najinblue3 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, pigos23 είπε hellblade 20 euro,the order 10euro,dead island collection 10euro,wipeout 15 euro,dark souls 2 10 euro Ποια απο τα παραπανω πιστευετε οτι βαση προσφορας απλα δεν χανονται? dark souls + hellblade, το order ειναι πεταμενα λεφτα για 5 ωρες παιχνιδι που δεν ειναι καν παιχνιδι, dead island πολυ καλο με παρεα 1
keropi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 όντως πολύ καλές προσφορές, τσίμπησα hellblade, last guardian, mgs5 definitive και necropolis
xelidoni Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, skouf26 είπε Εγω τσιμπησα το Lords of the Fallen 5€ πρεπει να εχω psn plus ;
skouf26 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, xelidoni είπε πρεπει να εχω psn plus ; Όχι απλά το αγοράζεις
xelidoni Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, skouf26 είπε Όχι απλά το αγοράζεις Οκ το έκανα αλλά έβαλα τον λογαριασμό μου του PayPal και δεν μπορώ να κάνω αγορά το παιχνίδι και μετά το έκανα αγορά βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας που έχω στο PayPal εκεί που λέει να βάλω κάρτα γιατί μέσω PayPal μου έβγαζε σφάλμα ενώ είναι η ίδια κάρτα
LavaS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Guys καλησπερα. Εχω ενα PS4 και παει για πουλημα. Το θεμα ειναι πως εχω αγορασει "ψηφιακα" 3 παιχνιδια τα οποια φυσικα θελω να παραμεινουν μεσα για τον επομενο. Τι παιζει με αυτη την περιπτωση? Οκ εκανα αποσυνδεση τον λογαριασμο μου απο το PSN. Απο'κει και περα τι αλλο κανω? Βλεπω οτι συνεχιζει και φαινεται το ονομα μου ως "χρηστης". Τι ακριβως πρεπει να κανω για να παραμεινουν μεσα τα παιχνιδια αλλα να διαγραψω ολα τα στοιχεια που εχουν να κανουν με μενα?
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα. Ψαχνομαι για αγορα PS4 και ειδα οτι στο εξωτερικο θα κυκλοφορησει bundle με το Monster Hunter. Αυτο, παιζει να ερθει Ελλαδα? Γενικοτερα τα bundles ειναι στανταρ και κυκλοφορουν σε ολες τις χωρες ή καποια μπορει να βγουν μονο για Αμερικη για παραδειγμα?
mikele13- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, LavaS είπε Guys καλησπερα. Εχω ενα PS4 και παει για πουλημα. Το θεμα ειναι πως εχω αγορασει "ψηφιακα" 3 παιχνιδια τα οποια φυσικα θελω να παραμεινουν μεσα για τον επομενο. Τι παιζει με αυτη την περιπτωση? Οκ εκανα αποσυνδεση τον λογαριασμο μου απο το PSN. Απο'κει και περα τι αλλο κανω? Βλεπω οτι συνεχιζει και φαινεται το ονομα μου ως "χρηστης". Τι ακριβως πρεπει να κανω για να παραμεινουν μεσα τα παιχνιδια αλλα να διαγραψω ολα τα στοιχεια που εχουν να κανουν με μενα? Θα πρέπει να δώσεις και τόν λογαριασμό σου αλλιώς δεν θα παίζουν στον αγοραστή... 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ..MementoMori.. είπε Καλησπερα. Ψαχνομαι για αγορα PS4 και ειδα οτι στο εξωτερικο θα κυκλοφορησει bundle με το Monster Hunter. Αυτο, παιζει να ερθει Ελλαδα? Γενικοτερα τα bundles ειναι στανταρ και κυκλοφορουν σε ολες τις χωρες ή καποια μπορει να βγουν μονο για Αμερικη για παραδειγμα? καποια βγαινουν συγκεκριμενα ευρωπη/αμερικη, το monster hunter με το pro και εγω το καλοβλεπα μιας και ειμαι αμε το απλο ακομα αλλα ακομα δεν το εχουμε για παραγγελια, αλλα το συγκεκριμενο αν το βρεις αξιζει και σαν συλλεκτικη για ελλαδα λογικα καποιες αλυσιδες θα το φερουν φανταζομαι, αν το βρεις ομως αξιζει 1000% Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3
dinhio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδια για να παιξω call of duty multiplayer nazi zombies μαζι με αλλους ονλαιν αλλα και με split screen πρεπει να εχω δυο συνδρομες ps plus ;;;; Για split screen ;;; Ελεος η σονυ!!! Αν κανω αλλον εναν λογαριασμο αντι για guest θα παιζει split screen;
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πήρα απόφαση να δώσω το απλό PS4 ένα 150άρη και να πάρω το Pro μιας και έχω 4K TV. Είναι εύκολο να μεταφερθούν τα saves ? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Psycho_Warhead
orck Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Λένε ότι απλά συνδέεις ένα καλώδιο ethernet μεταξύ τους (αναμένα και τα δύο προφανος) και σου εμφανίζουν πλαίσιο διαλόγου εάν θες μεταφορά.
alxlightning Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το πήρα απόφαση να δώσω το απλό PS4 ένα 150άρη και να πάρω το Pro μιας και έχω 4K TV. Είναι εύκολο να μεταφερθούν τα saves ? 11 λεπτά πριν, orck είπε Λένε ότι απλά συνδέεις ένα καλώδιο ethernet μεταξύ τους (αναμένα και τα δύο προφανος) και σου εμφανίζουν πλαίσιο διαλόγου εάν θες μεταφορά. το είχα κάνει με ethernet και πήρε χωρίς λόγο 7 ώρες
kostiger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ετσι γινεται και μου περασαν τα 450 gb σε 1-1.5 ωρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις