Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμη μου αλλα ελπίζω να το έχεις βρει καλή τιμή διότι για μένα το F4 ειναι στην καλύτερη μέτριο game. Κάτω του μετρίου στορυ, repitive quests, οι επιλογές δεν χουν τοσο impact και αν δεν σαρεσει το building θα σου φανουν αδιάφορα τα settlements και τα καλά του είναι το exploration και το gunplay. Εφόσον λες οτι το θες για ενα campaign run θα ελεγα κάτω απο 20Ε αν το έβρισκες ίσως και 15Ε.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Giannis_kan είπε

Το απλό λέω να πάρω. Δεν ξέρω αν θα χάσω πολλά άλλα Δν με ψήνει να δώσω 30 + ευρώ για το άλλο με τα dlc. 

1η φορά θα ασχοληθώ με την σειρά. 

Ωραίο ήταν όσο κράτησε, αλλά έχει πολύ filler. Υπάρχει κόσμος που πορώνεται και κάθεται να κάνει τα πάντα στο παιχνίδι. Εγώ αφού ολοκλήρωσα το Main Story, παίζοντας διάφορα side quest ανάμεσα, το βαρέθηκα. Έχει αρκετό μυστήριο η υπόθεση οπότε αν σου αρέσουν τέτοιες ιστορίες και δε κοιτάξεις spoiler θα το ευχαριστηθείς το main quest / story. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Συνδέεις τα 2 PS4 με 1 ethernet μεταξύ τους και παίζεις co-op Lan χωρίς συνδρομή,ούτε καν internet.Καλό όμως είναι να έχεις και στα 2 PS4 το Diablo όπως και το κάθε παιχνίδι με το τελευταίο update.

Φιλε σε ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Giannis_kan είπε

Το fallout 4 άξιζει? Λέω αύριο να το τσιμπήσω. Σαν διάρκεια? 

Το έχει βγάλει στο store στα 15 ευρώ digital

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Tsino είπε

Το έχει βγάλει στο store στα 15 ευρώ digital

15 και digital? Όχι ευχαριστώ. 15 έχει σε κανονικό με την ζελατίνα του. 

3 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Γνώμη μου αλλα ελπίζω να το έχεις βρει καλή τιμή διότι για μένα το F4 ειναι στην καλύτερη μέτριο game. Κάτω του μετρίου στορυ, repitive quests, οι επιλογές δεν χουν τοσο impact και αν δεν σαρεσει το building θα σου φανουν αδιάφορα τα settlements και τα καλά του είναι το exploration και το gunplay. Εφόσον λες οτι το θες για ενα campaign run θα ελεγα κάτω απο 20Ε αν το έβρισκες ίσως και 15Ε.

15 έχει καινούργιο κουτατο. Το έχω βρει από κατάστημα στα 9.50 μεταχειρισμένο. Καλά δεν είναι για αυτό που προσφέρει αναλογικά τιμής εμπειρίας? 

3 ώρες πριν, Alithinos είπε

Υπάρχει κόσμος που πορώνεται και κάθεται να κάνει τα πάντα στο παιχνίδι. . 

Κάπως έτσι έκατσε και τερματίσα το batman arkham knight όλο! Και όταν λέω όλο το εννοώ, ΟΛΟ. Ολα τα ridles για όποιον το έχει παίξει. Παρά πολύ δύσκολο το να τελειώσεις αυτά που σου λέω. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Prospector8 είπε

ποιος παιζει fallout μονο για το story και οχι για το gunplay + loot farming + exploration? το στορυ βγαινει σε μερικες ωρες, το build που θες να παιξεις κραταει απειρα στο συγκεκριμενο, εχει τοσα οπλα ειδικα τα legs αξιζουν να τα φαρμαρεις οπως και τα leg armor

εκτος αν θες ενα single player να παιξεις να τελειωσεις τοτε ναι, δεν κανει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετά το witcher τα παιχνίδια της bethesda δεν ξέρω αν μπορούν να με κρατήσουν, αν δεν αλλάξουν ριζικά πράγματα

το fallout το έκανα uninstall στο 4ωρο δεν παλευόταν, ενώ τα 3 και new vegas ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To vegas και μενα ειναι το αγαπημενο μου με διαφορα απο ολα της beth, καλα μιλαμε για αριστουργημα, το 4 απο την αλλη δε με χαλασε παρα πολυ αν και δεν ηταν αυτο που θα ηθελα, το θεμα ειναι το loot-hunting στο συγκεκριμενο που ειναι και το αγαπημενο μου κομματι γενικα σε παιχνιδια, γενικοτερα δεν αρεσε το 4 στους hardcore  ειναι η αληθεια αλλα εχω γραψει πολλες ωρες ηδη και οι περισσοτερες φυγανε να παιζω με συγκεκριμενα weaps + mods :P

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Το fallout 4 είναι καλό παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι πλέον ούτε κατά προσέγγιση RPG. Εχει αλλάξει εντελώς τη βάση του και τον πυρήνα του που στα προηγούμενα (και ειδικά στο new Vegas, όχι τόσο στο 3) φτάσαμε στο απόλυτο επίπεδο που θα έπρεπε να οριστεί ως βάση για τα επόμενα Fallout παιχνίδια. Αντίθετα η bethesda προτίμησε να το γκρεμίσει εντελώς, να διορθώσει το real time shooting κομμάτι και να το παρατήσει εκεί οπότε μηχανικά και διαδικαστικά το παιχνίδι είναι φτωχό και ρηχό. 

Από την άλλη όμως αν είναι η πρώτη σου επαφή με τη σειρά τότε πολύ πιθανόν να σου αρέσει πολύ και να το απολαύσεις το παιχνίδι. Απλά να ξέρεις ότι το παιχνίδι δεν ήταν αυτό μέχρι και το αμέσως προηγούμενο και δεν θα μπορέσεις να παίξεις κάποιο από τα παλιότερα ή αν αποφασίσουν να ξαναεπιστρέψουν στην παλιά συνταγή δεν θα καταφέρεις να παίξεις το επόμενο ή θα το θεωρήσεις υπερβολικά μπερδεμένο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Από την άλλη όμως αν είναι η πρώτη σου επαφή με τη σειρά τότε πολύ πιθανόν να σου αρέσει πολύ και να το απολαύσεις το παιχνίδι. Απλά να ξέρεις ότι το παιχνίδι δεν ήταν αυτό μέχρι και το αμέσως προηγούμενο και δεν θα μπορέσεις να παίξεις κάποιο από τα παλιότερα ή αν αποφασίσουν να ξαναεπιστρέψουν στην παλιά συνταγή δεν θα καταφέρεις να παίξεις το επόμενο ή θα το θεωρήσεις υπερβολικά μπερδεμένο. 

πολλά πρέπει να αλλάξουν όχι απλά να επιστρέψουν στην παλιά συνταγή, το ότι το 4 το έκαναν πιο "χαζό" σε σχέση με τους προκατόχους του σίγουρα έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα, αλλά ακόμα και ένα παιχνίδι τύπου skyrim που σίγουρα ήταν αυτό που έπρεπε το 2011 δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί και να κάνει την ίδια αίσθηση πλέον

η bethesda πρέπει να αναθεωρήσει αρκετά πράγματα και να εξελίξει πολλά πράγματα γιατί από τα morrowind και oblivion έκανε απλά βελτιώσεις στα σημεία, όμως το όλο θέμα γέρασε πλέον

σίγουρα διαφωνώ ότι να γίνουν τελείως shooter τα παιχνίδια τους είναι χαζομάρα, πρέπει να παραμείνουν rpg αλλά να κάνουν κάτι που θα σε εκπλήξουν γιατί ο ανταγωνισμός στα open world έχει πλέον ανέβει αισθητά, δεν παίζουν μπάλα μόνοι τους πλέον 

ελπίζω μόνο να μην με απογοητεύσει και το επόμενο elder scrolls και το ότι αργει να βγει νέο elder scrolls σημαίνει ότι μάλλον τα έχουν όλα αυτά στο νου τους, γιατί όταν θα ξαναβγάλουν παιχνίδι οι συγκρίσεις με witcher 3 θα είναι αναπόφεκτες και αμείλικτες αν παρουσιάσουν κάτι με την ποιότητα του fallout 4.. 

εγώ έγραφα εδώ μέσα πριν το '15, σιγά τι να κλάσει η project red στη bethesda (καθώς δεν είχα εντυπωσιαστεί από το wicther 2, καλό, αλλά όχι και skyrim ή ακόμα και oblivion) και πώς τολμάνε να κάνουν συγκρίσεις με το skyrim. βγάζει το 3 και με βούλωσε κι εμένα και όλον το κόσμο.

η bethesda λοιπόν έχει τεράστιο βάρος στις πλάτες της  να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και αν μπορεί ειλικρινά δεν ξέρω, μακάρι να μπορέσει βέβαια για να δώ κάποια στιγμή κάτι αντικειμενικά καλύτερο από ένα παιχνίδι του '15 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chill είπε

Ζέχνει τζαπανίλα.....μακριά!!!

Χαχα αυτό εννοείται ρε. Τα κατεξοχήν J-Rpg που αγαπάει ο δυτικός κόσμος είναι. Ανετα η πιο ικανή σειρά να σε κάνει να αναθεωρήσεις την όποια απέχθεια μπορεί να έχει κάποιος για τη τζαπανίλα. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Δοκίμασε το και το πολύ πολύ να πεις ότι δεν γουστάρεις. Εννοείται ότι τις πρώτες 5-6 ώρες θα κάνεις μια υπομονή για να μάθεις τα τερτίπια του. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikaruga24 είπε

Χαχα αυτό εννοείται ρε. Τα κατεξοχήν J-Rpg που αγαπάει ο δυτικός κόσμος είναι. Ανετα η πιο ικανή σειρά να σε κάνει να αναθεωρήσεις την όποια απέχθεια μπορεί να έχει κάποιος για τη τζαπανίλα. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Δοκίμασε το και το πολύ πολύ να πεις ότι δεν γουστάρεις. Εννοείται ότι τις πρώτες 5-6 ώρες θα κάνεις μια υπομονή για να μάθεις τα τερτίπια του. 

Δωρεάν στο ps+ να μου το έδιναν δεν ξέρω ΚΑΝ αν θα το έκανα add στο library :lol:

Έχω δει αρκετά videos από το game και απορώ τι σας αρέσει. Μου φαίνεται υπέρτατη μούφα!!!

Εντυπωσιακό το metacritic score του το δίχως άλλο αλλά όλα τα παιχνίδια δεν είναι για όλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...