logistoulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ναι κι εγώ τόσο το πήρα σε black friday, να δω πότε θα το παίξω όμως ελπίζω ότι όταν το δίνουν 25αρι
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το Persona 5 κουτατο εδω και 1 μηνα παντως(συμφωνα και με την εξελιξη τιμης απο σκρουτζ)τοσο επαιζε οσο υπηρχε αποθεμα,προφανως και δεν ειναι καμια προσφορα.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Για το Persona 5 μην περιμένετε αν το βρείτε κάτω από 40. Η διαθεσιμότητα του είναι περιορισμένη και άπαξ και τελειώσει αριβεντέρτσι τιμές όπως τα περισσότερα παιχνίδια της Atlus/Nis. Το P5 είναι παιχνίδι που αξίζει την 70άρα, πόσο μάλλον το 40άρι και κάτω. 2
Le Perv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Η διαθεσιμότητα του είναι περιορισμένη και άπαξ και τελειώσει αριβεντέρτσι τιμές όπως τα περισσότερα παιχνίδια της Atlus/Nis. Γι' αυτο πηραμε Playstation. Για να γλιτωσουμε απο τετοιες "πρακτικες", αλα Nintendo. To πηραμε για να απολαυσουμε φτηνο και ποιοτικο παιχνιδι. 70 αυτοι? Εγω τους δινω 3 (οχι ευρω). Μη σωσω και τα παιξω (οπως το Automata που περιμενω να πεσει η τιμη για να το τιμησω. Δε θα το παιξω ποτε, απ' οτι φαινεται. Δεν πειραζει. Υπαρχουν κι αλλα που θελω να παρω).
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αυτή είναι δική σου πεποίθηση. Προσωπικά πάντα περιμένω λίγο (λίγες περιπτώσεις που αγοράζω στην πρώτη εβδομάδα) να δω λίγο πως πάει το πράγμα αλλά είμαι μια χαρά άνετος στο να πληρώνω φουλ τιμή τέτοια παιχνίδια
najinblue3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 απο τα sales παρα πολλα παιχνιδια αξιζουν imho αν και εχουν ξαναπαιξει, highlights για μενα borderlands 2, skyrim, wolfenstein 2, persona 5, nioh complete που το προτεινω 1000% εγω τσιμπησα persona 5
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Γι' αυτο πηραμε Playstation. Για να γλιτωσουμε απο τετοιες "πρακτικες", αλα Nintendo. To πηραμε για να απολαυσουμε φτηνο και ποιοτικο παιχνιδι. 70 αυτοι? Εγω τους δινω 3 (οχι ευρω). Μη σωσω και τα παιξω). Συγνωμη αλλα 35ευρω ειναι η μιση τιμη απο οσο οταν πρωτοκυκλοφορησε(εγω 70ευρω το πηρα αν θυμαμαι καλα κοντα Μαιο) και δεν ειναι παλιο παιχνιδι αλλα παιχνιδι του Απριλιου. Που κολλαει η Nintendo που το zelda πχ ακομα κοστιζει 60ευρω? Και στις 3 περιπτωσεις φταινει αποκλειστικα οι Ιαπωνες και οι ηλιθιες τακτικες τους(οπως και στο Nier).
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ παιδιά προσωπικά δεν έχω θέμα με τις τιμές. Ενα καλό παιχνίδι παραμένει ένα καλό παιχνίδι όποτε και να το πιάσεις. Συνεπώς το να πληρώσω λιγότερα επειδή είναι "παλιό" ως λογική δεν μου κολλάει. Δέχομαι κάποια πραγματικά παλιά παιχνίδια (5+ χρόνια) να έχουν μειωμένες τιμές αλλά όχι τώρα παιχνίδια του 2017 να γκρινιάζουμε που κρατάνε ψηλές τιμές (που και πάλι είναι μειωμένες).
Damachi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Συγνωμη αλλα 35ευρω ειναι η μιση τιμη απο οσο οταν πρωτοκυκλοφορησε(εγω 70ευρω το πηρα αν θυμαμαι καλα κοντα Μαιο) και δεν ειναι παλιο παιχνιδι αλλα παιχνιδι του Απριλιου. Που κολλαει η Nintendo που το zelda πχ ακομα κοστιζει 60ευρω? Και στις 3 περιπτωσεις φταινει αποκλειστικα οι Ιαπωνες και οι ηλιθιες τακτικες τους(οπως και στο Nier). Εμ φταινε και οι βλαχοι που τα σκανε - τωρα στη χριστουγενιατικη αγορα αλλες τιμες στο ραφι αλλες στο site , αλλες αμα ρωτησεις με παζαρι . Eιπα να στηριξω την τοπικη αγορα αλλα digital η used θα παρω . Δεν γκρινιάζω , αλλα αυτα τα 70 αρια ειναι για πολυ large τυπους
papp0us Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Παρότι είχα αποφασίσει να τα σπρώξω όλα τα μανι στo switch , μέχρι Μάρτη-Απρίλη 18 , το περσόνα το πήρα. Οπότε και να βρω χρόνο να το παίξω, θα τα βγάλει τα 35
najinblue3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 To persona 5 στα 35 είναι γενναία προσφορά νομίζω εσυ ακομα να παρεις το cod? περιμενω team mate που να νιωθει για comps
Edel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μα δε κάνανε ποτέ τη γενναία μείωση! Αξίζει λες στα 55 ?
najinblue3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μα δε κάνανε ποτέ τη γενναία μείωση! Αξίζει λες στα 55 ? αναλογα, για μενα ναι, εχω ηδη 5 days played μονο στο multy αμα παιξεις και zombies τοτε σιγουρα αξιζει, περιμενε λιγο ακομα γτ ακουγεται απο amazon.uk θα εχει γενναια εκπτωση γυρω στα 35 euros, οταν μαθω θα σου πω
logistoulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το Persona 5 κουτατο εδω και 1 μηνα παντως(συμφωνα και με την εξελιξη τιμης απο σκρουτζ)τοσο επαιζε οσο υπηρχε αποθεμα,προφανως και δεν ειναι καμια προσφορα.Υπάρχει και η περίπτωση να σιχαίνεσαι τα δισκάκια..
Πανος999 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να γραψω ενα σεντονι για το NBA 2K18.. Το παιχνιδι φετος ενω ειναι πολυ δυνατο κ εχει πολλα νεα πραγματα,σε κανει να μη θες να τ αγορασεις!(εμενα τουλαχιστν) Για αρχη,εκανα χθες update κ μολις τελειωνα καθε αγωνα μου εβγαζε σφαλμα,εκλεινε κ ξανα απ τν αρχη..Ενα θεμα υπηρχε κ με το update στο 17,το ιδιο πανω κατω μονο που δν εκλεινε το παιχνιδι.. Μετα,δν ασχολουνται καθολου με το αναβαθμισουν πραγματικα το παιχνιδι.. Πχ δν εχουν βαλει ακομα κ ενα πιο ευκολο επιπεδο απ το pro..Δν υπαρχει περιπτωση να μν τους το εχουν στειλει σαν αιτημα.. Παιζω καριερα κ με το 65 overall που εχω,καταληγω να εχω 8-10 ποντους max,7-8 λαθη κ ποσοστα 25-30%.. Θελει πααρα πολλα vc για να ανεβασεις 1 κουτακι,με αποτελεσμα να σου λεει σκασε λεφτα ν αγορασεις vc.. Αυτα τα λιγα για οποιον ενδιαφερεται να τ αγορασει..Θα δοκιμασω κ το nba live να δω τι παιζει.. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από Πανος999
Προτεινόμενες αναρτήσεις