markoliaz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 υπάρχει τροπος να εμφανισω καπως στο ps store παιχνιδια που εχουν free demo ή trial? οταν πηγαινω στα demo ή στα free to play ειναι οκ, αλλα υπαρχουν μερικα games που σου εχουν trial modeκαι αυτα δεν τα εμφανιζει καπου, μονο οταν τα ψαξω manual, οποτε αν υπαρχει κανα shortcut που να σου εμφανιζει ολα τα trial games..αυτο ψαχνω!
gregdel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/7/2018 στις 8:16 ΜΜ, gregdel είπε Αξίζουν τα παρακάτω; Battlefield 4 premium στα 10€ https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA00049_00-BF4PREMIUMEDITIO Battlefield bundle στα 30€ https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELDANNIV (το bundle περιέχει το 4 premium; γιατί δεν το κατάλαβα όπως το λέει η περιγραφή) Need for speed deluxe bunde https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA01866_00-NFSDELUXEBUNDLE0 Γενικά ποιο βλέπετε από εδώ να αξίζει; https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-EACAMPAIN0702PS4/1 Κανείς;
gkagg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Θεωρώ ότι αυτό το πακετάκι είναι πολύ καλό και σε καλή τιμή https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA02387_00-BF1TF2ULTIMATE00 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μιας που είπες για πακετακι. Το fifa 18 πακετακι με nba 18 πως σας φαίνεται στα 39€ ?
gkagg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καλή τιμουλα για κάποιον που είναι των αθλητικών. Εμένα προσωπικά που δεν είμαι, με αφήνει αδιάφορο. Επίσης, για τους λάτρεις του basket, παίζει καλή τιμή και στο NBA live 2018 στο δεκαρικο 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gregdel είπε Κανείς; αν θες να παιξεις multy καλυτερα bf1 λογω κοσμου, το 4 εχει πλεον λιγο κοσμο δε το προτεινω, απο τα υπολοιπα δεν ασχολουμαι με fifa κτλπ να σου προτεινω, για single player To dragon age ειναι πολυ καλο και σε τιμη χωμα, και το Star Wars bf2 παρα τα ηλιθια της ΕΑ εχει παρα πολυ κοσμο το παιχνιδι και αν γουσταρεις SW το προτεινω σε αυτη την τιμη, αν οχι καλυτερα να το αποφυγεις In other news Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3 1
Giannis_kan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, BlueBlade είπε Έτσι φαίνεται, καλά δεν είναι παιχνίδι που θα κάτσεις να καείς κιόλας, μια εμπειρία είναι στην ουσία και για 30€ που έκανε παράπονο δεν μπορεί να έχει κάποιος. Εγώ το άφησα μετά από την μάχη με το πουλί στην λίμνη, απλά έπος η συγκεκριμένη μάχη. Το τερματίσα μόλις.. Καλό.. Απλά δεν θα με χάλαγε ένα shadow of the collusus 2 να δω τι γίνεται μετά... 😁 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Giannis_kan 1
BlueBlade Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Θα επιστρέψω και εγώ μετά το φινάλε για μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Πάντως μου κάνει εντύπωση το ότι ενώ δεν παίζω αυτήν την στιγμή μου έχει κολλήσει στο μυαλό ο απίστευτος κόσμος του και με ανυπομονησία περιμένω να ξαναχωθώ μέσα. Έχουν κάνει πολύ όμορφη δουλειά.
