Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τουλαχιστον ενας ακομα τα βλεπει καλα.Γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε σε λιγο.

Οσον αφορα τα ψευτικα γραφικα,καταλαβαινω οτι εχουμε δει οντως μπαρουφες στο παρελθον,αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι σε 3 μερες θα ειναι πιθανοτατα playable στην Ε3.

Πρεπει να ειναι πολυ στοκοι,για να δωσουν 3 μερες πριν ψευτικο target render.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η πρωτη ειναι συγκρισιμη με το γκαραζ του GT5 του ps3.Αν οχι καλυτερα τα γραφικα στο τελευταιο.

H δευτερη ειναι πολυ χειροτερη απο οτι εχω δει το Driveclub και forza.Toλμω να πω και απο GT5.

Η τριτη εχει καλα textures στον δρομο.Aλλα και αυτα απο ενα χιλιομετρο μακρια.

Αρχιζω να πιστευω οτι απο γραφικα δεν...

Σε αριθμους καλος εισαι.:P

Δημοσ.

Η πρωτη ειναι συγκρισιμη με το γκαραζ του GT5 του ps3.Αν οχι καλυτερα τα γραφικα στο τελευταιο.

H δευτερη ειναι πολυ χειροτερη απο οτι εχω δει το Driveclub και forza.Toλμω να πω και απο GT5.

Η τριτη εχει καλα textures στον δρομο.Aλλα και αυτα απο ενα χιλιομετρο μακρια.

Αρχιζω να πιστευω οτι απο γραφικα δεν...

Σε αριθμους καλος εισαι. :P

....μου θυιζεις ενα φιλο που τον έχουμε πάρει στο ψιλό και ο οποιος μας λεει οτι το Crysis III στο PC ειναι 7% καλυτερο απο την εκδοση του PS3 και αντιστοιχα το FAR CRY III ειναι 5% καλυτερο στο PC απο το PS3 !  :-D

Αρα δεν ειναι ο μοναδικος υπαρχουν και αλλοι..... 

Επισκέπτης
Δημοσ.

....μου θυιζεις ενα φιλο που τον έχουμε πάρει στο ψιλό και ο οποιος μας λεει οτι το Crysis III στο PC ειναι 7% καλυτερο απο την εκδοση του PS3 και αντιστοιχα το FAR CRY III ειναι 5% καλυτερο στο PC απο το PS3 !  :-D

Αρα δεν ειναι ο μοναδικος υπαρχουν και αλλοι..... 

Σωστος ο φιλος,

αν σκεφτεις οτι ειναι το ιδιο παιχνιδι copy paste,τοση ειναι η διαφορα.Οχι παραπανω.

Για να βαλεις παραπανω απο 10% θα πρεπει να παμε σε διαφορες που αλλαζουν το παιχνιδι.

Στην πραγματικοτητα δεν ειναι καν καλυτερο το παιχνιδι,αλλα πιο καλογυαλισμενο στο Pc.Ειναι αδικο να το λες καλυτερο.

Ευτυχως δεν ειμαι ο μοναδικος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Tετοιος εισαι.....  :shock:

οποτε παιδια δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα! 

Ευτυχώς που το αποκάλυψες δηλαδη! 

Ειμαι ειμαι :P

Για την πραγματικοτητα δν ξερω,εγω πιστευω το αναποδο.

Εχει ωραια γραφικα παντως το παιχνιδι.

Δημοσ.

Ας τους στη νιρβανα τους να ασχολειθουν με τα καζουαλια τους.... καμια επαφη με την πραγματικοτητα! 

Μετα απο την αποκάλυψη PDS.... δεν υπάρχει επαφή στην συζήτηση! 

....ισως ενας οφθαλμίατρος θα βοηθούσε στην αρχη! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτο που μου κανει αρνητικη εντυπωση σε αυτη την εικονα ειναι οτι δεν φαινεται η βροχη στο τζαμι,οπως εδω.

http://www.abload.de/img/n2kc466uu0j.gif

http://i282.photobucket.com/albums/kk268/zircon360/mplayerc2010-09-1806-33-52-21.jpg

Κατα τα αλλα νομιζω οτι καποιες εικονες που εβαλες το αδικουν.Ενω εχει καλα γραφικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...