orck Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα πρωτα. Στις κονσολες ο κοσμος θεωρεις θειο δωρο που του δινεται η δυνατοτητα να πληρωνει επιπλεον για το online gaming, μαλιστα ειναι τοσο χαρουμενοι για τα ΔΩΡΕΑΝ παιχνιδια που περνουν που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι τα πληρωνουν 60ευρω το χρονο.Οταν καταλαβουν οτι πληρωνουν κατι που στο pc ειναι πραγματικα χωρις επιπλεον χρεωση τοτε ας ζητησουμε και δωρεαν παιχνιδια στις κονσολες. Για την ωρα, πληρωνουμε ΓΙΑ ΟΛΑΒεβαια οι PC αδες δεν εχουν την πεμπτουσια του gaming, το Uncharted :) :) (<--ειρωνικα το λεω αυτο, το θεωρω μεγαλη πατατα με ωραια γραφικα αλλα ανοητο παιχνιδι) 2
anthony_88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εάν ξέρουν πόσο θα πληρώνουν για online πριν πάρουν την κονσόλα, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Η αλήθεια είναι ότι το ps4 συγκεκριμένα έχει αρκετά καλά exclusives. Τώρα το τι έχουν και τι δεν έχουν οι κομπιουτεράδες δεν το ξέρω, πριν 3 χρόνια πάντως βοήθησα ένα φίλο να φτιάξει gaming pc και ξόδεψε όσο τρία-τέσσερα PS4. Δε θυμάμαι αν ήταν με ή χωρίς οθόνη βέβαια. Και σκέφτεται να κάνει ήδη αναβαθμίσεις. Όταν έρχεται και παίζει φιφα πάντως με μένα, όλο λέει "η άνεση του καναπέ στο σαλόνι, δεν συγκρίνεται με τίποτα". Τέλος πάντων, δεν θα αναλύσουμε τώρα τα καλά και τα κακά του κάθε είδους gaming, αρκεί η sony να συνεχίσει να φτιάχνει καλά single player exclusives και να υπάρχουν καλά single player γενικώς. Μια χαρά άνετη είναι και η κονσόλα. Τι θα πούμε δηλαδή και για όσους έχουν switch με το τόσο fun portability? Ότι ακριβοπληρώνουν τα exclusives της nintendo?
orck Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αναφερθηκα στον φιλο που αναρωτηθηκε γιατι δεν παιζει τιποτα δωρεαν και στο PS4 οπως γινεται συχνα στο PC.Η συντομη απαντηση ειναι "γιατι οι πελατες εκει ειναι προθυμοι να πληρωσουν και να ειναι ευχαριστημενοι"Εχω PS4 και Switch και θελω να μεταφερω το PS4 στην οθονη του PC, δεν με βολευει καθολου ο καναπες. Μαλλον ειμαι ο μονος στραβος; 2
najinblue3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ούτε εγώ είμαι με καναπέ, ποιος θεωρεί θείο δώρο το online, δε σε έπιασα? Αναγκαίο κακό είναι και ναι είμαι πρόθυμος να πληρώνω για να γλιτώνω τις αηδιες στο PC cheaters hacks etc δε καταλαβαινω γτ ολο παει η συζητηση με το pc, πραγματικα ομως 1
panossar95 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Οτι πληρώνουμε 60 ευρώ για τα ""δωρεάν"" games το χρόνο δεν είναι καλό επιχείρημα να ξέρεις. Αν τα βάλεις κάτω 12 μήνες με τόσα games βγαίνουν πάρα πολύ παραπάνω από 60 ευρώ.(Οπότε για τα games μας συμφέρει) Το αν είναι σωστό ή όχι να πληρώνεις για να παίζεις ονλαιν, είναι άλλο πράγμα, αλλά στα gamed βγαίνουμε κερδισμένοι ότι και να λες. Επίσης ποιος θεωρεί θείο δώρο ότι πληρώνουμε για το ονλαιν? Με τον εαυτό σου μιλάς και βγάζεις τέτοια συμπεράσματα?? Ότι δηλαδή έχεις ρωτήσει κάποιον που έχει πσ4 και σου είπε ότι γουστάρει να πληρώνει για ονλαιν? Ότι να ναι
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά μια φορά το χρόνο δίνουμε 60€ για την συνδρομή αλλά παίρνουμε κάθε μήνα ή άντε κάθε δύο μήνες έστω ένα καλό παιχνιδάκι που αξίζει. Εντάξει μην μιζεριαζουμε συνέχεια.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Από τη στιγμή που το PS+ είναι απαραίτητο για να παίξεις online τότε χάνεται και οποιοδήποτε επιχείρημα περί "δωρεάν" γιατί με την ίδια λογική και η εταιρία σου αφαιρεί το δικαίωμα στο online που ένας developer έφτιαξε στο αρχικό πακέτο. Αγοράζω δηλαδή ένα παιχνίδι με single player + online περιεχόμενο και αυτόματα το online περιεχόμενο είναι εκτός αν δεν έχω PS+ (που δεν έχω). Το ότι μου δίνει και μερικά παιχνίδια στην πορεία δεν μου λέει κάτι, αφού μου έχει αφαιρέσει από πόσα παιχνίδια το online κομμάτι τους με το ζόρι παρά το γεγονός ότι τα παιχνίδια αυτά τα έχω πληρώσει full price για το παρεχόμενο περιεχόμενο τη δεδομένη στιγμή. 2
