panther_512 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε 70 ώρες είναι το campaign μονο, αύριο ξεκινάω και εγώ επιτέλους το έπος To campaign στα Monster Hunter αποτελεί ουσιαστικά το Tutorial..... 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Bagerisu είπε Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν διαθέτω γραμμή για internet, αξίζει το campaign? Τι θα χάσω από multi κομμάτι του παιχνιδιού? θα χασεις το multy που για μενα στο coop τα σπαει, αλλα και offline αξιζει, ειναι πολυ καλο για να ξεκινησεις τη σειρα Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3 1
panther_512 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Bagerisu είπε Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν διαθέτω γραμμή για internet, αξίζει το campaign? Τι θα χάσω από multi κομμάτι του παιχνιδιού? Το Monster Hunter δεν το παίζεις για το campaign. Η ιστορία είναι υποτυπώδης και σκοπό έχει απλά να σε φέρει σε επαφή με τον κόσμο του παιχνιδιού. Όλη η μαγεία είναι να τελειώσεις με το campaign και να αρχίσεις να κυνηγάς δυνατότερα τέρατα. Αν παίζεις με άλλους το παιχνίδι είναι πολύ πιό απολαυστικό. By-the-way, έχει λίγες μέρες που παρέλαβα τη νέα μου TV, μιά 55άρα SONY XE9005, και μπορώ να πώ ότι η εικόνα του PS4 Pro απογειώθηκε σε σχέση με πρίν, ειδικά στα HDR enhanced games ... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από panther_512 5
DJTaurus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, panther_512 said: By-the-way, έχει λίγες μέρες που παρέλαβα τη νέα μου TV, μιά 55άρα SONY XE9005, και μπορώ να πώ ότι η εικόνα του PS4 Pro απογειώθηκε σε σχέση με πρίν, ειδικά στα HDR enhanced games ... Την δεύτερη καλύτερη LCD του 17 αγόρασες αυτό έλειπε να μην απογειωθεί η εικόνα..... Καλοθέατο το τέρας!! Aπόλαυσε πραγματικό HDR και την κορυφαία ομαλή κίνηση που μόνο η Sonara προσφέρει. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από DJTaurus 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Damachi είπε Εγώ τόσες μέρες δεν εχω εντυπωσιαστεί Αλλάζω όπλα συνέχεια Longsword ->Hammer->Greatsword-> Switchblade και πάλι πέφτει το ξύλο της αρκούδας.Κάτι κορεατες που ήρθανε για help είχανε όλοι range - o μόνος που παιζει melee μπροστά και τρώει το τσαλαπάτημα Εγω ξεκινησα και εχω παραμεινει σε ενα οπλο το great sword προκειμενου να το μαθω και επισης το εχω αναβαθμισει . Νομιζω σε αρχικα σταδια η συχνη εναλλαγη οπλων δεν προσφερει κατι μαλλον μπερδευει . To παιχνιδι ειναι ακομα βατο ,βεβαια ειμαι σε low rank και δεν ξερω τι γινεται κατα ποσο αλλαζει σε βαθμο δυσκολιας στα high ranks . Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13 1
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εγω ξεκινησα και εχω παραμεινει σε ενα οπλο το great sword προκειμενου να το μαθω και επισης το εχω αναβαθμισει .Νομιζω σε αρχικα σταδια η συχνη εναλλαγη οπλων δεν προσφερει κατι μαλλον μπερδευει . To παιχνιδι ειναι ακομα βατο ,βεβαια ειμαι σε low rank και δεν ξερω τι γινεται κατα ποσο αλλαζει σε βαθμο δυσκολιας στα high ranks . Στην αρχή ξεκινάς να μαθαίνεις και να αναβαθμίζεις δυο διαφορετικά όπλα. Ο λόγος είναι γιατί η προσδοκία είναι σιγά σιγά να μαθαίνεις και άλλα όπλα και επίσης επειδή με ένα μόνο όπλο είναι δεδομένο ότι θα συναντήσεις τέρας που είναι αρκετά δυνατό εναντίον της επιλογής σου. Πράγματι βέβαια στην αρχή οι πολλές αλλαγές όπλων θα σε μπερδέψουν αλλά επειδή είναι βασική πορεία του να μάθεις που θες να καταλήξεις. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από ikaruga24 1
ADHD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Damachi είπε Εγώ τόσες μέρες δεν εχω εντυπωσιαστεί Αλλάζω όπλα συνέχεια Longsword ->Hammer->Greatsword-> Switchblade και πάλι πέφτει το ξύλο της αρκούδας.Κάτι κορεατες που ήρθανε για help είχανε όλοι range - o μόνος που παιζει melee μπροστά και τρώει το τσαλαπάτημα Το ξεκινησα και εγω ειμαι σχετικα στην αρχή, charge blade το καλυτερο μακραν σαν gameplay αλλα αν θες κατι πανεύκολο τοτε dual blades. Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι το interface.
Greygore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Fotis13 said: To παιχνιδι ειναι ακομα βατο ,βεβαια ειμαι σε low rank και δεν ξερω τι γινεται κατα ποσο αλλαζει σε βαθμο δυσκολιας στα high ranks . Η δυσκολία στα μεγαλύτερα rank είναι κυρίως στο know-how του παίκτη: τα πιο δύσκολα τέρατα απαιτούν σωστή χρήση του περιβάλλοντος (π.χ. paratoads, vine traps, Grimalkyne traps κ.τ.λ.), προετοιμασία πριν το hunt (φαγητό, όπλα που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του τέρατος που κάνεις hunt, barrel bombs/tranquilizers/traps, restoratives για bleed/blights/poison κ.τ.λ.) και αρκετό farming για να φτιάξεις "καλό" armor. Στα του @ikaruga24 να προσθέσω πως ιδανικά, είναι καλό να "ξέρει" ο παίκτης να παίζει άνετα με ένα severing και ένα blunt όπλο (movesets κυρίως), ίσως και κάποιο απο τα ranged όπλα - ο λόγος είναι πως για ορισμένα τέρατα θες severing όπλο για να κόψεις body parts (που συνήθως δίνουν rare materials, π.χ. Odogaron) ενώ σε άλλα το blunt damage τους αφαιρεί plates/armor (π.χ. Radobaan) - τα ranged όπλα είναι χρήσιμα για τέρατα που δεν προσγειώνονται συχνά (π.χ. Rathalos) αν και με την προσθήκη του slinger στο MHW είναι πιο εύκολο να καλυφθεί αυτή η ανάγκη (με χρήση flash/dung/piercing pods). For the record, μέχρι τώρα βρίσκω πολύ χρήσιμα τα moveset των Charge Blade, Hammer και Bow. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Greygore 2
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Greygore είπε Η δυσκολία στα μεγαλύτερα rank είναι κυρίως στο know-how του παίκτη: τα πιο δύσκολα τέρατα απαιτούν σωστή χρήση του περιβάλλοντος (π.χ. paratoads, vine traps, Grimalkyne traps κ.τ.λ.), προετοιμασία πριν το hunt (φαγητό, όπλα που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του τέρατος που κάνεις hunt, barrel bombs/tranquilizers/traps, restoratives για bleed/blights/poison κ.τ.λ.) και αρκετό farming για να φτιάξεις "καλό" armor. Στα του @ikaruga24 να προσθέσω πως ιδανικά, είναι καλό να "ξέρει" ο παίκτης να παίζει άνετα με ένα severing και ένα blunt όπλο (movesets κυρίως), ίσως και κάποιο απο τα ranged όπλα - ο λόγος είναι πως για ορισμένα τέρατα θες severing όπλο για να κόψεις body parts (που συνήθως δίνουν rare materials, π.χ. Odogaron) ενώ σε άλλα το blunt damage τους αφαιρεί plates/armor (π.χ. Radobaan) - τα ranged όπλα είναι χρήσιμα για τέρατα που δεν προσγειώνονται συχνά (π.χ. Rathalos). Ποια ειναι τα severing οπλα και ποια τα blunt?
Greygore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Το λέει στα stats του εκάστοτε όπλου, αλλά κατά κανόνα τα severing είναι αυτά που κόβουν (Greatsword, Charge Blade, Dual Daggers κ.τ.λ.) ενώ τα blunt είναι αυτά που κάνουν ζημιά με τη μάζα τους (Hammer, το bashing attack της ασπίδας στο Sword & Shield, Charge Blade, νομίζω επίσης το Insect Glaive). Bonus επίσης πως τα blunt όπλα έχουν chance για stun σε ορισμένα τέρατα αν χτυπήσουν στο κεφάλι. 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καποιες ενδιαφερουσες διαρροες η' φημες σχετικα με το RDR2, θα δωσουν μεγαλυτερη εμφαση στο online κομματι . http://www.trustedreviews.com/news/red-dead-redemption-2-leak-reveals-battle-royale-first-person-more-3388634 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13
ADHD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Παντως οπως διαβασα λιγο απλα μη σας απασχολεί το equipment grind μεχρι να τελειώσετε το story. 2
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στο ΜΗ ,τα key materials /drops gia to crafting σε armor weapons που πετανε τα mobs, συγκεντρωτικα τι εχω μαζεψει που μπορω να τα δω ? Για στο item box δεν φαινονται.
Greygore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, Fotis13 said: Στο ΜΗ ,τα key materials /drops gia to crafting σε armor weapons που πετανε τα mobs, συγκεντρωτικα τι εχω μαζεψει που μπορω να τα δω ? Για στο item box δεν φαινονται. Εκτός απο το παράθυρο του Smithy, απο το box μπορείς να τα δείς αν επιλέξεις Sell Items, είναι η τρίτη καρτέλα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Το Knack αξίζει απο Plus;Εχει σημαντικές διαφορές από το 2;
Προτεινόμενες αναρτήσεις