Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε Για στείλε τους ένα email.Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα μιας και στην απόδειξη γράφει την ώρα συναλλαγής.Καποιο κόλλημα του συστήματος θα είναι. Τους πήρα τηλέφωνο, μου γύρισαν τα χρήματα πίσω στο wallet και αγόρασα πάλι την συνδρομή, όλα οκ. 1
Paragontas-x Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Socratis_g είπε Shadow of the Colossus PS4 γύρω στα 28 βγαίνει με μεταφορικά (με κάρτα revolut για καλύτερες ισοτιμίες) https://secure.shopto.net/video-games/ps4/PS4SH29-shadow-of-the-colossus Δε νομίζω να παίξει πιο χαμηλά Ελλάδα. Εγω παντως δοκιμασα να φτιαξω λογαριασμο αλλα δεν με αφηνει να κανω log in. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Paragontas-x
Rebel21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Φίλοι των metroidvania ρίξτε μία ματιά σε αυτό. Φαίνεται πολύ καλό.
alxlightning Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Rebel21 είπε Φίλοι των metroidvania ρίξτε μία ματιά σε αυτό. Φαίνεται πολύ καλό. yaaaaaaaaas
panossar95 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά το deus ex που δώσανε free, είναι τόσο μάπα όσο μου φαίνεται όταν έπαιξα λίγο εχθες ή εγώ δε το καταλαβαίνω σαν παιχνίδι?
najinblue3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 monster hunter τελευταια beta πριν να βγει σε 7 μερες, μεχρι κυριακη μπας και προλαβω να φαω το 3ο monster, οποιος το ψηνει ειναι ευκαιρια να το τσεκαρει αυτο το σ/κ 1
Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, panossar95 είπε Ρε παιδιά το deus ex που δώσανε free, είναι τόσο μάπα όσο μου φαίνεται όταν έπαιξα λίγο εχθες ή εγώ δε το καταλαβαίνω σαν παιχνίδι? Οχι δεν ειναι τοσο μαπα απλα μαλλον δεν θα εχεις παιξει το προηγουμενο και ισως να μην ειναι και του στυλ σου.
panossar95 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οχι δεν ειναι τοσο μαπα απλα μαλλον δεν θα εχεις παιξει το προηγουμενο και ισως να μην ειναι και του στυλ σου. Ναι όντως με τα προηγούμενα δεν έχω επαφή καμία. Είμαι σε φάση που δε ξέρω τι να κάνω .Θα του δώσω λίγες μέρες ακόμα να δω
Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Εκπτωσεις(ξανα)στο store με παιχνιδια μεχρι 20ευρω https://blog.eu.playstation.com/2018/01/19/games-under-20-discounts-kick-off-today-on-playstation-store/ 2
guy_threepwood Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, panossar95 said: Ρε παιδιά το deus ex που δώσανε free, είναι τόσο μάπα όσο μου φαίνεται όταν έπαιξα λίγο εχθες ή εγώ δε το καταλαβαίνω σαν παιχνίδι? Τα deus ex είναι εκπληκτικά παιχνίδια. Παιχνίδι με φανταστικό κόσμο, το στοιχείο και επιπτώσεις ηθικών επιλογών, μπορείς να παίξεις με απόκρυψη η σαν ραμπο... Απορώ γιατί πολύς κόσμο δεν τα βρίσκει ωραία. 2
panossar95 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, guy_threepwood είπε Τα deus ex είναι εκπληκτικά παιχνίδια. Παιχνίδι με φανταστικό κόσμο, το στοιχείο και επιπτώσεις ηθικών επιλογών, μπορείς να παίξεις με απόκρυψη η σαν ραμπο... Απορώ γιατί πολύς κόσμο δεν τα βρίσκει ωραία. Μιλάω για αυτό που δώσανε τώρα στο ps4, δεν έχω άποψη για τα προηγούμενα, για τα οποίο και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Ίσως να το χάνω λίγο επειδή παίζω πρώτη φορά.
guy_threepwood Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 19 minutes ago, panossar95 said: Μιλάω για αυτό που δώσανε τώρα στο ps4, δεν έχω άποψη για τα προηγούμενα, για τα οποίο και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Ίσως να το χάνω λίγο επειδή παίζω πρώτη φορά. Και εγώ για το τελευταίο λέω. Υπέροχο ήταν, ίσως όχι τόσο καλή ιστορία όσο το προηγούμενο, αλλά πάλι. Φυσικά δεν χρειάζεται να συμφωνισεις, κάθε ένας έχει τα γούστα του. Εδώ υπάρχει κόσμος (ενήλικος) που την βρίσκει να παίζει super mario...
najinblue3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, guy_threepwood είπε Και εγώ για το τελευταίο λέω. Υπέροχο ήταν, ίσως όχι τόσο καλή ιστορία όσο το προηγούμενο, αλλά πάλι. Φυσικά δεν χρειάζεται να συμφωνισεις, κάθε ένας έχει τα γούστα του. Εδώ υπάρχει κόσμος (ενήλικος) που την βρίσκει να παίζει super mario... σκεψου εγω τη βρισκω ακομα με pokemon, τι σε νοιαζει με τι την βρισκει ο καθενας και το λες ειρωνικα psycho-pass mandatory happiness free eu-psn, τσιμπατε Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3 2
panossar95 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε Και εγώ για το τελευταίο λέω. Υπέροχο ήταν, ίσως όχι τόσο καλή ιστορία όσο το προηγούμενο, αλλά πάλι. Φυσικά δεν χρειάζεται να συμφωνισεις, κάθε ένας έχει τα γούστα του. Εδώ υπάρχει κόσμος (ενήλικος) που την βρίσκει να παίζει super mario... Καλά τώρα τι ακριβώς λές? Συγκρίνεις τι? Έναν θρύλο με το deus ex? Και πέρα από αυτό Ο καθένας μπορεί να παίζει ότι θέλει όσο και να είναι.. Πολύ άστοχο το σχόλιο σου. Εγώ γεννήθηκα σε σπίτι που ο πατέρας μου είχε νιντεντο64 με Μάριο και μέχρι πριν λίγα χρόνια έπαιζε. Στα 45 του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις