The_Sheep Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 δεν εχω δει το full gameplay βιντεο απο το συγκεκριμενο gif , αλλα προς τι ο ενθουσιασμος για τα γραφικα?????? απαραδεκτος φωτισμος (πραγματικα), και καθρεπτες που δεν λειτουργουν !!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Eνταξει σιγουρα κανετε πλακα... Δεν μπορει. xbots/pc trolls/προβλημα με ματια , κατι τετοιο τεσπα. Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Τουλαχιστον ο Tilemaxx τα βλεπει CG target render ,δλδ οτι ειναι πολυ καλα για να ειναι αληθινα. Αν τα καλυτερα γραφικα σε racing game ever δεν σου αρεσουν,το σταματαμε εδω.Δεν εχει νοημα. Απαραδεκτο-->http://abload.de/img/asjagj.gif
The_Sheep Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 καλα....το ποιος ειναι fanboy kαι troll αστο να κρινει ο κοσμος.... μου εχεις βαλει ενα gif που σε περνανε 2 αμαξια...ενα απο αριστερα(κοκκινο) και ενα απο δεξια (μπλε) και δεν υπαρχει ουτε μια αντανακλαση πουθενα , μα πουθενα (ουτε στο dashboard, ουτε στο δρομο , ουτε στο μπαρπριτζ) Και το αποκορυφωμα !!!! ΓΚΡΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ !!! και μου λες για τα καλυτερα γραφικα!!! καληνυχτα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καταρχην τα αυτοκινητα δεν περνανε τοσο διπλα και η αναλυση ειναι πολυ κακη,πως να δεις αντανακλασεις?λολ Οριστε οι αντανακλασεις που θες http://nl.playstation.com/media/VSWJiI7M/162/driveclub2.jpg Συνολικα τα γραφικα αυτα σου φαινονται απαραδεκτα?Δλδ θες να μας τρελανεις? Στο neogaf δεν ειδα ποστ σαν το δικο σου,μονο αποθεωση. Το ποιος ειναι το troll οντως αστο να το κρινει ο κοσμος.Εγω παντως αποθεωσα τα γραφικα του forza.Εσενα φανταζομαι θα σου φαινονται 10 κλασεις πανω απο του driveclub.E?
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το CGI footage/target render (όπως θέλετε πείτε το), δεν σημαίνει οτι απαραίτητα είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Εγώ βλέπω κάποια gif's που κάνουν μπάμ απο χιλιόμετρα οτι είναι προεπεξεργασμένα γραφικά μόνο για επίδειξη. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να βρώ έστω και ένα λόγο, για τον οποίο οτιδήποτε έχετε ποστάρει είναι καλύτερο απο αυτά:
Darthvader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μα δεν είπε κανείς ότι το GT7 στο ps4 δεν θα έχει καλύτερα γραφικά από το drive club... Επίσης για το GT6 ξέρουμε ότι είναι prerendered γραφικά ενώ για το driveclub η evolution υποστηρίζει ότι είναι in game. Αν εβγαζαν το drive club στο ps3 τότε δεν θα τους πιστευαμε. Δηλαδή αν δεν μπορεί το Ps4 να βγάλει αυτά τα γραφικά το xbox one τι θα μας δείξει στο forza 5 ; ( για το οποίο forza θεωρώ ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας...)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το CGI footage/target render (όπως θέλετε πείτε το), δεν σημαίνει οτι απαραίτητα είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Εγώ βλέπω κάποια gif's που κάνουν μπάμ απο χιλιόμετρα οτι είναι προεπεξεργασμένα γραφικά μόνο για επίδειξη. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να βρώ έστω και ένα λόγο, για τον οποίο οτιδήποτε έχετε ποστάρει είναι καλύτερο απο αυτά: Μονος σου γραφεις οτι ειναι επεξεργασμενα για επιδειξη,αρα σου φαινονται φαινονται πολυ καλα για να ειναι αληθινα. Ειναι ομως ingame επιβεβαιωμενο. Απο κει και περα oτι gif υπαρχει για driveclub ειναι πολυ ανωτερο απο αυτα του GT. http://abload.de/img/asjagj.gif Aυτο ειδικα ξεφευγει πολυ.Παρ'ολο που συγκρινουμε launch game ps4 με ξεζουμισμα ps3.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αυτό που έβαλες δεν μου κάνει καμία αίσθηση. Αυτό και αν είναι CGI καρα-render. Ειλικρινά προσπαθώ να βρώ κάτι το οποίο να με κάνει να πω: "είναι καλύτερο του GT6". Δεν βρίσκω.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αυτό που έβαλες δεν μου κάνει καμία αίσθηση. Αυτό και αν είναι CGI καρα-render. Ειλικρινά προσπαθώ να βρώ κάτι το οποίο να με κάνει να πω: "είναι καλύτερο του GT6". Δεν βρίσκω. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CG. Αφου λοιπον δεν ειναι,συντριβει το GT6. Δεν υπαρχει συγκριση σε οποιδηποτε gifακι.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το τελικό game αποκλείεται να είναι έτσι, μου αρέσει που είδες και συντριβή ρε σύ PDS. Που το gifακι που ανέφερε ο Sheep είναι τουλάχιστον αδιάφορο και δεν έχει πουθενά wow-factor. Σου βάζω ένα μικρό στοίχημα οτι οπτικά τα δύο παιχνίδια θα είναι πολύ κοντά. Ότι έχουμε δεί μέχρι στιγμής απ' το Drive Club είναι ολίγον παραπλανητικό, οι δηλώσεις δεν μου λένε κάτι. Και παλιότερα τα ίδια ακούγαμε, οτι το demo του Unreal Tournament PS3 είναι real-time, και οτι το Killzone 2 είναι τάχα μου in-game. Περιμένετε λίγο μέχρι να δούμε πιο ολοκληρωμένο κώδικα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δεν ξερω αν εχουν wow factor ,για μενα εχουν. Ειναι οτι καλυτερο εχω δει σημερα σε γραφικα σε racing τιτλο μαζι με το forza.Εκει ομως αν δεν κανω λαθος ειπαν οτι ειναι in engine τα γραφικα.Ουσιαστικα ισως εκει ισχυει αυτο που λες,χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος(ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος). Του drive club ειναι απο gameplay.Το παιχνιδι θα ειναι στο launch ετοιμο ,oπως και το killzone ,δεν ξερω γιατι σου εχει κολλησει οτι δεν ειναι real time. target render για παιχνιδι που θα βγει σε λιγους μηνες?Δεν εχει καμια λογικη. Εισαι λαθος,δεν ειναι CG και το οτι δεν πιστευεις οτι δεν θα ειναι τοσο καλα,δειχνει οτι τελικα ειναι TOΣΟ καλα. Μπορει και καλυτερα. Τι αλλο περιμενεις?
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αοριστολογεί εντελώς με το 100% real, δεν λέει αν είναι in-game ή όχι. Το "real" μπορεί να μεταφράζεται στο οτιδήποτε. Κλασσική αποφυγή απάντησης δια της πλαγίου. Δηλαδή θες να μου πείς οτι τα γραφικά του GT6 δεν θα μπορούσαν να είναι κάλλιστα next-gen;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εγω δεν περιμενω να μου πει αυτος να σου πω την αληθεια.Φαινονται οτι ειναι real. Απο και περα το GT6 θα μπορουσε να ειναι Next gen αν ειχε το περιβαλλον του driveclub.Στα αμαξια το GT6 ειναι σουπερ,για αυτο και ελπιζω οτι το GT7 να βγει πιο συντομα απο το GT5 στην προηγουμενη γενια.
ultralisk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 αι παλιότερα τα ίδια ακούγαμε, οτι το demo του Unreal Tournament PS3 είναι real-time, και οτι το Killzone 2 είναι τάχα μου in-game. με πρόλαβες...με τις μπαρούφες που έχουμε ακούσει κατά καιρούς, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι (όχι ότι δεν μπορεί να βγάλει το PS τέτοια γραφικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις