najinblue3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εισαι ομως ο μονος που συνεχως αναφερει αυτα περι Interface αρα πρεπει να το καταλαβεις οτι αποτελεις μειοψηφια σε αυτο. Μια χαρα βελιτωμενο ειναι το Interface,γιατι βελτιωσε αυτο του ps3. ειναι και ο malthador 2
Greygore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αναφερθηκα στον φιλο που αναρωτηθηκε γιατι δεν παιζει τιποτα δωρεαν και στο PS4 οπως γινεται συχνα στο PC. Η συντομη απαντηση ειναι "γιατι οι πελατες εκει ειναι προθυμοι να πληρωσουν και να ειναι ευχαριστημενοι" Εχω PS4 και Switch και θελω να μεταφερω το PS4 στην οθονη του PC, δεν με βολευει καθολου ο καναπες. Μαλλον ειμαι ο μονος στραβος; Αν έχεις Win10 στο PC, δες το application PS4 Remote Play, είναι επίσημο streaming app της Sony και επιτρέπει broadcast του PS4 σε PC εφ'όσον είναι και τα δύο ενωμένα στο ίδιο δίκτυο.
panossar95 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Interface εννοουμε τι? Γιατι ειμαι λιγο noob, τα μενου και αυτα?
Grim Ripper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, το menu/κτλ. Μόνο σε εμένα μου αρέσει το XMB του ps3; (ούτε έχω θέμα με το interface του ps4) 2
panossar95 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 najinblue3 μια χαρα συμπαθητικο ειναι ρε συ . Εμενα μου αρεσει αρκετα, το μονο που μου τη σπαει και δεν καταλαβαινω γιατι το εχουν αφησει ετσι ειναι που στο store δεν μπορει να εχεις το πληκτρολογιο και ψαχνεις τα games ενα ενα γραμματακι. Τραγικο. Γενικα ωραιο μενου, οχι κατι ιδιαιτερο, εγω δε δινω και πολυ σημασια αλλα οκ, ειναι fun νομιζω . 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα μου την σπάει που επειδή έχω πολλά παιχνίδια περασμένα στο σκληρό δίσκο Μ βγάζει στο μενού μερικά και τα υπόλοιπα πρέπει να πάω στο library
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 najinblue3 μια χαρα συμπαθητικο ειναι ρε συ Προφανως και το UI του ps4 δεν ειναι το αγαπημενο μου και προτιμαω τα αντιστοιχα απο αλλες πλατφορμες αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι λειτουργικο/βελτιωμενο σε αρκετα σημεια σε σχεση με το ps3.Βεβαια ναι σηκωνει ακομα βελτιωσεις οπως το παραδειγμα του search που αναφερεις. 1
panossar95 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα μου την σπάει που επειδή έχω πολλά παιχνίδια περασμένα στο σκληρό δίσκο Μ βγάζει στο μενού μερικά και τα υπόλοιπα πρέπει να πάω στο library Αααα ετσι γινεται ε? Μαλιστα, γιατι και εγω προς τα εκει παω σιγα σιγα, αν και οτι δε παιζω το σβηνω και δεν υπαρχει στην αρχικη, εχω αρκετα τωρα και αναρωτιουμουν μεχρι που θα φτασει αν περασω και αλλα Kαλα αυτο με το search ειναι τραγικοτατο, και το χειροτερο ειναι οτι δε καταλαβαινω γιατι δε το εχουν αλλαξει, γιατι δε νομιζω γενικα να μην εχει ειπωθει σαν ''προβλημα'', ισως εχουν λογο που το εχουν ετσι δε ξερω.
najinblue3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 στο xbox οταν κανεις party ενω εισαι in-game σου πεταει παραθυρο να κανεις οτι θες invite to party, chat και τα λοιπα, στο ps4 πρεπει να πας στο ui, να ανοιξεις το αντιστοιχο παραθυρο και τα λοιπα, δε βρισκω λογο να μην το κανουν implement κατι τετοιο αν και πλεον πιστευω οτι δε τους ενδιαφερει, και δεν ειναι μονο αυτο, υπαρχουν τοσα ακομα που τα βρισκω χαλια για 2017, γενικα ειναι κακογραμμενο μεχρι αηδιας αυτο ειναι το μοναδικο παραπονο που εχω για την κονσολα γι αυτο το αναφερω και συνεχεια, νταξει για καποιους δεν ειναι κατι τραγικο αλλα οταν παιζω 90% multy με φιλους ειναι καπως να ξοδευουμε 15 λεπτα στα menu για κατι τοσο απλο in other news, star wars battlefront 2 μαλλον αυριο στις εκπτωσεις 12 days of christmas, με βλεπω να το τσιμπαω αν και δε ξερω αν ασχοληθω τουλαχιστο για τωρα 4
logistoulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Έβαλαν το Injustice 2 free weekend λένε (φαντάζομαι θα είναι και το επόμενο που θα βάλουν στις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις μετά το South Park που είναι τώρα, αν και δεν περιμένω πολύ χαμηλότερη τιμή από Black Friday) Το έβαλε κάνεις να μου πει αν έχουν το story mode ανοικτό να του ρίξω έναν τερματισμό στα γρήγορα;
gRim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα μου την σπάει που επειδή έχω πολλά παιχνίδια περασμένα στο σκληρό δίσκο Μ βγάζει στο μενού μερικά και τα υπόλοιπα πρέπει να πάω στο library Υπάρχει κάπου επιλογή εάν θες να εμφανίζονται όλα τα παιχνίδια ή λίγα και τα υπόλοιπα στην library. Ψάξε στις ρυθμίσεις.. 1
logistoulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 αν φτιάξει φάκελο/φακέλους για παιχνίδια;
stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει κάπου επιλογή εάν θες να εμφανίζονται όλα τα παιχνίδια ή λίγα και τα υπόλοιπα στην library. Ψάξε στις ρυθμίσεις.. οντως?? και δεν το ειχα δει τοσο καιρο. ωραιος thanks
najinblue3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 sw battlefront 2 50% εκπτωση οπως εγραψα και χθες, οποτε μεθαυριο συμφωνα με το leak call of duty ww2, παιδες το προτεινω 1000% για μενα ειναι οτι πιο fun μαλλον θα το τσιμπησω το sw αν και ειμαι κατα της ea, και γενικα οτι βγαζει αλλα μετα το τεραστιο hype με την ταινια δεν αντιστεκομαι 1
panossar95 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ καλή έκπτωση με έχει ζαλίσει ένας φίλος να το πάρω γιατί καίγεται φουλ αυτος, αλλά το σκέφτομαι γιατί δεν έχω δει καθόλου star wars και το προηγούμενο game που είχα δει δε μου είχε κάνει εντύπωση πέρα από τα γραφικά που ήταν πολύ δυνατά. Εγώ καιγομαι με killing floor δε το ειχα παίξει καθόλου και στεναχωριέμαι όταν βλέπω τα fps κοντά στο 10-15 υπολογίζω, όταν γίνεται χαμουλης, κρίμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις