icenex Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Προσωπικα οσον αφορα το θεμα οτι η κονσολα εχει χακαριστει πιο πολυ με τσαντιζει το γεγονος οτι βλεπουμε οτι θα μπορουσαν να συμπεριλαβουν στο 4 την ικανοτητα να μπορει να παιξει τιτλους απο τις παλιοτερες κονσολες αλλα δεν ηθελαν να το κανουν..Αυτο μπορει να μην επηρεαζει ιδιαιτερα καποιον σαν εμενα που εχει παρει κονσολα της σονυ τωρα αλλα καποιον που ειχε ολες τις κονσολες τους και δεν χρειαζεται να εχει και τις 4 κονσολες για να παιξει καποιο παιχνιδι που εχει νοσταλγησει μαζι με ολα τα υπερ και τα κατα που μπορει να εχει να κρατησεις 3 παλιες κονσολες.Πχ θα μπορουσε καποιος να τις πουλησει και να βγαλει καποια λεφτα απο εκει αν δεν χρειαζοταν να εχει την κονσολα του 2 ας πουμε για να παιξει τα παιχνιδια της.Τελος κατι που σκεφτηκα τωρα ειναι οτι τελικα επηρεαζει και καποιον σαν εμενα που εχει το ps4 αλλα δεν θα μπορεσει ποτε να παιξει και να δει την ιστορια απο τιτλους που αφησαν εποχη οπως god of war 1-2, red dead redemption και αλλα τετοια διαμαντια.Και οχι να περιμενω μπας και αξιωθουν να φτιαξουν remaster.
panther_512 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω εκατοντάδες ώρες στα Monster Hunter στο 3DS. Καταπληκτικά παιχνίδια. Πάντα όμως σκεφτόμουν πόσο καλύτερο θα ήταν αν έτρεχε στα 60fps. Τέτοια παιχνίδια διψάνε για butter smooth 60fps gameplay. Πραγματικά με ξεπερνάει το πώς είναι δυνατόν το παιχνίδι στο PS4 να έχει επιλογή για Prioritize Framerate, και να μήν κάνει τις απαραίτητες αφαιρέσεις για να πετύχει το 60άρι. Από ότι είδα στο Digital Foundry, στην καλύτερη έχει το framerate που έχει το Monster Hunter 4 στο 3DS Σίγουρη αγορά από μένα, αλλά θα μείνουμε πάλι με το παράπονο. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από panther_512
StormGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά τελείωσα το Batman telltale episode 1. Πάω να παίξω το 2 και μου βγάζει να το κάνω download. Πατάω να το κατεβάσω με βγάζει στο store και μου λέει installed. Χωρίς να έχω επιλογή να κατεβάσω... το χει κα εις άλλος αυτό το bug?
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, StormGr είπε Ρε παιδιά τελείωσα το Batman telltale episode 1. Πάω να παίξω το 2 και μου βγάζει να το κάνω download. Πατάω να το κατεβάσω με βγάζει στο store και μου λέει installed. Χωρίς να έχω επιλογή να κατεβάσω... το χει κα εις άλλος αυτό το bug? Πάντως λίγο google search βγάζει αποτελέσματα για παρόμοια θέματα με τα episodes της Telltale https://community.playstation.com/content/pdc/us/en_US/pdc-communities/support/games-services.topic.html/batman_telltale_seri-bLSm.html https://telltale.com/support/article/-ps3-i-can-t-download-episode-2/ https://telltale.com/community/discussion/114427/purchased-but-not-downloaded https://telltale.com/community/discussion/91098/episode-2-purchased-but-wont-install-ps4
kostiger Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, StormGr είπε Ρε παιδιά τελείωσα το Batman telltale episode 1. Πάω να παίξω το 2 και μου βγάζει να το κάνω download. Πατάω να το κατεβάσω με βγάζει στο store και μου λέει installed. Χωρίς να έχω επιλογή να κατεβάσω... το χει κα εις άλλος αυτό το bug? Μου ειχε συμβει κι εμενα αλλα δεν μπορω να θυμηθω με τπτ πως το αντιμετωπισα. Ψαξτο λιγο στο google.
PanosK212 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, petran91 είπε Έχουμε leak για τα free του Φεβρουαρίου. Dark souls 2, Far Cry 4. Μένει να επιβεβαιωθεί. Για μένα εφόσον ισχύει πολύ δυνατός καθώς δεν έχω παίξει κανένα από τα 2 και ειδικά το DS2 το είχα στην wishlist. μακάρι να ισχύει αλλα διάβασα πως είναι ψεύτικο..
petran91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, PanosK212 είπε μακάρι να ισχύει αλλα διάβασα πως είναι ψεύτικο.. Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Επειδή στο παρελθόν τέτοιες φήμες με τέτοιου είδους εικόνες έχουν επιβεβαιωθεί είπα να το ποσταρω. Με επιφύλαξη πάντα μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα 1
PanosK212 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, petran91 είπε Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Επειδή στο παρελθόν τέτοιες φήμες με τέτοιου είδους εικόνες έχουν επιβεβαιωθεί είπα να το ποσταρω. Με επιφύλαξη πάντα μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα μακάρι να βγει αληθινό. εγώ ήταν να πάρω το far cry 4 την μερα που το είδα κ το άφησα τώρα μέχρι να δούμε αν θα είναι αλήθεια..
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Πάντως αν ισχύει είναι καλή περίπτωση Θα είναι από τους καλούς μήνες. 1
xelidoni Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PanosK212 είπε μακάρι να ισχύει αλλα διάβασα πως είναι ψεύτικο.. Αν ισχύει είναι για αυτούς που έχουν συνδρομή psn plus; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από xelidoni
Bagerisu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, xelidoni είπε Αν ισχύει είναι για αυτούς που έχουν συνδρομή psn plus; Ακριβώς. Είναι τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει το ps plus στους συνδρομητές κάθε μήνα...
gRim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα! Θέλω να βάλω έναν φτηνό σκληρό δίσκο 1tb στο PS4. Θα παρατηρήσω διαφορά εάν πάρω στις 7200rpm αντί στις 5400rpm; Μήπως μπορείτε να προτείνεται κάποιον καλό; Να πάρω αυτόν Hitachi Travelstar 1TB SATA3 ή κάποιον όπως αυτούς Seagate Barracuda Thin 1ΤΒ SATA3 7mm ST1000LM048 , Hitachi Travelstar 1TB SATA3 7200rpm ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με έναν SSHD θα δεις αρκετή διαφορά. https://www.skroutz.gr/s/10218932/Seagate-Firecuda-1TB-2-5.html Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Psycho_Warhead
orck Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Bagerisu είπε Ακριβώς. Είναι τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει το ps plus στους συνδρομητές κάθε μήνα... Ειναι τα ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ παιχνιδια που ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ δινωντας χρηματα για μια υπηρεσια. Δωρεαν θα ηταν εαν τα εδινε σε ολους χωρις καποιο χρηματικο αντιτιμο, αυτα ομως τα πληρωνεις ειτε με τον μηνα, ειτε με τριμηνα ειτε με ετησια αγορα της υπηρεσιας Online και δυο-τρεια προπληρωμενα παιχνιδι. Υποψην οτι παιζουν μονο εαν εχει ενεργο psn plus αλλιως τα εχεις και τα κοιτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις