Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xelidoni είπε

ειναι για το pro η και για το απλο 

Ολα τα παιχνιδια λειτουργουν και στις δυο κονσολες.

ΕΠισης οποιος μενει Αγγλια(δεν ξερω αν στελνει Ελλαδα)εχει το Game την collectors του Shadow of the colossus στις 48λιρες(χωρις μεταφορικα)

https://www.game.co.uk/en/shadow-of-the-colossus-collectors-edition-2288868?cm_mmc=TWITTER-_-DIGITAL-_-SOFCCOLL-_-PDP

Δημοσ.

η limited edition φαινεται πολυ καλη, αν και δεν ειμαι και τρελος οπαδος του gow παιζει να το τσιμπησω, οι ασπιδες με το +xp ασχολιαστο για pre-order

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xelidoni είπε

ειναι για το pro η και για το απλο 

Ολοι οι τιτλοι ειναι  και για τις 2 κονσολες .

Αν εννοεις αν  εκμεταλευεται τις δυνατοτητες του pro   η απαντηση ειναι ναι .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Το voice acting είναι σε άλλο επίπεδο. 

Κορυφαία  χρονιά για την sony μαζί με spiderman, days gone μεταξύ άλλων.Θα διαδεχτεί την Nintendo στα φετινά βραβεία. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nate Drake είπε

Όχι φίλε μόνο το 2 days έχω βάλει. Και μια φορά αγόρασα 1 μήνα πλας και δεν ξέρω δεν με αφήνει τρ να βάλω 14 μερςς

Εαν εβαλες το 2ημερο πλεον δεν μπορει να μπει στον λογαριασμο σου τιποτα αλλο δωρεαν, ασχετα εαν θα μπορουσες να παρεις το 14ημερο η και μηνιαιο.
Δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο, λες και θα καθησει καποιος να κανει συνεχεια δωρεαν 2ημερες και 14ημερα.
Φτιαξε αλλο λογαριασμο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, modechristo_13 είπε

παιδια καλησπερα επειδη σκεφτομαι να παρω το titanfall 2...

ξερετε αν εχει κοσμο το online?

Τελευταια φορα που ειχε αναφερθει πιο παλια δεν ειχε πολυ κοσμο δυστηχως το εν λογω παιχνιδι,σε σχεση παντα με τα πιο γνωστα fps τυπου Destiny,call of duty,overwatch,Battlefield και παει λεγοντας.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τελευταια φορα που ειχε αναφερθει πιο παλια δεν ειχε πολυ κοσμο δυστηχως το εν λογω παιχνιδι,σε σχεση παντα με τα πιο γνωστα fps τυπου Destiny,call of duty,overwatch,Battlefield και παει λεγοντας.

κοιταω και το overwatch,,

ειναι καθαρα fps αυτο η ειναι μιξη με κατι αλλο?

Δημοσ.

Τελικα το GoW πρεπει να ναι direct sequel απο αποψη ιστοριας,αποτι καταλαβα απτο trailer δηλαδη.

Για να δουμε,τα cinematic cutscenes προσωπικα δεν μου αρεσαν,γιατι παραπεμπουν σε story-driven game.Ελπιζω να μην εχουμε Uncharted με πρωταγωνιστη τον Kratos και τσεκουρια αντι για σφαιρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

παιδια καλησπερα επειδη σκεφτομαι να παρω το titanfall 2...

ξερετε αν εχει κοσμο το online?

εχει κοσμο ακομα, 2-3κ καθε μερα και σε σ/κ ανεβαινει, παιχνιδι βρισκεις αρκετα γρηγορα, σιγουρα δεν ειναι οπως παλια ομως

για μενα το παιχνιδι αξιζει για το campaign που ειναι παρα πολυ καλο αν και μικρο, νομιζω ειναι το καλυτερο μοντερνο fps που δυστηχως το αγορασε εξ ολοκληρου η ΕΑ 

To ow δεν ειναι κλασσικο fps παρα moba style, αξιζει σιγουρα κ εχει παρα πολυ λαο 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Τελικα το GoW πρεπει να ναι direct sequel απο αποψη ιστοριας,αποτι καταλαβα απτο trailer δηλαδη.

Για να δουμε,τα cinematic cutscenes προσωπικα δεν μου αρεσαν,γιατι παραπεμπουν σε story-driven game.Ελπιζω να μην εχουμε Uncharted με πρωταγωνιστη τον Kratos και τσεκουρια αντι για σφαιρες.

Πιο πολυ σε The Last of Us μου τα εχει σκασει να ειμαι ειλικρινης, με εμφαση στη σχεση πατερα-γιου, κατ' αντιστοιχια με το διδυμο Joel-Ellie..

Cinematic μεχρι να σβησει ο ηλιιος κοινως, αλλα εμενα μου αρεσει αυτη η κατευθυνση..:D

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Μπορουμε απο καπου στην Ελλαδα να κανουμε preorder to God of War ?

Προφανως και φανταζομαι οτι σχεδον ολα τα καταστηματα εχουν εγγυηση χαμηλοτερης τιμης μεχρι να κυκλοφορησει ο τιτλος αν πεσει η τιμη προς τα κατω

https://www.skroutz.gr/s/13151291/God-of-War-PS4.html

https://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/Sony-God-Of-War-PS4.htm

Για την collectors ακομα αγνωστο https://www.skroutz.gr/s/13810461/God-of-War-Stone-Mason-Edition-PS4.html

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ένα video game από το store με paypal και μου βγαίνει αυτό:
We've encountered an error while processing your order. Please try again later.

Έχει συμβεί και σε σας κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ η βγάλω άκρη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...