Giannis_kan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Θα επιστρέψω και εγώ μετά το φινάλε για μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Πάντως μου κάνει εντύπωση το ότι ενώ δεν παίζω αυτήν την στιγμή μου έχει κολλήσει στο μυαλό ο απίστευτος κόσμος του και με ανυπομονησία περιμένω να ξαναχωθώ μέσα. Έχουν κάνει πολύ όμορφη δουλειά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει παρόμοιο περιβάλλον σε παιχνίδι σήμερα. 1
W0zzAp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Τελιωσα και εγω το Shadow of the Colossus.Πραγματι πολυ καλο,φοβερος ο κοσμος και απιστευτα τα σκηνικα.Οι κολοσσοι εχουν πολυ ωραιο σχεδιασμο και ο καθενας διαφορετικα χαρακτηριστικα που οσο πιο πολυ προχαραει το στορυ γινονται πιο δυσκολοι να τους νικησεις.Το ολο θεμα ειναι να βρεις τον τροπο να ανεβεις πανω τους(να τους καβαλησεις στην ουσια ) ωστε να βαρεσεις τα σημαδια που υπαρχουν στους κολοσσους.Προτιμοτερο θα ειναι οποιος το ξεκινησει να το βαλει στο hard ωστε να υπαρχει παραπανω ανταγωνισμος γιατι στο normal που το επαιξα μου φανηκε αρκετα ευκολο πεθαινοντας ελαχιστες φορες κυριως απο απροσεξια.Τα γραφικα δεν ειναι τα καλυτερα που εχουμε δει σε σχεση με games οπως uncharted 4 και horizon,αλλα ειναι πολυ ομορφα.Το φιναλε μου αρεσε παρα πολυ(να δειτε και τα credits που εχουν μια μικρη συνεχεια). Αν υπαρχει κατι που με χαλασε ειναι η καμερα που ωρες ωρες με εκνευριζε αρκετα αφου δεν ηταν σταθερη και κουνιοταν μονη της πραγμα που με δυσκολευε την ωρα της μαχης.Ενα δευτερο που δεν με πειραξε βεβαια και ιδιαιτερα ειναι η διαρκεια,σε λιγοτερο απο 8 ωρες το εβγαλα προσωπικα,παιζοντας καθαρα μονο το στορυ χωρις να ψαχνω για μικροπραγματα.Για μεγαλυτερη διαρκεια οποιος εχει ορεξη ας κανει τα trophies. Η αληθεια ειναι οτι μου ανοιξε την ορεξη και για το ico που επισης δεν εχω παιξει και αν δεν κανω λαθος θεωρειται κατι σαν sequel του SotC. 1
Giannis_kan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 51 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Τελιωσα και εγω το Shadow of the Colossus.Πραγματι πολυ καλο,φοβερος ο κοσμος και απιστευτα τα σκηνικα.Οι κολοσσοι εχουν πολυ ωραιο σχεδιασμο και ο καθενας διαφορετικα χαρακτηριστικα που οσο πιο πολυ προχαραει το στορυ γινονται πιο δυσκολοι να τους νικησεις.Το ολο θεμα ειναι να βρεις τον τροπο να ανεβεις πανω τους(να τους καβαλησεις στην ουσια ) ωστε να βαρεσεις τα σημαδια που υπαρχουν στους κολοσσους.Προτιμοτερο θα ειναι οποιος το ξεκινησει να το βαλει στο hard ωστε να υπαρχει παραπανω ανταγωνισμος γιατι στο normal που το επαιξα μου φανηκε αρκετα ευκολο πεθαινοντας ελαχιστες φορες κυριως απο απροσεξια.Τα γραφικα δεν ειναι τα καλυτερα που εχουμε δει σε σχεση με games οπως uncharted 4 και horizon,αλλα ειναι πολυ ομορφα.Το φιναλε μου αρεσε παρα πολυ(να δειτε και τα credits που εχουν μια μικρη συνεχεια). Αν υπαρχει κατι που με χαλασε ειναι η καμερα που ωρες ωρες με εκνευριζε αρκετα αφου δεν ηταν σταθερη και κουνιοταν μονη της πραγμα που με δυσκολευε την ωρα της μαχης.Ενα δευτερο που δεν με πειραξε βεβαια και ιδιαιτερα ειναι η διαρκεια,σε λιγοτερο απο 8 ωρες το εβγαλα προσωπικα,παιζοντας καθαρα μονο το στορυ χωρις να ψαχνω για μικροπραγματα.Για μεγαλυτερη διαρκεια οποιος εχει ορεξη ας κανει τα trophies. Η αληθεια ειναι οτι μου ανοιξε την ορεξη και για το ico που επισης δεν εχω παιξει και αν δεν κανω λαθος θεωρειται κατι σαν sequel του SotC. Όντως είναι το ico συνέχεια του shadow?!
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καμία σχέση παιδιά. Το Shadow θεωρείται πνευματικός διάδοχος του ICO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις