Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αν έχεις ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών να περιμένει από πίσω μια χαρά περιμένεις αν δεν θέλεις κάποια έκδοση που μπορεί να τελειώσει. 

Και εγώ είμαι της λογικής να περιμένω να πέσει η τιμή. Αλλά για δύο-τρία παιχνίδια το χρόνο όπως πχ το God of War, Red Dead 2, Mario Odyssey, horizon zero dawn κτλ. Πας ταμείο και ακουμπάς ότι σου ζητήσουν.

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 minutes ago, Socratis_g said:

Και εγώ είμαι της λογικής να περιμένω να πέσει η τιμή. Αλλά για δύο-τρία παιχνίδια το χρόνο όπως πχ το God of War, Red Dead 2, Mario Odyssey, horizon zero dawn κτλ. Πας ταμείο και ακουμπάς ότι σου ζητήσουν.

Το κάνω και αυτό αλλά όπως είπα μόνο αν είναι καμιά έκδοση που θεωρώ ότι μπορεί αργότερα να μην βρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιο το monster hunter εχει πολυ βαθος αλλα στην παρουσα φαση δεν εχω τον χρονο που απαιτει για να του αφιερωσω   θα πρεπει να χωρισω για να ασχοληθω μαζι του αχχαχα 

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
13 minutes ago, gkagg said:

Διαβάζω ότι μπορείς να κάνεις upload τα saves στο cloud(Εφόσον έχεις PS plus) και μάλλον αυτό θα κάνω γιατί βαριέμαι να συνδέω κονσόλες τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαδικασία πάντως με το ethernet (επειδή το έκανα όταν πήρα το Pro) είναι αρκετά χρονοβόρα. Βέβαια πέρασα τα πάντα, όχι μόνο τα saves.

Επεξ/σία από gkagg
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gkagg είπε

Η διαδικασία πάντως με το ethernet (επειδή το έκανα όταν πήρα το Pro) είναι αρκετά χρονοβόρα. Βέβαια πέρασα τα πάντα, όχι μόνο τα saves.

Πόσο σου πήρε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Ωραιο το monster hunter εχει πολυ βαθος αλλα στην παρουσα φαση δεν εχω τον χρονο που απαιτει για να του αφιερωσω   θα πρεπει να χωρισω για να ασχοληθω μαζι του αχχαχα 

Aφού το πήρες ξεκίνα το. Ετσι και αλλιώς ο φεβρουάριος δεν έχει τίποτα το τρελό. Μονο το shadows of colossus. Εγώ έχω πιάσει το heavy rain, το είχα παίξει παλιά στο ps3. Μετά επειδή ειναι ψιλονεκρή περίοδος σκέφτομαι να το πάρω το monster hunter.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Aφού το πήρες ξεκίνα το. Ετσι και αλλιώς ο φεβρουάριος δεν έχει τίποτα το τρελό. Μονο το shadows of colossus. Εγώ έχω πιάσει το heavy rain, το είχα παίξει παλιά στο ps3. Μετά επειδή ειναι ψιλονεκρή περίοδος σκέφτομαι να το πάρω το monster hunter.

Μα δεν τον εχω παρει  ακομα,  reviews ειδα και λιγο gameplay  απλα κατι μεσα μου με τρωει ξερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Μα δεν τον εχω παρει  ακομα, απλα κατι μεσα μου με τρωει ξερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα...

α σορυ άκυρο. Οκ τοτε στην ίδια φαγούρα είμαι και εγώ.

κοινώς, να σου βάλω λεφτά όταν πας gamestation να μου παρεις και εμένα ένα? :P

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Μα δεν τον εχω παρει  ακομα,  reviews ειδα και λιγο gameplay  απλα κατι μεσα μου με τρωει ξερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα...

Εγώ μόνο που είδα ότι δεν υπάρχει collision μεταξύ χαρακτήρα και mobs νομίζω θα προσπεράσω. Μου φάνηκαν πολύ μούφα τα gameplay videos.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...