Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη παιζω και εγω ac:origins αλλα το παω πολυ αργα λογω call of duty, πως ειναι? αξιζει με την εκπτωση? σε σχεση με το origins τι λεει? 

..ναι αξίζει.. αλλά με βαριά καρδιά.. σε σχέση με το origins είναι σαφώς λιγότερο διασκεδαστικό στα δικά μου τουλάχιστον μάτια, ίσως γιατι με έχει κουράσει όλη αυτή η συνταγή "batman" ξανά και ξανά.. επίσης η μάχη ή το πώς κινούμαι στον χώρο ή ακόμα και η εξερεύνηση δεν μου είναι τόσο ευχάριστα όσο στο ανέλπιστα καλό origins 

αν έχεις ήδη πράγμα να παίξεις άστο και περίμενε μελλοντικά σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή. αν είναι δηλαδή να το παίξεις μετά από κάμποσους μήνες κάνε υπομονή, αν πρόκειται να το βάλεις άμεσα ναι πάρτο είναι σχετικά τίμια τιμή 

απλά μην πάθεις αυτό που ήδη έπαθα εγώ σε κάποιους τίτλους με εκπτώσεις, τους παίρνω χαμηλά οκ, αλλά τους έχω και κάθονται και στη συνέχεια βγαίνουν ακόμα πιο χαμηλά και πάλι τους έχω και κάθονται.. 

αυτό βέβαια μπορείς να το εκτιμήσεις από ένα σημείο κι έπειτα, το shadow of war αν πας για καλοκαίρι πιστεύω θα το βρεις ακόμα πιο χαμηλά (30 μαξ), αν είναι να το παίξεις στους επόμενους 2-3 μήνες μάλλον όχι 

το 35αρι το χτυπάς όποτε θες retail πάντως και το πουλάς στην τελική να σου βγει ακόμα πιο φθηνά 

• Like 2
Δημοσ.

στην εικονα δειχνει το original ps4 αρα δεν νομιζω να ταιριαζει.

Αν θες βεβαια καλου κακου μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο το καταστημα να τους ρωτησεις(ή μεσω facebook )

Δημοσ.

Ως νέος στο ps4 (το πήρα για την μικρή που παίζει τα shooting games)...

Μου αρέσουν γενικά οι μάχες με αεροπλάνα. 2 ερωτήσεις για αυτό:

1/ Τράβηξα το War thunder  που είναι free και μου άρεσε αρκετά. Βλέπω αρκετά add-ons για αυτό που θέλουν αγορά. Αξίζει να πάρω κάτι;

2/ Τα air conflicts είδα ότι δεν έχουν καλή βαθμολογία. Έχει παίξει κανείς κάποιο από αυτά; Αξίζει να αγοράσω κάποιο που με το plus έχει καλή έκπτωση και τιμή;

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP4365-CUSA02866_00-PACIFICCARRIERS0?emcid=pa-st-111284

(5 ευρώ το pacific carrierts)

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP4365-CUSA05165_00-ACPCACVBUNDLE000?emcid=pa-st-111284

(15 το bundle μαζί το pacific carriers και το vietnam 

Δημοσ.

Καλησπερα 

Θελω να παρω μια ετησια συνδρομη playstation plus. Βλεπω εδω την εχει 42 ευρω αλλα ειναι μονο για UΚ. Θα εχω προβλημα εδω Ελλαδα?

Edit

Απο amazon.com το βλεπω 40 usd. 

Αποτι διαβασα πρεπει να βαλω αμερικανικη διευθυνση στο PS4 για να μην εχω προβλημα?

Για ελληνικό λογαριασμό δουλεύουν μόνο οι ελληνικές κάρτες.

Δημοσ.

Αποτι διαβασα αν φτιαξω primary λογαριασμο US και εχω secondary Ελληνικο μπορω να παιζω οτι παιχνιδια εχει ο primary σε ολους τους secondary. 

Αν κανω λαθος διορθωστε γιατι δεν εχω ασχοληθει παλι, μην πανε πεταμενα και τα λεφτα

Δημοσ.

Γιατι να εχεις secondary τον Ελληνικο αφου μπορεις πολυ ανετα να εχεις και τους 2 λογαριασμους σαν primary.

Εγω προσωπικα αυτο εχω κανει και οτιδηποτε αγοραζω απο τον εναν ή τον αλλον λογαριασμο παιζει μια χαρα και στον αλλον αφου ειναι στην ιδια κονσολα.

Δημοσ.

Αποτι διαβασα αν φτιαξω primary λογαριασμο US και εχω secondary Ελληνικο μπορω να παιζω οτι παιχνιδια εχει ο primary σε ολους τους secondary. 

Αν κανω λαθος διορθωστε γιατι δεν εχω ασχοληθει παλι, μην πανε πεταμενα και τα λεφτα

Μπορείς να βάλεις και τους 2 λογαριασμούς στην κονσόλα σαν primary. H αμερικάνικη PS plus όμως μπορεί να μπει μόνο στον αμερικάνικο λογαριασμό. Από τον αμερικάνικο θα παίρνεις τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus της Αμερικής (δεν ξέρω κατά πόσο είναι ίδια με τα ευρωπαικά).

Από τον ελληνικό θα μπορείς να παίζεις τα πάντα (ό,τι έχεις αγοράσει από τον Αμερικάνικο), και επίσης θα μπορείς να παίζεις και Online, και πιο απλά η συνδρομή μοιράζεται σε όλους τους λογαριασμούς της κονσόλας.

Δημοσ.

Εχετε δικιο αυτο διαβαζα μολις. Οποτε συμφερει να αγορασω US playstation + συνδρομη μιας και βγαινει 33 ευρω ενω εδω ξεκιναει απο 50.

Προς το παρον δεν βλεπω να αγοραζω τιποτα απλα θελω να παιζω pro και fifa online. Μας εφαγε ο πρωταθλητισμος    :-D  :-D

Να επισημανω και κατι για οποιους αγορασαν καποιο ps4 bundle τωρα το BF απο amazon uk.

Πηρα το πακετο με τα 2 χειριστηρια / Fifa / GT / Knowledge is power στiς 229 +10 λιρες μεταφορικα και με χρεωσαν 250 μιας και εσπασαν το πακετο σε 3 αποστολες. Σημερα μου εκαναν refund 12,5 λιρες μετα απο email γιατι δεν το ειχα προσεξει και το ειδα στο statement της Πειραιως

Δημοσ.

..ναι αξίζει.. αλλά με βαριά καρδιά.. σε σχέση με το origins είναι σαφώς λιγότερο διασκεδαστικό στα δικά μου τουλάχιστον μάτια, ίσως γιατι με έχει κουράσει όλη αυτή η συνταγή "batman" ξανά και ξανά.. επίσης η μάχη ή το πώς κινούμαι στον χώρο ή ακόμα και η εξερεύνηση δεν μου είναι τόσο ευχάριστα όσο στο ανέλπιστα καλό origins 

αν έχεις ήδη πράγμα να παίξεις άστο και περίμενε μελλοντικά σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή. αν είναι δηλαδή να το παίξεις μετά από κάμποσους μήνες κάνε υπομονή, αν πρόκειται να το βάλεις άμεσα ναι πάρτο είναι σχετικά τίμια τιμή 

απλά μην πάθεις αυτό που ήδη έπαθα εγώ σε κάποιους τίτλους με εκπτώσεις, τους παίρνω χαμηλά οκ, αλλά τους έχω και κάθονται και στη συνέχεια βγαίνουν ακόμα πιο χαμηλά και πάλι τους έχω και κάθονται.. 

αυτό βέβαια μπορείς να το εκτιμήσεις από ένα σημείο κι έπειτα, το shadow of war αν πας για καλοκαίρι πιστεύω θα το βρεις ακόμα πιο χαμηλά (30 μαξ), αν είναι να το παίξεις στους επόμενους 2-3 μήνες μάλλον όχι 

το 35αρι το χτυπάς όποτε θες retail πάντως και το πουλάς στην τελική να σου βγει ακόμα πιο φθηνά 

μαλλον θα το προσπερασω, γενικα δε μου αρεσε ουτε το 1, πολυ επαναληψη thx for the feedback

Δημοσ.

Αν φτιάξω us λογαριασμό στο psn, θα μπορώ να βάλω λεφτά από τις κάρτες που πουλάνε τα μαγαζιά στην Ελλάδα;

Όχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...