Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Νομίζω η ελληνική γλώσσα μπορεί να εκφράσει με καλύτερο τρόπο τις βασικές κατηγορίες:

- Περιστασιακός gamer

- Συστηματικός gamer

- Μανιακός gamer

Για το Monster Hunter τώρα το μόνο που με ξυνίζει είναι το framerate. Αν είχε επιλογή για 60fps στο PS4 Pro, δεν θα το συζητούσα. Στο PC με την 980Ti ξέρω ότι θα πετύχω το 60άρι σε 1080p. Αλλά ποιός περιμένει τουλάχιστον 9 μήνες + ακόμα ένα τρίμηνο για να το στρώσουν στο PC?

First world problems.....

Πάνθηρα, στο PRO είναι ΟΚ, 45-50fps στο "prioritize framerate" mode (με κάποια drops οταν γίνεται της Πόπης), μια χαρά ειναι, πίστεψε (είμαι σπαστικός με τα framerate και εγώ).
Στο XONE X τρέχει καλύτερα (λογικό καθώς είναι πιο δυνατή κονσόλα) αλλα ουτε και εκεί πιάνει δυστυχώς full 60fps.
Eιναι αυτό που είναι, αμα εχεις την επιλογή πάνε για την εκδοση στο X, διαφορετικά, αμα δεν εχεις την επιλογή, στο PRO ειναι μια χαρούλα -εκτός και αν δεν μπορείς τα unlocked framerate αδερφέ.

Το PC δεν θα το αναφέρω καθώς, φυσικά, θα ειναι η καλυτερη εκδοση λόγω γραφικών (λαμβάνοντας επίσης υπόψιν πως τα τελευταία port της Capcom ηταν πολύ καλά) αλλά....9 μήνες φίλε, βάλε και το οτι δεν θα έχεις τα exclusives bonus του PS4 οπως Horizon Zero dawn Alloy skin + Μegaman + Street fighter 5 π.χ (ή οτιδήποτε αλλο βγεί). 

• Thanks 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Shadow of the colossus 93/100 metacritic ως τωρα

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/shadow-of-the-colossus

https://www.skroutz.gr/s/13548207/Shadow-of-the-Colossus-PS4.html?from=most-popular&keyphrase=shadow+of+the+colossus

Επεσε αισθητα και η τιμη οπως ειχα πει πιο παλια.

https://store.playstation.com/en-gr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MSWP

Με καθε 12μηνη συνδρομη δινεται δωρεαν το Far Cry 4

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

32 ευρω+ μεταφορικα πολυ καλη τιμη για τετοιου επιπεδου remake. Μακαρι να εκανε η Bluepoint και το DS1 remaster,ελπιζω να το σκεφτουνε για Demon's Soul :P

ΥΓ: Τελικα η limited δεν ερχεται ελλαδα,ε?

ΥΓ2: Τελικα θα χει και mirrored mode λενε στο NG+. Καλη φαση,θα δινει μια ψευδαισθηση διαφορετικοτητας για δευτερο playthrough

ΥΓ3: Θα εχει και 15 filters λενε,καλα μιλαμε για τρομερη δουλεια.Ισως το καλυτερο remake ever αποτι βλεπω μεχρι στιγμης.

Επεξ/σία από Alastor192
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Να ρωτησω ρε παιδια κατι

Υπαρχει τροπος να παιξω LAN στο ιδιο σπιτι 2 ατομα diablo 3 χωρις psn συνδρομη.Προφανως χρειαζομαι 2 playstation 4.Υπαρχει 1 απλο και θα παρω και ενα ps4 pro τωρα εαν γινεται.Αλλιως θα επενδυσω τα λεφτα σε psvr

Συνδέεις τα 2 PS4 με 1 ethernet μεταξύ τους και παίζεις co-op Lan χωρίς συνδρομή,ούτε καν internet.Καλό όμως είναι να έχεις και στα 2 PS4 το Diablo όπως και το κάθε παιχνίδι με το τελευταίο update.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να ξανατονισω βεβαια οτι Remake δεν λεγεται ενα παιχνιδι μονο αν αλλαξεις τον οπτικο τομεα αλλα αν πειραξεις και το gameplay,οπως φυσικα το γνωστο Resident evil.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Το fallout 4 άξιζει? Λέω αύριο να το τσιμπήσω. Σαν διάρκεια? 

το καλυτερο open-world που εχω παιξει στην κονσολα, δεν ειναι new vegas αλλα ειναι παιχνιδαρος, επειδη αρχισα και εγω τελευταια παλι, αξιζουν και τα dlc σιγουρα με κορυφαιο το far harbor + nuka cola, automatron πολυ ευκολο εκτος απο το τελευταιο boss

για μενα ειναι απο τις καλυτερες αγορες μακραν, διαρκεια 300 ωρες+

υπαρχει και υποστηριξη απο mods οποτε εχει πολυ πραμα να ασχοληθεις

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Ναι ειναι μεγαλο σαν διαρκεια.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

το καλυτερο open-world που εχω παιξει στην κονσολα, δεν ειναι new vegas αλλα ειναι παιχνιδαρος, επειδη αρχισα και εγω τελευταια παλι, αξιζουν και τα dlc σιγουρα με κορυφαιο το far harbor + nuka cola, automatron πολυ ευκολο εκτος απο το τελευταιο boss

για μενα ειναι απο τις καλυτερες αγορες μακραν, διαρκεια 300 ωρες+

υπαρχει και υποστηριξη απο mods οποτε εχει πολυ πραμα να ασχοληθεις

Δεν πιστεύω πέρα από το Campaign να ασχοληθώ παραπάνω  αλλά το βλέπουμε. Δλδ εγκρίνετε και από διαρκεια και από γενικά σαν παιχνίδι έτσι? Αύριο πρωί τότε έφυγα να το πάρω.. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Δεν πιστεύω πέρα από το Campaign να ασχοληθώ παραπάνω  αλλά το βλέπουμε. Δλδ εγκρίνετε και από διαρκεια και από γενικά σαν παιχνίδι έτσι? Αύριο πρωί τότε έφυγα να το πάρω.. 

https://howlongtobeat.com/game.php?id=26729

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Εξαρτάται. Αν έχεις προηγούμενη εμπειρία με τη σειρά τότε δεν θα σου αρέσει πολύ, θα απογοητευτείς με την κασουαλιά που το μετέτρεψαν. Αν πάλι όχι θα το ευχαριστηθείς δεόντως. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

πλακα με κανεις, μη το σκεφτεσαι καν αλλα και τα dlc ειναι πολυ καλα

Το απλό λέω να πάρω. Δεν ξέρω αν θα χάσω πολλά άλλα Δν με ψήνει να δώσω 30 + ευρώ για το άλλο με τα dlc. 

2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Εξαρτάται. Αν έχεις προηγούμενη εμπειρία με τη σειρά τότε δεν θα σου αρέσει πολύ, θα απογοητευτείς με την κασουαλιά που το μετέτρεψαν. Αν πάλι όχι θα το ευχαριστηθείς δεόντως. 

1η φορά θα ασχοληθώ με την σειρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Το απλό λέω να πάρω. Δεν ξέρω αν θα χάσω πολλά άλλα Δν με ψήνει να δώσω 30 + ευρώ για το άλλο με τα dlc. 

και εγω ετσι εκανα, δεν ημουν σιγουρος απο το κραξιμο που ειχε παει και ποσο κατωτερο απο το new vegas το βγαζανε στο reddit αλλα τελικα δε με απογοητευσε οσο περιμενα και τα dlc δινουν ωραιο περιεχομενο, το automatron μου αρεσε παρα πολυ και δεν το περιμενα λογω των companions που χτιζεις

παιξε το βασικο campaign και μετα αποφασιζεις B)

παιξε πρωτα χωρις τα mods και μετα δοκιμαζεις, εχει μερικα που ειναι φανταστικα

Επεξ/σία από najinblue3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...