Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα 599 είχε γίνει meme η Σόνι το 2006. Δεν παίζει να μπει στα 500 πάλι, ειδικά με την αγορά και την οικονομία στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα. Δε βάζει και τίποτα το ιδιαίτερα ακριβό μέσα, άλλωστε. Ας ελπίσουμε σε λίγες μέρες να μάθουμε τι θα κάνει με τα DRM θέματα και βλέπουμε μετά για την τιμή. Επειδή αν κάνει κι αυτή τα ίδια, και 200 να το πουλήσει δε θα έχει σημασία, τουλάχιστον για μένα.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λιγοτερο απο 400 απιθανο,περισσοτερο απο 500 παλι απιθανο.

Οποτε 450?:P

Δημοσ.

Και γω για 400 λεω το ΠΣ4. Ασε το WiiU τι ειχε, αυτοι εχουν τοση αλαζονεια ακομη που δε βαζουν μυαλο. απο το φεβρουαριο θα μπορουσαν να ειχαν κανει παρτυ και καθονται και τον παιζουν κανονικα.

κατι αλλο τωρα βασικο. Καπου πηρε το ματι μου οτι η Sony ακυρωσε αυτη τα q/a και ερωτησεις δημοσιογραφων. Ισχυει;

Η MS το έκανε αυτό σίγουρα. Για την Sony δεν ξέρω δεν διάβασα κάτι.

Δημοσ.

μια προβλεψη μου για το πως θα κοστολογηθει το ps4,σε σχεση με τιμες απο μερη για Pc:

κουτι 50euro

Ram 8gb 60 euro

gpu;κοντα με amd 7770 λογικη 120euro

cpu;κοντα με fx 6300 λογικη  110euro

controller 50euro

HDD 500GB 50 eurο

Και πιστευω οτι πανω κατω σε αναλογες τιμες θα κοστιζουν τα specs και προβλεπω να ξεκιναει απο 459,99 ι 499,99 day one.

Ουτε καν.

εδω το Wii U ειχε και εχει σχεδον 400ευρο ακομα και μετα απο 7 μηνες κυκλοφοριας με specs σχεδον ps3,και το Ps4 και xbox θα ντραπουν να ξεπερασουν τα 450??

αλλη εταιρια η ninty.

και η sony τα ιδια εκανε αλλα φετος σαν να φενετε πιο λογικη στις αποφασεις της.

Δημοσ.

Λιγοτερο απο 400 απιθανο,περισσοτερο απο 500 παλι απιθανο.

Οποτε 450? :P

Και εγώ κάπου τόσο λέω. Σίγουρο όμως φθηνότερο από το Χ1

Δημοσ.

Θα βγάλει δυο πακέτα , ενα premium με pseye και μεγαλύτερο hdd πιθανόν στα 499-549 ευρώ και ένα βασικό πακέτο χωρίς καμερα και με μικρότερο hdd στα 399-449 ευρώ . Αν το ps4 κυκλοφορήσει με 399 ευρώ και κάτω για το βασικό πακέτο και 499 ευρώ και κάτω για το premium πακέτο τοτε δε θα προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια....Το xbox one θα κοστίζει από 499 ευρώ και πάνω λόγω kinect.

Δημοσ.

Και εγώ κάπου τόσο λέω. Σίγουρο όμως φθηνότερο από το Χ1

Γιατι φθηνότερο?επειδή το ΧΒ.-ΟΝΕ θα εχει και το kinect?πιστεύω επειδη εχει διαρρεύσει οτι το PS3 θα ειναι λίγο δυνατότερο η sony θα το δωση στην ιδια τιμη με το ΧΒ.

Εγω το βλέπω στα 499Ε, ίσως και να υπάρχει έκδοση με μικρότερο σκληρό στα 449Ε.

Δημοσ.

Πιστευω πως η απλη εκδοση του ps4 θαναι απο 400-450Ε.

Μακαρι να βγαλουν bundleακι και με το ps vita και ακομα και 550Ε να εχει αυτο θα τσιμπησω κατα πασα πυθανοτητα, εκτος και αν δεν βγει και βγει κανα αλλο bundleακι με κανα καλο παιχνιδακι και με 2ο ds4 τοτε θα παω εκει και ας ειναι (που θα ειναι) ακριβοτερο απτην απλη εκδοση του ps4.

Δημοσ.

Και αλλος αναλυτης λεει για 400$

The PlayStation 4 will debut later this year below $400, Sterne Agee analyst Arvind Bhatia said in a note to investors today ahead of next week's Electronic Entertainment Expo in Los Angeles.

He said Sony was negatively impacted from launching the PlayStation 3 at an "extremely high" $600 and that the company will not repeat this pricing.

"Given that experience, we believe Sony will aim to keep the price point for PlayStation 4 below $400," Bhatia said.

He added that because Sony's PlayStation Network is free, the company is missing out on an opportunity to subsidize the next-generation system through a subscription model.

Still, he believes Sony will stick with a sub-$400 price point, even if it means losing money on the console itself.

Bhatia does not believe Microsoft will share pricing information for the Xbox One at E3, instead leaving those details for a later event. A sub-$400 price point would be a "pleasant surprise," he said.

http://www.gamespot.com/news/ps4-will-debut-below-400-says-analyst-6409442

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...