Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι η Limited θα παιξει και σε χαμηλοτερη τιμη και απο αλλα καταστηματα οπως και εγινε και στο Horizon.

Μακάρι. :P

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Λιγούρια :D Θα περιμένω μπας και εμφανιστεί skroutz σε χαμηλότερη τιμή.

Έχει χάρη που δεν έχω όρεξη να ψάχνω μετά σε αγγελίες για την Limited με το hype που υπάρχει, αλλιώς θα περίμενα κι εγώ να πέσει.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ας δούμε κάνα review πρώτα, εγώ δεν ορμάω με τα μούτρα σε τίποτα 

Το παιχνίδι θα είναι επιεικώς άριστο.

Εχουν διαθέσει budget, το team που έχει δουλέψει είναι έμπειρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν μετριότητα για τη συνέχεια μια τέτοιας σειράς στην πιο διαδεδομένη κονσόλα τελευταίας γεννιάς.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, logistoulis είπε

το πιο πιθανό είναι αυτό, απλά ας κρατήσουμε και μια πισινή

day one εγώ δεν κάνω, αν δεν πάρω feedback από χρήστες κυρίως 

Να σου πω την αληθεια και εγω θα περιμενω λιγο,οχι οτι φοβαμαι το παιχνιδι αλλα πρωτα για να δω σε τι τιμη θα παιξει στο τελος(μην σκασει καμια προσφορα της τελευταιας στιγμης οπως με το horizon απο Κωτσο) και μετα γιατι εχω περιεργεια να δω τελικα ποσες ωρες θα ειναι το παιχνιδι.Εχει πολλα παιχνιδια που προσωπικα με ενδιαφερουν για 2018 ηδη περαν απο GoW και Red Dead και ηδη στις γιορτες που μας περασαν εφυγαν αρκετα χρηματα σε παιχνιδια.

Δημοσ.

παίδες, κάποιος να πρόλαβε το Monster hunter beta σε original ps4; λένε πως το framerate είναι κωλος και γενικά δεν είναι κ πολυ ευχάριστο. Διάβαζα γνωμες online αλλα άκρη δεν βρήκα, ο καθένας λέει κοντό κ μακρυ. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fernandes είπε

παίδες, κάποιος να πρόλαβε το Monster hunter beta σε original ps4; λένε πως το framerate είναι κωλος και γενικά δεν είναι κ πολυ ευχάριστο. Διάβαζα γνωμες online αλλα άκρη δεν βρήκα, ο καθένας λέει κοντό κ μακρυ. 

εχει framerate κλασσικου mh, δεν ξερω αν εχεις παιξει αλλα αν εχεις τοτε καταλαβαινεις, αν ειναι το 1ο σου δε μπορω να στο εξηγησω καλυτερα δες βιντεακια αλλα ολα τα mh ιδιο frame rate εχουν 90/100 so far metacritic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι Najin δεν είχα ξαναπαίξει στο παρελθόν. Δεν φρικάρω, ουτε τέρμα απαιτησεις, απλά να μην εχει slowdowns και κουράζει. Στα video που τσέκαρα, δεν φάνηκε κάτι, άλλοι πάλι λένε για unplayable σκηνικα. Internet, τι περιμένεις :P

edit: το έχει πάρει κανείς απο δω, γιατι απο οτι κατάλαβα, το Multi είναι εμπειρία και αξίζει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

unplayable δεν ειναι, αερολογιες φουλ ειναι αυτα το παιχνιδι θα ειναι σιγουρα το καλυτερο φετος για μενα μαζι με dark souls, μη το σκεφτεσαι και πολυ αν ψηνεσαι αλλα ανοιξε κανα στριμακι αυριο να το τσεκαρεις να εισαι σιγουρος 100%

το εκανα pre-order αυριο λογικα παραλαμβανω :) εννοειται ειναι εμπειρια και εχει ενα απο τα καλυτερα community overall, το θεμα ειναι να εισαι προθυμος να ξοδεψεις ωρες, ειναι παρα πολυ δυσκολο παιχνιδι να το μαθεις και να το γουσταρεις, αν εισαι εντελως νεος στον κοσμο του mh θα εντυπωσιαστεις

youtube τσεκαρε αυτο το ριβιου

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Το ΒΕΤΑ που έπαιξα πάντως - δεν έχω παίξει κάτι άλλο από ΜΗ - δε με ενθουσίασε, στο 15λεπτο το έκανα διαγραφή.... Επειδή δε γίνεται να έχει τόσο κόσμο η σειρά και να είναι μούφα, τί έπαιζε με τη ΒΕΤΑ; Μήπως δεν ήταν καθόλου ενδεικτική του στυλ του παιχνιδιού;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...