Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που μου κανει αρνητικη εντυπωση σε αυτη την εικονα ειναι οτι δεν φαινεται η βροχη στο τζαμι,οπως εδω.

http://www.abload.de/img/n2kc466uu0j.gif

http://i282.photobucket.com/albums/kk268/zircon360/mplayerc2010-09-1806-33-52-21.jpg

Κατα τα αλλα νομιζω οτι καποιες εικονες που εβαλες το αδικουν.Ενω εχει καλα γραφικα.

alpha build sound!

Δημοσ.

Τιτανομαχε γιατι κοβες βολτες στο PS4 section και δεν πας στο ΧΒΟΧ1;

Δεν ειδα να κανεις κανα καλο σχολιο περι downclocking, ESRAM, μειωμενης GPU που κατεχεις καλα τα τεχνικα θεματα. Καλα τα always online-DRM τα αφηνω στην ακρη :)

Μηπως γλυκοκοιταζεις το ΠΣ4 και ντρεπεσαι να το πεις; Γιατι δυσκολο να μεινεις χωρις κονσολα στη νεα γενια :P

Εμεις παντως ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε και το ξερεις :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οσον αφορα τα ψευτικα γραφικα,καταλαβαινω οτι εχουμε δει οντως μπαρουφες στο παρελθον,αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι σε 3 μερες θα ειναι πιθανοτατα playable στην Ε3.

Πρεπει να ειναι πολυ στοκοι,για να δωσουν 3 μερες πριν ψευτικο target render.

Για του λογου το αληθες.

Τελικα:

z48Nu8B.png

Δημοσ.

Ο αλλος μα δειχνει το προτζεκτ καρς!!!που θα βγει και για τις νεες κονσολες.Ρε τιτανομαχε?δεν κουραστηκες πια?με επιχειρηματα κουκουρουκου!!!δεν μπορεις να πεισεις κανεναν!!.

Δημοσ.

μου θυμιζει το trailer που ειχα δει για το Killzone 2 στις αρχες και πως ηταν μετα το game(βεβαια ηταν παρα πολυ καλα τα γραφικα )γιαυτο ας περιμενουμε να δουμε τι θα δουμε στην Ε3 B)

Δημοσ.

Ο αλλος μα δειχνει το προτζεκτ καρς!!!που θα βγει και για τις νεες κονσολες.Ρε τιτανομαχε?δεν κουραστηκες πια?με επιχειρηματα κουκουρουκου!!!δεν μπορεις να πεισεις κανεναν!!.

με jaguar και κουτσοΑΤΙ περιμένεις να ειναι το ίδιο ?  :-D

Τα 4 coria του jaguar χάνουν από 1 core Intel  :-D

Δημοσ.

μια προβλεψη μου για το πως θα κοστολογηθει το ps4,σε σχεση με τιμες απο μερη για Pc:

κουτι 50euro

Ram 8gb 60 euro

gpu;κοντα με amd 7770 λογικη 120euro

cpu;κοντα με fx 6300 λογικη  110euro

controller 50euro

HDD 500GB 50 eurο

Και πιστευω οτι πανω κατω σε αναλογες τιμες θα κοστιζουν τα specs και προβλεπω να ξεκιναει απο 459,99 ι 499,99 day one.

Δημοσ.

Πάνω από 400 δε θα έχει. Mark my words. Αν είναι έξυπνοι - που έτσι φαίνονται τελευταία - θα χτυπήσουν την MS και στην τιμή. Και δεδομένου ότι οι άλλοι έχουν και το Κινέκτ μαζί και δε νομίζω να φτάσουν σε 500άρα, ένα 50άρι τουλάχιστον φτηνότερο θα είναι το PS4. 

Πάντως, δε νομίζω να δείχνουν ψεύτικα βίντεο ενώ σε  4 μέρες θα έχουν playable demo. Θα κάνει μπαμ ότι έλεγαν μαλακίες, δεν είναι KZ 2 η φάση, που το είδαμε τόσους μήνες πριν.

Δημοσ.

εδω το Wii U ειχε και εχει σχεδον 400ευρο ακομα και μετα απο 7 μηνες κυκλοφοριας με specs σχεδον ps3,και το Ps4 και xbox θα ντραπουν να ξεπερασουν τα 450??

Δημοσ.

Και γω για 400 λεω το ΠΣ4. Ασε το WiiU τι ειχε, αυτοι εχουν τοση αλαζονεια ακομη που δε βαζουν μυαλο. απο το φεβρουαριο θα μπορουσαν να ειχαν κανει παρτυ και καθονται και τον παιζουν κανονικα.

κατι αλλο τωρα βασικο. Καπου πηρε το ματι μου οτι η Sony ακυρωσε αυτη τα q/a και ερωτησεις δημοσιογραφων. Ισχυει;

• Like 1
Δημοσ.

πλέον είμαι σίγουρος οτι η σόνυ μπορεί και τιμή 350ε/$ και να μπει λίγο μέσα αλλα δεν θα το κάνει,πιστέυω θα πρωτειμήσει να πουλήσει στα 400ε θα είναι στα ίσια με το κουτί χ και θα είναι μια χαρα τιμή ,για παραπάνω ούτε συζητήση πλέον και τα 450ε πολλά είναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...