Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μπα εγώ δεν θέλω τόσα GB. Μόνο του Horizon: Zero Dawn και αυτό θα δείξει..Ο λογαριασμός αφαιρείται εύκολα από την κονσόλα ε ;
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μία επαναφορά εργοστασιακών κάνε και είσαι έτοιμος. Για να το πάρει και ο επόμενος καθαρό και έτοιμο για σετάρισμα. υγ : ξέρεις πόσο εξωγήινο μου φαίνεται που όχι απλά πήρες PS4, αλλά πας και για Pro; 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Τις θέλω 4K τις φετινές παιχνιδάρες(God of War, Last of Us 2, RDR 2, Spiderman κλπ). 1
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 TLoU2 δε νομίζω να σκάσει φέτος. Πρέπει να έχουν κάτι και για το '19. Αν το βγάλουν κι αυτό φέτος.... Καταστροφή.
Paragontas-x Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Οταν πατε στη κονσολα σας στο psn store και στο deals digital zone save up to 60% σας πηγαινει καπου? Γιατι εμενα ενω παω εκει και παταω το x δεν με παει πουθενα απλα μενει εκει. Σε ολα τα αλλα με παει κανονικα.
gregdel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Οταν πατε στη κονσολα σας στο psn store και στο deals digital zone save up to 60% σας πηγαινει καπου? Γιατι εμενα ενω παω εκει και παταω το x δεν με παει πουθενα απλα μενει εκει. Σε ολα τα αλλα με παει κανονικα. Με το 2ο κλικ σε πηγαινει εδω: https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-DIGITALZONE/1
Paragontas-x Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα οσες φορες και να πατησω το x δεν με παει πουθενα. Ενω οπουδηποτε αλλου πατησω π.χ. "games under 20 ευρω" με παει κανονικα Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Paragontas-x
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, JohnVani18 said: TLoU2 δε νομίζω να σκάσει φέτος. Πρέπει να έχουν κάτι και για το '19. Αν το βγάλουν κι αυτό φέτος.... Καταστροφή. Και να μην βγει φέτος έχουμε άλλα.. God of War Spiderman Days Gone Death Stranding(Αν δεν φάει delay)
icenex Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Αστεια αστεια τοσο καιρο λετε πολλοι απο σας( δεν μιλαω τωρα για σενα psycho συγκεκριμενα δεν ξερω καν αν το ελεγες) δεν εχει διαφορα το pro κτλ και αμα δεν εχεις οθονη και αμα το ενα κ αμα το αλλο και σιγα σιγα ολοι πουλατε το παλιο ps4 και τσιμπατε το pro.. Εγω παλι το τσιμπησα εξαρχης κ ας εχω 1080 οθονη και δεν το μετανοιωνω γιατι απο οθονη εχω μια παλια 32αρα FHD samsung http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-32-samsung-ue32f5000-led-full-hd/prod4060051pp/ που ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε οποτε μετα το σοκ που επαθα βλεποντας μια ταινια στα 4k επομενος στοχος ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση και εννοειτε οτι δεν θα παρω 4k μονο και μονο για το ps4. 1
TsoliasGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδια δεν γνωρίζω κάτι.Εάν πάρω πχ έναν άδειο δίσκο 2,5'' 500GB WD BLUE δουλευει κανονικα αν τον κουμπωσω απλα η θελει καποιο ειδικο φορματ?
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Και να μην βγει φέτος έχουμε άλλα.. God of War Spiderman Days Gone Death Stranding(Αν δεν φάει delay) Βγάλε Death Stranding και βάλε Detroit Become Human να είσαι σίγουρος. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από JohnVani18
red1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το πήρα απόφαση να δώσω το απλό PS4 ένα 150άρη και να πάρω το Pro μιας και έχω 4K TV. Είναι εύκολο να μεταφερθούν τα saves ? Εχεις 2 επιλογες : μεταφορά σε USB stick ή ανέβασμα/uplοad στον cloud server και μετά ξανακατέβασμα στον σκληρό σου. Σχετικά με τον λογαριασμό σου : πρωτου το δώσεις, καλό θα ειναι να κανεις το full και οχι το quick format (ιnitialization).Το full παίρνει καπου στην 1ώρα (σε 500αρι μοντέλο PS4). Σε περίπτωση τώρα που εχεις πολλαπλά account, φωτο τραβηγμένες απο παιχνίδια ή ακομα και το P.T και δεν θελεις να τα χάσεις, μπορείς να κανεις backup ολα τα αρχεία σου σε USB stick/HDD κτλπ και να τα κοπανήσεις μεσα στην καινουργια σου κονσόλα μέσω της επιλογής backup restore. Σχετικά με το Pro Vs Base PS4 : Ακόμα και σε 1080p οθόνη αξίζει και με το παραπάνω, πολλοι τιτλοι κανoυν downsample ενώ τα (αρκετά) υψηλότερα framerates σε τίτλους οπως Monster Hunter world, Infamous, Dark souls 3, Nioh (60 fps στο Pro χωρίς να σου βγαινουν τα ματια απ'έξω απο τα 720p) ειναι ενα πολύ μεγάλο +.Το Shadow of the Colossu remake π.χ θα εχει και 60fps mode αποκλειστικό στο Pro ενω στο Evil Within 2 πχ, αμα ναλεις την κονσόλα να τρέχει στα 1080p, το performance mode του παιχνιδιου το πάει κοντά στα 60 fps. To Βοοst mode - τουλάχιστον στα παιχνιδια που εχω παιξει εγω (Bloodborne, The Evil within κτλπ) δεεεεεεν κανει καμια διαφορά (αν και εχει διαφορα βιντεο συγκρισης στο Y.T και μερικα οπως το project cars εχουν +10fps) αλλα τα πιο πολλά που ειναι "Pro Enhanced" (πλην καποιων αρχι-τεμπελικων port οπως Darksiders 2 π.χ) τρέχουν αρκετά καλύτερα. Kακά τα ψέμματα - και σε αντίθεση με τα λόγια της Sony και τις υποσχέσεις της (κλασσικά), πλεον, απ'οτι βλέπω, τα περισσότερα νεα παιχνίδια φτιάχνονται βαση των specs του Pro ενω στην αρχη πήγαν να καθησυχάσουν τον κόσμο οτι το upgrade θα ειχε να κάνει πρωτίστως με αναλύσεις... Δεν αντεξα του συμβιβασμους αυτους και επειδή το framerate για εμενα ειναι ο "βασιλιάς"...εκανα και εγω το upgrade σε Pro παρόλο που είχα υποσχεθει στον εαυτό μου πως δεν υπηρχε περίπτωση. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από red1
gregdel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Εμενα οσες φορες και να πατησω το x δεν με παει πουθενα. Ενω οπουδηποτε αλλου πατησω π.χ. "games under 20 ευρω" με παει κανονικα Κανε κλικ τότε στο λινκ που σου παρέθεσα... αυτό είναι κανονικά https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-DIGITALZONE/1 53 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Ρε παιδια δεν γνωρίζω κάτι.Εάν πάρω πχ έναν άδειο δίσκο 2,5'' 500GB WD BLUE δουλευει κανονικα αν τον κουμπωσω απλα η θελει καποιο ειδικο φορματ? Το κάνει φορμάτ το ps. Θέλει ο δίσκος (το κουτί του) να είναι usb3 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από gregdel
Paragontas-x Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μα δεν θελω να το κανω απο το pc μου αλλα απο τη κονσολα μου και για ποιο λογο δεν με παει εκει που πρεπει. Εσας σας πηγαινει κανονικα στο digital zone?
TsoliasGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, gregdel είπε Κανε κλικ τότε στο λινκ που σου παρέθεσα... αυτό είναι κανονικά https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-DIGITALZONE/1 Το κάνει φορμάτ το ps. Θέλει ο δίσκος (το κουτί του) να είναι usb3 Για εσωτερικο μιλαω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις