Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, i'm calling it now : Έχει να παίξει πολύ μεταχείρο Monster Hunter world απο τον  μέσο χρήστη που τυφλώθηκε απο τα 9-άρια των review οταν καταλάβει πως πρόκειται για ΠΟΛΥ ιδιότροπο και ιδιαίτερο παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με το μέσo action-rpg που έχει συνηθίσει (ή φαντάζεται οτι είναι).

Αργά animation (για τα περισσότερα όπλα) τα οποία απαιτούν σωστή τοποθέτηση του χαρακτήρα, pre-canned animation στα χτυπήματα του 1-2 sec και ατελείωτη loop-α σφάξιμο-επιστροφή στο χωριό για κατάθεση υλικών/φτιάξιμο οπλισμού-επιστροφή στο σφάξιμο...Καμια σχέση επίσης με προσβάσιμα loot-ο-ειδη παιχνίδια στυλ Destiny/Diablo3/Borderlands, τα Monhun ηταν παντα ΠΟΛΥ ιδιαίτερα παιχνίδια, βεβαια, τώρα, στην εποχή που παιχνίδια οπως τα Dark souls (επισης ιδιαιτερα) καταφεραν να γινουν mainstream, το Monhun εχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να "πιάσει" και να πετυχει σε σχεση με το χθές - και αναφέρομαι αποκλειστικά στο πιο "casual" κοινό καθώς το κοινό του το έχει ηδη/υπήρχε πάντα.

Προσωπική άποψη, και για τα Ελληνικα δεδομένα, πρόκειται να ακολουθήσει το No Man's sky ως τίτλος που στόλιζε τα μισά και βάλε ράφια στην κατηγορία "μεταχειρισμένα" σε καταστήματα στυλ public κτλπ.

Εγώ το περιμενω σημερα για να αρχίσω πάντως - είχα παίξει καποιες ώρες στο PS2, αλλες λίγες στο PSP και ποτέ μα ποτέ δεν μου είχαν κάνει "click" καθώς Α) τα γραφικά/κόσμο τα έβρισκα βαρετά ή/και μέτρια και Β) ανήκα σ'αυτούς που λεγανε/λένε "μα καλα, που ειναι το ωραίο ? 4 ατομα να κοπανάνε επι 30 λεπτά εναν δεινόσαυρο" :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, red1 είπε

Παιδιά, i'm calling it now : Έχει να παίξει πολύ μεταχείρο Monster Hunter world απο τον  μέσο χρήστη που τυφλώθηκε απο τα 9-άρια των review οταν καταλάβει πως πρόκειται για ΠΟΛΥ ιδιότροπο και ιδιαίτερο παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με το μέσo action-rpg που έχει συνηθίσει (ή φαντάζεται οτι είναι).

Αργά animation (για τα περισσότερα όπλα) τα οποία απαιτούν σωστή τοποθέτηση του χαρακτήρα, pre-canned animation στα χτυπήματα του 1-2 sec και ατελείωτη loop-α σφάξιμο-επιστροφή στο χωριό για κατάθεση υλικών/φτιάξιμο οπλισμού-επιστροφή στο σφάξιμο...Καμια σχέση επίσης με προσβάσιμα loot-ο-ειδη παιχνίδια στυλ Destiny/Diablo3/Borderlands, τα Monhun ηταν παντα ΠΟΛΥ ιδιαίτερα παιχνίδια, βεβαια, τώρα, στην εποχή που παιχνίδια οπως τα Dark souls (επισης ιδιαιτερα) καταφεραν να γινουν mainstream, το Monhun εχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να "πιάσει" και να πετυχει σε σχεση με το χθές - και αναφέρομαι αποκλειστικά στο πιο "casual" κοινό καθώς το κοινό του το έχει ηδη/υπήρχε πάντα.

Προσωπική άποψη, και για τα Ελληνικα δεδομένα, πρόκειται να ακολουθήσει το No Man's sky ως τίτλος που στόλιζε τα μισά και βάλε ράφια στην κατηγορία "μεταχειρισμένα" σε καταστήματα στυλ public κτλπ.

Εγώ το περιμενω σημερα για να αρχίσω πάντως - είχα παίξει καποιες ώρες στο PS2, αλλες λίγες στο PSP και ποτέ μα ποτέ δεν μου είχαν κάνει "click" καθώς Α) τα γραφικά/κόσμο τα έβρισκα βαρετά ή/και μέτρια και Β) ανήκα σ'αυτούς που λεγανε/λένε "μα καλα, που ειναι το ωραίο ? 4 ατομα να κοπανάνε επι 30 λεπτά εναν δεινόσαυρο" :P

Kαλα δεν νομιζω πως κανεις θα το παρει γιατι περιμενει να ειναι σαν τα destiny ,diablo etc τα οποια εμενα δεν μου αρεσαν .Επισης δεν χρειαζεται να πηγαινεις πλεον στο χωριο εχει τα camp που κανεις ολη την ρουτινα σου εκει .Νομιζω και χωρις να εχω παιξει τα προηγουμενα πως αυτο το ΜΗ ειναι το περισσοτερο  user friendly για καινουριους παιχτες .

Επισης και σε σχεση με  τα παλαιοτερα  απο οτι ειδα προσπαθησαν να περιορισουν την "τζαπανιλα"  που απωθει πολλους δυτικους παιχτες και εμενα  στο κομματι της αισθητικης και των γραφικων .

Βεβαια καταλαβαινω τι λες και εχουν  βαση οι ισχυρισμοι σου .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Ζαχαρώνω το styx2. Από τα gameplay videos που έχω δει με έχει κα*λώσει. Ειδικά εφόσον πρόκειται για χαρακτήρα goblin.

Το thief στο 3ευρω αξίζει ή είναι και μετά τα patches τόσο χάλια όσο στις αρχές;

Δημοσ.

Έχουμε leak για τα free του Φεβρουαρίου.

Dark souls 2, Far Cry 4. Μένει να επιβεβαιωθεί. Για μένα εφόσον ισχύει πολύ δυνατός καθώς δεν έχω παίξει κανένα από τα 2 και ειδικά το DS2 το είχα στην wishlist.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Large.png

Οποιος ψάχνετα για street fighter 5 arcade edition.  Βγαίνει στα 19 ευρώ περίπου μαζί με τα μεταφορικά.

https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4ST70-street-fighter-v-arcade-edition

edit: εγινε out of stock πολύ γρήγορα, αλλά η τιμή παραμένει για όποιον κάνει κράτηση μέχρι να ξαναφέρουν.

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι ενω εχω συγχρονισει με το ps4pro τους 2 μοχλους μου, μερικες φορες ο ενας απο τους 2 μοχλους θελει ξανα συγχρονισμο αν εχω να τον χρησιμοποιησω 3-5 μερες(Οχι δεν εχει τελειωσει η μπαταρια του)?

Υπαρχει τροπος να συγχρονιζουμ τους μοχλους χωρις καλωδιο?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, keropi είπε

HastyQ έκανες τη χακιά και παίζεις ps2; Πώς πάει από επιδόσεις;

Όσα έχω δοκιμάσει DmC3 Nfsu re4 R&C τα πάει τραίνο με εξαίρεση το  Nfsu2 που τρέχει με 1fps.Στην παρούσα φάση η εξομοίωση δεν είναι καθόλου παραμετροποιησημη, απλά εγκαθιστας το image και παίζεις ή όχι :P Το αντίθετο ισχύει για τους τίτλους PS4, τρέχουν άψογα. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι μέχρι να διαρρεύσουν decryption keys ή να βγει cfw, τρέχουμε παιχνίδια που βγήκαν στο 4.05 και πίσω. Έχω image από shadow of the colossus αλλά δεν...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sillent hill πωωωωωω

Ακόμα παίζει να φοβηθω αν το βάλω να παίξω :)

Τέρμα τρομακτικό παιχνίδι.

Ωραία η καινούργια haκια που έγινε με τα ps2 παιχνίδια. Θα θυμίσει μνήμες σε όποιον μπορέσει να το κάνει.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Εγω φιλε Φωτη απο τα μπετα ΣΚ που προσπαθουσα να παιξω και ειχα την δικια μου να μπαινει ολη την ωρα μπροστα στην οθονη για να με ρωτησει "κατι", να καθαρισει κατι αλλο κλπ, ε την αφησα την ιδεα. Ισως αργοτερα...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, StormGr είπε

Εγω φιλε Φωτη απο τα μπετα ΣΚ που προσπαθουσα να παιξω και ειχα την δικια μου να μπαινει ολη την ωρα μπροστα στην οθονη για να με ρωτησει "κατι", να καθαρισει κατι αλλο κλπ, ε την αφησα την ιδεα. Ισως αργοτερα...

Kαλα και εγω με το content που εχει και με τον ρυθμο που  μπορω να παιζω  πλεον  καλο καλοκαιρι με βλεπω  για το end game .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...