Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Monster Hunter μόνο δε ξέρω αν βγαίνει και κάτι άλλο αξιόλογο, αν υπάρχουν παιδιά που θα παίξουν εδώ μεσα να κάνουμε κάνα group Τωρα σε λιγες μερες βγαινει το Lost Sphear,monster hunter,dragonball z,και μετα παμε για Μαρτιο-Μαιο που περιμενουμε και πιο γνωστους τιτλους οπως Ni No Kuni,Red Dead,God Of War,ισως DarkSiders3,Far Cry 5 και παει λεγοντας(δεν εχουν ανακοινωθει ακομα σε αρκετα παιχνιδια ημερομηνιες).Κοινως θα βγει και φετος αρκετο πραγμα αλλα κλασσικα μονο στα πιο mainstream παιχνιδια περιμενε να υπαρχει ενδιαφερον τυπου Red Dead και God of War.Για Ελλαδα μιλαμε ουτως ή αλλως που μονο συγκεκριμενοι τιτλοι πουλανε.
red1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, μιας που πηρα PS4 Prο, συν του οτι ειμαι πάλι σε souls διάθεση θελω να δω καποια πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια (κυρίως για την καλύτερη επίδοση) : - Dark Souls 3 + season pass - Nioh complete edition Και τα 2 ειναι σε προσφορά στο store στα 30 γίουρια. Το DS3 μου άρεσε πολύ και το τερμάτισα 1 φορά αλλα δεν έπαιξα τα ashes of Arandiel & Ringed city συν του οτι στο Pro τα 40-60fps ειναι ενα + σε σχέση με την βασική έκδοση.Eίναι καλά τα 2 DLC ? Το Νιοh το είχα πάιξει για κανα' 15ωρο+ και το σταμάτησα καπου στα μισά του 2ου χάρτη, με είχε κουράσει αφάνταστα η μικρή ποικιλία εχθρών, το Diablo-ειδές loot system, η επανάληψη υπο την μορφη των (κακών κατ'εμε) sub-quest και τα γραφικά στο "απλό" PS4 (720p στο performance mode NOPE). Αλλάζει τίποτα με τα DLC ? Λένε τίποτα ή ειναι μόνο αλλαγές/balancing στην δυσκολία με κανα' καινούργιο boss εδω και εκεί ? Απο διάρκεια/"ψωμί" λένε τίποτα ή να πάρω την βασική έκδοση στα 20€ ?Λεω να του δώσω αλλη μια ευκαιρία... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από red1
Eddy_Gordo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Federacion είπε Καλησπέρα σε όλους! Η αδερφή μου ψάχνει για δωράκι στον άντρα της παιχνιδάκι coop για ps4 που να το φχαριστηθούν κι οι δύο. Τι να της προτείνω; Ευχαριστώ. Θα βοηθούσε πάρα πολύ αν μας έλεγες τι παιχνίδια του αρέσουν. Καλό coop έχουν τα platform . Για εμένα knack 2, little big planet 3. Τώρα σε άλλα ήδη παιχνιδιού δες τα resident evil revalation (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) και lara croft and the temple of osiris. Να υποθέσω ποδοσφαιρικά μπασκετακια τα ξεχνάμε..;!
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, red1 είπε Λοιπόν, μιας που πηρα PS4 Prο, συν του οτι ειμαι πάλι σε souls διάθεση θελω να δω καποια πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια (κυρίως για την καλύτερη επίδοση) : - Dark Souls 3 + season pass - Nioh complete edition Και τα 2 ειναι σε προσφορά στο store στα 30 γίουρια. Το DS3 μου άρεσε πολύ και το τερμάτισα 1 φορά αλλα δεν έπαιξα τα ashes of Arandiel & Ringed city συν του οτι στο Pro τα 40-60fps ειναι ενα + σε σχέση με την βασική έκδοση.Eίναι καλά τα 2 DLC ? Το Νιοh το είχα πάιξει για κανα' 15ωρο+ και το σταμάτησα καπου στα μισά του 2ου χάρτη, με είχε κουράσει αφάνταστα η μικρή ποικιλία εχθρών, το Diablo-ειδές loot system, η επανάληψη υπο την μορφη των (κακών κατ'εμε) sub-quest και τα γραφικά στο "απλό" PS4 (720p στο performance mode NOPE). Αλλάζει τίποτα με τα DLC ? Λένε τίποτα ή ειναι μόνο αλλαγές/balancing στην δυσκολία με κανα' καινούργιο boss εδω και εκεί ? Λεω να του δώσω αλλη μια ευκαιρία... Το δευτερο dlc(ringed city)ειναι πολυ καλο,το πρωτο ψιλο αδιαφορο περαν απο 1 boss. To Nioh αν δεν σε κερδισε οπως λες οταν το πρωτοπαιξες τοτε καλυτερα να περιμενεις να πεσει και αλλο η τιμη,να του δωσεις αλλη μια ευκαιρια(αφου φυγει απο την μεση ο παραγοντας κοστους αγορας). 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Τωρα σε λιγες μερες βγαινει το Lost Sphear,monster hunter,dragonball z,και μετα παμε για Μαρτιο-Μαιο που περιμενουμε και πιο γνωστους τιτλους οπως Ni No Kuni,Red Dead,God Of War,ισως DarkSiders3,Far Cry 5 και παει λεγοντας(δεν εχουν ανακοινωθει ακομα σε αρκετα παιχνιδια ημερομηνιες).Κοινως θα βγει και φετος αρκετο πραγμα αλλα κλασσικα μονο στα πιο mainstream παιχνιδια περιμενε να υπαρχει ενδιαφερον τυπου Red Dead και God of War.Για Ελλαδα μιλαμε ουτως ή αλλως που μονο συγκεκριμενοι τιτλοι πουλανε. Απ' όσα είπες πέρα από mh ίσως Darksiders k nino kuni, αν και από τα πρώτα βίντεο δε μου άρεσε ιδιαίτερα
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, red1 είπε Λοιπόν, μιας που πηρα PS4 Prο, συν του οτι ειμαι πάλι σε souls διάθεση θελω να δω καποια πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια (κυρίως για την καλύτερη επίδοση) : - Dark Souls 3 + season pass - Nioh complete edition Και τα 2 ειναι σε προσφορά στο store στα 30 γίουρια. Το DS3 μου άρεσε πολύ και το τερμάτισα 1 φορά αλλα δεν έπαιξα τα ashes of Arandiel & Ringed city συν του οτι στο Pro τα 40-60fps ειναι ενα + σε σχέση με την βασική έκδοση.Eίναι καλά τα 2 DLC ? Το Νιοh το είχα πάιξει για κανα' 15ωρο+ και το σταμάτησα καπου στα μισά του 2ου χάρτη, με είχε κουράσει αφάνταστα η μικρή ποικιλία εχθρών, το Diablo-ειδές loot system, η επανάληψη υπο την μορφη των (κακών κατ'εμε) sub-quest και τα γραφικά στο "απλό" PS4 (720p στο performance mode NOPE). Αλλάζει τίποτα με τα DLC ? Λένε τίποτα ή ειναι μόνο αλλαγές/balancing στην δυσκολία με κανα' καινούργιο boss εδω και εκεί ? Απο διάρκεια/"ψωμί" λένε τίποτα ή να πάρω την βασική έκδοση στα 20€ ?Λεω να του δώσω αλλη μια ευκαιρία... Ναι τα δυο DLC του DS3 αξίζουν, ειδικά το δεύτερο. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεωρούν το πρώτο αδιάφορο, εγώ προσωπικά το βρίσκω άψογο αλλά σχετικά μικρό. Κοινώς προτίμησε το σε σχέση με το Nioh που λες ότι σε κούρασε για τώρα. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Ναι τα δυο DLC του DS3 αξίζουν, ειδικά το δεύτερο. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεωρούν το πρώτο αδιάφορο, εγώ προσωπικά το βρίσκω άψογο αλλά σχετικά μικρό. Κοινώς προτίμησε το σε σχέση με το Nioh που λες ότι σε κούρασε για τώρα. Περαν απο το 1 απο τα δυο boss τι το memorable εχει το εν λογω dlc?Και δεν το θεωρουμε καποιοι αδιαφορο αλλα η πλειοψηφια σε σχεση με το δευτερο.Φυσικα το οτι ηταν μικρο παιζει και αυτο ρολο στο γιατι απογοητευσε τον κοσμο(κυριως το δευτερο boss) http://www.metacritic.com/game/pc/dark-souls-iii-ashes-of-ariandel http://www.metacritic.com/game/pc/dark-souls-iii-the-ringed-city
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Το θεματικό της υπόθεσης μου άρεσε πολύ όπως και το στήσιμο του που θύμισε πάρα πολύ το πρώτο με πιο κλειστά περιβάλλοντα. Επίσης το boss είναι σοβαρό highlight. Ναι οκ, το δεύτερο είναι σαφέστατα καλύτερο ως σύνολο και μεγαλύτερο αλλά όχι ότι είναι άσχημο το πρώτο ή αδιάφορο. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και ήταν μια σοβαρή προσθήκη στα περιβάλλοντα του DS3.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αν κοιταξεις πιο παλια ακομα και στο ιδιο το θεμα στο insomnia για το dark souls 3 οταν σχολιαζαμε μολις βγηκε το dlc,παντου τα ιδια θα διαβαζες απο οσους το επαιξαν.Οτι ναι η sister γενικα ηταν memorable και πολυ ωραιο boss(με αναλογη μουσικη απο πισω),αλλα ολο το υπολοιπο dlc δεν σταθηκε γενικα στα δεδομενα των προηγουμενων dlc. Ειδικα αν το βαλουμε διπλα διπλα με αλλα dlc οπως τα κορυφαια του πρωτου dark souls και του bloodborne(που ζηταγε σχεδον τα ιδια χρηματα),τοτε καταλαβαινεις για ποιο λογο υπηρχε η οποια απογοητευση. Βεβαια το δευτερο dlc ευτυχως ειναι πολυ καλο και αποζημιωσε η From με τον καλυτερο τροπο.
Federacion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Θα βοηθούσε πάρα πολύ αν μας έλεγες τι παιχνίδια του αρέσουν. Καλό coop έχουν τα platform . Για εμένα knack 2, little big planet 3. Τώρα σε άλλα ήδη παιχνιδιού δες τα resident evil revalation (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) και lara croft and the temple of osiris. Να υποθέσω ποδοσφαιρικά μπασκετακια τα ξεχνάμε..;! Ναι τα αθλητικά τα ξεχνάμε. Ο φίλος είναι φανατικός των assassins creed. Η αδερφή μου δεν έχει παίξει στη ζωή της τίποτα.
skouf26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πάντως ένα remaster σε onimusha 3 και blood will tell δεν θα με χαλούσε καθόλου...
xelidoni Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το Ps4 slim το εχω βάλει στην 4k τηλεόραση με το HDMI που είχε το Ps4 αλλά στις ρυθμίσεις του Ps4 δεν μου βγάζει ανάλυση πάνω από 1080 τι πρέπει να κάνω Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από xelidoni
Le Perv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, xelidoni είπε Το Ps4 slim το εχω βάλει στην 4k τηλεόραση με το HDMI που είχε το Ps4 αλλά στις ρυθμίσεις του Ps4 δεν μου βγάζει ανάλυση πάνω από 1080 τι πρέπει να κάνω Πουλα το και παρε το Προ. Δεν υποστηριζει αναλυση μεγαλυτερη απο 1080ρ το Σλιμ (ουτε τα προηγουμενα χοντρα).
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, xelidoni είπε Το Ps4 slim το εχω βάλει στην 4k τηλεόραση με το HDMI που είχε το Ps4 αλλά στις ρυθμίσεις του Ps4 δεν μου βγάζει ανάλυση πάνω από 1080 τι πρέπει να κάνω Τι εννοείς; Το ps4 slim μέχρι 1080p παράγει οπότε σωστό είναι.
xelidoni Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Τι εννοείς; Το ps4 slim μέχρι 1080p παράγει οπότε σωστό είναι. Ok δεν το ήξερα αλλά με αυτά που ακούω για το pro με προβληματίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις