Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Σε τι ακριβώς πρόβληματιζεσαι? 

Ορισμένα παιδιά που το έχουν πάρει εδώ στο forum λένε ότι έχει θέματα σβήνει και άλλα και ότι έχουν αλλάξει και πάρει άλλη συσκευή και τους κάνει το ίδιο πρόβλημα 

Δημοσ.

Έχει ξεκινήσει κανείς το Frozen wilds? 

Το είχα τερματίσει πριν ένα χρόνο το παιχνίδι στο level 44 και δεν θυμάμαι τίποτα τώρα. 

Την παλεύει κανείς άλλος?

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, xelidoni είπε

Ορισμένα παιδιά που το έχουν πάρει εδώ στο forum λένε ότι έχει θέματα σβήνει και άλλα και ότι έχουν αλλάξει και πάρει άλλη συσκευή και τους κάνει το ίδιο πρόβλημα 

Φίλου μου δεν έχει κάνει κιχ. Λαχειο είναι φίλε. Εγγύηση θα έχεις. Θα στο αλλάξουν αν γίνει τπτ. Απλά ανακατασκευασμενα δίνουν, όχι κουτατα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, xelidoni είπε

Δηλαδη τι περιμενεις οτι οσοι το εχουμε και δουλευει ρολοι να μπαινουμε να το ποσταρουμε ολη την ωρα?Συνηθως στα φορουμ ποσταρουν οταν υπαρχει προβλημα ωστε οι υπολοιποι να του προτεινουν λυσεις η να ακουσουν εμπειριες απο τους κατοχους της κονσολας και αν αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα.Προφανως και εχει να κανει με ατυχια-γκαντεμια αν σου κατσει ελαττωματικο κομματι. Που σε οτι αγοραζεις ειτε κονσολα ειτε οτιδηποτε υπαρχει ενα μικρο ποσοστο με ελαττωματικα κομματια.

Btw εγω εχω το pro και ευτυχως η κονσολα ειναι κομπλε και δεν εχω κανενα θεμα (χτυπα ξυλο μην την γκαντεμιασω :P ).

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Στηριξτε λιγο και την ντοπια παραγωγη. Κρεμαστε και κανενα σκορδο στις κονσολες. Τι θα κανουν οι σκορδο-παραγωγοι? Κλεφτες θα γινουν?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Elmago1925 είπε

Ξέρετε κανένα σάιτ για φθηνότερο Ps Plus? Το Maxplay που κοιταξα εχει μονο για αγορες απο το Store αν δεν κανω λαθος

Σού στέλνει κωδικό τό παλικάρι πού έχει τό site και είναι Έλληνας μάλιστα.

Καμμία σχέση με store

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 09/01/2018 στις 5:05 ΜΜ, red1 είπε

Update : Δοκιμασα τα πάντα, το μηχάνημα έκανε τα ίδια, πηγα στο κατάστημα απο οπου το αγόρασα και έγινε αλλαγή επιτόπου.
Μαντέψτε, το καινούργιο PS4 Pro κάνει ακριβώς το ίδιο !

Μετά απο ώρες troubleshooting και έχοντας δοκιμάσει τα πάντα (αφαίρεση πριζών για λίγη ώρα/database rebuild/εφαρμογή του Firmware 5.03 απο την αρχή/initilialization-format κτλπ) κατέληξα  στο συμπέρασμα πως οφείλεται στο FW 5.03 καθώς με το "μανίσιο" με το οποιο έρχονταν οι κονσόλες (4.73) δεν υπήρχε το πρόβλημα, με το που κάνεις update το Fw σε 5.03 - ΒΑΜ ! το πρόβλημα επαναεμφανιζεται...

Το να είναι θέμα hardware (βλέπε : ελαττωματική παρτίδα) το θεωρώ "χλωμό" καθώς Α) κανει το ίδιο πραμα σε 2 διαφορετικές κονσόλες και τα συμπτώματα αυτά ειναι γνωστά απ'οτι είδα στο internet/PS forums και Β) το πρόβλημα δεν υφίσταται οταν είσαι σε FW κατώτερο του 5.03 (τουλάχιστον στα 2 Pro που δοκίμασα), το θέμα είναι, γιατί το OG PS4 phat μου με FW 5.03 δεν τα έκανε αυτά ? Θα μου πείτε, ισως ειναι θέμα με τα PS4 Pro κυρίως, ΟΚ λοιπόν, γιατι ομως τότε δεν το εμφανίζουν ολα τα Pro το συγκεκριμένο ?

Λύση στο net δεν υπάρχει και η τεχνική υποστήριξη της Sony (κρίνοντας απο το PS community forum) ειναι ανύπαρκτη καθώς ουτε (επίσημη ή μη) απάντηση εχει δοθεί, και απ'οτι βλέπω, ειναι πρόβλημα που ισχύει ακόμα και σε ορισμένα OG PS4/Slim εδώ και 1+ χρόνο...

Ειναι software ή hardware θεμα ? Αν ειναι software (που τείνει να φέρνει προς τέτοιο) γιατί δεν εχει ακόμα επιδιορθωθεί ? Κοινώς, αντε να περιμένω κανα FW update στη περίπτωση που διορθωθεί, εδω όμως μιλάμε οτι ο κοσμος γκρινιάζει για το συγκεκριμένο πάνω απο χρόνο και ακόμα τίποτα.
Ειναι hardware ? τι διάολο να κανει κανείς ? Να παω να πάρω 3η κονσόλα ? Αφου υπάρχει η πιθανότητα να κανει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πάλι, και δώσ'του πάλι backup/format/κατέβασμα πάλι 200+GB αρχείων...

Πραγματικά "δεν"...το Pro φαίνεται απίστευτα "πρόχειρη" κονσόλα, θα το ξαναπώ, 3 χρόνια με το ΟG PS4 μου και προβλήματα 0...

Παρεμπιπτόντως, τα Pro μου ειναι η λευκή έκδοση CUH-7116Β.

Για να δούμε...

Update 2 : 

Πλέον, ολα καλά παιδιά και το πρόβλημα δεν ξαναεμφανίστηκε.
Οι αλλαγές/τροποποιήσεις στο setup που έγιναν είναι οι εξής - και παραθέτω ολα τα βήματα όσο ασχετα και αν ακούγονται :

- power save settings : κλείσιμο κονσόλας μετά απο Χ αριθμό ωρών ειτε με video στο background είτε idle σε game/dashboard = και τα 2 κουτάκια OFF/unchecked.
power to usb in rest mode = always (απο τις 3 που ειναι το default)

- κλείσιμο ολων των συνδεδεμενων συσκευών (HDTV/AV amp/PS4) και αφαιρεση πριζών για λίγη ώρα και μετά power flush.

- Εδωσα static IP στο PS4 και μετα reset το router - που κολλάει αυτό ? Στο οτι το PS4, οταν ειναι σε rest mode και χάσει το συνδεση στο ιντερνετ παίζει να κανει κουλά/εμφάνιση σφάλματος.

- trophy sync στο PSN

- Eενεργοποίηση και απενεργοποίηση του HDCP (ισως κάποιο θέμα με Handshake μεταξύ ΑV amp/PS4/HDTV?

Oλα τα παραπάνω ενδεχομένως να φαίνονται παραφιλολογίες και να ειναι άσχετα μεταξύ τους απλά ειπα να παραθέσω ολα τα βήματα καθώς, εν τέλη, δεν ξέρω/δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που βοήθησε - συνεχίζω να πιστευω πάντως πως είναι καποιο bug στο FW update - ιδιως αν εχει να κανει με το 1ο βήμα το οποιο ΔΕΝ θα επρεπε να απενεργοποιεί την κονσόλα και ιδιως να παρουσιάζει ΣΦΑΛΜΑ ("your PS4 didn't rurn off properly") κατά την εκκίνηση (αφου εχει προηγηθεί κιόλας HDD integrity check).

Αντε τώρα να πεισεις τους άλλους οτι δεν είσαι ελέφαντας, oταν εισαι εντός εγγύησης ολα καλά καθώς παίζει αντικατασταση αλλα αλλιώς ? Troubleshooting στο troubleshooting ρε γμτ για κατι το οποιο θα έπρεπε να ηταν  plug 'n' play, μονο οι ώρες που χάθηκαν μεταξύ format/restore και DL 200GB αρχείων...επι 2 κιόλας έτσι ?...τι να πώ...

Τέλος καλό όλα καλά :D

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.

Εγω σαν πιστος στην ελληνοχριστιανικη παραδωση θα καλεσω τον παπα για να το διαβασει, το ιδιο εκανα και για το αυτοκινητο μου και το μηχανακι, ολα ειναι διαβασμενα. Φευγει ο διαολος απο μεσα του.
Παρε ρε μαστορα οτι σου κανει κεφι, εαν σου αρεσει το pro αυτο να παρεις, πρωσοπικα πιστευω οτι η διαφορα ειναι πεταμενα λεφτα αλλα αυτο ειναι η δικια μου αποψη, εαν κατσεις και δεις για προβληματα που εχει ο κοσμος με συσκευες θα τρελαθεις και θα μενεις στην σπηλια (επειδη δεν μενει κανεις αλλο για να διαβασεις για προβληματα διαβιωσης σε σπηλια).
Αντε και καλα παιχνιδια.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιον να κανει μια δοκιμή και να δει αν μπαίνει στο καλάθι του αυτό;

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0001-CUSA01262_00-DIVRAINBOW6EMEA0

Δε με αφήνει να το βάλω και μου βγάζει το μνμ:

"You are not able to purchase this product for the following reason(s): You already own Tom Clancy's The Division™

Εν τω μεταξύ το μόνο που τράβηξα είναι το demo του "the division"

• Moderators
Δημοσ.

Ξεκίνησα να παίζω Horizon. Ενδιαφέρον στόρυ και τρομερά γραφικά. 

Ερώτηση: υπάρχει τρόπος η Aloy να στοχεύει με άλλο τρόπο εκτός από το δεξί αναλογικό; 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Malthador είπε

Ξεκίνησα να παίζω Horizon. Ενδιαφέρον στόρυ και τρομερά γραφικά. 

Ερώτηση: υπάρχει τρόπος η Aloy να στοχεύει με άλλο τρόπο εκτός από το δεξί αναλογικό; 

Δες στα settings αν μπορείς να αλλάξεις τα controls.

Οντως τα γραφικά ειναι ακρως εντυπωσιακά. Το ξαναθυμήθηκα και εγώ τώρα που επιασα το frozen wilds. To μόνο που φοβάμαι είναι μη μου ρουφίξει την κουβέρτα απο κρεβάτι κανένας ανεμηστήρας. :P

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Socratis_g said:

Δες στα settings αν μπορείς να αλλάξεις τα controls.

Οντως τα γραφικά ειναι ακρως εντυπωσιακά. Το ξαναθυμήθηκα και εγώ τώρα που επιασα το frozen wilds. To μόνο που φοβάμαι είναι μη μου ρουφίξει την κουβέρτα απο κρεβάτι κανένας ανεμηστήρας. :P

Καλά εντάξει, με το που ξεκίνησε και συνειδητοποίησα ότι οι φάτσες της Aloy και του Rost είναι με την in-game μηχανή σοκαρίστηκα. Αυτά παθαίνει κανείς από  το πολύ gaming σε Nintendo συστήματα, ξεχνάει ότι η τεχνολογία πάει μπροστά. :/

Στα settings δεν βρίσκω κάτι. Γενικότερα έχω στα χέρια μου ένα gamepad full στα pro features, τα έχουν υλοποιήσηει στα exclusives τους ή όχι; Μπορώ να στοχεύω με το touchpad ή/και με το γυροσκόπιο ή απλά υπάρχουν για τα μάτια του κόσμου;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Malthador είπε

Καλά εντάξει, με το που ξεκίνησε και συνειδητοποίησα ότι οι φάτσες της Aloy και του Rost είναι με την in-game μηχανή σοκαρίστηκα. Αυτά παθαίνει κανείς από  το πολύ gaming σε Nintendo συστήματα, ξεχνάει ότι η τεχνολογία πάει μπροστά. :/

Στα settings δεν βρίσκω κάτι. Γενικότερα έχω στα χέρια μου ένα gamepad full στα pro features, τα έχουν υλοποιήσηει στα exclusives τους ή όχι; Μπορώ να στοχεύω με το touchpad ή/και με το γυροσκόπιο ή απλά υπάρχουν για τα μάτια του κόσμου;

Άδικα αναρωτιέσαι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να στοχεύεις με τον αναλογικό. Είχα το ίδιο πρόβλημα προερχόμενος από PC και όντας fan των fps. Τελικά μετά από πολλές ώρες άρχισα να το συνηθίζω. Παίζει ρόλο και η ηλικία. Αν δεν ήμουν 35 αλλά 20 ίσως να το μάθαινα γρηγορότερα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...