najinblue3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Από τη στιγμή που το PS+ είναι απαραίτητο για να παίξεις online τότε χάνεται και οποιοδήποτε επιχείρημα περί "δωρεάν" γιατί με την ίδια λογική και η εταιρία σου αφαιρεί το δικαίωμα στο online που ένας developer έφτιαξε στο αρχικό πακέτο. Αγοράζω δηλαδή ένα παιχνίδι με single player + online περιεχόμενο και αυτόματα το online περιεχόμενο είναι εκτός αν δεν έχω PS+ (που δεν έχω). Το ότι μου δίνει και μερικά παιχνίδια στην πορεία δεν μου λέει κάτι, αφού μου έχει αφαιρέσει από πόσα παιχνίδια το online κομμάτι τους με το ζόρι παρά το γεγονός ότι τα παιχνίδια αυτά τα έχω πληρώσει full price για το παρεχόμενο περιεχόμενο τη δεδομένη στιγμή. γενικοτερα εχεις απειρο δικιο, και οτι κλειδωνει περιεχομενο ειναι αληθεια, ηταν ενα κακο παραδειγμα που αντεγραψε απο την microsoft, αλλα ξεχασε οτι και η ms προσφερει ενα παρα πολυ καλο λειτουργικο και user interface, και αφησε αυτη την αηδια να μας ταλαιπωρει, ιδιαιτερα στα οnline games, δεν υποφερεται πραγματικα δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση και την ms για το pay for online, αλλα τουλαχιστον προσφερει μια πολυ καλη εμπειρια εν αντιθεσει με την σονυ. εγω εχω 3 χρονια την κονσολα, παντα αγοραζα plus σε sales, καθε φορα εδινα 30 ευρω, τωρα τα 60 δε θα τα εσκαγα προσωπικα και θα περιμενα sales τα παιχνιδια που δινει δεν δικαιολογουν με τιποτα το plus για μενα για τον απλο λογο οτι μου δινει μια παρα πολυ κακη εμπειρια λογω interface, και ποτε δεν ασχοληθηκα με κανενα plus, απλα τα βαζω library 1
orck Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Και εδω ειδαμε ποσο σωστη ειναι η πολιτικη του χρεωσιμου Online.Καλε μου ανθρωπε δεν θελω τα επιπλεον παιχνιδια, δεν με ενδιαφερουν, με το ζορι;Θελω να μπορω να παιξω τα παιχνιδια που ΕΓΩ επιλεγω. Μπορω να το εχω αυτο; ΟΧΙΠρεπει να δωσω το 60αριΥΓ Καλα κανουν, παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που θα υπολογιζουν ονομαστικες τιμες για να "αποδειξουν" οτι το deal ειναι συμφερον και ειναι αδικαιολογητη γκρινια οποιος λεει οχι. Και διπλασια να το πανε παλι θα υπαρχουν υποστηρικτες.ΥΓ Δυστηχως δεν εχω τον χρονο να κραταω screenshot απο συζητησεις στο fb οπου εχουν λεχθει καποια πραγματα οπως ποσο τυχεροι ειμαστε που πληρωνουμε για να επενδυσουν σε σερβερς για να εχουμε καλο παιχνιδι... 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 καλα τι σχεση εχουν οι servers με το plus, η εκαστοτε εταιρεια φροντιζει για τους server της και οχι η σονυ
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 ο κοσμος πληρωνει επιπλεον για το online gaming 60ευρω το χρονο. το Uncharted το θεωρω μεγαλη πατατα με ωραια γραφικα αλλα ανοητο παιχνιδι απο τα κοροιδα που πληρωνουν 60ευρω το χρονο για ps plus(προφανως δεν μετραει οποιος αγοραζει ομορφα και εξυπνα συνδρομη σε εκπτωση γιατι...ετσι)καταλληξαμε στο οτι το Uncharted ειναι μεγαλη πατατα και ανοητο παιχνιδι γιατι....ετσι. Να θυμισω μονο οτι το Ps plus προσφερει και αλλα πραγματακια περαν του Online και των δωρεαν παιχνιδιων οπως παραπανω εκπτωσεις σε ψηφιακες αγορες.... 3
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ ξέρω ότι και δωρεάν να ήταν και να μην είχε συνδρομή,πάλι θα βρισκόταν άτομα να γκρινιαξουν. 1
panossar95 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Σωστος ο fulgore. Ξεχασα να το αναφερω και εγω. Απλα θα πω οτι με plus πριν λιγους μηνες αγορασα 3 παιχνιδια αξιας 68 ευρω στα 17. Δεν διαφωνω οτι ειναι γελοιο να πληρωνεις για να παιζεις online. Ειναι πολυ σπαστικο αν εισαι νεος συνδομητης, ποσο παλλον αν εισαι παλιος οπως εγω που εχω αγορασει ολες τις κονσολες της sony απο το ps1 μεχρι το 4, και επαιζα τσαμπα online στο 3(ωραιες εποχες). Τα πραγματα εχουν αλλαξει οπως και να το κανουμε, ουτε εμενα μου αρεσει να πληρωνω ΑΛΛΑ τουλαχιστον σου δινει και καποια θετικα αυτο. Τουλαχιστον ομως σου παρεχει και καποιες δυνατοτητες ειτε το θελουμε ειτε οχι. Θα μπορουσαν καλλιστα να μην δινουν καν free games ουτε επιπλεον εκπτωσεις αν εχεις plus. 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 τα πραγματα εχουν αλλαξει, το crappy interface oχι ηθελα να το ξανα-αναφερω 1
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 τα πραγματα εχουν αλλαξει, το crappy interface oχι ηθελα να το ξανα-αναφερω Εισαι ομως ο μονος που συνεχως αναφερει αυτα περι Interface αρα πρεπει να το καταλαβεις οτι αποτελεις μειοψηφια σε αυτο. Μια χαρα βελιτωμενο ειναι το Interface,γιατι βελτιωσε αυτο του ps3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις