύ πιο χαρακτηριστική μελωδία για μένα. Βέβαια, έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια της σειράς, τόσα χρόνια.. Το έχω ταυτίσει πια Σχετικά με το Ico, το οποίο κυκλοφόρησε πρώτο, φαίνεται να τοποθετείται όντως στο ίδιο σύμπαν με το SotC. Αυτό φαίνεται στην πράξη μέσα στα παιχνίδια, αφού υπάρχει και μια κοινή παραλία που μοιράζονται. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη όμως για το ποιο προηγείται χρονικά-ιστορικά. Θα έλεγα μάλλον το Ico, λόγω των κατεστραμένων δαχτυλιδιών στο SotC (όποιος τα έπαιξε με προσοχή μάλλον θα καταλάβει). Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Grim Ripper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δεν το έβαλα για να ακούσετε το τραγούδι.
Giannis_kan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάντως που έβαλα να δω λίγο από YouTube το ico την αρχή του, φαίνεται λες και κολλάει το ένα παιχνίδι με το άλλο. Παράδειγμα : Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Όταν αρχιζει το ico δείχνει κάποιους να παιρνουν ένα παιδί με κέρατα (στο shadow γίνετε ο ήρωας πάλι μωρό με κέρατα) από έναν πύργο ο οποίος μοιάζει πολύ με τον πύργο στο shadow και επίσης δείχνει μια γκρεμισμενη γέφυρα όπου και στο shadow στο τέλος γκρεμίστηκε.Στο ico δείχνει μια κοπέλα μαζί με τον ήρωα, η οποία μου έμοιαζε λίγο στην κοπέλα από το shadow. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος αλλά οκ. Spoiler
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το SotC είναι prequel του ICO και μάλιστα προηγείται περίπου 1000 χρόνια. Το εκπληκτικό φινάλε του SotC είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αρχή του ICO την ερμηνεύει άψογα. Πάντα έβρισκα προφανή την σύνδεση μεταξύ τους, δεν κατανοώ γιατί δυσκολεύεστε και χρειάζεται να διαβάσετε θεωρίες κλπ. Βέβαια έχω τερματίσει 5 φορές το καθένα, οπότε μπορεί να έχω εντρυφήσει λίγο περισσότερο. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Malthador 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Επειδη ξαναπηρα την κονσολα που την ειχα πουλησει (το pro εννοειται τωρα) και ψηνομαι καλο το remaster του SotC απο οτι διαβαζω ε; Να το τσιμπησω πρωτα λετε ή να παρω πρωτα το Last Guardian που το εχω και αχτι;
mtifosi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Επειδη ξαναπηρα την κονσολα που την ειχα πουλησει (το pro εννοειται τωρα) και ψηνομαι καλο το remaster του SotC απο οτι διαβαζω ε; Να το τσιμπησω πρωτα λετε ή να παρω πρωτα το Last Guardian που το εχω και αχτι; Οποιο και να παρεις χαμενος δεν θα βγεις ...εγω δεν περιμενα τοσο καλο remake για το SotC και μαλλον θα αρχιζα απο αυτο... 3
red1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Επειδη ξαναπηρα την κονσολα που την ειχα πουλησει (το pro εννοειται τωρα) και ψηνομαι καλο το remaster του SotC απο οτι διαβαζω ε; Να το τσιμπησω πρωτα λετε ή να παρω πρωτα το Last Guardian που το εχω και αχτι; Day, αμα παρεις το Last Guardian και έχεις 4Κ TV, βεβαιώσου να βάλεις την κονσόλα να τρέχει στα 1080p για να εχεις ενα ωραιο και σταθερό framerate στα 30fps αλλιώς το παιχνίδι σε κατι σημεία ειναι σχετικά...slideshow στo 4Κ mode (οπως και στο "απλό" PS4). Φανταστικό παιχνίδι πάντως το Last Guardian, ναι μεν εχει τα θεματάκια του (camera) αλλα το ευχαριστήθηκα όσο δε πάει, ειτε αυτο πάρεις, ειτε το SOTC δεν θα βγεις χαμένος 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Οκ ευχαριστώ για το feedback προς το παρόν λιωνει το κορμι μου στο horizon 😁 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Malthador είπε Το SotC είναι prequel του ICO και μάλιστα προηγείται περίπου 1000 χρόνια. Το εκπληκτικό φινάλε του SotC είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αρχή του ICO την ερμηνεύει άψογα. Πάντα έβρισκα προφανή την σύνδεση μεταξύ τους, δεν κατανοώ γιατί δυσκολεύεστε και χρειάζεται να διαβάσετε θεωρίες κλπ. Βέβαια έχω τερματίσει 5 φορές το καθένα, οπότε μπορεί να έχω εντρυφήσει λίγο περισσότερο. Και εγώ δύο φορές το ένα και τρεις-τέσσερις το άλλο. Δεν νομίζω ότι δυσκολεύτηκε κάποιος! Απλά είναι ενδιαφέρον να ανταλλάζουμε απόψεις. Άλλωστε, δεν έχω διαβάσει καμία συνέντευξη developer που να επιβεβαιώνει το γεγονός. Παρά μόνο ότι υπάρχει "κάποια σύνδεση" μεταξύ τους.
di maria kun Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 πειτε μου μια αποψη για τα single player των 2 cod (ινφ και wwii)και του battlefield 1,επαιξα το τιτανφολ 2 και ηταν τιμιοτατο, αναφερομαι σε φαση ενοικιαση για πσκδ ετσι κανα δεκαωρο,ξερω δεν ειναι witcher ειναι καθολου διασκεδαστικα? κανα αλλο fps?
najinblue3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, di maria kun είπε πειτε μου μια αποψη για τα single player των 2 cod (ινφ και wwii)και του battlefield 1,επαιξα το τιτανφολ 2 και ηταν τιμιοτατο, αναφερομαι σε φαση ενοικιαση για πσκδ ετσι κανα δεκαωρο,ξερω δεν ειναι witcher ειναι καθολου διασκεδαστικα? κανα αλλο fps? το campaign του ww2 ειναι οκ, δεν ειναι κατι αξιολογο οπως το titanfall που το θεωρω απο τα καλυτερα campaigns ever σε αυτο το genre Αν δεν εχεις παιξει δοκιμασε borderlands 2, borderlands pre-sequel, σιγουρα δεν ειναι για να τα νοικιασεις γτ θελουν χρονο αλλα θα περασεις καλα Αν θες κατι σε 3ου προσωπου τσεκαρε το the order, βγαινει σε ενα 7ωρο In other news Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις