Paragontas-x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μεχρι τι hdr υποστηριζει η κονσολα ps4pro? Σκεφτομαι να αγορασω την samsung ue49mu7002 που υποστηριζει hdr1000 και απ΄οτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ και site η κονσολα υποστηριζει μεχρι hdr100. Σωστα τα λεω?
Paragontas-x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Οχι δεν ειναι hdr10. Η τηλεοραση που λεω υποστηριζει και hdr1000.
Grim Ripper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το hdr 1000 που λες είναι τα 1000 nits που πιάνει το hdr 10. 1
xelidoni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Τι πρέπει να κάνω για να μην κάνει αυτόματα τα updates στα παιχνίδια από τις ρυθμίσεις έχω ξετικαρει τις αντίστοιχες επιλογές εκτός και αν κάνω κάτι λάθος
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δεν εχω λογια για το απιστευτο βαθος του Monster Hunter ,ειμαι γυρω στις 20 ωρες και ειναι χαοτικο με την καλη εννοια .Η καμπυλη εκμαθησης ειναι αριστα μελετημενη . Δεν επρεπε να ασχοληθω εγω με τετοιο τιτλο θα ειναι η καταστροφη μου,προβλεπω ολοκληρωτικο ολοκαυτωμα η ' να το παιζω μισο χρονο για να φτασω στο end game ... 2
najinblue3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 70 ώρες είναι το campaign μονο, αύριο ξεκινάω και εγώ επιτέλους το έπος 2
Damachi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ τόσες μέρες δεν εχω εντυπωσιαστεί Αλλάζω όπλα συνέχεια Longsword ->Hammer->Greatsword-> Switchblade και πάλι πέφτει το ξύλο της αρκούδας.Κάτι κορεατες που ήρθανε για help είχανε όλοι range - o μόνος που παιζει melee μπροστά και τρώει το τσαλαπάτημα Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Damachi
najinblue3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Damachi είπε Εγώ τόσες μέρες δεν εχω εντυπωσιαστεί Αλλάζω όπλα συνέχεια Longsword ->Hammer->Greatsword-> Switchblade και πάλι πέφτει το ξύλο της αρκούδας.Κάτι κορεατες που ήρθανε για help είχανε όλοι range - o μόνος που παιζει melee μπροστά και τρώει το τσαλαπάτημα δοκιμασες shield 1h sword ? μπορει να σε βολεψει καλυτερα
Damachi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Προφανώς αυτό παίζω για tanking αλλά δεν είναι και τόσο fun 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Damachi είπε Προφανώς αυτό παίζω για tanking αλλά δεν είναι και τόσο fun δεν ειναι ισχυει αλλα και εγω ετσι επαιξα στη μπετα και με βλεπω ετσι να ξεκιναω μεχρι να μαθω τα combos τουλαχιστον
theoritikos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Το monster hunter έχει campain για single player ή παίζει μόνο multi?
najinblue3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, theoritikos είπε Το monster hunter έχει campain για single player ή παίζει μόνο multi? και απ τα 2
Greygore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 39 minutes ago, Damachi said: Εγώ τόσες μέρες δεν εχω εντυπωσιαστεί Αλλάζω όπλα συνέχεια Longsword ->Hammer->Greatsword-> Switchblade και πάλι πέφτει το ξύλο της αρκούδας.Κάτι κορεατες που ήρθανε για help είχανε όλοι range - o μόνος που παιζει melee μπροστά και τρώει το τσαλαπάτημα Ίσως για αρχή είναι καλύτερα να επικεντρωθείς σε μόνο ένα είδος όπλου, ώστε να "μάθεις"/συνηθίσεις όλα τα combo, βλέπω απο φίλο που δεν έχει κατασταλάξει πως οι συνεχείς αλλαγές τον μπερδεύουν (ειδικά στα πιο περίπλοκα combo). Άσε που το να κρατάς πολλαπλά σετ απο όπλα (και δίαφορα varieties για τα επί μέρους elements) γίνεται πολύ ακριβό μετά το 4-5ο hunter rank.... Προσωπικά (μετά καμιά ώρα δοκιμές στο Training Grounds) προτίμησα να μείνω με το Charge Blade. το moveset του με βολεύει άπειρα, μια και παρέχει αρκετή ευελιξία μεταξύ άμυνας/short range (σε sword/shield form) και επίθεσης/long range/wide arcs (σε 2h axe mode). Είναι λίγο μπέρδεμα να συνηθίσεις το σύστημα με τα phials αλλά (νοουμένου πως κάνεις charge και το sword part) βγάζει πολύ damage αν πετύχεις το positioning του χαρακτήρα.
Bagerisu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, theoritikos είπε Το monster hunter έχει campain για single player ή παίζει μόνο multi? 38 λεπτά πριν, najinblue3 είπε και απ τα 2 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν διαθέτω γραμμή για internet, αξίζει το campaign? Τι θα χάσω από multi κομμάτι του παιχνιδιού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις