KilliK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 και ναναι 600ε το πσ4. θα πεσει το ιντερνετ απο το γελιο. Θα πουν τίποτα για online, μεταχειρισμένα κτλ ή μπα…; 2 περιπτωσεις θα παιξουν: 1.δεν θα εχουν περιορισμους οποτε θα το τονισουν στην παρουσιαση 2.εχουν περιορισμους οποτε και δεν θα πουν τιποτα απολυτως για το θεμα στην παρουσιαση. ωραιο, πολυ ωραιο το πσ4 2
ultralisk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 και εκεί που λέγανε για VHS με το XBOX ONE, άτσα και η τετράγωνη version τώρα
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Α αυτοί ειναι σατανικοί ρε, χτυπάνε στο συναίσθημα
skanjos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 και μόλις χάσανε 2 τεράστια exclusives... το final fantasy versus (που έγινε xv)και το Kingdom hearts 3 , τεράστια βλακεία απο την σόνυ,ειδικά το versus έπρεπε να το είχε κρατήσει. να και το πρώτο ευστράπελο της σόνυ, κόλλησε onstage το assasins creed 4 και έλιωσε στα γέλια αυτός που το "επαιζε"
KilliK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 νταξ, μεχρι τωρα καλα το πανε. δινουν και μεγαλη βαση στην indie scene. Μπραβο. αχαχα. μα τι φιασκο ηταν αυτο με το assassin creed? koλλησε το πισι η το πσ4?
theo58 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μεσα σε 3 λεπτα κερδισε την γενια πριν καν ξεκινησει. No DRM, No online every 24hours, και το PS+ ειναι ενα για PS4,PS3 κ PSV. Μπραβο Sony. Y.Γ. Με το που παρεις το PS4 και το PS+ εχεις το DriveClub κατευθειαν. Ολοκαινουργιο game. 3
skanjos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 κομμένο το Multiplayer free ¨ομως, πληρωμή για ps plus αναγκαστικά,αν προσφέρει τραγικά παιχνίδια θα έχουμε θέμα... τελικά ακολούθησε την Ms σε μια βλακεία δεν άντεξε... πόσο δύσκολο ήταν να το είχε και αυτό σωστά? βάζεις no drm βάζεις No internet connection βάλε και free multiplayer να τελειώνει το θέμα... με ξενέρωσε αυτό. σίγουρα θα έβαζα ps plus αλλα δεν θέλω να μου το επιβάλουν. btw έχεις το drive club plus, ίσως να είναι μόνο ενα κομμάτι του παιχνιδιού και όχι full game,θέλω να δω περισσότερα για το τι θα προσφέρει το Ps plus για Ps4,αλλα είναι αναγκαστικό όπως και να το κάνουμε...
imHeisenberg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δηλαδη θα χρειαζομαστε το ps plus για να παιξουμε online;
OMGA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 To θαύμα που περιμέναμε έγινε… Ούτε αναγκαστικό online, ούτε περιορισμοί σε μεταχειρισμένα, ούτε τίποτα… Απλά η Sony θα τους πάρει τα σώβρακα τώρα... Ίσως πάρω κονσόλα και σε αυτή τη γενιά τελικά…
skanjos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 λοιπόν μέχρι στιγμής δεν είδαμε naughty dog/last guardian και η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν τα ffxv/kh3 multiplatform και η πληρωμή για online/ps plus θέλω να δω naughty dog.... το destiny φαίνεται ωραίο ομγ 400ε (εδώ ταιριάζει το τραγούδι καγκέλια πωπωπωπωπωπωπωπωπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις