Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, keropi είπε

Το ΒΕΤΑ που έπαιξα πάντως - δεν έχω παίξει κάτι άλλο από ΜΗ - δε με ενθουσίασε, στο 15λεπτο το έκανα διαγραφή.... Επειδή δε γίνεται να έχει τόσο κόσμο η σειρά και να είναι μούφα, τί έπαιζε με τη ΒΕΤΑ; Μήπως δεν ήταν καθόλου ενδεικτική του στυλ του παιχνιδιού;

θα το ξαναγραψω, αν ειναι το 1ο σου ειναι περιεργο και θελει χρονο, και ειναι καλη ευκαιρια ατομα που δεν εχον ξαναπαιξει να το αρχισουν, βεβαια δεν ειναι για ολους τα mh αφου ειναι αρκετα δυσκολο μη πω παρα πολυ και θελει τεραστια υπομονη

Επεξ/σία από najinblue3
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, keropi είπε

δύσκολο δε μου φάνηκε, βαρετό μου φάνηκε... 

τοτε το προσπερνας, δεν κανουν ολα για ολους απ οτι θυμαμαι δεν σου αρεσε ουτε το ΝΙΟΗ, γουστα γουστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ΝΙΟΗ δε μου άρεσε και έχω γράψει αλλού γιατί, τί σχέση έχει με το ΜΗ; Πολλά παιχνίδια είναι που δε μου αρέσουν τί να κάνουμε τώρα;

Εγώ ρώτησα συγκεκριμένα κατά πόσο το ΒΕΤΑ του ΜΗ ήταν αντιπροσωπευτικό του παιχνιδιού μιας και είναι σειρά από τις "καλές" - πχ και το Nier Automata είχε demo που δεν έδειχνε με την καμία το έππος του παιχνιδιού (στην πραγματικότητα σχεδόν τίποτα δεν έδειχνε!)

Θα δω κάποιο let's play και θα βγάλω έτσι συμπέρασμα, δεν έγραψα ότι έγραψα για να τονίσω ότι δε μου αρέσει ή να μειώσω το παιχνίδι :lol:

Επεξ/σία από keropi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fernandes είπε

παίδες, κάποιος να πρόλαβε το Monster hunter beta σε original ps4; λένε πως το framerate είναι κωλος και γενικά δεν είναι κ πολυ ευχάριστο. Διάβαζα γνωμες online αλλα άκρη δεν βρήκα, ο καθένας λέει κοντό κ μακρυ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Να σου πω την αληθεια και εγω θα περιμενω λιγο,οχι οτι φοβαμαι το παιχνιδι αλλα πρωτα για να δω σε τι τιμη θα παιξει στο τελος(μην σκασει καμια προσφορα της τελευταιας στιγμης οπως με το horizon απο Κωτσο) και μετα γιατι εχω περιεργεια να δω τελικα ποσες ωρες θα ειναι το παιχνιδι.Εχει πολλα παιχνιδια που προσωπικα με ενδιαφερουν για 2018 ηδη περαν απο GoW και Red Dead και ηδη στις γιορτες που μας περασαν εφυγαν αρκετα χρηματα σε παιχνιδια.

Το παιχνιδι θα εχει διαρκεια κοντα στις 25 με 35  ωρες,Δηλαδη μια χαρα για γραμικου  τυπου παιχνιδιού.

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Το παιχνιδι θα εχει διαρκεια κοντα στις 25 με 35  ωρες,Δηλαδη μια χαρα για γραμικου  τυπου παιχνιδιού.

χμμμ λιγο ειναι ηθελα παραπανω ...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Ποσο παραπανω ρε Φωταρα, τριπλασιας διαρκειας απο τα προηγουμενα θα ειναι..

Δεν εχεις αδικο απλα οταν μου αρεσει πολυ ενα game   κατω απο 30 ωρες ειναι σαν να μην επαιξα ,πεφτω με τα μουτρα .

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δεν εχεις αδικο απλα οταν μου αρεσει πολυ ενα game   κατω απο 30 ωρες ειναι σαν να μην επαιξα ,πεφτω με τα μουτρα .

:D Και πολυ καλα κανεις, απλα εδω οι Σανταμονικαιοι εδωσαν πονο, δηλαδη, με βαση τη διαρκεια των προηγουμενων τιτλων και 15 ωρες να μετρουσε η τελικη διαρκεια του παιχνιδιου, παλι μεγαλη βελτιωση θα συνιστουσε. Να το δουμε κιολας βεβαια, γιατι αν προκειται να εχει τιποτα κοιλιες, μπορει να λειτουργησει και αναποδα η αυξηση της διαρκειας...

Σε καθε περιπτωση ακρως αναμενομενο και για μενα το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Socratis_g said:

Ελα μωρέ, να πέσει για να γλυτώσεις 10-20 ευρώ? Για τέτοια παιχνίδια δεν είναι να περιμένεις.

Αν έχεις ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών να περιμένει από πίσω μια χαρά περιμένεις αν δεν θέλεις κάποια έκδοση που μπορεί να τελειώσει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...