orck Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Νομιζω οτι αδικα το προσπαθεις, οταν πρωτο επιασα χειριστηριο Dualshock4 και εχοντας παιξει Zelda ηθελα στοχευση οπως κανει ο Link με τα τοξα του, με τα γυροσκοπια που εχει μεσα, προσπαθησα να παιξω παιχνιδια βολων και με δυσκολευει πολυ ο αναλογικος μοχλος, ακομη να τον συνηθισω. Τα περισσοτερα παιχνδιια δεν ασχολουνται καν με τα γυροσκοπια και αισθητηρες κινησης, δυστηχως.
Elmago1925 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, mikele13- είπε Σού στέλνει κωδικό τό παλικάρι πού έχει τό site και είναι Έλληνας μάλιστα. Καμμία σχέση με store Καλησπέρα.Το γνωρίζω ότι ειναι ελληνικό το σάιτ και ότι στέλνει κωδικούς.Όμως αφορά συνδρομή Plus? Γιατι τα προιοντα που δειχνει ειναι κάρτες για το Store Edit:Άκυρο τώρα είδα ότι έχει και για Plus Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Elmago1925
Socratis_g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 για PRO oποιος ενδιαφέρεται να καθαρίσει τον ανεμηστήρα του επεξεργαστή απο σκόνες μπορεί να το κάνει πολύ ευκολα χωρίς να χαλάσει η εγγύηση. το πάνω καπάκι είναι κουμπωτό και σου δίνει κατευθείαν προσβαση στον ανεμηστήρα! ούτε κατσαβίδι δεν χρειάζεται. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 22 hours ago, Alejandro said: Άδικα αναρωτιέσαι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να στοχεύεις με τον αναλογικό. Είχα το ίδιο πρόβλημα προερχόμενος από PC και όντας fan των fps. Τελικά μετά από πολλές ώρες άρχισα να το συνηθίζω. Παίζει ρόλο και η ηλικία. Αν δεν ήμουν 35 αλλά 20 ίσως να το μάθαινα γρηγορότερα. 20 hours ago, orck said: Νομιζω οτι αδικα το προσπαθεις, οταν πρωτο επιασα χειριστηριο Dualshock4 και εχοντας παιξει Zelda ηθελα στοχευση οπως κανει ο Link με τα τοξα του, με τα γυροσκοπια που εχει μεσα, προσπαθησα να παιξω παιχνιδια βολων και με δυσκολευει πολυ ο αναλογικος μοχλος, ακομη να τον συνηθισω. Τα περισσοτερα παιχνδιια δεν ασχολουνται καν με τα γυροσκοπια και αισθητηρες κινησης, δυστηχως. Ξενέρωσα τώρα. :/ Κι εγώ από το Zelda έρχομαι και κουνάω αυτόματα το gamepad πάνω κάτω στο Horizon χωρίς να γίνεται τίποτα. Μα αφού το gamepad έχει πάνω του και touchpad και γυροσκόπιο γιατί να μην τα χρησιμοποιούν στα exclusives τους γμτ.
Socratis_g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, Malthador είπε Ξενέρωσα τώρα. :/ Κι εγώ από το Zelda έρχομαι και κουνάω αυτόματα το gamepad πάνω κάτω στο Horizon χωρίς να γίνεται τίποτα. Μα αφού το gamepad έχει πάνω του και touchpad και γυροσκόπιο γιατί να μην τα χρησιμοποιούν στα exclusives τους γμτ. Μην ξενερώνεις φίλε. ειναι καθαρά θέμα συνηθειας!
DarkPrince Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 PS4 PRO καλώδιο ρεύματος Έχω αγοράσει ένα PS4 PRO από εξωτερικό και έχει καλώδιο ρεύματος UK προδιαγραφών, αντάπτορες μπρίζας δεν θέλω, ψάχνω για καλώδιο ρεύματος EU και δεν βρίσκω πουθενά! Αν δείτε σε κάνα Ελληνικό eshop γράψτε μου
Mr_Terror Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω φιλε μου. http://www.e-shop.gr/cablexpert-pc-186-power-cord-c13-18m-p-PER.584406 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Mr_Terror
VonLoutsos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, Mr_Terror said: Εδω φιλε μου. http://www.e-shop.gr/cablexpert-pc-186-power-cord-c13-18m-p-PER.584406 Χωρίς να ξέρω για το Pro, απλά στο κανονικό αυτό που δείχνεις δεν θα κάνει γιατί έχει αυτό http://www.e-shop.gr/euro-power-cable-2-pin-black-18m-p-PER.751340
Mr_Terror Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 το pro παιρνει το ιδιο καλωδιο που εχουνε τα τροφοδοτικα στους υπολογιστες. 3
gregdel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Παράκληση: Μπορεί κάποιος να το δει αυτό; Αν του γίνεται add στο καλάθι... (εφόσον δεν έχει κάποιο από τα παιχνίδια) Στις 1/14/2018 στις 7:06 ΜΜ, gregdel είπε Μπορεί κάποιον να κανει μια δοκιμή και να δει αν μπαίνει στο καλάθι του αυτό; https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0001-CUSA01262_00-DIVRAINBOW6EMEA0 Δε με αφήνει να το βάλω και μου βγάζει το μνμ: "You are not able to purchase this product for the following reason(s): You already own Tom Clancy's The Division™ Εν τω μεταξύ το μόνο που τράβηξα είναι το demo του "the division"
ileos10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, gregdel είπε Παράκληση: Μπορεί κάποιος να το δει αυτό; Αν του γίνεται add στο καλάθι... (εφόσον δεν έχει κάποιο από τα παιχνίδια) και μενα τα ιδια κανει.
karamela693 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Και εμένα μπαίνει κανονικά στο καλάθι.
ileos10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Αν εχεις κατεβασει το demo μετα σου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Συλλεκτική για το God of War (Stone Mason Edition) στα $150. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις