Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, chill είπε

Ζέχνει τζαπανίλα.....μακριά!!!

χαχα όπως το λες είναι, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται πρώτο σε πολλές λίστες με τα top του ps4! Kαι ναι, πάνω και απο το uncharted 4!

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένας από τους λόγους που πήρα ps4 πάντως είναι τα ιαπωνικά παιχνίδια που δεν έχεις σε άλλες πλατφόρμες 

είναι απόλυτα λογικό το ps να έχει μαζέψει σχεδόν όλους όσους βρίσκουν ενδιαφέρον σε αυτά 

επόμενη επιλογή με   λιγότερες όμως  επιλογές η nintendo, xbox ανύπαρκτο το ιαπωνικό gaming και pc κάτι πάει και έρχεται.. αλλά καμία σχέση 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chill είπε

Δωρεάν στο ps+ να μου το έδιναν δεν ξέρω ΚΑΝ αν θα το έκανα add στο library :lol:

Έχω δει αρκετά videos από το game και απορώ τι σας αρέσει. Μου φαίνεται υπέρτατη μούφα!!!

Εντυπωσιακό το metacritic score του το δίχως άλλο αλλά όλα τα παιχνίδια δεν είναι για όλους.

Προσπαθω να καταλαβω για ποιο παιχνιδι μιλατε. Το τελευταιο που γινεται λογος ειναι το Fallout4. Αλλα η τζαπανιλα που συζητατε δεν κολλαει. Μ εχει φαει η περιεργεια.:ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, chill είπε

Δωρεάν στο ps+ να μου το έδιναν δεν ξέρω ΚΑΝ αν θα το έκανα add στο library :lol:

Έχω δει αρκετά videos από το game και απορώ τι σας αρέσει. Μου φαίνεται υπέρτατη μούφα!!!

Εντυπωσιακό το metacritic score του το δίχως άλλο αλλά όλα τα παιχνίδια δεν είναι για όλους.

Σε τετοιες περιπτωσεις λεμε απλα οτι δεν ειναι για μας το παιχνιδι και τελος.

Κουβεντες του τυπου''απορω τις αρεσει στους αλλους'',''μου φαινεται τεραστια μουφα'' και παει λεγοντας,ουτε βοηθανε πουθενα ουτε ομως ειναι οτι το καλυτερο να γραφονται για ολους τους υπολοιπους που τους αρεσουν τετοια παιχνιδια.

Και εμενα προσωπικα το monster hunter δεν ειναι απο τα παιχνιδια που με τραβανε,δεν θα κατσω να ειρωνευτω αυτους που τους αρεσουν τετοια παιχνιδια.....

50 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Persona 5 -54% @psn store ορματε

48 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Ορμάτε πραγματικά για το συγκεκριμένο! 

2 λεπτά πριν, Le Perv είπε

Προσπαθω να καταλαβω για ποιο παιχνιδι μιλατε. Το τελευταιο που γινεται λογος ειναι το Fallout4. Αλλα η τζαπανιλα που συζητατε δεν κολλαει. Μ εχει φαει η περιεργεια.:ph34r:

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

καλα κλασσικο ειναι να τα λενε μουφες οτι ειναι αγνωστο, εκει κολας και εσυ? 

αλλα και εγω δε κραζω οτι δε μου αρεσει, να χαμε να λεγαμε γενικα αλλα οχι και μουφα ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του πσ4 αυτη τη στιγμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά ούτε και εγώ βρίσκω κάποιο λόγο να παίξω το Monster Hunter, το είχα δοκιμάσει παλιότερα 2-3 ώρες και πραγματικά δεν μoυ άρεσε καθόλου. Βέβαια είναι όλα θέμα γούστου.

Για το Shadow of the colosus μπορώ να ρωτήσω γιατί γίνεται τέτοιος χαμός??? Φοβερό παιχνίδι άλλα το παίξαμε στο ps2 και και το ξαναείδαμε με το ps3. Οκ κάνανε καταπληκτική δουλειά στα γραφικά άλλα η ουσία είναι ότι μιλάμε για το ίδιο ακριβώς παιχνίδι που το έχουμε παίξει εδώ και χρόνια......

και κάτι άσχετο, υπήρχε το Shadow of the Colosus στην ταινία ''Reign over me'' με τον Adam Sandler.

Επεξ/σία από karamela693
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

καλα κλασσικο ειναι να τα λενε μουφες οτι ειναι αγνωστο, εκει κολας και εσυ?

και εκει κολλαω γιατι ειμαστε σε forum και δεν ειναι οτι το καλυτερο να σου λεει καποιος που δεν εχει προσωπικη αποψη για ενα παιχνιδι οτι το θεωρει μουφα με βαση 2 εικονες ή video που ειδε.

17 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Οκ κάνανε καταπληκτική δουλειά στα γραφικά άλλα η ουσία είναι ότι μιλάμε για το ίδιο ακριβώς παιχνίδι που το έχουμε παίξει εδώ και χρόνια......

Γιατι η διαφορα στα γραφικα και γενικα στον τομεα αποδοσης κανει το παιχνιδι να δειχνει σαν καινουργιο.Και φανταζομαι οτι για να το λενε remake σημαινει οτι εχουν πειραξει και λιγο το gameplay του παιχνιδιου.Οτι δηλαδη εγινε και με αλλα παρομοια παιχνιδια οπως το προσφατο ratchet and clank αλλα και το resident evil.

Επισης δεν το εχουν παιξει ολοι οπως αναφερεις/νομιζεις.

Δημοσ.

μωρα δεν ειμαστε να ακουμε τι λεει ο καθενας σε ενα φορουμ, και εχουμε και τα ιντερνετς να ενημερωνομαστε

ο φιλος παραπανω εγραψε οτι σε 3 ωρες πεταξε το fallout 4, εγω που εχω παιξει 200+ τι να του πω? γουστα ειναι και ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει

Δημοσ.

Είμαι και εγώ ένας που δεν το έχω παίξει το shadow of the collusus. Μια δεν το έβρισκα πουθενά η αν το έβρισκα θα ήταν ακριβό για μένα. Για ps3 μιλάω. Ps2 δεν είχα αλλά Xbox τότε (και δεν το ξανά κάνω το λάθος). Θα το αγοράσω σίγουρα. Μακάρι να έβγαινε και το Ico. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

μωρα δεν ειμαστε να ακουμε τι λεει ο καθενας σε ενα φορουμ, και εχουμε και τα ιντερνετς να ενημερωνομαστε

ο φιλος παραπανω εγραψε οτι σε 3 ωρες πεταξε το fallout 4, εγω που εχω παιξει 200+ τι να του πω? γουστα ειναι και ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει

Το οτι δεν ειμαστε μωρα ισα ισα που σημαινει οτι πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο πριν γραψουμε κατι.

Επισης καμια σχεση το ενα με το αλλο και δεν καταλαβαινω γιατι τα συγκρινεις μεταξυ τους.

Στην μια περιπτωση εχουμε τον συμφορουμιτη ο οποιος ας το πουμε κραζει ενα παιχνιδι χωρις καν να εχει επαφη με αυτο(να το εχει παιξει που λεμε)αλλα ουτε και τα προηγουμενα της σειρας.

Αντιθετως στην περιπτωση του συμφορουμιτη με το Fallout,εχει παιξει και τα προηγουμενα της σειρας(και αρα εχει μια γενικη επαφη του τι παιζει με την σειρα)και επαιξε και το 4 που ειδε οτι απλα δεν του αρεσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα αν δεν έχει παίξει κάποιος το Shadow of the colosus δεν το συζητώ είναι MUST,  εμπειρία ζωής θα το χαρακτήριζα το παιχνίδι, απλά προσωπικά δεν μπορώ να ενθουσιαστώ για ένα παιχνίδι που έχει ήδη βγει τόσο σε ps2 όσο και σε ps3 και για το Gameplay ψιλοαμφιβάλω να πω την αλήθεια αν θα έχει τίποτα σοβαρές αλλαγές. Από όσα βίντεο έχω δει φαίνεται το ίδιο με τα παλιά.

Y.Γ. Μόλις διάβασα και κάποια Reviews πράγματι έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις/αλλαγές στον χειρισμό άλλα το παιχνίδι είναι ακριβώς το ίδιο με τα παλιά, δεν έχει προστεθεί αλλαχτεί τίποτα (δεν αναφέρομαι στα γραφικά).

Επεξ/σία από karamela693
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Καλα αν δεν έχει παίξει κάποιος το Shadow of the colosus δεν το συζητώ είναι MUST,  εμπειρία ζωής θα το χαρακτήριζα το παιχνίδι, απλά προσωπικά δεν μπορώ να ενθουσιαστώ για ένα παιχνίδι που έχει ήδη βγει τόσο σε ps2 όσο και σε ps3 και για το Gameplay ψιλοαμφιβάλω να πω την αλήθεια αν θα έχει τίποτα σοβαρές αλλαγές. Από όσα βίντεο έχω δει φαίνεται το ίδιο με τα παλιά.  

Όπως και να έχει αξίζει για κάποιον που δεν το έχει ξανά δει. Φίλος μου έλεγε ότι του έβγαζε μια θλίψη όταν σκότωνε αυτά τα πλάσματα βέβαια στο Ps2 τότε πιο μικρός δλδ. Ελπίζω να το ευχαριστηθω και εγώ γτ κακά τα ψέματα όταν δεν παίζεις κτ στην εποχή του ίσως να μην σου βγάλει αυτό που πρέπει αργότερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Όπως και να έχει αξίζει για κάποιον που δεν το έχει ξανά δει. Φίλος μου έλεγε ότι του έβγαζε μια θλίψη όταν σκότωνε αυτά τα πλάσματα βέβαια στο Ps2 τότε πιο μικρός δλδ. Ελπίζω να το ευχαριστηθω και εγώ γτ κακά τα ψέματα όταν δεν παίζεις κτ στην εποχή του ίσως να μην σου βγάλει αυτό που πρέπει αργότερα. 

Ναι αξίζει 100% αν δεν το έχεις παίξει, πράγματι βγάζει μια θλίψη το παιχνίδι και έχει τρομερό συναισθηματικό κόσμο, για αυτό το χαρακτήρισα το συγκεκριμένο εμπειρία ζωής, όπως εμπειρία ζωής είναι και το Zelda στο switch που σε ένα βαθμό έχει εμπνευστεί από το Shadow of the colosus.  

Βέβαια όπως είπες κατά πόσο μπορεί να σταθεί σήμερα το παιχνίδι και να βγάλει τα ίδια συναισθήματα που προκαλούσε τότε το 2005 στην σημερινή γενιά δεν ξέρω να πω την αλήθεια. Για μένα πάντως ήταν μέσα στα 4-5 καλύτερα παιχνίδια του ps2 και λόγος να αγόραζες την κονσόλα τότε. Πολύ μπροστά από την εποχή του και ίσως αυτός να ήταν ένας λόγος που δεν πήγε καλά σε πωλήσεις τότε. 

Επεξ/σία από karamela693
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, karamela693 said:

Για μένα πάντως ήταν μέσα στα 4-5 καλύτερα παιχνίδια του ps2 και λόγος να αγόραζες την κονσόλα τότε.

Για αυτό απορείς με το χαμό που γίνεται για το SotC. Γιατί το θεωρείς ένα από τα πέντε καλύτερα PS3 games. Το SotC είναι το καλύτερο game της καλύτερης κονσολας ever. Τελεία. 

Αν ποτέ το gaming γίνει υποχρεωτικό σχολικό μάθημα, το SotC θα είναι το SOS κεφάλαιο στις πανελλαδικές. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...