Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειναι σχεδον σιγουρο οτι η Limited θα παιξει και σε χαμηλοτερη τιμη και απο αλλα καταστηματα οπως και εγινε και στο Horizon. Μακάρι.
orck Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ποτε θα φτασει 20αρικο το παιχνιδι μεταχειρισμενο; Θα αντεξει 6μηνο;
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 41 minutes ago, Psycho_Warhead said: Λιγούρια Θα περιμένω μπας και εμφανιστεί skroutz σε χαμηλότερη τιμή. Έχει χάρη που δεν έχω όρεξη να ψάχνω μετά σε αγγελίες για την Limited με το hype που υπάρχει, αλλιώς θα περίμενα κι εγώ να πέσει.
Socratis_g Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ελα μωρέ, να πέσει για να γλυτώσεις 10-20 ευρώ? Για τέτοια παιχνίδια δεν είναι να περιμένεις. 1
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Σιγα μην περιμενω ενα 6μηνο για να παιξω τετοιες παιχνιδαρες ουτε 1 μερα δεν περιμενω ... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Κάνουμε αμάν να δούμε αποκλειστικότητες της προκοπής οπότε ναι, δεν περιμένω ούτε μέρα.
logistoulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 ας δούμε κάνα review πρώτα, εγώ δεν ορμάω με τα μούτρα σε τίποτα
Socratis_g Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, logistoulis είπε ας δούμε κάνα review πρώτα, εγώ δεν ορμάω με τα μούτρα σε τίποτα Το παιχνίδι θα είναι επιεικώς άριστο. Εχουν διαθέσει budget, το team που έχει δουλέψει είναι έμπειρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν μετριότητα για τη συνέχεια μια τέτοιας σειράς στην πιο διαδεδομένη κονσόλα τελευταίας γεννιάς. 5
logistoulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 το πιο πιθανό είναι αυτό, απλά ας κρατήσουμε και μια πισινή day one εγώ δεν κάνω, αν δεν πάρω feedback από χρήστες κυρίως
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, logistoulis είπε το πιο πιθανό είναι αυτό, απλά ας κρατήσουμε και μια πισινή day one εγώ δεν κάνω, αν δεν πάρω feedback από χρήστες κυρίως Να σου πω την αληθεια και εγω θα περιμενω λιγο,οχι οτι φοβαμαι το παιχνιδι αλλα πρωτα για να δω σε τι τιμη θα παιξει στο τελος(μην σκασει καμια προσφορα της τελευταιας στιγμης οπως με το horizon απο Κωτσο) και μετα γιατι εχω περιεργεια να δω τελικα ποσες ωρες θα ειναι το παιχνιδι.Εχει πολλα παιχνιδια που προσωπικα με ενδιαφερουν για 2018 ηδη περαν απο GoW και Red Dead και ηδη στις γιορτες που μας περασαν εφυγαν αρκετα χρηματα σε παιχνιδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 παίδες, κάποιος να πρόλαβε το Monster hunter beta σε original ps4; λένε πως το framerate είναι κωλος και γενικά δεν είναι κ πολυ ευχάριστο. Διάβαζα γνωμες online αλλα άκρη δεν βρήκα, ο καθένας λέει κοντό κ μακρυ.
najinblue3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, fernandes είπε παίδες, κάποιος να πρόλαβε το Monster hunter beta σε original ps4; λένε πως το framerate είναι κωλος και γενικά δεν είναι κ πολυ ευχάριστο. Διάβαζα γνωμες online αλλα άκρη δεν βρήκα, ο καθένας λέει κοντό κ μακρυ. εχει framerate κλασσικου mh, δεν ξερω αν εχεις παιξει αλλα αν εχεις τοτε καταλαβαινεις, αν ειναι το 1ο σου δε μπορω να στο εξηγησω καλυτερα δες βιντεακια αλλα ολα τα mh ιδιο frame rate εχουν 90/100 so far metacritic
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) όχι Najin δεν είχα ξαναπαίξει στο παρελθόν. Δεν φρικάρω, ουτε τέρμα απαιτησεις, απλά να μην εχει slowdowns και κουράζει. Στα video που τσέκαρα, δεν φάνηκε κάτι, άλλοι πάλι λένε για unplayable σκηνικα. Internet, τι περιμένεις edit: το έχει πάρει κανείς απο δω, γιατι απο οτι κατάλαβα, το Multi είναι εμπειρία και αξίζει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
najinblue3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) unplayable δεν ειναι, αερολογιες φουλ ειναι αυτα το παιχνιδι θα ειναι σιγουρα το καλυτερο φετος για μενα μαζι με dark souls, μη το σκεφτεσαι και πολυ αν ψηνεσαι αλλα ανοιξε κανα στριμακι αυριο να το τσεκαρεις να εισαι σιγουρος 100% το εκανα pre-order αυριο λογικα παραλαμβανω εννοειται ειναι εμπειρια και εχει ενα απο τα καλυτερα community overall, το θεμα ειναι να εισαι προθυμος να ξοδεψεις ωρες, ειναι παρα πολυ δυσκολο παιχνιδι να το μαθεις και να το γουσταρεις, αν εισαι εντελως νεος στον κοσμο του mh θα εντυπωσιαστεις youtube τσεκαρε αυτο το ριβιου Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3
keropi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Το ΒΕΤΑ που έπαιξα πάντως - δεν έχω παίξει κάτι άλλο από ΜΗ - δε με ενθουσίασε, στο 15λεπτο το έκανα διαγραφή.... Επειδή δε γίνεται να έχει τόσο κόσμο η σειρά και να είναι μούφα, τί έπαιζε με τη ΒΕΤΑ; Μήπως δεν ήταν καθόλου ενδεικτική του στυλ του παιχνιδιού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις