Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευκαιρια; της sony να παρει ενα ισχυρο προβαδισμα εξαρχης. ας ελπισουμε να μην ακολουθησει την MS στον βουρκο

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδω το Wii U ειχε και εχει σχεδον 400ευρο ακομα και μετα απο 7 μηνες κυκλοφοριας με specs σχεδον ps3,και το Ps4 και xbox θα ντραπουν να ξεπερασουν τα 450??

Και πολύ λες.

Κοντά στο πρώτο Xbox είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω 449 :P

Εγω λεω 449,50 λεπτα. :P

ευκαιρια; της sony να παρει ενα ισχυρο προβαδισμα εξαρχης. ας ελπισουμε να μην ακολουθησει την MS στον βουρκο

Εγω θα ελεγα ευκαιρια της σονυ στην φετινη Ε3,να ανακοινωση κανα shemmue 3 και να γινει της ταναπου το καγγελο. :P

Δημοσ.

Περιμενετε, μην τριβετε ακομα τα χερια σας. Ακομα δεν γνωριζουμε τιποτα για τα τι και πως της κονσολας. Ειδαμε καποια features, ειδαμε καποια λιγα παιχνιδακια και θα δουμε και αλλα. Ολοι οι καλοι πωλητες ομως ξερουν να κανουν ενα πραγμα. Πρωτα η παρουσιαση και στο τελος η τιμη και το γενικο κοστολογιο και φυσικα τα "ψιλα" γραμματα. Απο marketing παντως την Sony παντα την ειχα σε πολυ μεγαλυτερη υποληψη απο αλλες εταιριες. 

Απλα περιμενετε λιγακι ακομα για την Ε3 να δουμε και τα του PS4 και μετα μπορουμε να λεμε για τιμες και λοιπα γιατι το σκηνικο που ξεκινησε η MS δεν θα αφησει να περασει απαρατηρητο απο την Sony. 

Δημοσ.

Για τα 599 είχε γίνει meme η Σόνι το 2006. Δεν παίζει να μπει στα 500 πάλι, ειδικά με την αγορά και την οικονομία στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα. Δε βάζει και τίποτα το ιδιαίτερα ακριβό μέσα, άλλωστε. Ας ελπίσουμε σε λίγες μέρες να μάθουμε τι θα κάνει με τα DRM θέματα και βλέπουμε μετά για την τιμή. Επειδή αν κάνει κι αυτή τα ίδια, και 200 να το πουλήσει δε θα έχει σημασία, τουλάχιστον για μένα.

η αγορά και η οικονομία δεν πάει παντού χάλια όπως εδώ στην Ελλάδα  :-D

600 ευρώ αγοραστική αξία το 2006, 500 το 2013...συγκριτικά ήδη κοστίζει χαμηλότερα

Δημοσ.

Εγω λεω 449,50 λεπτα. :P

Εγω θα ελεγα ευκαιρια της σονυ στην φετινη Ε3,να ανακοινωση κανα shemmue 3 και να γινει της ταναπου το καγγελο. :P

τοτε θα πεσουν τσιμεντα και ουρανοξιστες μακαρι ειμαι ικανος να αγορασω κονσολα μονο για το shenmue πηρα για συλλεκτικους λογους το shenmue 1 kai 2 στο dreamcast που παιζει ακομα
  • Like 1
Δημοσ.

Την δικια μου αισθηση την εδωσα τον Φεβρουαριο και δεν την αλλαζω 24 ωρες πριν την PC της Sony.

399 απο μενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...