Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι τι hdr υποστηριζει η κονσολα ps4pro?

Σκεφτομαι να αγορασω την samsung ue49mu7002 που υποστηριζει hdr1000 και απ΄οτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ και site η κονσολα υποστηριζει μεχρι hdr100.

Σωστα τα λεω?

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι πρέπει να κάνω για να μην κάνει αυτόματα τα updates στα παιχνίδια από τις ρυθμίσεις έχω ξετικαρει τις αντίστοιχες επιλογές εκτός και αν κάνω κάτι λάθος 

Δημοσ.

Δεν εχω λογια για το απιστευτο βαθος του Monster Hunter ,ειμαι γυρω στις 20 ωρες και ειναι χαοτικο με την καλη εννοια .Η καμπυλη εκμαθησης ειναι αριστα μελετημενη .

Δεν επρεπε να ασχοληθω εγω με τετοιο τιτλο θα ειναι η καταστροφη μου,προβλεπω ολοκληρωτικο ολοκαυτωμα η ' να το παιζω μισο χρονο για να φτασω στο end game ...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τόσες μέρες δεν εχω εντυπωσιαστεί :P Αλλάζω όπλα συνέχεια Longsword ->Hammer->Greatsword-> Switchblade και πάλι πέφτει το ξύλο της αρκούδας.Κάτι κορεατες που ήρθανε για help είχανε όλοι range -  o μόνος που παιζει  melee  μπροστά και τρώει το τσαλαπάτημα :D

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Damachi είπε

Εγώ τόσες μέρες δεν εχω εντυπωσιαστεί :P Αλλάζω όπλα συνέχεια Longsword ->Hammer->Greatsword-> Switchblade και πάλι πέφτει το ξύλο της αρκούδας.Κάτι κορεατες που ήρθανε για help είχανε όλοι range -  o μόνος που παιζει  melee  μπροστά και τρώει το τσαλαπάτημα :D

δοκιμασες shield 1h sword ? μπορει να σε βολεψει καλυτερα 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Damachi είπε

Προφανώς αυτό παίζω για tanking αλλά δεν είναι και τόσο fun 

δεν ειναι ισχυει αλλα και εγω ετσι επαιξα στη μπετα και με βλεπω ετσι να ξεκιναω μεχρι να μαθω τα combos τουλαχιστον

Δημοσ.
39 minutes ago, Damachi said:

Ίσως για αρχή είναι καλύτερα να επικεντρωθείς σε μόνο ένα είδος όπλου, ώστε να "μάθεις"/συνηθίσεις όλα τα combo, βλέπω απο φίλο που δεν έχει κατασταλάξει πως οι συνεχείς αλλαγές τον μπερδεύουν (ειδικά στα πιο περίπλοκα combo). Άσε που το να κρατάς πολλαπλά σετ απο όπλα (και δίαφορα varieties για τα επί μέρους elements) γίνεται πολύ ακριβό μετά το 4-5ο hunter rank....

Προσωπικά (μετά καμιά ώρα δοκιμές στο Training Grounds) προτίμησα να μείνω με το Charge Blade. το moveset του με βολεύει άπειρα, μια και παρέχει αρκετή ευελιξία μεταξύ άμυνας/short range (σε sword/shield form) και επίθεσης/long range/wide arcs (σε 2h axe mode). Είναι λίγο μπέρδεμα να συνηθίσεις το σύστημα με τα phials αλλά (νοουμένου πως κάνεις charge και το sword part) βγάζει πολύ damage αν πετύχεις το positioning του χαρακτήρα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Το monster hunter έχει campain για single player ή παίζει μόνο multi?

38 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

και απ τα 2

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν διαθέτω γραμμή για internet, αξίζει το campaign? Τι θα χάσω από multi κομμάτι του παιχνιδιού?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...