Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα game data ενός παιχνιδιού σε εξωτερικό δίσκο και να τα επαναφέρω κάποια στιγμή μελλοντικά? Είναι απάνθρωπο να πρέπει να κατεβάσω πάλι 40 και βάλε giga για κάθε παιχνίδι που έχω στον δίσκο.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σωστο σε ολα τα forum ειναι να υπαρχει ξεχωριστο θεμα για το καθε παιχνιδι για να υπαρχει μια καλυτερη επικοινωνια μεταξυ του κοσμου που ασχολειται με το καθε παιχνιδι. Η αλλη περιπτωση ειναι να  σχολιαζουν σε ενα θεμα για διαφορετικα παιχνιδια χανεται η μπαλα.Αντε τωρα να γινει κουβεντα οταν ο ενας αναφερει το bloodborne,ο αλλος το Witcher,ο αλλος το darksider και ο τελευταιος το Dragon Quest.

Στο insomnia δυστηχως επικρατει το δευτερο περαν ελαχιστων περιπτωσεων(exclusives,red dead κλπ) και ο λογος που τα ανεφερα αυτα εδω ειναι γιατι θεμα ξεχωριστο δεν εχουν(και ουτε βλεπω να ασχολουνται και πολλοι για να ανοιξουν ασχετως αν ειναι καλο ή οχι)καθαρα για πληροφοριση.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ Fulgore Πόσο δίκιο έχεις.. θέλω πχ να πω κάτι για το doom ,αλλά το θέμα του δεν έχει κίνηση..

Επεξ/σία από theoritikos
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, theoritikos είπε

@ Fulgore Πόσο δίκιο έχεις.. θέλω πχ να πω κάτι για το doom ,αλλά το θέμα του δεν έχει κίνηση..

Εχεις δυο επιλογες.

1)Να γραψεις στο θεμα του pc αν αφορα αυτο που θες να ρωτησεις το gameplay του παιχνιδιου ή καποιο trophy

2)Το γραφεις αναγκαστικα εδω μπας και γνωριζει καποιος.

Δημοσ.

Κάποιος που έχει συνδεδεμένο το ps4 vr στη κονσόλα του όταν θέλει να παίξει ένα παιχνίδι που δεν είναι vr πρέπει κάθε φορά να ξεσυνδεει το vr ή υπάρχει και άλλος τρόπος; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Nate Drake είπε

Παιδιά να ρωτήσω γιατί δεν με αφήνει  να.παρω 14 days free trial plus μου λέει ότι έχω  ήδη πλας ενώ δεν εχω

Μηπως ειχες βαλει προηγουμενως καποια στιγμη δωρεαν trial ?

Εχε υποψη σου και αυτο περι plus και καρτας https://community.playstation.com/content/pdc/us/en_US/pdc-communities/support/PlayStation-Network-Support.topic.html/14_days_trial_notwo-hHfV.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...