gregdel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Να το ξαναρωτήσω γιατί χάθηκε πριν.... και να προσθέσω και 1 ακόμα ερώτηση... Ως νέος στο ps4 (το πήρα για την μικρή που παίζει τα shooting games)... Μου αρέσουν γενικά οι μάχες με αεροπλάνα. 2 ερωτήσεις για αυτό: 1/ Τράβηξα το War thunder που είναι free και μου άρεσε αρκετά. Βλέπω αρκετά add-ons για αυτό που θέλουν αγορά. Αξίζει να πάρω κάτι; 2/ Τα air conflicts είδα ότι δεν έχουν καλή βαθμολογία. Έχει παίξει κανείς κάποιο από αυτά; Αξίζει να αγοράσω κάποιο που με το plus έχει καλή έκπτωση και τιμή; https://store.playst...id=pa-st-111284 (5 ευρώ το pacific carrierts) https://store.playst...id=pa-st-111284 (15 το bundle μαζί το pacific carriers και το vietnam) 3/ Τα Walking Dead αξίζουν; Τα έχει σε πολύ χαμηλή τιμή στο Plus (6-7 ευρώ αν δεν κάνω λάθος)... Η σειρά μου έχει αρέσει πολύ. Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα γιατί μέχρι 23/12 πρέπει να κάνω την αγορά...
najinblue3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 war thunder εχει θεμα στο pc θα σε διαφωτισουν καλυτερα τα walking dead για μενα ειναι πολυ καλα, τα εχω τελειωσει ολα, νομιζω το 2ο δεν μου αρεσε καθολου, το τελευταιο a new frontier ηταν παρα πολυ καλο και της michonne το solo πολυ καλο και αυτο αν και μικρο, ενα 2ωρο περιπου μου πηρε 1
Edel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 @najin μου έχεις κάνει πλύση άσχημη με το Cod που λες συνέχεια. Αν αυριο βγει στο -50% θα με δεις μέσα
petran91 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 @najin μου έχεις κάνει πλύση άσχημη με το Cod που λες συνέχεια. Αν αυριο βγει στο -50% θα με δεις μέσα Κι εμένα το ίδιο...
najinblue3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 @najin μου έχεις κάνει πλύση άσχημη με το Cod που λες συνέχεια. Αν αυριο βγει στο -50% θα με δεις μέσα ελα να παιξουμε λιγο competitive να νιωσεις λιγο, και ασε τα overwatch αν παιχτει -50% για μενα ειναι no brainer παιδια, περναω παρα πολυ καλα και εχω γραψει ηδη απειρες ωρες
Edel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μα σε βλέπω κάθε μέρα μέσα!!! Εγώ Ow εσύ CoD!
najinblue3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Να μας πεις εντυπώσεις από το sw μολις τελειωσα το campaign, νομιζω ενα 5ωρο μου πηρε πανω κατω με ολα τα cutscenes, μπορει λιγο παραπανω, παιδες μου αρεσε αρκετα αλλα ηταν μικρο και σε αφηνει καπως wtf, σιγουρα θα συνεχιστει μαλλον θα στρωθω στο multy απο βδομαδα, εχουμε god jul εδω στο βορρα και μας σπαμαρουν invites για christmas parties 1
panossar95 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Χμμμ άλλο ένα game δηλαδή καθαρά για online.Λιγο το 5ωρο.. Περιμένουμε να ακούσουμε και για το multi τότε.
papp0us Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παλικάρια, επειδή με ψήνει ασχημα το Α Way out, λόγω του Coop-or-nothing χαρακτήρα του, βλέπω οτι παίζει προπαραγγελία απο τώρα, για 4 μήνες μετά https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0006-CUSA08004_00-AWAYOUTPREORDER0?emcid=pa-st-111505 Οταν βγεί απο τα Presales θα αλλάξει τιμή; Γλιτώνω τίποτα αν το αγοράσω απο τώρα, ή απλα το βάλανε μια προπαραγγελία στο έτσι;
kostiger Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομίζω οτι σε χαλαει. Στο πορτοκαλι μαγαζι η προπαρσγγελια ηταν στα 60 ευρω χθες..
Manoleros95 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια το Ps4 υποστηριζει soundbars?? Aν ναι εχετε καμια καλη να προτεινεται? Δεν ψαχνω διαστημικα πραγματα, απλα ενα καλο συστηματακι για να μην χρειαζεται να φοραω συνεχεια ακουστικα.
gregdel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Το The Walking Dead Collection - The Telltale Series που το εχει τωρα 60€, αν κατάλαβα καλά περιέχει τα πάντα; season 1-2, ολα τα επεισόδια απο το new frontier Κλπ.... που θες 6€ για το κάθε ένα; Αυτό γράφει. Includes Season One, Two, A New Frontier, 400 Days, and the Michonne mini-series. 1
petran91 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια το Ps4 υποστηριζει soundbars?? Aν ναι εχετε καμια καλη να προτεινεται? Δεν ψαχνω διαστημικα πραγματα, απλα ενα καλο συστηματακι για να μην χρειαζεται να φοραω συνεχεια ακουστικα. Το ps4 slim δεν έχει κάποια έξοδο ηχου, πέρα από το hdmi που πάει στην TV. Αν η TV σου έχει έξοδο ήχου όπως optical η audio jack, συνδέεις εκεί πάνω την ηχομπαρα/ηχεία κτλ. Τα fat PS4 είχαν οπτική έξοδο οπότε συνδέεις εκεί ήχο απευθείας. Για το PS4 pro δεν γνωρίζω τι εξόδους έχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις