orck Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Τρελη θερμη για το Deus Ex βλεπω, δεν καταλαβαινω οταν βαζω να πουλησω ενα steelbook που εχω δεν βλεπω ενδιαφερον, μαλλον ολοι κοιτανε να το παρουν 5ευρω, γιατι καποτε το ειχε φτηνα σε προσφορα, τωρα θα μου λενε οτι καποιο μηνα το διναν στα προπληρωμενα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ) παιχνιδια. Δεν βλεπω να υπαρχει μεγαλη εκτιμηση για τον συγκεκριμενο τιτλο...Δεν παω να κανω πωληση, δεν πουλαω, εχω σπαστει
Eddy_Gordo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ο πνευματικός ξαναχτύπησε ! Ps4 500gb = 249€ Ζητω συγγνωμη το παιχνιδι ειναι ξεχωριστα , επομενως 249 ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΟΝΟ Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από Eddy_Gordo
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ο πνευματικός ξαναχτύπησε ! Ps4 500gb + game = 249€ Ποιος δλδ..?
theoritikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 ^ Ο Κωτσόβολος https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/166242-sony-500gb-slim
Le Perv Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τρελη θερμη για το Deus Ex βλεπω, δεν καταλαβαινω οταν βαζω να πουλησω ενα steelbook που εχω δεν βλεπω ενδιαφερον, μαλλον ολοι κοιτανε να το παρουν 5ευρω, γιατι καποτε το ειχε φτηνα σε προσφορα, τωρα θα μου λενε οτι καποιο μηνα το διναν στα προπληρωμενα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ) παιχνιδια. Δεν βλεπω να υπαρχει μεγαλη εκτιμηση για τον συγκεκριμενο τιτλο... Δεν παω να κανω πωληση, δεν πουλαω, εχω σπαστει Eδω μεσα το πουλας? Εδω γινεται ο χαμος απο αγγελιες στην κατηγορια Playstation. Βαζεις την αγγελια κι εξαφανιζεται στις σελιδες. Τοση μεγαλη προσφορα υπαρχει. Γινεται της Ποπης. Ποιος να τη δει? Ποτε να τη δει? Που να τη βρει? Ειναι μεγαλο προβλημα η κατηγορια Playstation. Κι η "παραγωγη" δεν εχει δωσει λυση που να κανει τη ζωη αγοραστη/πωλητη πιο ευκολη. 1
alxlightning Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Eδω μεσα το πουλας? Εδω γινεται ο χαμος απο αγγελιες στην κατηγορια Playstation. Βαζεις την αγγελια κι εξαφανιζεται στις σελιδες. Τοση μεγαλη προσφορα υπαρχει. Γινεται της Ποπης. Ποιος να τη δει? Ποτε να τη δει? Που να τη βρει? Ειναι μεγαλο προβλημα η κατηγορια Playstation. Κι η "παραγωγη" δεν εχει δωσει λυση που να κανει τη ζωη αγοραστη/πωλητη πιο ευκολη. ας ελπισουμε με το νεο αναβαθμισμενο σαητ οτι θα γινει κατι και γι αυτο.
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ο πνευματικός ξαναχτύπησε ! Ps4 500gb = 249€ Ζητω συγγνωμη το παιχνιδι ειναι ξεχωριστα , επομενως 249 ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΟΝΟ Moυ φαίνεται τόσο αστείο που πουλάνε σε "προσφορά" το απλό ps4 με τα 500gb στα 249! Και ακόμα και το μεγάλο του 1tb, σε παραπλήσια τιμή με το pro. Καταλαβαίνω ότι θέλουν να σπρώξουν το pro τώρα, μιας και δέχονται ισχυρό ανταγωνισμό εκεί, όμως επί τοις ουσίας δεν υπάρχει προσφορά για το απλό κι έλεγα να το χτυπήσω φέτος... 1
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι που καποιοι μελλοντολογοι ειχαν γραψει πιο πριν οτι φετος θα βλεπαμε το ps4 500gb σε τιμη χαμηλοτερη απο αυτη των γιορτων πριν 1 χρονο(δηλαδη 199ευρω)και δυστηχως πηραν ατομα στο λαιμο τους λεγοντας τους να προσπερασουν καποιες προσφορες που επαιξαν ηδη.Ελπιζω τον Γεναρη να δουμε τιποτα καλυτερο. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μολις πηρε ενας φιλος ps4 και θελει να κανει καποιες αγορες μεσο ps store.Καποια παιχνιδια που εχουν και ελληνικα σε retail εδω στο store δε γραφει για ελληνικους υποτιτλους,υπαρχει περιπτωση να εχει και να μη το γραφει η πρεπει να παει σε φυσικο δισκακι? https://store.playstation.com/en-gr/product/EP9000-CUSA00556_00-THELASTOFUS00000 https://store.playstation.com/en-gr/product/EP9000-CUSA02826_00-UNCHARTEDTRILOGY
Mr_Terror Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το the last of us remaster εχει ελληνικα.Το αναφερει κιολας. Important Notices:• On-screen text support: English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Dutch, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, Czech, Greek and Turkish.• Voice-over support: English, French, Italian, German, Spanish. Για το uncharted δεν το γραφει αλλα με επιφυλαξη εχει ελληνικους υποτιτλους.
pollop Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Επιβεβαιωθηκε το batman και deus x στο plus για Ιανουαριο( γραφω απο κινητο και δεν μπορω να αναρτησω λινκ) 1
panossar95 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αγοράσατε ή σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι στα january sales? Λέω να διαθέσω το κλασσικό μου 20ευρω. Είμαι ανάμεσα σε 3 games και σιγουρα θα πάρω τα 2 αλλά σκέφτομαι τη δυάδα που θα διαλέξω. Είμαι για just cause 3, ufc2 και trine trilogy. Το just cause είναι το σιγουρακι. Τώρα είχα το παλιό ufc έπαιξα αρκετά αλλά οκ, μετά από κάνα μηνα βαρετό. Είχα το trine1 στο pc και μου άρεσε απίστευτα, οπότε κλείνω προς τα εκεί αφού έχει και τα 3 μαζί. Έχετε κάτι άλλο να προτείνεται στα 10? Κάνα indie περισσότερο να ειναι χαλαρό
Votritis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 το Trine 2 πάντως ειναι ακόμα καλύτερο(και διπλάσιο σε διαρκεια) απο το πρώτο. 1
VonLoutsos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αγοράσατε ή σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι στα january sales? Λέω να διαθέσω το κλασσικό μου 20ευρω. Είμαι ανάμεσα σε 3 games και σιγουρα θα πάρω τα 2 αλλά σκέφτομαι τη δυάδα που θα διαλέξω. Είμαι για just cause 3, ufc2 και trine trilogy. Το just cause είναι το σιγουρακι. Τώρα είχα το παλιό ufc έπαιξα αρκετά αλλά οκ, μετά από κάνα μηνα βαρετό. Είχα το trine1 στο pc και μου άρεσε απίστευτα, οπότε κλείνω προς τα εκεί αφού έχει και τα 3 μαζί. Έχετε κάτι άλλο να προτείνεται στα 10? Κάνα indie περισσότερο να ειναι χαλαρό Δεν το έχεις το JC3 από τα δωρεάν που το έχει δώσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις