Socratis_g Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, NickTG είπε Αν έχεις ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών να περιμένει από πίσω μια χαρά περιμένεις αν δεν θέλεις κάποια έκδοση που μπορεί να τελειώσει. Και εγώ είμαι της λογικής να περιμένω να πέσει η τιμή. Αλλά για δύο-τρία παιχνίδια το χρόνο όπως πχ το God of War, Red Dead 2, Mario Odyssey, horizon zero dawn κτλ. Πας ταμείο και ακουμπάς ότι σου ζητήσουν. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Socratis_g 2 1
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 15 minutes ago, Socratis_g said: Και εγώ είμαι της λογικής να περιμένω να πέσει η τιμή. Αλλά για δύο-τρία παιχνίδια το χρόνο όπως πχ το God of War, Red Dead 2, Mario Odyssey, horizon zero dawn κτλ. Πας ταμείο και ακουμπάς ότι σου ζητήσουν. Το κάνω και αυτό αλλά όπως είπα μόνο αν είναι καμιά έκδοση που θεωρώ ότι μπορεί αργότερα να μην βρω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Τελικά την μεταφορά των saves θα την κάνω με ethernet καλώδιο μεταξύ των δύο κονσολών ;
gkagg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Τελικά την μεταφορά των saves θα την κάνω με ethernet καλώδιο μεταξύ των δύο κονσολών ; Ναι. Δες λεπτομέρειες εδώ => https://blog.eu.playstation.com/2016/11/09/how-to-transfer-your-data-from-ps4-to-ps4-pro/
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραιο το monster hunter εχει πολυ βαθος αλλα στην παρουσα φαση δεν εχω τον χρονο που απαιτει για να του αφιερωσω θα πρεπει να χωρισω για να ασχοληθω μαζι του αχχαχα Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Fotis13
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 13 minutes ago, gkagg said: Ναι. Δες λεπτομέρειες εδώ => https://blog.eu.playstation.com/2016/11/09/how-to-transfer-your-data-from-ps4-to-ps4-pro/ Διαβάζω ότι μπορείς να κάνεις upload τα saves στο cloud(Εφόσον έχεις PS plus) και μάλλον αυτό θα κάνω γιατί βαριέμαι να συνδέω κονσόλες τώρα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Απαράδεκτοι πάντως, να θες συνδρομή για να έχεις τα saves σε cloud..
gkagg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η διαδικασία πάντως με το ethernet (επειδή το έκανα όταν πήρα το Pro) είναι αρκετά χρονοβόρα. Βέβαια πέρασα τα πάντα, όχι μόνο τα saves. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από gkagg
Edel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, gkagg είπε Η διαδικασία πάντως με το ethernet (επειδή το έκανα όταν πήρα το Pro) είναι αρκετά χρονοβόρα. Βέβαια πέρασα τα πάντα, όχι μόνο τα saves. Πόσο σου πήρε?
gkagg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Γύρω στις 3-4 ώρες για περίπου 600GB αν θυμάμαι καλά
Socratis_g Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ωραιο το monster hunter εχει πολυ βαθος αλλα στην παρουσα φαση δεν εχω τον χρονο που απαιτει για να του αφιερωσω θα πρεπει να χωρισω για να ασχοληθω μαζι του αχχαχα Aφού το πήρες ξεκίνα το. Ετσι και αλλιώς ο φεβρουάριος δεν έχει τίποτα το τρελό. Μονο το shadows of colossus. Εγώ έχω πιάσει το heavy rain, το είχα παίξει παλιά στο ps3. Μετά επειδή ειναι ψιλονεκρή περίοδος σκέφτομαι να το πάρω το monster hunter.
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Aφού το πήρες ξεκίνα το. Ετσι και αλλιώς ο φεβρουάριος δεν έχει τίποτα το τρελό. Μονο το shadows of colossus. Εγώ έχω πιάσει το heavy rain, το είχα παίξει παλιά στο ps3. Μετά επειδή ειναι ψιλονεκρή περίοδος σκέφτομαι να το πάρω το monster hunter. Μα δεν τον εχω παρει ακομα, reviews ειδα και λιγο gameplay απλα κατι μεσα μου με τρωει ξερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Fotis13 1
Socratis_g Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Μα δεν τον εχω παρει ακομα, απλα κατι μεσα μου με τρωει ξερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα... α σορυ άκυρο. Οκ τοτε στην ίδια φαγούρα είμαι και εγώ. κοινώς, να σου βάλω λεφτά όταν πας gamestation να μου παρεις και εμένα ένα? 2
chill Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μα δεν τον εχω παρει ακομα, reviews ειδα και λιγο gameplay απλα κατι μεσα μου με τρωει ξερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα... Εγώ μόνο που είδα ότι δεν υπάρχει collision μεταξύ χαρακτήρα και mobs νομίζω θα προσπεράσω. Μου φάνηκαν πολύ μούφα τα gameplay videos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις