Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για αυτό απορείς με το χαμό που γίνεται για το SotC. Γιατί το θεωρείς ένα από τα πέντε καλύτερα PS3 games. Το SotC είναι το καλύτερο game της καλύτερης κονσολας ever. Τελεία. 

Αν ποτέ το gaming γίνει υποχρεωτικό σχολικό μάθημα, το SotC θα είναι το SOS κεφάλαιο στις πανελλαδικές. 

Καλός τον!!, ήρθες να μας ''διδάξεις'' πάλι!! Καταρχάς το παιχνίδι ήταν του ps2 και όχι του ps3. Από εκει και πέρα όλα είναι θέμα γούστου, βαρύγδουπες εκφράσεις τύπου καλύτερο game ever της κονσόλας δεν ξέρω πως να τις χαρακτηρίσω. Είναι παιχνιδάρα, φοβερό κλπ. άλλα υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια και όπως είπαμε όλα είναι θέμα γούστου....έχω και 2 γνωστούς μου που το παράτησαν στις πρώτες 2-3 ώρες κρίνοντας το ''βαρετό και ανούσιο'''.....

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

SotC + Snake Eater + SanAndreas η αγία τριάδα του ps2 για εμένα, της καλύτερης μάλλον κονσόλας που έπεσε ποτέ στα χέρια μου μέχρι σήμερα

θα έπρεπε η sony σε κάθε νέα της κονσόλα να τα περνάει ένα χέρι και να τα έχει pre-installed για τις επόμενες γενιές :P

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

new dualshocks 2 νεα χρωματακια, το μπλε πολυ καλο αλλα το magma red νομιζω δεν εχει αντιπαλο :wub:

Ωραίο αυτό το μπλεδακι όντως, κρίμα γιατί δεν έχω πολύ καιρό που πήρα το πιο έντονο μπλε που έπαιζε μέχρι τώρα

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

SotC + Snake Eater + SanAndreas η αγία τριάδα του ps2 για εμένα, της καλύτερης μάλλον κονσόλας που έπεσε ποτέ στα χέρια μου μέχρι σήμερα

θα έπρεπε η sony σε κάθε νέα της κονσόλα να τα περνάει ένα χέρι και να τα έχει pre-installed για τις επόμενες γενιές :P

Ακριβώς για αυτό λέω ότι όλα είναι θέμα γούστου, προσωπικά το Snake Eater το παράτησα στο 3ωρο, έπαιζα 3 ώρες και όλο μιλάγανε και μιλάγανε χωρίς νόημα και από παιχνίδι τίποτα, με χίλια ζόρια τελείωσα το Metal gear 2 και το είχα βρει απίστευτα βαρετό. Από εκει και πέρα έπιασα το MGS 5 και άντεξα κανένα 6ωρο αυτή την φορά.... Καλώς ή κακώς έχουμε διαφορετικά γούστα και ευτυχώς υπάρχουν παιχνίδια για όλους μας!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Ακριβώς για αυτό λέω ότι όλα είναι θέμα γούστου

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Για αλλον το καλυτερο παιχνιδι(ή απο τα καλυτερα)του ps2 ειναι τα metal gear(2,3)ή τα Splinter Cell

Για αλλον τα Silent Hill(2,3).

Για αλλον τα Resident evil(CV,4)

Για αλλον τα Devil may Cry(1,3)

Για αλλον τα Burnout(2,3,4)ή Colin Mac rae

Για αλλον το Okami

Για αλλον τα Ico/shadow of colossus

Για αλλον τα Final Fantasy(X,XII)ή Kingdom Hearts

Για αλλον τα God Of War(1,2)

Για αλλον τα GTA

Για αλλον τα Pro/Fifa

Για αλλον τα TimesplitterS ή τα Prince of persia και παει λεγοντας.

Δεν υπαρχει καλυτερο παιχνιδι γενικα σε μια κονσολα,εκτος αν ολα τα αλλα παιχνιδια που βγαζει ειναι multiplatform μετριατζες.

Προσωπικα γιαυτο και προτιμουσα απο πιο παλια και τις κατηγοριες καλυτερων παιχνιδιων ανα ειδος,παρα του καλυτερου παιχνιδιου της χρονιας.

Δεν γινεται να θεωρησω προσωπικα καλυτερο το Final Fantasy X απο το Burnout 3 ή το Devil May Cry,αφου ειναι διαφορετικης κατηγοριας παιχνιδια.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, karamela693 said:

Καλός τον!!, ήρθες να μας ''διδάξεις'' πάλι!! Καταρχάς το παιχνίδι ήταν του ps2 και όχι του ps3. Από εκει και πέρα όλα είναι θέμα γούστου, βαρύγδουπες εκφράσεις τύπου καλύτερο game ever της κονσόλας δεν ξέρω πως να τις χαρακτηρίσω. Είναι παιχνιδάρα, φοβερό κλπ. άλλα υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια και όπως είπαμε όλα είναι θέμα γούστου....έχω και 2 γνωστούς μου που το παράτησαν στις πρώτες 2-3 ώρες κρίνοντας το ''βαρετό και ανούσιο'''.....

Εσύ ήσουν αυτός που είπες ότι "δεν καταλαβαίνεις το χαμό που γίνεται με το SotC" και σου εξηγώ ότι από πολλούς συμπεριλαμβανομένου και εμού του ίδιου θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι της καλύτερης κονσολας που έχει κυκλοφορήσει ποτέ δηλαδή του Ps2. Αν δεν το θεωρείς ως το κύκνειο άσμα του Ps2, τότε δεν μπορεις να καταλάβεις και το χαμό που γίνεται τώρα. 

Δεν ήρθα να σε διδάξω, να σου εξηγήσω ήρθα, με συγχωρείς που μπήκα στον κόπο. 

Τώρα το ότι το παράτησαν οι φίλοι σου ή το ότι όλα είναι θέμα γούστου δεν ξέρω τι σχέση έχουν με αυτό που δεν καταλαβαίνεις. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γραφική παράσταση "καμπάνα" μπορεί να σας βοηθήσει λίγο για τις απόψεις περί πόσο καλό είναι κάποιο παιχνίδι.

image.png.1a07581b52eebf168dc4d60cea3a0531.png

Αν η άποψή σας διαφέρει σημαντικά από την πλειοψηφία, πολύ απλά ανήκετε στα άκρα της γραφικής παράστασης. Δεν φταίει ούτε η πλειοψηφία, ούτε έχουν σπαμάρει με 0 ή 10 το metacritic ;) (που και να σπαμάρανε πάλι έχει την στατιστική του αξία) ;);)

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εσύ ήσουν αυτός που είπες ότι "δεν καταλαβαίνεις το χαμό που γίνεται με το SotC" και σου εξηγώ ότι από πολλούς συμπεριλαμβανομένου και εμού του ίδιου θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι της καλύτερης κονσολας που έχει κυκλοφορήσει ποτέ δηλαδή του Ps2. Αν δεν το θεωρείς ως το κύκνειο άσμα του Ps2, τότε δεν μπορεις να καταλάβεις και το χαμό που γίνεται τώρα. 

Δεν ήρθα να σε διδάξω, να σου εξηγήσω ήρθα, με συγχωρείς που μπήκα στον κόπο. 

Τώρα το ότι το παράτησαν οι φίλοι σου ή το ότι όλα είναι θέμα γούστου δεν ξέρω τι σχέση έχουν με αυτό που δεν καταλαβαίνεις. 

Σου ξαναλέω ότι όλα είναι θέμα γούστου, ναι και εμένα μου άρεσε πολύ το Shadow of the colosus άλλα πήγε άπατο σε πωλήσεις στο ps2 και δεν είναι τυχαίο ότι πολύς κόσμος με ps2/ps3 δεν το έχουν παίξει. Πως γίνεται αυτό αφού ήταν τόσο επικό παιχνίδι??? Είναι κλασικό παιχνίδι που λάτρεψαν οι κριτικοί άλλα λίγος κόσμος το απόλαυσε. Επειδή κάτι αρέσει σε εμάς δεν σημαίνει ότι αρέσει σε όλους. Για μένα το αγαπημένο μου παιχνίδι στο ps2 ήταν το Jak & Daxter το είχα λατρέψει, πόσος κόσμος νομίζεις ότι θα βρεθεί να συμφωνήσει μαζί μου?

10 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Η γραφική παράσταση "καμπάνα" μπορεί να σας βοηθήσει λίγο για τις απόψεις περί πόσο καλό είναι κάποιο παιχνίδι.

image.png.1a07581b52eebf168dc4d60cea3a0531.png

Αν η άποψή σας διαφέρει σημαντικά από την πλειοψηφία, πολύ απλά ανήκετε στα άκρα της γραφικής παράστασης. Δεν φταίει ούτε η πλειοψηφία, ούτε έχουν σπαμάρει με 0 ή 10 το metacritic ;) (που και να σπαμάρανε πάλι έχει την στατιστική του αξία) ;);)

Ετσι είναι, υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια εκεί έξω δεν σημαίνει ότι επειδή παίρνουν καλές κριτικές θα μας αρέσουν και σε εμάς, όπως υπάρχουν παιχνίδια που θάφτηκαν και όμως εμάς μας άρεσαν, όλοι έχουμε προσωπικά από 1-2 τέτοια παιχνίδια. 

21 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο ειναι η πραγματικοτητα.

Για αλλον το καλυτερο παιχνιδι(ή απο τα καλυτερα)του ps2 ειναι τα metal gear(2,3)ή τα Splinter Cell

Για αλλον τα Silent Hill(2,3).

Για αλλον τα Resident evil(CV,4)

Για αλλον τα Devil may Cry(1,3)

Για αλλον τα Burnout(2,3,4)ή Colin Mac rae

Για αλλον το Okami

Για αλλον τα Ico/shadow of colossus

Για αλλον τα Final Fantasy(X,XII)ή Kingdom Hearts

Για αλλον τα God Of War(1,2)

Για αλλον τα GTA

Για αλλον τα Pro/Fifa

Για αλλον τα TimesplitterS ή τα Prince of persia και παει λεγοντας.

Δεν υπαρχει καλυτερο παιχνιδι γενικα σε μια κονσολα,εκτος αν ολα τα αλλα παιχνιδια που βγαζει ειναι multiplatform μετριατζες.

Ετσι ακριβώς όπως τα λες!! Γενικότερα όταν λέμε ότι ''' το τάδε παιχνίδι είναι το καλύτερο'' πάντα μιλάμε για τον εαυτό μας και δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι θα συμφωνούν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logistoulis είπε

Ωραίο αυτό το μπλεδακι όντως, κρίμα γιατί δεν έχω πολύ καιρό που πήρα το πιο έντονο μπλε που έπαιζε μέχρι τώρα

ημουν μεταξυ μπλε και κοκκινου, αν και το αγαπημενο μου χρωμα το μπλε η αντιθεση με τραβηξε :P αλλα και τα 2 ειναι τρομερα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, najinblue3 είπε

ποιος παιζει fallout μονο για το story και οχι για το gunplay + loot farming + exploration? το στορυ βγαινει σε μερικες ωρες, το build που θες να παιξεις κραταει απειρα στο συγκεκριμενο, εχει τοσα οπλα ειδικα τα legs αξιζουν να τα φαρμαρεις οπως και τα leg armor

εκτος αν θες ενα single player να παιξεις να τελειωσεις τοτε ναι, δεν κανει 

Κοίτα το gunplay αν και έχει βελτιωθεί πολύ και αισθητά σε σχέση με το 3, και πάλι δεν είναι όσο καλό θα ήταν ένα πραγματικό FPS. Άμα με ενδιέφερε αυτό περισσότερο, θα έπαιζα ένα κλασσικό FPS. Το loot, αφού φτάσεις στο σημείο που διαλέγεις μια από τις τρεις κλίκες, ειδικά άμα διαλέξεις τους στρατόκαυλους, επί της ουσίας τελειώνει μιας και σου δίνουν τη καλύτερη στολή που υπάρχει και έχεις ήδη μαζέψει τα καλύτερα βασικά όπλα σε αυτό το σημείο. Αυτό που  απομένει είναι να μαζεύεις βίδες, και προσωπικά μου έσπασε τα νεύρα το ψάξιμο τους.

Σταμάτησα να παίζω το παιχνίδι αφού τελείωσα το main quest, γιατί αφού το ολοκληρώσεις τα περισσότερα side-quests είναι αδιάφορα. Τόσο από άποψη ιστορίας, όσο και loot που μπορούν να σου προσφέρουν. Τα γεγονότα που γίνονται στο main quest είναι τα σημαντικότερα και πιο ενδιαφέροντα, και τα πράγματα που μαζεύεις μέχρι να το ολοκληρώσεις σε υπερκαλύπτουν και έχεις γίνει τανκ μέχρι να το ολοκληρώσεις. Ναι σου δίνει πολλά άλλα πράγματα να κάνεις και να μαζέψεις, αλλά εξαρτάται και το χαρακτήρα του κάθε gamer. Εγώ για παράδειγμα το ίδιο ένιωσα και στο Zelda: Breath of the Wild. Μετά το main quest του το παράτησα και αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Alithinos είπε

Κοίτα το gunplay αν και έχει βελτιωθεί πολύ και αισθητά σε σχέση με το 3, και πάλι δεν είναι όσο καλό θα ήταν ένα πραγματικό FPS. Άμα με ενδιέφερε αυτό περισσότερο, θα έπαιζα ένα κλασσικό FPS. Το loot, αφού φτάσεις στο σημείο που διαλέγεις μια από τις τρεις κλίκες, ειδικά άμα διαλέξεις τους στρατόκαυλους, επί της ουσίας τελειώνει μιας και σου δίνουν τη καλύτερη στολή που υπάρχει και έχεις ήδη μαζέψει τα καλύτερα βασικά όπλα σε αυτό το σημείο. Αυτό που  απομένει είναι να μαζεύεις βίδες, και προσωπικά μου έσπασε τα νεύρα το ψάξιμο τους.

Σταμάτησα να παίζω το παιχνίδι αφού τελείωσα το main quest, γιατί αφού το ολοκληρώσεις τα περισσότερα side-quests είναι αδιάφορα. Τόσο από άποψη ιστορίας, όσο και loot που μπορούν να σου προσφέρουν. Τα γεγονότα που γίνονται στο main quest είναι τα σημαντικότερα και πιο ενδιαφέροντα, και τα πράγματα που μαζεύεις μέχρι να το ολοκληρώσεις σε υπερκαλύπτουν και έχεις γίνει τανκ μέχρι να το ολοκληρώσεις. Ναι σου δίνει πολλά άλλα πράγματα να κάνεις και να μαζέψεις, αλλά εξαρτάται και το χαρακτήρα του κάθε gamer. Εγώ για παράδειγμα το ίδιο ένιωσα και στο Zelda: Breath of the Wild. Μετά το main quest του το παράτησα και αυτό.

το gunplay μου αρεσε αρκετα, τα side quests καποια ειναι τρομερα καποια ειναι meh

τα καλυτερα οπλα εκτος απο dlc μαλλον εννοεις? γτ στο dlc εχει τρομερα οπλα

σε τι δυσκολια επαιξεις και το τελειωσες? εγω παιζω στο survival και ειναι πονος και δε γινεται τοσο op και κανεις χαβαλε

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, karamela693 είπε

Σου ξαναλέω ότι όλα είναι θέμα γούστου, ναι και εμένα μου άρεσε πολύ το Shadow of the colosus άλλα πήγε άπατο σε πωλήσεις στο ps2 και δεν είναι τυχαίο ότι πολύς κόσμος με ps2/ps3 δεν το έχουν παίξει. Πως γίνεται αυτό αφού ήταν τόσο επικό παιχνίδι??? Είναι κλασικό παιχνίδι που λάτρεψαν οι κριτικοί άλλα λίγος κόσμος το απόλαυσε. Επειδή κάτι αρέσει σε εμάς δεν σημαίνει ότι αρέσει σε όλους. Για μένα το αγαπημένο μου παιχνίδι στο ps2 ήταν το Jak & Daxter το είχα λατρέψει, πόσος κόσμος νομίζεις ότι θα βρεθεί να συμφωνήσει μαζί μου?

Ετσι είναι, υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια εκεί έξω δεν σημαίνει ότι επειδή παίρνουν καλές κριτικές θα μας αρέσουν και σε εμάς, όπως υπάρχουν παιχνίδια που θάφτηκαν και όμως εμάς μας άρεσαν, όλοι έχουμε προσωπικά από 1-2 τέτοια παιχνίδια. 

Ετσι ακριβώς όπως τα λες!! Γενικότερα όταν λέμε ότι ''' το τάδε παιχνίδι είναι το καλύτερο'' πάντα μιλάμε για τον εαυτό μας και δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι θα συμφωνούν.

To Shadow πήγε "άπατο" φίλε καραμέλα93 γιατί...όλοι παίζανε το "flavour of the month" παιχνίδι η μονο PRo Evolution Soccer ή FIFA ή...GTA, γι'αυτο.
Οπως όλα τα πράματα στη ζωή, δυστυχώς η ποιότητα δεν συμβαδίζει ή συνεπάγεται πωλήσεις ή/και δημοτικότητα.
"Όλα τα πράματα" = μουσική, κινηματογράφος, ρουχισμός (βλέπε: μόδα), γενική εκπαίδευση ή/και κουλτούρα κτλπ κτλπ.

Γι'αυτο υπάρχουν άτομα που ακούνε μονο Μπουζουκιστάν κονσέρβα ενω υπάρχουν 2142354356 είδη πολύ ποιοτικότερης μουσικής, γι'αυτό υπάρχουν άτομα που κινηματογράφο θεωρούν την 1000η μ@λακία Avengers ή Transformers ή Star Wars που βγάινει καθε 12 μηνες για μαζική κατανάλωση κοκ...

Δες τα call of duty, εδω και 10+ χρόνια, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, και δώωωσε κάθε Νοέμβριο 60-70 γιούρια για το ίδιο πράμα για να ρίχνεις headshot σε ξενους διαδικτυακά, συμφωνα λοιπόν με τις πωλήσεις του και το κοινό του, με τη λογική σου θα έπρεπε να ειναι η καλυτερότερη/ποιοτικότερη σειρά ολων των εποχών , αυτο όμως δεν ισχύει οπως αντιλαμβάνεσαι γιατί Α) οπως λες και στο επιχείρημα που χρησιμοποιείς, "γούστα είναι αυτά" και ουτε οι υψηλές (αλλα ουτε και οι χαμηλές) πωλήσεις/μεγεθος αγοραστικου κοινού θα πρεπει να ορίσουν την "ποιότητα" ενος προϊόντος και Β) Αμα πήγαινες ΜΟΝΟ βάση δημοτικότητας (βλέπε: τι παίζει ο λαός) - και το έχω ξαναπεί - θα παίζαμε ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ FIFA, Calladuty, PES, FORZA και στα μερακλιδικα μας, για την "κουλτούρα" του θέματος αϊντε και κανα' GTA (OK, και κανα' Uncharted αμα λάχει)...

Καταλαβαίνεις φίλε τι προσπαθώ να πω ? Προσωπικά το "γούστα είναι" ειναι η πιο μη-απάντηση στα χρονικά της ανθρωπότητας - και δεν αναφέρομαι φιλε στη συζήτηση μας αυτή αλλα γενικά.
"Γούστα είναι"...μονο οταν μας βολευει γιατί, με το που ο αλλος γουστάρει όντως κατι που δεν αρέσει σε εμάς τοτε αυτομάτως ολοι με μια φωνή "HIPSTERRRR" !

Eίναι θέμα γουστου οταν π.χ σου αρέσει πιο πολύ το Silent Hill 2 απο το 3, oταν σου αρέσει πιο πολύ το Demon's souls απο το Dark souls ή το Bloodborne απο ολη την souls σειρά, oταν π.χ σου αρεσει πιο πολύ το Onimusha 4 dawn of dreams απο το 3 ή το 2, το Ico απο το shadow of the colossus ή Last guardian κτλπ κτλπ, ο Fulgore το θέτει σωστά, ομως, δεν ειναι θέμα "γουστου" οταν το μονο που παιζεις είναι το PES/FIFA/COD πίνοντας 10 3φυλλα με την παρέα ενω υπάρχει τόσο ωραίο και ποιοτικότερο πράμα/προϊόν εκει έξω.

Αυτο προσπαθούσε να σου πει και ο Malthador (με λιγότερα λόγια) και τον αποπήρες κατευθείαν τον άνθρωπο :P.
Εκτος και αν, ολοι αυτοί που αγαπάνε παιχνίδια τύπου Shadow of the colossus το κανουν μονο για λόγους "Hipster-ιάς" επειδή δεν "κανανε πωλήσεις" ή πήγανε "άπατα".

Orck, επιτέλους Knack ρε πστ μου - ωπα, και Rime ? :P 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...