Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Μετά από πολλά χρόνια θα παίξω ένα παιχνίδι για το οποίο άκουγα συνεχώς τα καλύτερα. Δεν είχα την τύχη να το παίξω στο Ps2 άρα το Hype μου είναι στον θεό, ελπίζω να μην με απογοητεύσει. 

colosos.jpg

Eιναι εμπειρια ζωης δεν ειναι απλα  ενα παιχνιδι ,απολαυσε το !

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Eιναι εμπειρια ζωης δεν ειναι απλα  ενα παιχνιδι ,απολαυσε το !

Αυτά άκουγα εδώ και χρόνια γιαυτό έτρεξα να το τσιμπήσω με το που βρήκα ευκαιρία. Ευχαριστώ, θα το απολαύσω είμαι αρκετά σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω ότι έχω καθυστερήσει να το τιμήσω, αλλά είμαι στις 20 ώρες περίπου στο Persona 5. 

Έπος, πραγματικά. Αν συνεχίσει έτσι, πιστεύω ότι θα εκθρονίσει το FFVIII από το θρόνο του καλύτερου JRPG για μένα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oποιος έχει στουμπώσει και δε μπορεί να ενεργηθεί,

παίζει φοβερή τιμή 15 λίρες μαζί με τα μεταφορικά από το amazon uk. Evil within 2!

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0721JX2WR/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Μετά από πολλά χρόνια θα παίξω ένα παιχνίδι για το οποίο άκουγα συνεχώς τα καλύτερα. Δεν είχα την τύχη να το παίξω στο Ps2 άρα το Hype μου είναι στον θεό, ελπίζω να μην με απογοητεύσει. 

colosos.jpg

Το πήρα και εγώ εχτές, μια από τα ίδια έχω ακούσει είχα παίξει λίγο μικρός αλλά δεν το έχω τερματίσει ποτέ! Πάντως σε διάρκεια πρέπει να είναι μικρό διότι από τους 16 κολοσσούς έχω σκοτώσει ήδη τους 8..

Επεξ/σία από Giannis_kan
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Το Playstation TV  ειχε βγει σε προσφορα ενα 30αρικο πριν απο καποιο καιρο, δεν θυμαμαι καν ποτε, βλεπω κατι ξεχασμενα στα 70-90ευρω, σε τετοια τιμη δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω. Ξερουμε καπου να εχει μεινει τιποτα στα 30; Ουτε μεταχειρισμενο δεν μπορω να βρω γιατι μου βγαζει αποτελεσματα και απο Playstation κονσολες και χανω την μπαλα μετα.

Σε περιπτωση που το θελεις φίλε μου για remote play ουτε καν και πεταμένα λεφτά, απλα κατεβάζεις το remote play app για το PC και καθάρισες.

Τώρα, αμα το θελεις ΚΑΙ για να παίξεις κανα PSVita παιχνίδι...δεν μπορώ να σε βοηθήσω :D

• Thanks 1
Δημοσ.

Για remote play δεν λεει; Εχω καταλαβει οτι συνδεω το χειριστηριο του playstation. Δοκιμασα και με PSvita αλλα δεν βολευει καθολου ειναι πολυ διαφορετικη η αισθηση.
Εαν βρω καποιο σε χαμηλη τιμη ισως δοκιμασω και για netflix (αν και δεν θελω να γεμιζω την τηλεοραση με κουτακια)

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Το πήρα και εγώ εχτές, μια από τα ίδια έχω ακούσει είχα παίξει λίγο μικρός αλλά δεν το έχω τερματίσει ποτέ! Πάντως σε διάρκεια πρέπει να είναι μικρό διότι από τους 16 κολοσσούς έχω σκοτώσει ήδη τους 8..

Κοίτα λένε 10 ώρες, εγώ βέβαια σε κανα μισάωρο έχω σκοτώσει ήδη τα 2 πρώτα. Τώρα λογικά ή δυσκολεύει αργότερα όσο προχωράς ή τα δεκάωρα που ακούγονται είναι μαζί με την εξερεύνηση, τα Collectors κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, orck είπε

Για remote play δεν λεει; Εχω καταλαβει οτι συνδεω το χειριστηριο του playstation. Δοκιμασα και με PSvita αλλα δεν βολευει καθολου ειναι πολυ διαφορετικη η αισθηση.
Εαν βρω καποιο σε χαμηλη τιμη ισως δοκιμασω και για netflix (αν και δεν θελω να γεμιζω την τηλεοραση με κουτακια)

Αλλο εννοουσα Ορκ, οτι ΑΜΑ το θελεις πρωτιστως για remote play, to PSTV ΔΕΝ αξίζει καθώς μπορείς απλά να εγκαταστήσεις το Remote play app για PC και καθαρίζεις, δωρεάν, χωρίς να χρειάζεσαι έξτρα "κουτάκια".Το dualshock 4 επίσης λειτουργεί κανονικότατα στα Win10 οποτε εισαι καλυμμένος ;)

Aμα τώρα θελεις να παίξεις PSVITA παιχνίδια στην τηλεόρασή σου...ναι, θα χρειαστείς όντως PSTV αν και, ακομα και εκει, δεν μπορείς να παίξεις ολα τα παιχνίδια λόγω ηλιθιότητας της Sony (κάποια είναι whitelist καθως κανανε χρήση του touchscreen το οποιο λείπει προφανως στο PSTV).Aν δεν κανω λα΄θος ομως, υπαρχει ενα hack το οποιο σου επιτρεπει να παιξεις τους τιτλους που ειναι whitelisted.

Το PSTV φιλε μου ομως - κατα την δικη μου άποψη πάντα - ειναι πεταμένα λεφτά και υπάρχει λόγος που η Sony το παράτησε και δεν πουλησε και μια.

Θα το ξαναπώ, αμα θελει καποιος remote play, το app στο PC λειτουργεί κανονικότατα, για PSVITA παιχνίδια...καλύτερα να πας να πάρεις ενα Vita για να παίξεις αυτα που σε ενδιαφέρουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι κολοσσοι προς το τελος ειναι πιο μακρια στον χαρτη και λιγο πιο δυσκολοι,ωστοσο προτεινω σε ολους να το παιξουν στο Hard το παιχνιδι,ανοιγει περισσοτερα σημεια που πρεπει να χτυπησεις τους Κολοσσους και κανουν και περισσοτερο damage. Πχ αν φας κατακουτελα το σπαθι του 3ου Κολοσσου ειναι insta-death,οπως θα πρεπε κιολας. Αλλιως το παιχνιδι ειναι too easy να ξερετε

Επεξ/σία από Alastor192
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Οι κολοσσοι προς το τελος ειναι πιο μακρια στον χαρτη και λιγο πιο δυσκολοι,ωστοσο προτεινω σε ολους να το παιξουν στο Hard το παιχνιδι,ανοιγει περισσοτερα σημεια που πρεπει να χτυπησεις τους Κολοσσους και κανουν και περισσοτερο damage. Πχ αν φας κατακουτελα το σπαθι του 3ου Κολοσσου ειναι insta-death,οπως θα πρεπε κιολας. Αλλιως το παιχνιδι ειναι too easy να ξερετε

Εχω φαει τους μισους κολοσσους και ναι ισχυει οτι ειναι αρκετα ευκολο στο normal που το εχω ξεκινησει.Οσο πιο παρακατω προχωραει γινεται λιγο πιο δυσκολο απο πλευρας πως να τους σκοτωσεις αλλα οταν βρεις τον τροπο γινεται ευκολο.Οποτε και εγω θα το προτεινα στο hard.

Ειναι μικρο σε διαρκεια οπποτε οποιος θελει κατι παραπανω ας κανει τα trophy καλυτερα.

Επεξ/σία από W0zzAp
Δημοσ.

Fortnite Battle Royale adds 60fps Mode to Consoles

αυτο ισχυει και για τα base μοντελα, παρε εδω devs που κανουν το αυτονοητο, τεραστιο repsect και μαλλον θα αρχισω και εγω να καιγομαι οπως ο μισος πλανητης :P

Fortnite hits 3.4 million concurrent players

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Κοίτα λένε 10 ώρες, εγώ βέβαια σε κανα μισάωρο έχω σκοτώσει ήδη τα 2 πρώτα. Τώρα λογικά ή δυσκολεύει αργότερα όσο προχωράς ή τα δεκάωρα που ακούγονται είναι μαζί με την εξερεύνηση, τα Collectors κτλ.

Τι να σου πω.. Τώρα έκλεισα την κονσόλα είμαι στον τελευταίο κολοσσο! Αύριο η συνέχεια. Ψιλό παλούκι ο τελευταίος φαίνεται.. Στην ουσία δύο τριών ημερών παιχνίδι είναι. 

Επεξ/σία από Giannis_kan
  • Like 1
Δημοσ.

Έτσι φαίνεται, καλά δεν είναι παιχνίδι που θα κάτσεις να καείς κιόλας, μια εμπειρία είναι στην ουσία και για 30€ που έκανε παράπονο δεν μπορεί να έχει κάποιος. Εγώ το άφησα μετά από την μάχη με το πουλί στην λίμνη, απλά έπος η συγκεκριμένη μάχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να βάλει την beta 5.50 μου έστειλαν δύο επιπλέον κωδικούς:

6M42 R8NL PHJ2

R629 24N8 4L4G

Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει κωδικό ας ενημερώσει για να κάνω edit το μήνυμα και να μην δοκιμάζουν άλλοι τζάμπα.

edit: Χρησιμοποιήθηκαν..

Επεξ/σία από gRim
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...